Byl bych nerad, kdyby tenhle odkaz, respektive celá tato myšlénka zůstala odsunuta stranou a ležela dál nepovšimnuta - a není to jenom tím, že na ní mám jakous takous účast
Zkusil jsem praktické provedení, a abych se vyhnul "ošklivému" pájení stříbrných norných konečků na měděnou spirálu, provedl jsem to vcelku, tedy ze stříbra. Metr stříbrného drátu o průměru 1 mm vyjde na necelé tři stovky - no nevemte to!
K provedení - dá se to umotat daleko pravidelněji a hezčeji - ovšem mám pocit, že ne napoprvé a určitě ne s hledáním optimální technologie.
Konečný výsledek přikládám na fotce.
Středovou spirálu jsem udělal oproti UFku širší a mírně kónickou, abych usnadnil přechod na vnější spirálu, která je disková. Na první pohled je jasné, že se jedná o bifilární cívku a zároveň do prostoru vytaženou keltskou spirálu. Citlivci shodně tvrdí, že to "má sílu", popřípadě se vyjadřují v tom smyslu, že to vytváří "energetický tunel".
Praktické použití předpokládám totéž, které uvádí v odkazu Iv, tedy naplnit keramický hrnek (neprůhlednost!) pokud možno pramenitou vodou téměř k okraji a posadit "koloidátor" hmotolovým křížem na jeho okraj, aby se konce spirály ponořily do vody.
Pak už jen vyčkat nejspíš pár dní - ony ty přírodnější technologie pracují sice zdarma, ale pomaleji, než když se do toho "žene elektrika".
Po dosavadních zkušenostech se schyluje k dalšímu typu podobného zařízení, i tentokrát jde o kombinaci UFka s Iv-ovým podnětem, ovšem jeho praktické provedení je teprve v budoucnu a zveřejnit ho hodlám nejspíš v "Orgonitech", kam by měl patřit svými předpokládanými vlastnostmi.
Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.