Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Metody léčení

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Metody léčení

Příspěvek od Slavek Krepelka »

LenkaX píše:Ahojky ,chtěla bych přispět videem,které ukazuje, ...
:) http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 46#p115246

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
indiga
Stálý člen
Dal: 23 poděkování

Re: Urinoterapie

Příspěvek od indiga »

Ahojte,chcela by som Vás poprosiť o radu, prípadne ak niekto má osobnú skúsenosť. Začiatkom februára mi na bežnej preventívnej gynekol. prehliadke našli 2 cysty o veľkosti cca.5 cm na každom vaječníku. Zobrali mi onkomarkery a boli zvýšené. Ihneď že von a že iba histológia ukáže...Vedel by mi niekto z Vás poradiť ako postupovať, je toho tak strašne veľa a ja neviem kde začať. Brat mal doma MMS1 tak som začala brať pred 2 týždňami "protocol 1000", 8xdenne 3 kvapky. Hore vyššie som písala že som chcela dnes ráno začať s urinoterapiou ale nejak to nešlo, naplo ma iba pri ovoňaní. Ďakujem za každú radu-indiga

rambajs
Stálý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 88 poděkování

Příspěvek od rambajs »

Třeba to někomu pomůže. Pokud nemáte denně dostatek pohybu, tak při detox problému (nemluvím o nezvládnutých rychlých očistách ale přirozeném hladovění, čurinění atd), chytíte někdy solidní potíže. Pokud se dojde do stavu, kdy se ovšem už nemůžete projít, zacvičit si, nebo váš zdravotní či detoxikační stav nedovolí spalovat kyseliny v těle dostatečně rychle, lze použít Frolovův dýchací strojek. Použití sifonu od dědka kořenáře, slabším na plíce nedoporučuji. Sifon zpočátku silně dusí, jak zdravé, nemocné, nedejbože ty s totálně pohodlím zmrtvělým dýchacím svalem. S F-strojkem jde většina acidóz totálně do kopru během 15-30 minut usilovného, hlubokého a poctivého dýchání i u plicně slabších lidí. Jde ale také o kapacitu plic samozřejmě , zda nemáte astma apod fičurindy. Čurina, co z vás pak vyletí, cca po půl hodině dýchání bych vám někdy nepřál vidět. Používám ho v detoxproblem často jak já, tak osazenstvo kolem mě. Zkusit si můžete i změřit hodně mrtvolné PH čurindy. Čurina v barvě někdy černého čaje je dobrá na zhotovení max. několika uměleckých vitráží oken, nebo k modelářské čínnosti :mrgreen:

Vynikající je ovšem na jakékoliv otevřené rány a také na křečáky (obklady). Pálí jako :devil: :evil: Takže dýchat, dýchat dýchat. :!: Kyslíkem toho rozmlátíte poměrně hodně a ulevíte přetíženým orgánům. Tož tak.

smajlicekk
Stálý člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od smajlicekk »

Ahoj. Vsem Vam moc dekuji za pomoc, jste skveli. Diky. S :o)

libcosenior
Zasloužilý člen
Dal: 165 poděkování
Dostal: 131 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libcosenior »

rambajs píše:...Pokud se dojde do stavu, kdy se ovšem už nemůžete projít, zacvičit si, nebo váš zdravotní či detoxikační stav nedovolí spalovat kyseliny v těle dostatečně rychle, lze použít Frolovův dýchací strojek...
:ethink: Prosím o bližšie vysvetlenie.
:dknow: Nemám predstavu o čo sa jedná.

Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
indiga
Stálý člen
Dal: 23 poděkování

Příspěvek od indiga »

rambajs píše:.. lze použít Frolovův dýchací strojek.
...
Takže dýchat, dýchat dýchat. :!: Kyslíkem toho rozmlátíte poměrně hodně a ulevíte přetíženým orgánům. Tož tak.
Ahoj a nemá dýchací trenažér rovnaké účinky ako bránicové(dolné)dýchanie ktoré je používané v joge? Ďakujem indiga

rambajs
Stálý člen

Příspěvek od rambajs »

indiga píše:Ahoj a nemá dýchací trenažér rovnaké účinky ako bránicové(dolné)dýchanie ktoré je používané v joge? Ďakujem indiga
Obojí je dobré. Dýchání pupkem, ti asi moc nepujde se naučit když je ti zle. Pokud už ho neumíš dobře. Tady s tím pouze dýcháš v sedě a jen sleduješ, aby výchech byl cca 2-3x delší, nežli nádech. Kontroluješ to právě bubláním. Trénuje to červ. krvinky aby byli jakoby lepší sportovci. čili polopatě, hraješ si na potápěče. :ewhistle:

Tělo začne hospodařit jinak s kyslíkem, uhelnatým, x-ičitým apod. Tak nějak to popisuje Frolov, myslím i Dědek. Khiha od Frolova je místy tak vědecká, že jsem ji četl jen rámcově. Nejsem vědec, jsem praktik, a přítel naprosto jednoduchych věcí které zvládá okamžitě ten, co potřebuje help, bez vycvičení a má ještě k tomu zdravotní potíže. Lehni si a při zánětu horních cest dýchacích, acidóze, zápalu plic a zkus to. Zdravý si může jít zaběhat. Zatancovat si, zadřepovat, zaklikovat a já nevím co ještě. 8)

Apropos. Běžně po tydnu cvičení s Frolovem vydechuješ 45 vteřin a víc. Pokud chce někdo pořádný záhul tak ať u toho pomalu chodí. Ale pozor na omdlení :mrgreen: jestli si to dobře pamatuju Frolov u toho i klusal. Základ je naučit se tak dýchat i bez strojku. Byli lidé co měli pak stabilně cca jeden nádech za minutu-dvě v klidovém stavu. Myslím že jogíni to dotáhli samozřejmě ještě daleko dál. :bye:

rambajs
Stálý člen

Příspěvek od rambajs »

libcosenior píše:Prosím o bližšie vysvetlenie. :dknow: Nemám predstavu o čo sa jedná.
V podstatě jde o to, že tělo najede na jiny režim a má přebytky kyslíku. Ten pak používá na pomlácení rozklad, a spalování všeho kolem. A plíce jsou setsakramentsky rychlé. :smoke:

Ještě jinak, trošku jinak...zkoušel někdo urinu inhalovat? Taky solidní pecka :evil:

dragon
Nový člen
Dal: 84 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od dragon »

Ahoj, nedávno jsem se dostal k zajímavému článku s jedním dnes již vysloužilým MUDr.em.
V druhé polovině článku je popis jeho přístupu k léčbě nemocí, v některých názorech se přímo shoduje s názory publikovanými na tomto fóru (nebo na fóru zdraví a-z) např. zamoření parazity atd. Na druhé straně má zajímavý náhled např. na prospěšnost coca-coly (cituji "Coca cola je nejzdravější nápoj u nás"), prospěšnost cukru a soli (rozpor s názorem, že cukr a sůl jsou bílé jedy). Vypadá to, že má svoje názory podložené studiem a praktickými zkušenostmi (nemohu ze svého laického pohledu hodnotit). Pokud už tento odkaz na fóru je, tak se omlouvám, chtěl jsem jen přispět zajímavým postřehem pro srovnání názorů z dalšího úhlu pohledu.
Každopádně kéž by všichni doktoři měli alespoň částečný přístup k věci jako tento pán...

http://www.lecitel-janvas.cz/cz/p/mudr- ... kes-lekar/

Zdravím

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Léčitel Janvas

Příspěvek od A(&F) »

Mimo téma (offtopic)
dragon píše:Pokud už tento odkaz na fóru je, tak se omlouvám, ...
... byť odkaz na jeho stránky už tu je ( http://forum.upramene.cz/forum/viewtopi ... 239#p95239 ), tak omlouvat se rozhodně nemusíš, neb jak říká jeden ze stařešinů tohoto fora (nazývaný "Gero-Dront" ... :D), že "opakování je matka moudrosti" ... :) ... :good: ...

