Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Autopatie
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
Re: Autopatie
no ono to mozná narazí na problém, tak je mela a až se neco vyřeší tak je klid a pak zase znovu.
Neboj 25 kilo nečeho cos nepotreboval..
Až ti bude hej, tak z toho kola, pak z tebe bude svalnatý vypracovaný mužský
Neboj 25 kilo nečeho cos nepotreboval..
Až ti bude hej, tak z toho kola, pak z tebe bude svalnatý vypracovaný mužský
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Re: Psychické příčiny nemocí a jejich odstraňování.
Zdravím poota a musím říci, že mě včera MOC zaujal rozhovor s Tomášem Lebenhartem a je tak i o autopatii.Hlavně mě zajímal ten konec jak mluvím o práci se 7.čakrou.Zároven je to chuze po hraně .Velmi mě to zaujalo, nevíš o tom něco bližšího ???poota píše:Autopatie má princip svého působení neslučitelný s materiálním názorem a přesvědčením o objektivitě naší existence, ovšem to, že "funguje", znamená že oba tyto předpoklady jsou nesprávné. Naštěstí autopatie ke svému působení vůbec nepotřebuje, aby byl její princip plně pochopen. Stačí dodržet pečlivě základní pravidla a po aplikaci již také působí "sama" a jakýmsi dlouhotrvajícím "tahem" dovede tělo také ke zdraví.
Tady je rozhovor
http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhar ... ny-ad2305/
díky Lenka
Edit: citace - poo.
Změň sebe sama a změníš svět :-)
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Video z odkazu je sice dlouhé, ale rozhodně doporučuji udělat si na něj čas, protože probírá i věci, které jsou tu v několika vláknech, tedy nejen tu autopatii.
Dokonce mě potěšila i jeho zmínka o Drontství, i když ho přímo nejmenuje
Co se konkrétně autopatie týká, nebudu o ní psát v tomhle vlákně, když tu má vlákno vlastní. V tom zatím probíráme "Čehovského", takže se tam dostaneme i ke všemu, o čem mluví Lebenhart, jenom to nebude hned.
Zdravím - poota
Dokonce mě potěšila i jeho zmínka o Drontství, i když ho přímo nejmenuje
Co se konkrétně autopatie týká, nebudu o ní psát v tomhle vlákně, když tu má vlákno vlastní. V tom zatím probíráme "Čehovského", takže se tam dostaneme i ke všemu, o čem mluví Lebenhart, jenom to nebude hned.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
On byl Tomáš docela namyšlený chlapec a jak krásně zkrotl. Lenko, moc díky za odkaz.LenkaX píše: ... Tady je rozhovor .... díky Lenka ...
Jinak by se na to měl podívat každý. Mluví mi z duše a hlavně, když se na něj podívám, vypadá tak zdravě jak si ho pamatuju když mu bylo 15 let. To se hned tak nevidí a toho si na Doktorovi děsně cením. Je mu cca 58 let a ukecal mně na fleku. Úplně se tetelím radostí
S laskavým pzdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Taky mě ten rozhovor velmi oslovil a to jsem už viděla mnoho různých rozhovorů s alternativci. U něj si o to víc cením , že dovedl odhodit bílý plášt, protože to chce opravdu kuráž.Také mi mluvil z duše o všem i o tom očkování.Osobně už jsem se dávno rozhodla, že už z očkování neprodělám do konce života. Ba ani ten tetanus , který by mě letos čekal.Chi.
Takže vy se osobně znáte :-)To je dobře. Takových zmoudřelých lékařů víc. Systém se hroutí, takže cesta je jasná.Díky Lenka
Takže vy se osobně znáte :-)To je dobře. Takových zmoudřelých lékařů víc. Systém se hroutí, takže cesta je jasná.Díky Lenka
Změň sebe sama a změníš svět :-)
-
- Starší člen
Ahoj všem
tak fleky na tvářích se sesouvají dolů, ted jsou v úrovni mezi nosem a horním rtem, ale uz nepálí, kuze je malinko hrubší.
Jinak psychika uz v pohode bez houpacky, nocni sny uz nejsou tak strasidelné, i když pořád zvláštní, už jsem mela pocit ze jsem se vyspala.
Pocit energie vyrovnaný po celý den..
