Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Diskuze - VMS - Základní informace
Moderátor: Palo
-
- Stálý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 87 poděkování
Re: Diskuze - VMS - Základní informace
Používám MMS aktivované hydrogensíranem sodným (http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427) jako ústní vodu. Nejdříve jsem používal přímo tento roztok, teď v poslední době používám CDS připravené tímto způsobem.
Výsledek jednoznačně pozitivní. Dásně přestaly krvácet, žádné afty, žádné opary, žádná citlivost zubů na chladné nebo horké potraviny. Škoda, že jsem se o tom dozvěděl až tak pozdě.
Výsledek jednoznačně pozitivní. Dásně přestaly krvácet, žádné afty, žádné opary, žádná citlivost zubů na chladné nebo horké potraviny. Škoda, že jsem se o tom dozvěděl až tak pozdě.
-
- Nový člen
...takze ?
...mam VMS pouzivat na vyplachovanie? (KEDZE CDS neviem robit,ani sa mi nechce a mam 500ml HCL)
...kolko kvapiek aktivovat?
...ako dlho vyplachovat,napr,: 1 min.
...a ako casto si vyplachovat VMS, napr,: raz za tyzden?
...mam VMS pouzivat na vyplachovanie? (KEDZE CDS neviem robit,ani sa mi nechce a mam 500ml HCL)
...kolko kvapiek aktivovat?
...ako dlho vyplachovat,napr,: 1 min.
...a ako casto si vyplachovat VMS, napr,: raz za tyzden?
-
- Stálý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Hormon, VMS-ko používam na kloktanie a vyplachovanie viac ako dva roky. Tiež som ho použil po vytrhnutí zubu, a zubár sa pri kontrole čudoval, ako to mám pekne zatiahnuté. Tri kvapky aktivujem 1 kvapkou HCL 10% chem. Dolejem to odhadom, tak deci a pol deci vody.
-
- Zasloužilý člen
Dá se říct, že koncentraci máme oba přibližně stejnou. Já pouze používám buď jen CDS nebo rooztok aktivovaný hydrogensíranem. Z HCl jsem měl na zuby přecejen trochu obavy.
Vyplachuji si pusu vždy po ranním čištění zubů. Nějakou dobu vyplachuju pusu a pak to spolknu.
V počátcích jsem cítil jakýsi zvláštní pocit v dásni kolem kořenů zubů.To už se po nějaké době uklidnilo a dnes jen po kloktání chvíli mám takový jiný pocit na povrchu zubů. Jako by trochu více o sebe drhnuly. Ale jen malinko a kratkou dobu.
Normální ústní vodu už prakticky nepoužívám.
Vyplachuji si pusu vždy po ranním čištění zubů. Nějakou dobu vyplachuju pusu a pak to spolknu.
V počátcích jsem cítil jakýsi zvláštní pocit v dásni kolem kořenů zubů.To už se po nějaké době uklidnilo a dnes jen po kloktání chvíli mám takový jiný pocit na povrchu zubů. Jako by trochu více o sebe drhnuly. Ale jen malinko a kratkou dobu.
Normální ústní vodu už prakticky nepoužívám.
-
- Nový člen
Z HCl jsem měl na zuby přecejen trochu obavy.
...co sa moze stat???
...ak to budem aktivovat 3:3 - je to dobre,či menej?
...co sa moze stat???
...ak to budem aktivovat 3:3 - je to dobre,či menej?
-
- Zasloužilý člen
Já jsem aktivoval ze začátku HCl 3,5%. Bral jsem 3+3 kapky, nechal chvíli reagovat a pak ředil na půl deci. Ale člověk si není zcela jistý, zda se všechna kyselina zreagovala. Měl jsem strach o sklovinu zubů. S hydrogensíranem jsem byl klidnější. Dají se přecejen přesněji spočítat potřebná množství tak, aby se všechno spotřebovalo.
Když si teď vyrábím CDS za pomocí hydrogensíranu "bezeztrátovou" metodou, jsem ještě klidnější. Tam už určitě žádné kyselé složky kromě chlordioxidu nejsou.
Na druhé straně možná trpím nějakou paranojou nebo čím. Když jsem vzal 3 kapky HCl 3,5% do půl deci vody jen tak, tak to zase chuťově tak strašně kyselé nebylo.
Každopádně si myslím, že ten chlordioxid je na zuby a dásně perfektní. A jako CDS to není ani tak hnusné
Když si teď vyrábím CDS za pomocí hydrogensíranu "bezeztrátovou" metodou, jsem ještě klidnější. Tam už určitě žádné kyselé složky kromě chlordioxidu nejsou.
