Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Bobino, můj názor je, že jste brzo přešli na udržovací dávky u MMS. A ohledně candidy a zásad. Ph těla - J. Humble nedávno publikoval článek, kde vyvrací teorii o kyselosti těla vzhledem k potravinám. Dávala jsem sem fotky článku z Nové Regeny.
A vy máte výsledky jakého měření? Od doktorů? Jestli ne, nejančila bych a v klidu pokračovala s MMS nebo CDS a držela protirak. dietu.
Batles při léčbě syna taky nevyloučil maso na 100%. Důležité je vytrvat a při rakovině bych šla do udržovacích dávek až po 2-3 letech. Bála bych se s MMS přestat dřív. Taky to tak dělám, jsem po už 3 roky a beru MMS, CDS vždy v týdnu 6-8 dávek po 3-4 kapičkách a na víkend si dávám pohov. Dietu držím, ale ne na 100%. Někdy ujedu.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

JJ o teroii ohledně ph od Humbla vím.Od doktorů víme-útvar v ledvině-neví jestli to je cysta nebo nádor a zjistit to neumí.
Diagnostika/bicom/-candida+rakov.viry.
děkuji Siso :)

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Bobino, já bych radila jít na plazmu. To, že se našly na měření onkoviry, neznamená, že se to vrátilo. Udělejte si plazmu, vybijte všechno, co v těle nemá co dělat a v klidu pokračujte s MMS, CDS atd. Dieta je nutná. Bez bílého cukru, bez bílé mouky, bez kravského mléka, maso minimálně, zeleniny hodně , čerstvý vzduch a procházky s hlubokým dýcháním a dobrou náladu k tomu. To mně na začátku řekl MUDr. Lebenhart.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

A ke snídani si dávám jeho recept, je to jakási napodobenina Budwigové a myslím, že to má základ v ajurvédě. Celozrnné pečivo, na to máslo a pak potřít pastou udělanou smícháním rozemletých pekanových ořechů se lněným semínkem a zamíchanou do medu. Máslo by mělo být to ghí, ale dávám obyč.

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

ano Lebenharta jsem četla-dietu dodržujeme.Plazma-my chodíme na bicom každý týden,ten je dokonalejší a odstraňujeme vše co nemá v těle být.Opět najedeme na MMs. ;)

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Tak najeďte na MMS, možná i CDS by bylo dobré, A. Kalcker na přednášce řekl, že na něco je účinnější než MMS, snažte se do těla dostat, co to půjde a v klidu a dlouhodobě pokračujte, jak doteď.
Chce to jen čas. :)

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

jj CDS taky bude brát děkuji Siso :)

Evča
Nový člen

Příspěvek od Evča »

Dobrý den,
mamince (69) se zaplnila břišní dutina vodou, vyčerpali 5 litrů a za 2 dny 4 litry. Z dalších vyšetření vyplývá, že se jedná o rakovinu vaječníků. Je diabetička na lécích a nyní poslední 3 dny pořád zvrací. Je hospitalizovaná a připravovaná na další vyšetření či operaci. Je docela zesláblá a břicho má stále sice měkké, ale napnuté, nejspíše se tvoří zase voda. Bere léky v kapačkách na netvoření vody a snad i na zklidnění zvracení. Hodně jsem pročítala témata o MMS a také jsen narazila na DCA, ale nevím, zda v tomto zesláblém stavu jí to spíše neublíží.
Moc prosím o rady a zkušenosti. MMS a HCL mám doma.
Byly jsme také na diagnostice parazitů a měla toho "málo" ale závažné -vlasovce , helicobacter,pillomavirus /děloha/ a tasemnice. Už jsem ale nestačili začít s léčbou, než přišli léky, odvezli jsme ji do nemocnice s vodou v břiše.
Moc se o ni bojím, Eva

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Evča píše:Dobrý den, mamince (69) se zaplnila břišní dutina vodou, ....
Nazdar Evčo.
:ethink: V takový krizi se blbě radí. MMS na to teď asi přeci jenom nepůjde, protože to zavodňování vychází mimo jiné na špatnou činnost ledvin. Jedno, co napadá mně, je urina, http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1521 která by měla silně podpořit odvodnění, ale s těma lékama je to poněkud komplikované, protože by je do jisté míry na vlastní urině kolovala. Jedině tedy dárcovská. Má ktomu nejvíc co říct Armstrong http://wwww.upramene.cz/forum/download/ ... p?id=14349 ale zmiňují se i další. Je to definitivně přírodnina, naše vlastní, naprosto bez postranních účinků kromě očistných reakcí, akorát že máme v hlavách zaražený klín, že jde o naprostou nechutnost. Taky je naprosto nutné kompletně vyloučit sůl. Pokud je dostatek ranní uriny, tedy vše, co z člověka po ránu vypadne, protáhne to střeva tím, že je to zavodní a to zavodnění musí odněkud přijít. Nevím ale taky, jak by to šlo dohromady s tím zvracením.