Chvilkový, asi 5-ti minutový tlak u žaludku a měla jsem asi pul hodiny pocit jakoby se mela dostavit kvasinková infekce spodku, ale vsechno odeznělo samo bez problému, žádné potíže.
Oční víčka v pohodě, používám pořád tu stejnou kosmetiku a neměnila jsem ani kontaktní čočky za jiný pár.
Zrak bez jakékoliv změny..
Ale co jsem shledala zajímavé s velkým obdivem je rapidní zpřesnění mých schopností vidět vnitřním zrakem, až me to samotnou prekapilo, jak detailne se muzu dívat
Napojila jsem se tedy na 7 jemnohmotných těl, abych mrkla co to dělá a poprvé jsem je viděla v detailu.
Každé rotuje nezávisle na ostatních svým tempem a co bylo velice zajímavé, že v každém z těl jsou zvláštní samostatné víry, které se točí v rozdílných směrech, absolutne netuším jestli je to dobře nebo spatne nebo co to vlastne je, ale nemění polohu, to znamená i když telo rotuje tak jsou pořád na stejném místě.
Jenom pro upřesnění - jemnohmotné tělo nevypadá jako klasické fyzické telo..., ale je to jakýsi nepravidelný tvar hmoty, ve tvaru připomínající ovál / z horního pohledu/.
pa
tak fleky na tvářích se sesouvají dolů, ted jsou v úrovni mezi nosem a horním rtem, ale uz nepálí, kuze je malinko hrubší.
Jinak psychika uz v pohode bez houpacky, nocni sny uz nejsou tak strasidelné, i když pořád zvláštní, už jsem mela pocit ze jsem se vyspala.
Pocit energie vyrovnaný po celý den..
Chvilkový, asi 5-ti minutový tlak u žaludku a měla jsem asi pul hodiny pocit jakoby se mela dostavit kvasinková infekce spodku, ale vsechno odeznělo samo bez problému, žádné potíže.
Oční víčka v pohodě, používám pořád tu stejnou kosmetiku a neměnila jsem ani kontaktní čočky za jiný pár.
Zrak bez jakékoliv změny..
Ale co jsem shledala zajímavé s velkým obdivem je rapidní zpřesnění mých schopností vidět vnitřním zrakem, až me to samotnou prekapilo, jak detailne se muzu dívat
Napojila jsem se tedy na 7 jemnohmotných těl, abych mrkla co to dělá a poprvé jsem je viděla v detailu.
Každé rotuje nezávisle na ostatních svým tempem a co bylo velice zajímavé, že v každém z těl jsou zvláštní samostatné víry, které se točí v rozdílných směrech, absolutne netuším jestli je to dobře nebo spatne nebo co to vlastne je, ale nemění polohu, to znamená i když telo rotuje tak jsou pořád na stejném místě.
Jenom pro upřesnění - jemnohmotné tělo nevypadá jako klasické fyzické telo..., ale je to jakýsi nepravidelný tvar hmoty, ve tvaru připomínající ovál / z horního pohledu/.
pa
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
No známe. Mám pocit, že jsme oba chodili na ZDŠ Zámeček v Libni, jestli nechodil na Palmovku, ale on myslím o rok výš, jestli ne o dva. Znal jsem ho spíš, že jsem měl dobrého kámoše a spolužáka, který s ním bydlel v baráku U Meteoru a ti dva se znali dobře, takže jsme do sebe sem tam vlítli na ulici a v baráku. Pochybuju, že by se na mně moc rozvzpomínal, matně snad jo. Každopádně mi ale udělal nesmírnou radost. Čipernej byl vždycky, daleko čipernější než jáLenkaX píše: ... Takže vy se osobně znáte :-) ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
To by bylo podle Křepelkovy fyziky naprosto v pořádku a pochopitelné. Každý pořád o nějakých vibracích a přitom jde o struktuturu, která pouze vibrace cítí, ale cítí jich několik a ještě další mechaniku "podsvětí".alfka píše:Ahoj všem .... Každé rotuje nezávisle na ostatních svým tempem a co bylo velice zajímavé, že v každém z těl jsou zvláštní samostatné víry, které se točí v rozdílných směrech, absolutne netuším jestli je to dobře nebo spatne nebo co to vlastne je, ale nemění polohu, ...
