Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde... Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní.Více zde...
... Před několika dny jsem narazila na toto video.....
Ve skutečnosti bych skoro řekl, že dallší řešení problému pro Evču se vyloženě nabízí ve videu s Dr. Lebenhartem v psychických příčinách nemocí. Vůbec bychneváhal to udělat.
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Evčo, zkusila bych do mamky dostat MMS kůží, přes ten pytel, vtíráním i koupelem a orálně tak max 1 kapičku, co to udělá. Pokud to v sobě udrží, bude to fajn. Uvidíte. Když ne, zkusit CDS. Večer se podívám do knížky, jestli tam něco najdu na stejný problém.
Dobrý den, jsem tu nová a chtěla bych se s Vámi podělit o náš příběh.
listopad 2011 - mamince (věk 56 let) diagnistikovali zhoubný nádor tlustého střeva, následovala operace. Údajně odstranili vše. V plánu bylo ozařování a chemoterapie.
březen 2012 - maminka nastoupila na chemoterapii a ozařování. Cítila se v mezích celkem dobře.
září 2012 - kontrolní CT, rakovina metastázovala do jater a plic. Následovala chemoterapie. Maminka se nám doslova ztrácela před očima, bylo jí čím dál hůř.
29. března podstoupila novou operaci tlustého střeva - udělali jí vývod. Poslední měsíc doslova omdlévala bolestí pokaždé, když šla na záchod. Po operaci nám doktor sdělil, že se dostala do posledního stadia a vývod má jen na "důstojné dožití".
To je tedy její anamnéza. Velkou shodou náhod, šel táta den před operací do lékárny objednat anonu graviolu, dáváme jí tři tablety denně. Lékarnice si ho pozvala dozadu a pověděla mu o MMS. Do té doby jsem o tom nic nevěděla. Začalo horečné pátrání po internetu, po známých a pod. Objednala jsem si poslední knihu Jima Humbla (během dvou dnů přečteno) a chloritan sodný. Táta zatím v nemocnici přesvědčoval mámu o léčbě. Už skoro nereagovala a byla velmi apatická. Na přání doktorů jsme jí neřekli přesný zdravotní stav a ona strašně věřila na chemoterapii. V nemocnici nebylo možné začí s podáváním mms, protože maminka neustále zvracela.
Dnes ji konečně propustili domů, začali jsme podávat 1aktivovanou kapku mms každou hodinu, po páté dávce dostala zimnici a teplota jí vyskočila na 38,4.
Já dál pátrám po internetu, táta obstarává celodenní péči o mamču. Dokoupila jsem MMS2 a prázdné tobolky, DMSO a kyselinu chlorovodíkovou. Postupně budeme vše přidávat podle protokolu 2000 a 3000. Teď probírám informace o CDS, že je lépe snášena. Zkusím přes víkend vyrobit a uvidíme co bude líp snášet.
Dál sem budu dávat postup naší léčby, včetně vedlejších příznaků, snášení a pokroků. Toto forum a kniha mi strašně pomohlo. Omlouvám se za tak dlouhý příspěvek, ale potřeboval jsem to ze sebe dostat. Snad informace někomu pomůžou. Jinak všechny lékařské zprávy co máme, dáme v případě úspěchu k dispozici. Pevně věřím, že tu potvoru rakovinou zahubíme
Ahoj.Velice slibné v léčbě rakoviny je DCA...bohužel, v ČR se již nedá koupit.Dá se sehnat v Kanadě a Austrálii, ovšem vím i o pořádných obstrukcích na celnici.Párkrát to již zde zaznělo.M.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Nemáte někdo zkušenosti s léčením psychiky nebo kontakt na nějakého dobrého léčitele, nejlépe v západních čechách? Maminka není schopna moc cestovat.