PeS: ... jenom s tím cukrem bych byl trochu opatrnější ... ;) ... viz níže:
http://forum.upramene.cz/forum/viewtopi ... 16#p101016
http://forum.upramene.cz/forum/viewtopi ... 63#p101963
http://forum.upramene.cz/forum/viewtopi ... 82#p103082
... zkrátka všeho s rozumnou mírou ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Jim68
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 26 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Rekonektivní terapie

Příspěvek od Jim68 »

Může mi o tom někdo něco říci? Vypadá to fantasticky, ale prý to funguje.

:idea: Příspěvek jsem Ti přesunul, ale slibuji, že pokud bude téma dostatečně nosné pro separátní vlákno, tak do něj vše vyčlením - poo.

Jim68
Be happy!
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Coca Cola ...

Příspěvek od A(&F) »

... pro příznivce Cola/Pepsi a jiných Col ... :D ...

[youtube][/youtube]

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Coca Cola ...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

A(&F) píše:... pro příznivce Cola/Pepsi a jiných Col ... :D ...
Na to si je dobré počíst jak ten fosfor potřebujeme pro kosti a že kyselina fosforečná je jednou z forem, jak se dá tělu dodávat. Docela dobrá zmínka je Dr. Beszeditzovi v HCl - Základní fakta, nejsem si ale jistý, že jsem tuto část překládal. Je tutově v anglině v originále Three Years of HCl Therapy co sem dal Gewo. Jedinné, co to video dokazuje je fakt, že za rok se v Cole rozpustí vaječná skořápka. Nemá to nic společného s tím, co se děje s fosforečnou v těle v množstvích, ve kterých v Cole přichází a co si s tím tělo udělá. Dám-li to vejce na rok za okno, shnije. Dokážu tím snad, co se s ním stane v těle? Dej ho na rok do žaludeční koncentrace HCl a asi ta skořápka nedopadne o nic líp.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Příspěvek od milda »

http://www.lecitel-janvas.cz/cz/p/mudr- ... kes-lekar/

Přibližně uprostřed stránky je zajímavé pojednání o Cole a o cukru.
kromě jiných zajímavých poznatků
Když řeknu, že Coca cola je nejzdravější nápoj u nás, tak 90 procent lidí, kteří jsou zblblí podplacenými lékaři, se chytne za hlavu a myslí si něco o mé pomatenosti. Když chci psát nebo povídat o Coca cole, tak své tvrzení musím mít podložené, což se o mnohých pisatelích říci nedá.
Já vypiju denně 2 litry coly. Nepředpokládám, že by doktoři byli tak hloupí sami od sebe, když vystudovali medicínu, a že by si nepamatovali, že například kyselina fosforečná je pro nás nejdůležitější kyselina na této planetě. Drží totiž genetický kód DNA, protože ta jediná je schopna tvořit esterické můstky, které drží šroubovici DNA, aby se nerozpadla. Kdybychom tu kyselinu neměli, budou se rodit různé zrůdy. Coca cola, která je konzervovaná kyselinou fosforečnou nám vůbec neškodí, právě naopak.
Naposledy upravil(a) milda dne pát 26 dub 2013 19:42, celkem upraveno 1 x.

lena

Příspěvek od lena »

To same si myslim take, co se tyce pit Coca Colu, Pepsi Colu, pokud se do ni nalozim a zustanu v ni lezet nekolik dnu atd. tak je jasne, ze me to neco nedobreho i udela. Zalezi na piti coly jako takove. Kdyz si sem tam dam sklenku tak me to neublizi a mozna dokonce pozitivne podpori. Pokud ji budu pit denne 2-3 litry pak nevim co to se mnou udela.

Se rika vseho moc skodi, takze vseho tak nejak s mirou a nemuze se nic stat.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“