Taky nevím, jestli jsi už chytila tohle, http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 61#p116661 ale zatraceně to souvisí.
Díky Alfko.
-
- Starší člen
Ahoj Slávku
práve to sleduju , jsem v polovine , zatím super
No pokud to pujde budu to bádat dál, ale rozhodne do toho nebudu zasahovat, jenom na čumendu
pa
práve to sleduju , jsem v polovine , zatím super
No pokud to pujde budu to bádat dál, ale rozhodne do toho nebudu zasahovat, jenom na čumendu
pa
- poota
- Zasloužilý člen
Čehovský
Zdravím - pootaČehovský píše:Korsakovova příprava bývá poněkud manuálně náročná, což je jistá její nevýhoda, je však přesto dobře zvládnutelná, pokud se nejedná o vysoké potence. Pro odstranění byť nevelké složitosti přípravy a některých nejistot, vyplývajících z různého původu a druhu ředicích nádobek, pro vyloučení případných nečistot a také manuální námahy spojené s přípravou, jsem navrhl zvláštní tvar lahvičky pro osobní přípravu. Má nálevku, spojovací trubičku ústící do vírové komory a odpadní trubičku, odkud naředěná kapalina odchází. Je to kompaktní věc z chemicky stálého skla a říkám jí autopatická lahvička. Je určena pro průtokové, fluxní ředění založené na Finckově principu. Tvar vírové komory ve spodní části způsobuje optimální víření kapaliny pod stálým tlakem a její postupné nařeďování.
Touto autopatickou lahvičkou lze dosáhnout vysoké kvality preparátu. Mezi jiným i proto, že zde nedochází k přestávkám, které by mohly negativně ovlivnit proces. Stačí plivnout do nálevky, prolít litrem vody nebo více - a hotovo. Z jednoho litru vody zde vzniká potence C40. Pokud ji postavíme pod vodní proud vytékající z vodovodu přes kuchyňský uhlíkový filtr, produkuje každou minutu přibližně C100. Vysokou fluxní potenci rozhodně neužijeme na začátku působení, ale lze se k ní dopracovat přes několik nižších v průběhu let.
Je důležité, aby příprava preparátu probíhala od úvodního plivnutí přes ředicí proces až po užití kontinuálně, bez výrazných přestávek (to usnadňuje autopatická lahvička). Vibrační struktura potencovaného preparátu by mohla být po delších prodlevách, trvajících například více minut, změněna. Je-li přestávka opravdu dlouhá (cca nad deset minut), preparát ztratí účinek. Jeden z lidí, co za mnou přišli, se o tom přesvědčil.Popsaný způsob osobní přípravy autopatického preparátu poskytuje možnosti, které nebyly až doposud dosažitelné:
•Dává vůbec poprvé v historii svou jednoduchostí a dostupností každému možnost nenáročné a přitom spolehlivé a standardní výroby vlastních vysoko potencovaných slin v domácnosti.
•S tímto postupem je slina vložena do ředicí nádobky pohotově, zcela čerstvá, a může být okamžitě potencována čistou vodou ve své nejpůvodnější vibrační struktuře, tedy dříve, než se její struktura začne měnit. Taková změna struktury je jinak otázkou pouhých desítek minut. Voda je jediná známá substance v přírodě, která nepředává do preparátu a následné do organismu žádnou vlastní specifickou informaci (na rozdíl např. od cukru a lihu) a nemá žádný vlastní homeopatický účinek. Je pouhým dokonalým nosičem.
- Na předchozí vlastnost navazuje doposud neexistující možnost, že léčený užije potencovaný vlastní preparát okamžitě po jeho vyrobení, nesmísený s jinou homeopaticky účinnou látkou (lihem, cukrem) a nevystavený dlouhodobému působení různých druhů záření, existujících v naší civilizaci (rádiové vlny, elektrosmog atp.) a působících zvýšenou měrou při přepravě apod. Léčený užije potencovaný frekvenční vzor v nezměněné originální podobě.
- Poprvé vzniká možnost pohotové výroby preparátu téměř v jakýchkoliv podmínkách v okamžiku právě vzniklé potřeby. Stačí mít po ruce nádobku a láhev s destilovanou vodou.
