hanka píše:
Jestli jsem Ti dobře rozuměla, došlo k tomu po příjmu příliš vysoké potence.
To je ale dost nebezpečné, zkoušel jsi to antidotovat velmi nízkou potencí?
Abych to trochu rozvedl: zajímám se už delší dobu o homeopatii. Léčil jsem se u odborníků i sám.
Loni jsem se do toho pustil sám a vybral jsem zřejmě dobře hom. léky. Jenže jsem začínal opatrně a pomalu a pak, protože "se nic nedělo" jsem přitvrdil.
Léky na astma beru už dost málo, třeba několik dní vůbec.Náhle, v sobotu během dopoledne jsem se začal mírně dusit, a trvalo to do neděle odpoledne, léky nepomáhaly a už jsem měl zbalený pyžamo do nemocnice. V neděli k večeru to ůplně přešlo a byl klid... Ovšem v práci jsem posléze běhal po schodech tak, že si mne ženský podle rytmu kroků pletly s kolegou, který je o dvacet let mladší a o třicet kilogramů lehčí...
Tak to bylo z důvodu vyšší potence homeopatické. Teď nedavno-začátkem března jsem měl, ale zase to bylo kombinovaný s chřipajznou, která obcházela rodinu, týdenní zánět průdušek. Byl to přesně ten kombinovaný případ, kdy nevíš, odkud
to vlastně pochází...
No, ale abych odpověděl na tvou otázku, tak antidotovat mě zatím nenapadlo. Ale vrátil jsem se nedavno jednorázově k nízké potenci, ale to bylo proto, že jsem přestal vařit slinu a objevily se staré problémy se svědivkou. Po aplikaci ihned přestaly. Nakouknul jsem do knížky (mám taky 5. vydání) a budu zřejmě vařit ještě dlouho.
Je to fakticky hodně zajímavá metoda a dává prostor k experimentování.....
Hezký večer, M.