Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Zabzule
Nový člen

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Zabzule »

Zdravím vás všechny MMSačky a MMSáky, dá se říct, že již několik týdnů sleduji všechny diskuze a za pomoci moderátora jsem dostala přístup mezi vás, čímž ještě jednou děkuji. Sleduji, hledám, pátrám a jsem ze všeho jelen a stále ve velkém rozhodování. Na vánoce mi život daroval diagnozu, která sráží na kolena. Ale hned jsem si řekla - je to dobrý, nádor z prsa se vyřízne, za podpory mého syna, že mi ještě dost zbyde :laugh:
Jasno mám v jednom, to je jediné co budu z konvenční zabijácké léčby absolvovat a to ještě proto, abych měla čisté svědomí vůči mým milým, že jsem udělala něco běžného. Ani na tu se mi moc nechce, ale nechť - blíží se to a já už mám od Pala připravený léčebný balíček z MMS2+Betain HCl. Okamžitě po operaci začnu s léčbou, ale budu ji ještě podporovat FS :hip:
Protože, krom Batlese tady málokdo popisoval průběh léčby až do zdárného konce, budu se o to snažit já. Tyto informace dávají velkou podporu a naději.
Ale jednu zkušenost mám.Moje kamarádka vyrobila CDS pro svého 89letého tatínka na prostatu. V noci ho stále převlékala. Po týdnu pití prý jde tatínek jen 2x za noc a dokonce se už i trefí :ewhistle: No není to paráda???
Tak zatím, 5.3. nastupuji a brzo budu mezi vámi :bye:

Když ti život nabízí citron, řekni si o sůl a Tequilu
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Já to tady popisovala-léčbu mého manžela,tak si to pročti :)

Zabzule
Nový člen

Příspěvek od Zabzule »

Bobina píše:Já to tady popisovala-léčbu mého manžela,tak si to pročti :)
Ahá,tak jsem to znovu proštudovala a konečně pochopila,že jde opravdu o manžela a né jiného domácího mazlíčka. Operaci si netroufám odmítnout, a ten pocit, že mám někde nějakýho hnusa v těle co tam nepatří, je taky divný. Byli jste na to rozhodnutí na rozdíl ode mne dva a vyhráli jste. Je to skvělá zpráva a moc vám fandím. Škoda, že takových pacientů není víc - oni by si to ti veterináři rozmysleli! Kamarádka se na mně také dívá jako na exota. Bobi prosím, jak dlouho vám domácí léčba trvala, než jste zjistili tu krásnou zprávu? Rok...míň...?

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

:D necelé 2 měsíce!

Zabzule
Nový člen

Příspěvek od Zabzule »

Děkuju, to je úžasný!!!! Gratuluju!!!! :eclap:

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

No my jsme operaci odmítli,jelikož šlo o odebrání ledviny.Pokud by byl nádor samostatně asi by manžel na operaci šel.Taky jsme měli strach je to fakt hrozně těžké rozhodování. ;)

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

Zabzule píše:..... a ten pocit, že mám někde nějakýho hnusa v těle co tam nepatří, je taky divný .....
... :D ... pokud se léčba vydaří, tak tělo "mrtvý nádor" samo časem vstřebá (stráví ho a vyloučí) ... stejně jako všechny ostatní odumřelé buňky, které již přestaly sloužit ... ;) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

ano,manžel vylučoval v moči pořád nějaké divnosti :D

pergy
Stálý člen
Dal: 66 poděkování
Dostal: 83 poděkování

rakovina

Příspěvek od pergy »

Zdravím všechny mmsáky :D a po delší době se opět ozývám. Na MMS, nyní CDS, nedám dopustit. Po dalším půlroce jsem byla opět dalším vyšetření.... Jsem rok a půl od diagnózy rakovina..... CA 125 mám 4,4 (a to jsem mívala 50-60, OK hodnoty jsou do 35) a CTčko opět v pořádku! Prý další kotrola včetně CT zase za půl roku...
Kdo neví, připomenu (dá se to dohledat v mých předchozích příspěvcích) - spec. případ rakoviny, před operací delší dobu MMS (1 i 2) + doplňování vitamínů a minerálů + úprava stravy - vše dle rad Batlese :eclap: - pak operace s vnitřní chemo - následně léčba pouze s MMS, vitamíny apod. - lékaři slibovali nejdéle do roka další operaci, prý se napoprvé v těchto případech vše najednou neodstraní.... a to se při první operaci hoooodně divili, že to v břiše vypadalo mnohem lépe než při CT a to od vyšetření CT do operace bylo jen MMS plus výše uvedené, mysleli si, že jsem chodila na chemo :evil_vm: a to to zlepšilo....jóó kdyby věděli...
Nyní jsem stále na vitamínech a minerálech, snažím se dodržovat stravu (občas hřeším :) ), před vyšetřením jsem si dala 3 týdny CDS, jinak jen udržovací dávky CDS 1x denně - 1x za 3 dny. Nyní se chystám na diagnostiku na parazity a případnou léčbu. Nechci nic podcenit.
Držím všem, kdo se vydá vlastní cestou, palce!!!!! Moje rada: nevěřte jen doktorům, hodně čtěte, hledejte možnosti, vytvořte si vlastní názor, pozitivně myslete a hlavně VĚŘTE!!!
Krásné dny přeje Pergy