- Autopatická metoda dává dosud zcela neznámou možnost jakéhosi postupného násobení účinku preparátu. Užitím preparátu zlepšíme frekvenci celého organismu, uvedeme jej postupně do stavu vyššího zdraví, a pak můžeme z tohoto zdravějšího organismu aktuálně vytvořit nový preparát, který o to účinněji posílí nehmotnou kreativní sféru. Navíc máme možnost zvyšovat potenci jemně, postupně, například po C30, nikoliv velkým skokem.
-
- Starší člen
tak to je super, prave jsem to dokoukala.
Chtela bych zkusit na tu kvasinku vařenou slinu, nevite nekdo jaký je postup?
Absolutne netusím jak se to vaří, jak dlouho nebo v cem nejlíp? Ale bude to pecka.., potenci nechám at si zase telo urcí samo..
Jinak jsem zjistila ze jsem schopna fungovat jako prostredník pro prenos informaci bez zasahu do podstaty opravdového deje.
Propojím fyzické telo s vyssím já na lepsí komunikacní uroven, coz je mi dovoleno, pak zjistim od vyssiho já potrebne informace, prenesu je k fyzickému telu ve správne poskládaném tvaru, pokud fyzické telo pripusti a prijme tuto informaci ode me a odesle ji propojeným kanálem k vyššímu já, vysle vyšší já signál na 7 jemnohmotných tel a vidím odezvu v 7 jemnohmotných telech a následné promítání do tela fyzického. Je to docela zajímavé...
V tomto jsem ale naprostý samouk, absolutne netusím jestli nejaká taková metoda existuje, ale toto se mi líbí, v podstate jen komunikuju tam kde se neumí komunikovat samo a nic víc nedelám.., je to jen o sdelení správných informací a pak uz zaleží, zda bude nebo nebude informace prijmuta fyzickým telem, zda bude ochotno a pripraveno takto komunikovat .., pokud ne vubec nic se nedeje, pokud ano, dají se veci do pohybu a to na základě požadavku, kdy mysl fyzického tela vysle správnou myslenku k vyssímu já.
Zajímavé, jeste vyzkousím, zda vyssí já reaguje na omezení, jakousi hranici únosnosti pro léčbu, pro omezení typu postupného prenosu na urcite jemnohmotné telo, kdy je mozné následne ucinek navysovat po odeznení prvních příznaků .
Vyssí já, ale nezná náš čas jako takový, funguje jen v přítomném čase, což bude složité pro formulaci na časové období nebo omezení...
Zkusím to nejak vykoumat..
pa
Chtela bych zkusit na tu kvasinku vařenou slinu, nevite nekdo jaký je postup?
Absolutne netusím jak se to vaří, jak dlouho nebo v cem nejlíp? Ale bude to pecka.., potenci nechám at si zase telo urcí samo..
Jinak jsem zjistila ze jsem schopna fungovat jako prostredník pro prenos informaci bez zasahu do podstaty opravdového deje.
Propojím fyzické telo s vyssím já na lepsí komunikacní uroven, coz je mi dovoleno, pak zjistim od vyssiho já potrebne informace, prenesu je k fyzickému telu ve správne poskládaném tvaru, pokud fyzické telo pripusti a prijme tuto informaci ode me a odesle ji propojeným kanálem k vyššímu já, vysle vyšší já signál na 7 jemnohmotných tel a vidím odezvu v 7 jemnohmotných telech a následné promítání do tela fyzického. Je to docela zajímavé...
V tomto jsem ale naprostý samouk, absolutne netusím jestli nejaká taková metoda existuje, ale toto se mi líbí, v podstate jen komunikuju tam kde se neumí komunikovat samo a nic víc nedelám.., je to jen o sdelení správných informací a pak uz zaleží, zda bude nebo nebude informace prijmuta fyzickým telem, zda bude ochotno a pripraveno takto komunikovat .., pokud ne vubec nic se nedeje, pokud ano, dají se veci do pohybu a to na základě požadavku, kdy mysl fyzického tela vysle správnou myslenku k vyssímu já.
Zajímavé, jeste vyzkousím, zda vyssí já reaguje na omezení, jakousi hranici únosnosti pro léčbu, pro omezení typu postupného prenosu na urcite jemnohmotné telo, kdy je mozné následne ucinek navysovat po odeznení prvních příznaků .
