Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS a rakovina
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Re: MMS a rakovina
Bobino, můj názor je, že jste brzo přešli na udržovací dávky u MMS. A ohledně candidy a zásad. Ph těla - J. Humble nedávno publikoval článek, kde vyvrací teorii o kyselosti těla vzhledem k potravinám. Dávala jsem sem fotky článku z Nové Regeny.
A vy máte výsledky jakého měření? Od doktorů? Jestli ne, nejančila bych a v klidu pokračovala s MMS nebo CDS a držela protirak. dietu.
Batles při léčbě syna taky nevyloučil maso na 100%. Důležité je vytrvat a při rakovině bych šla do udržovacích dávek až po 2-3 letech. Bála bych se s MMS přestat dřív. Taky to tak dělám, jsem po už 3 roky a beru MMS, CDS vždy v týdnu 6-8 dávek po 3-4 kapičkách a na víkend si dávám pohov. Dietu držím, ale ne na 100%. Někdy ujedu.
A vy máte výsledky jakého měření? Od doktorů? Jestli ne, nejančila bych a v klidu pokračovala s MMS nebo CDS a držela protirak. dietu.
Batles při léčbě syna taky nevyloučil maso na 100%. Důležité je vytrvat a při rakovině bych šla do udržovacích dávek až po 2-3 letech. Bála bych se s MMS přestat dřív. Taky to tak dělám, jsem po už 3 roky a beru MMS, CDS vždy v týdnu 6-8 dávek po 3-4 kapičkách a na víkend si dávám pohov. Dietu držím, ale ne na 100%. Někdy ujedu.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
JJ o teroii ohledně ph od Humbla vím.Od doktorů víme-útvar v ledvině-neví jestli to je cysta nebo nádor a zjistit to neumí.
Diagnostika/bicom/-candida+rakov.viry.
děkuji Siso
Diagnostika/bicom/-candida+rakov.viry.
děkuji Siso
-
- Zasloužilý člen
Bobino, já bych radila jít na plazmu. To, že se našly na měření onkoviry, neznamená, že se to vrátilo. Udělejte si plazmu, vybijte všechno, co v těle nemá co dělat a v klidu pokračujte s MMS, CDS atd. Dieta je nutná. Bez bílého cukru, bez bílé mouky, bez kravského mléka, maso minimálně, zeleniny hodně , čerstvý vzduch a procházky s hlubokým dýcháním a dobrou náladu k tomu. To mně na začátku řekl MUDr. Lebenhart.
-
- Zasloužilý člen
A ke snídani si dávám jeho recept, je to jakási napodobenina Budwigové a myslím, že to má základ v ajurvédě. Celozrnné pečivo, na to máslo a pak potřít pastou udělanou smícháním rozemletých pekanových ořechů se lněným semínkem a zamíchanou do medu. Máslo by mělo být to ghí, ale dávám obyč.
-
- Zasloužilý člen
ano Lebenharta jsem četla-dietu dodržujeme.Plazma-my chodíme na bicom každý týden,ten je dokonalejší a odstraňujeme vše co nemá v těle být.Opět najedeme na MMs.
-
- Zasloužilý člen
Tak najeďte na MMS, možná i CDS by bylo dobré, A. Kalcker na přednášce řekl, že na něco je účinnější než MMS, snažte se do těla dostat, co to půjde a v klidu a dlouhodobě pokračujte, jak doteď.
Chce to jen čas.
Chce to jen čas.
-
- Zasloužilý člen
Dobrý den,
mamince (69) se zaplnila břišní dutina vodou, vyčerpali 5 litrů a za 2 dny 4 litry. Z dalších vyšetření vyplývá, že se jedná o rakovinu vaječníků. Je diabetička na lécích a nyní poslední 3 dny pořád zvrací. Je hospitalizovaná a připravovaná na další vyšetření či operaci. Je docela zesláblá a břicho má stále sice měkké, ale napnuté, nejspíše se tvoří zase voda. Bere léky v kapačkách na netvoření vody a snad i na zklidnění zvracení. Hodně jsem pročítala témata o MMS a také jsen narazila na DCA, ale nevím, zda v tomto zesláblém stavu jí to spíše neublíží.
Moc prosím o rady a zkušenosti. MMS a HCL mám doma.
Byly jsme také na diagnostice parazitů a měla toho "málo" ale závažné -vlasovce , helicobacter,pillomavirus /děloha/ a tasemnice. Už jsem ale nestačili začít s léčbou, než přišli léky, odvezli jsme ji do nemocnice s vodou v břiše.
Moc se o ni bojím, Eva
mamince (69) se zaplnila břišní dutina vodou, vyčerpali 5 litrů a za 2 dny 4 litry. Z dalších vyšetření vyplývá, že se jedná o rakovinu vaječníků. Je diabetička na lécích a nyní poslední 3 dny pořád zvrací. Je hospitalizovaná a připravovaná na další vyšetření či operaci. Je docela zesláblá a břicho má stále sice měkké, ale napnuté, nejspíše se tvoří zase voda. Bere léky v kapačkách na netvoření vody a snad i na zklidnění zvracení. Hodně jsem pročítala témata o MMS a také jsen narazila na DCA, ale nevím, zda v tomto zesláblém stavu jí to spíše neublíží.
Moc prosím o rady a zkušenosti. MMS a HCL mám doma.
Byly jsme také na diagnostice parazitů a měla toho "málo" ale závažné -vlasovce , helicobacter,pillomavirus /děloha/ a tasemnice. Už jsem ale nestačili začít s léčbou, než přišli léky, odvezli jsme ji do nemocnice s vodou v břiše.