Druhá věc je, že tohle stádium dost spolehlivě řešila HCl (kyselina solná) v kapačce, jenže to někomu radit v krizi je dost vošajstlich. To bys našla ve vlákně HCl terapie - základní fakta, wwww.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2402 ale na nějaké rozsáhlé študování nemáte asi moc čas. Tady máš odkaz přímo na popisy případů co dovede správně dávkovaná HCl do žíly. http://wwww.upramene.cz/forum/download/ ... p?id=10513 Co je od Dr. Guy neber na vědomí. Používal svoji vlastní metodu, která s HCl pouze jaksi souvisí, ale není to přímo a výhradně o HCl. Vyrobit se to dost dobře nedá bez arseniku. Jsou tam i rakoviny. Mám ji odzkoušenou i do žíly na sobě, ale samozřejmě ne v takové situaci.

Nic nedoporučuju, pouze Ti předávám informace. Co s tím provedete, pokud něco, je na Vás.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Bobina píše:Tak několik úvah a prosím o vaše názory.Manžel má tedy ten nádor v ledvině-viz předchozí příspěvky.Bral MMs atd... a dostal ph nad 7.po cca 2měsících bral jen udržovací dávky mms+dieta +vitamíny, tepr.směs.Měl stále ph nad 7.Nyní naměřeny rak.viry a candida na diagnostice.Začal užívat směs tvarohu... od Budwig+dieta+tepr.směs.No a ph má 5,3-6.3.
Studie-candida způsobuje rakovinu.Candida je v kyselém prostředí.
rakovina-vynechat živočišné bílkoviny
Tak co teď řešit? :bhead:
Hm tvaroh je kyselinotvorná potravina.A co tak použít Léčebný kod ? Dle stejnojmenné knihy od Alexandra Loyda.Jednoduchá samoléčící práce .....působení na odstranění stresu v buněčné paměti těla nemocného.Stres je hlavní příčinou jakékoliv nemoci i rakoviny. Léčí to příčinu onemocnění na úrovn, kde vznikla.Kdežto tvaroh se lněným olejem působí jen na fyzické úrovni.Co asi funguje lépe ? Léčebný kod jde na jádro, na dřeň.Zbavíli se tělo stresu , mělo by i pH se zvýšit. Dále bych doporučila štávu ze syrové červené řepy, třeba v kombinaci s jablkem a mrkví.Je to zásaditá bomba pro tělo. Často si měřím pH a mám jej kolem 6pH.Po večerním vypití této štávy ...cca 2x 3 dcl jsem ráno ,kdy je pH nejnižší papírkem......dle barvy.....zelenomodré ......přes 7 pH.Tak snad jsem něčím přispěla :-)Lenka
Naposledy upravil(a) LenkaX dne úte 09 dub 2013 14:13, celkem upraveno 1 x.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Knihu Léčebný kód mi doporučila moje doktorka. Ta metoda je vynikající, začala jsem ji praktikovat. :good:

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

sisa píše:Knihu Léčebný kód mi doporučila moje doktorka. Ta metoda je vynikající, začala jsem ji praktikovat. :good:
I já ji dělám asi tak 14 dní :-)Manžel se také přidal, tak uvidíme po čase.Věřím ,že se zbavím těch starých stresů z bůhví kterého kolena :-)jak dlouho ji děláš a kolik problémů si vkládáš do té věty ?

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Lenko, zatím krátce, asi 3 týdny a dávám jeden problém.

Evča
Nový člen

Příspěvek od Evča »

Dobrý den,, jak jsem psala výše o mamince, tak se potvrdily nejhorší předpoklady. Je to rak. a s metastázemi v břišní dutině. Jen se zeptám, pokud by i přes zvracení do sebe dostala a chtěla dostat MMS, jaký postup by jste nejlépe doporučili. Myslím, že jí chtějí poslat na chemoterapie, nevím, kolik má času.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Evča píše:Dobrý den,, jak jsem psala výše o mamince, tak se potvrdily nejhorší předpoklady. Je to rak. a s metastázemi v břišní dutině. Jen se zeptám, pokud by i přes zvracení do sebe dostala a chtěla dostat MMS, jaký postup by jste nejlépe doporučili. Myslím, že jí chtějí poslat na chemoterapie, nevím, kolik má času.
Před několika dny jsem narazila na toto video....zkušenost onkologické pacientky ......

Zkuste oslovit pana Jiřího Čehovského
viz tady http://www.autopatie.cz/, krom dalšího by toto mohlo pomoci
Lenka

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“