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Pergy, mám radost s tebou. Každá takováto zpráva mě povzbudí a dodá mi naději. :-)

reny
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od reny »

Dobrý den,moc vás všechny prosím o radu.Mamince byl před krátkou dobou diagnostikován nádor na mandli.Během 14 dní se podrobila již druhé operaci,kdy jí byla odstraněna nejprve mandle a poté i přilehlé žlázy.Než začne s ozařováním a chemoterapií,ráda by zkusila nejprve léčbu pomocí MMS.Jelikož zatím tak trošku tápeme v dávkování,moc vás prosím o radu,jak začít a dále pokračovat,aby byla léčba efektivní.Předem děkuji všem za info a vaše osobní postřehy.Reny:-)

DasaParizkova
Stálý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DasaParizkova »

SNAD VÁM TO POMŮŽE http://dlachman.blog.cz/1203/mms-protokoly-a-davkovani přeji hezký den a sluníčko nejen na obloze Dáša

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

V odkazu http://dlachman.blog.cz/1203/mms-protokoly-a-davkovani
je drobná chyba - tvrzení, že 30 mililitrů jsou 3 kubické centimetry. Ve skutečnosti 1 ccm = 1 ml.
Bude to nejspíš tím, že 1 litr je kubický decimetr, to znamená 10x10x10 centimetrů, čímž je jich rovný tisíc. No, a mililitr je jedna tisícina ...
Pro někoho bude názornější převod na panáky. Velký panák je 50 ccm a taky 50 ml, protože z litrové láhve se jich nalije (poctivých! :D ) dvacet. Jinak je to taky půl deci.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

pokládám za důležité a i správné napsat zde,že manželovi se rakovina vrátila.Radovali jsme se z vyléčení a asi až moc.2měsíce bral jen udržovací dávky MMs a zřejmě to nestačilo.Jen mi není jasné,že když má PH nad 7,že se rakovina vrátila.Tvrzení tedy,že rakovina se drží jen v kyselém prostředí se nepotvrdilo.Také metoda mudr.M.Ratha-vysoké dávky vitamínu C+lysin-se také nepotvrdilo.Takže zbývá vyzkoušet metoda Budvigové+Garsonova terapie.ach jo-myslím,že mi nikdy nebylo hůř. :(

Zorca
Nový člen
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od Zorca »

Zdravím všechny a opět se vracím na tyto stránky, abych informovala jak postupuji s léčbou: v současné době mám po operaci - rekonstrukci prsu. Vše probíhá OK. Sice jsem měla trochu komplikace po operaci s velkou krvácivosti ( doktoři msleli, že půjdu znovu na sál), ale nakonec se to podařilo nějakými infúzemi a vitamíny zastavit. Takže tam problém není a vše probíhá dobře. Můj největší problém jsou nyní záda. Začaly mne bolet cca před 7 týdny. Nevěděla jsem, jestli je to reakce na MMS nebo na stěhování, které jsme absolvovali. Sice jsem nic těžkého nezvedala, ale okna, vytírání.....takže jsem MMS vysadila. Od té doby nezvládnutelné bolesti zad, v dolní části. Nic nezabírá. Ulevilo se mi akorát v nemocnici, kdy mi po operaci dávali ty kapáky a asi to působilo i na ta záda. Po příchodu domů opět bolesti zpět. Ale fakt šílené. Nesehnu se ani kousek. Neurolog, kam spadám tam 2x nebyl, měl dovolenou, tak jsem skončila u obvoďáka: léky, celkem silné, opichy, tramal - nic nepomáhá ani neulevuje. RTG páteře v pořádku, předchozí CT břicha také. Nevím, co dělat, protože už jsem z těch bolestí vyčerpána. Každé ráno čekám, že bude po těch dryjácích, co dostávám úleva, ale nic. Obvodní i chtěl dát infúze, ale bohužel se mu nepodařilo napíchnout žílu. Jediné, co se mi podařilo - mám termín teď na středu na neurolku, tak nevím, jestli mi nějak pomohou. MMS od té doby neberu, pouze vitamíny a čistící čaje. Jsem dost unavená a myslím si, že můj krevní obraz dostal zabrat, takže si na mms netroufám. Mám obavy, aby to nebylo něco špatného (metastázy). Vím, že mám silnou osteoporozu a doktorka se minule hodně divila, že mně nebolí záda - asi to přivolala. Máte někdo nějaký nápad, co s tím?????? A kdy nasadit zpět MMS? Děkuji za odpovědi.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“