Moc se o ni bojím, Eva
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Nazdar Evčo.Evča píše:Dobrý den, mamince (69) se zaplnila břišní dutina vodou, ....
V takový krizi se blbě radí. MMS na to teď asi přeci jenom nepůjde, protože to zavodňování vychází mimo jiné na špatnou činnost ledvin. Jedno, co napadá mně, je urina, http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1521 která by měla silně podpořit odvodnění, ale s těma lékama je to poněkud komplikované, protože by je do jisté míry na vlastní urině kolovala. Jedině tedy dárcovská. Má ktomu nejvíc co říct Armstrong http://wwww.upramene.cz/forum/download/ ... p?id=14349 ale zmiňují se i další. Je to definitivně přírodnina, naše vlastní, naprosto bez postranních účinků kromě očistných reakcí, akorát že máme v hlavách zaražený klín, že jde o naprostou nechutnost. Taky je naprosto nutné kompletně vyloučit sůl. Pokud je dostatek ranní uriny, tedy vše, co z člověka po ránu vypadne, protáhne to střeva tím, že je to zavodní a to zavodnění musí odněkud přijít. Nevím ale taky, jak by to šlo dohromady s tím zvracením.
Druhá věc je, že tohle stádium dost spolehlivě řešila HCl (kyselina solná) v kapačce, jenže to někomu radit v krizi je dost vošajstlich. To bys našla ve vlákně HCl terapie - základní fakta, wwww.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2402 ale na nějaké rozsáhlé študování nemáte asi moc čas. Tady máš odkaz přímo na popisy případů co dovede správně dávkovaná HCl do žíly. http://wwww.upramene.cz/forum/download/ ... p?id=10513 Co je od Dr. Guy neber na vědomí. Používal svoji vlastní metodu, která s HCl pouze jaksi souvisí, ale není to přímo a výhradně o HCl. Vyrobit se to dost dobře nedá bez arseniku. Jsou tam i rakoviny. Mám ji odzkoušenou i do žíly na sobě, ale samozřejmě ne v takové situaci.
Nic nedoporučuju, pouze Ti předávám informace. Co s tím provedete, pokud něco, je na Vás.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Hm tvaroh je kyselinotvorná potravina.A co tak použít Léčebný kod ? Dle stejnojmenné knihy od Alexandra Loyda.Jednoduchá samoléčící práce .....působení na odstranění stresu v buněčné paměti těla nemocného.Stres je hlavní příčinou jakékoliv nemoci i rakoviny. Léčí to příčinu onemocnění na úrovn, kde vznikla.Kdežto tvaroh se lněným olejem působí jen na fyzické úrovni.Co asi funguje lépe ? Léčebný kod jde na jádro, na dřeň.Zbavíli se tělo stresu , mělo by i pH se zvýšit. Dále bych doporučila štávu ze syrové červené řepy, třeba v kombinaci s jablkem a mrkví.Je to zásaditá bomba pro tělo. Často si měřím pH a mám jej kolem 6pH.Po večerním vypití této štávy ...cca 2x 3 dcl jsem ráno ,kdy je pH nejnižší papírkem......dle barvy.....zelenomodré ......přes 7 pH.Tak snad jsem něčím přispěla :-)LenkaBobina píše:Tak několik úvah a prosím o vaše názory.Manžel má tedy ten nádor v ledvině-viz předchozí příspěvky.Bral MMs atd... a dostal ph nad 7.po cca 2měsících bral jen udržovací dávky mms+dieta +vitamíny, tepr.směs.Měl stále ph nad 7.Nyní naměřeny rak.viry a candida na diagnostice.Začal užívat směs tvarohu... od Budwig+dieta+tepr.směs.No a ph má 5,3-6.3.
Studie-candida způsobuje rakovinu.Candida je v kyselém prostředí.
rakovina-vynechat živočišné bílkoviny
Tak co teď řešit?
Naposledy upravil(a) LenkaX dne úte 09 dub 2013 14:13, celkem upraveno 1 x.
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Zasloužilý člen
Knihu Léčebný kód mi doporučila moje doktorka. Ta metoda je vynikající, začala jsem ji praktikovat.
-
- Zasloužilý člen
I já ji dělám asi tak 14 dní :-)Manžel se také přidal, tak uvidíme po čase.Věřím ,že se zbavím těch starých stresů z bůhví kterého kolena :-)jak dlouho ji děláš a kolik problémů si vkládáš do té věty ?sisa píše:Knihu Léčebný kód mi doporučila moje doktorka. Ta metoda je vynikající, začala jsem ji praktikovat.
-
- Zasloužilý člen
Dobrý den,, jak jsem psala výše o mamince, tak se potvrdily nejhorší předpoklady. Je to rak. a s metastázemi v břišní dutině. Jen se zeptám, pokud by i přes zvracení do sebe dostala a chtěla dostat MMS, jaký postup by jste nejlépe doporučili. Myslím, že jí chtějí poslat na chemoterapie, nevím, kolik má času.
-
- Zasloužilý člen
Před několika dny jsem narazila na toto video....zkušenost onkologické pacientky ......Evča píše:Dobrý den,, jak jsem psala výše o mamince, tak se potvrdily nejhorší předpoklady. Je to rak. a s metastázemi v břišní dutině. Jen se zeptám, pokud by i přes zvracení do sebe dostala a chtěla dostat MMS, jaký postup by jste nejlépe doporučili. Myslím, že jí chtějí poslat na chemoterapie, nevím, kolik má času.
Zkuste oslovit pana Jiřího Čehovského
viz tady http://www.autopatie.cz/, krom dalšího by toto mohlo pomoci
Lenka