Správný odhad, ale mám pocit, že už se nechal přesvědčit, že to nebyl dobrý nápad, specielně s přechodem na HCL aktivaci.xdraho píše:Pan Humble tu sodu asi doporučuje proto, ...
Ahojte, Slávek.
Moderátor: Palo
Správný odhad, ale mám pocit, že už se nechal přesvědčit, že to nebyl dobrý nápad, specielně s přechodem na HCL aktivaci.xdraho píše:Pan Humble tu sodu asi doporučuje proto, ...
Silně pochybuju, že má kolem sebe kvalitní lidi, když vypouští do světa tolik nesmyslů...jao píše:Humble asi má dostatok poradcov, ktorí o chémii niečo vedia.
Právě jsem dokončil "pokus" s léčením rýmy na své osobě. Kombinoval jsem CDS s koloidním stříbrem. Během dne jsem vdechoval kol.stříbro pomocí ultrazvukového inhalátoru asi 3x za den, ráno a večer jsem si do nosu a trochu i do očí stříkal pomocí rozprašovače ze Sanorinu CDS v koncentraci cca 1 kapka MMS na 10 ml. Rýma trvala 3 dny. Dnes už je to naprosto OK.může mi někdo dát radu kolik kapek VMS a v jakém množství vody se dá aplikovat do nosních dírek aniž by to poškodilo nosní sliznici
Osobně se mi líbí, že to MMS berete s rozumem. Vždy mne tady šokují takové ty dávky 30 kapek za den a více. Připadá mi to jako vyhánění čerta ďáblem. Proti chemoterapii se všeobecně brojí a přitom někteří zapomínají, že i ten chlordioxid je vlastně jed a nemělo by se to s nim, dle mého názoru, přehánět. Ale to jen můj osobní názor, takže doufám, že mne laskavý nesouhlasící čtenář hned neukamenuje.tak jsem včera nasadila 3 x denně 2 kapky VMS plus mezi tím 5-10 kapek kyseliny chlorovodíkové
Přesně tak! Myslím si, že je třeba spíše v těle vytvořit takové "klíma", které je už jedovaté pro nežádoucí třeba mikróby, ale ještě minimálně škodí tělu samotnému. Tak je to přece s většinou léků. Asi těžko si někdo vezme celou tubu třeba acylpyrínu najednou i přesto, že ví, že jedna tableta mu určitě pomůže.Tělo zřejmě potřebuje čas na regeneraci a odplavení bordelu..