Jinak léčba pomocí mms pokračuje celkem dobře, po týdnu užívání jsme na dvou kapkách po hodině. V prvních dnech několikrát zvracela, měla horečku a silný průjem. V podnělí jsme začali používat jako aktivátor HCl a je lépe snášen. Zítra zkusíme přidat aplikaci DMSO
Dobrý den, tak se zhruba po měsíci opět hlásím. Nemám dobré zprávy. Včera jsem se po 3 týdnech vrátila z nemocnice. Bolesti zad, o kterých jsem psala, se bohužel ukázaly jako metastazy do páteře - zlomená páteř - perace - cementování páteře. Metastázy mám i v žebrech a noze. Celeé 2 roky jsem poctivě dodržovala stravu - pouze zelenina, ovoce, patlanice.....vitamíny, minerály. Měsíc jsem brala mms, které jsem před plastikou prsu vysadila. Teď nevím, jak dál? Jaktože se objevily metastázy, když jsem vše dodržovala. Měla jsem vysoké ph - i nyní mám kolem 7- vyplavování vápníku? A co teď? Mám najet na mms nebo se dát do pořádku vitamíny, čisticími čaji, apod.? Po pobytu v nemocnici mám v sobě spoustu "sraček" - kapáky, atb, opiáty, narkoza, rtg....V pátek mám jít na onkolu. Nasadí mi nějaké bisfosfonáty a chtějí dát injekce FASLODEX - hormony. Od 7.5. mám nastoupit ozářky na zírnění bolesti, chemu jsem odmítla. Dcera se spojila přímo s odchovancem p.Humbla, a ten mi doporučuje k mé striktní stravě přidat občas kvalitní maso, vejce a ml.výrobky? Prý jinak mms nemůže působit, protože moje strava je moc antioxidační a blokuje účinky mms? Mám mu psát po 5 dnech své reakce. Tak Nevím. Budu ráda za každý nápad. Děkuji Zorča
Zorca píše:Dobrý den, tak se zhruba po měsíci opět hlásím. Nemám dobré zprávy.
Podivej se take na stranky, rubrika:
Zdravi = Autopatie.
O Autopatii je zde hodne napsano, precti si vsechny informace, zase toho neni az tak moc.
Jinak ohledne jidla to neni na skodu. Nebot nekdy prehanime, ze dame prilis na nejake rady a jime dost casto jednostranne. Nase telo je od detstvi zvykle na urcite jidlo a proto je mame jist i jako dospelci. Jenom treba ne v tak velkem mnozstvi, ale jist stridme a vsechno.
Nekteri tvrdi, jim vsechno a presto terapie zabira.
Když se neléčí duše, úprava jídelníčku nepomůže.Tělo je jiná úroveň než úroveň kde nemoc vznikla .Nevznikla ve fyzičnu tudíž ji na této úrovni nezastavíme . To spíš doktoři zničí tělo, ale ne ten problém.Navíc lékaři v těchto případech jen zvýší stres pacienta a problém se prohloubí .Nejlépe vyhledat znalého terapeuta, který vede k vyhledání a zpracování traumat-příčin. Pak i ta autopatie jak doporučuje poota a přidala bych na podporu Léčebný kod. To zvládne každý jak doma ,tak i v nemocnici.Lenka
Celeé 2 roky jsem poctivě dodržovala stravu - pouze zelenina, ovoce, patlanice.....vitamíny, minerály.
My jsme u maminky také nevysadili maso. Koupili jsme knihu Receptář pátera Ferdy a čerpáme z ní. Totální protirakovinovou kůru jsme dali jako doplněk. Protože maminka je po operaci strašně zesláblá, sama nedojde ani na záchod. I páter Ferda nedoporučuje 2-5 měsíců po operaci pít jen zeleninovou šťávu.
Přeji hodně síly a s tou rakovinou zatočit
Som čerstvo registrovaný a obraciam sa na Vás s prosbou o radu. Objednali sme si DMSO, doručené nám však bolo v kryštalickej podobe. Teplota pri preprave bola zrejme príliš nízka. Firma, ktorá predáva tak MMS ako aj DMSO v ČR aj na Slovensku už viac ako dva týždne neberie telefón. Neviete náhodou niekto, čo je vo veci, resp. ako by som DMSO mohol dostať do obvyklého skupenstva?Je pravda, že DMSO by sa nemalo kombinovať s chemickou liečbou?
Tiež sa chystáme vyskúšať MMS, rakovinové protokoly a pod. O priebehu budem informovať.
Za rady vopred veľmi pekne ďakujem.