Vyssí já, ale nezná náš čas jako takový, funguje jen v přítomném čase, což bude složité pro formulaci na časové období nebo omezení...
Zkusím to nejak vykoumat..
pa
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
alfka píše:..vařenou slinu, nevite nekdo jaký je postup?.... .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- poota
- Zasloužilý člen
Čehovský
Autopatii považuji za "medicínu budoucnosti" takže bych ji tu chtěl probrat opravdu důkladně.
Vzhledem k tomu, že s ní nemám dostatek praktických zkušeností, tak sem dávám postupně a pozvolna veškerou teorii, ke které se dostanu, tedy i tu, která tu je v přílohách. Protože to bude ještě nejspíš nějakou dobu trvat, tak souběžně s tím můžeme i volně diskutovat.
Vzhledem k tomu, že s ní nemám dostatek praktických zkušeností, tak sem dávám postupně a pozvolna veškerou teorii, ke které se dostanu, tedy i tu, která tu je v přílohách. Protože to bude ještě nejspíš nějakou dobu trvat, tak souběžně s tím můžeme i volně diskutovat.
Zdravím - pootaČehovský píše:Preparát zpravidla, s výjimkou dětí a nepohyblivých, vyrábí ta osoba, která má být ovlivněna. Odpadá tudíž možnost, že bude materiál kontaminován a tedy znehodnocen např. kapénkami slin, pocházejícími od jiné osoby, připravující preparát (tento vliv nebyl při přípravě homeopatických léků dosud dostatečně brán v úvahu). Pokud preparát připravuje rodič svému dítěti, vždy z toho důvodu používá přeložený šátek, zakrývající nos a ústa. Při mluvení, kýchání a podobně by se dostala kapénkami do preparátu cizí informace, zkreslující působení preparátu. Zaznamenal jsem selhání preparátu právě z tohoto důvodu. Když byla při nové přípravě použita rouška, preparát zapůsobil.
Preparát je určen pro jednorázové použití. Po použití má být nádobka či lahvička zničena a nemůže být užita pro další osobu. Důvodem je především vyloučení tzv. „křížové kontaminace", známé z výroby homeopatik ve větších výrobnách. Vzniká vlivem „paměti skla", které je schopno uchovat potenci i přesto, že byla kapalina z jeho povrchu beze zbytku odstraněna. Minulá potence by ovlivnila frekvenci té nové, preparát by nefungoval. Pro výrobu nového preparátu musí být použito nové sklo.
Vždy je dobré upozornit, že se nejedná o žádnou obvyklou léčbu ve smyslu materialistické vědecké či zdravotnické péče nebo o mírnění či odstraňování nemocí. Preparát působí pouze a výhradně na spirituální sféru člověka, které se v některých terminologiích říká duše, v jiných jemnohmotné tělo, jinde dynamis nebo astrální tělo atp. Působí ve sféře, která ze společenského hlediska nespadá do oblasti zdravotnictví, ale religiozity, víry ve vyšší principy nadřazené materiálnímu a běžnému smyslovému rozměru naší existence. Preparát působí v té sféře každého z nás, kterou se podle Swedenborga dotýkáme nebe a kde jsou našimi společníky andělé (v buddhismu dévové). Nedotýká se svými bezprostředními účinky žádným způsobem fyzického těla ani psychiky.
Veškeré pozitivní změny zdravotního a psychického stavu, veškerá léčba, jsou výsledkem zlepšeného vlivu této spirituální, vyšší frekvenční sféry na celou naši osobnost. Autopatická léčba má schopnost pozitivně ovlivnit karmické dispozice jedince se všemi z toho vyplývajícími religióznimi důsledky. Autopatie také působí jen do té míry, do jaké to individuální karmické dispozice jedince dovolují. Přístup k této metodě je rovněž karmicky podmíněn. Pokud někomu tato filosofie nevyhovuje, měl by určitě raději hledat jiné způsoby léčby. Jeho karma ovšem beztak způsobí, že to tak udělá.
Autopatie je součástí nové religiozity, hledání osobního vztahu s vyšší kreativní sférou, která má své legitimní právo na existenci. Nikdo nemůže víru ve vyšší kreativní sféru druhému upírat - a nikdo ji ani nemůže někomu jinému vnucovat. Autopatie je cesta ke svobodě a svoboda je její základní hodnota.
-
- Starší člen