Na druhé straně možná trpím nějakou paranojou nebo čím. Když jsem vzal 3 kapky HCl 3,5% do půl deci vody jen tak, tak to zase chuťově tak strašně kyselé nebylo.
Každopádně si myslím, že ten chlordioxid je na zuby a dásně perfektní. A jako CDS to není ani tak hnusné
-
- Nový člen
xdraho- chapem tvoje dobre umysli pomoct a preto stale HYDROGENSIRAN.
...ale ako som uz visie pisal mam doma HCL a zatial nechcem ist do dalsej chemie.
A neviem ako to este preratuvat - z chemie som bol aj som debil!!!
Tak preto sa TOLKO otazok:
CI a AKO ,by sa dala HCL vyuzit aj na zuby.-ak nie tak nie! (pouzivam zatial veci od DR.NONA)
Samozrejme v takom pomere aby som si nedojebabral zuby.
...mam taky problem ze na vsetko (a na chemiu ,hlavne-ved to pijem) potrebujem co najpresnejsi NAVOD -- viem ze mi nikto neda presny navod ,ale su tu ludia ktory to uz robia a od tych by som chcel pomoc. CO S CIM, V AKOM MNOZSTVE ,AKO DLHO...
...ale ako som uz visie pisal mam doma HCL a zatial nechcem ist do dalsej chemie.
A neviem ako to este preratuvat - z chemie som bol aj som debil!!!
Tak preto sa TOLKO otazok:
CI a AKO ,by sa dala HCL vyuzit aj na zuby.-ak nie tak nie! (pouzivam zatial veci od DR.NONA)
Samozrejme v takom pomere aby som si nedojebabral zuby.
...mam taky problem ze na vsetko (a na chemiu ,hlavne-ved to pijem) potrebujem co najpresnejsi NAVOD -- viem ze mi nikto neda presny navod ,ale su tu ludia ktory to uz robia a od tych by som chcel pomoc. CO S CIM, V AKOM MNOZSTVE ,AKO DLHO...
Dá se s VMS i čistit zuby, stejně jako s MMS? Máte zkušenosti či návod?
Díky
Díky
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, že to jde, dal bych dvě kapky chloritanu, dvě kapky 3,5% HCl a po zežloutnutí dolil tak 100 ml vody. Pak bych si s tím vyčistil zuby, následně tím vypláchl pusu a pak ještě vypláchl pusu obyč vodou.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Nový člen
nepokazi to sklovinu na zuboch?
moze sa to pouzivat na KAZDODENNE cistenie zubov?
-
- Nový člen
...nikto nic!!! takze sme este stale nenabrali odvahu cistit s VMS zuby!!!hormon píše:nepokazi to sklovinu na zuboch?
-
- Zasloužilý člen
Já MMS používám jako ústní vodu po čištění zubů jednou denně už pů roku. Nejdříve MMS aktivované 3% HCl, pak MMS aktivované hydrogensíranem a teď ve formě CDS vyrobené pomocí hydrogensíranu. Jednoznačně se mi ztratila krvácivost dásní. Nějaký zánět dásní už jsem také půl roku neměl. A na sklovině nepozoruji žádné změny.
Předtím jsem jako ústní vodu používal LISTERINE. Teď už ne. Chuťově to CDS zase není o moc horší. CDS alespoň nepálí na jazyku.
Předtím jsem jako ústní vodu používal LISTERINE. Teď už ne. Chuťově to CDS zase není o moc horší. CDS alespoň nepálí na jazyku.
-
- Stálý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
add Hormon čistenie: osobne si VMS-kom vyplachujem ústa po mechanickom-klasickom vyčistení kefkou so zubnou pastou, predpokladám, že sa v ústach uvoľní viac plynu ClO2, ako v prípade zubnej kefky, alebo máš iný spôsob?
VMS-ko som používal dlhodobo-nepravideľne bez nežiadúcich následkov, a amalgámu mám v hube požehnane.
Keď že je teraz výroba CDS Drahošovou bezstratovkou tak banálnou záležitosťou, prešiel som na CDS, to si nechám nariedené v ústach aj desať minút a stále je čo čistiť.
VMS-ko som používal dlhodobo-nepravideľne bez nežiadúcich následkov, a amalgámu mám v hube požehnane.
Keď že je teraz výroba CDS Drahošovou bezstratovkou tak banálnou záležitosťou, prešiel som na CDS, to si nechám nariedené v ústach aj desať minút a stále je čo čistiť.