Zdravím všechny uživatele mms
Už asi měsíc čtu příspěvky na tomhle fóru, knížky od J.Humbleho mám přečtené a tak se chci pustit konečně do užívání. Moje problémy ( 27 let, astma) nejsou tak závažné a nejsem tolik závislá na lécích jako moje maminka. Pokusím se stručně popsat její problémy a prosím o radu, zda vidíte nějaký problém v užívání mms či byste mi poradili k mms ještě něco jiného.
Mamka má 63 let, 96 Kg/168 cm Níže jsem vypsala na která oddělení dochází do nemocnice s jakými problémy a jaká léčiva užívá.
Neurologie r 1993 operace nádoru na mozku, dále skolioza páteře, osteoporóza,zdegenerované plotýnky (nelze operovat kvůli skolioze), nespavost (velká a letitá)
léky Cardilan (draslík) - srdce, křeče, Doreta – bolesti, Magnosolv (horčík) – křeče, Stillnox/Neurol – bez něj neusne vůbec
Endokrinologie omezená funkčnost štítné žlázy v důsledku vyoperovaného nádoru na hypofíze
léky Hydrocortison - hormon na únavu, Minirin – doživotně, Calcichew D3 - proti řídnutí kostí
Gastro refluxní choroba jícnu, "koroze žaludku" ,vyoperovaný žlučník
léky Lomac
Alergologie - alergické astma (téměř na vše, syrové ovoce a zelenina, ořechy…)
Léky - Zodac - pilulka, Seretide-diskuz – prášek, Montelukas
Praktický lékař cholesterol - cca 6,9!
Atorvastatin
Vysoký krevní tlak - cca 165/100
nezhoubný nádor (bulka) v prsu, na děloze)
Kožní plíseň na nohou od října 2012
DIA poradna zvýšená hladina cukru (nižší stupeň Diabetes) zatím bez léků, objeven nedávno
Doplňky kys. Lipoová - snižování hladiny cukru, Akutil, CentralVita classic – multivitamín
Těch léků je opravdu hodně a vsadím se že jeden přebíjí druhý. Nemluvě o vedlejších účincích. MMS používáme zatím na koupele 1x týdně, plus koupele nohou na plísně – nehty zmizely, pokožka byla zapálená, nyní je rozhodně lepší růžová, v kombinaci s měsíčkovou mastí, nehty dorůstají, ale je to běh na dlouhou trať.
Použila bych protokol 1000 – tedy 3 kapky 8x denně po dobu 3 týdnů (u sebe taktéž)
Dotazy zní:
řadit mezi jednotlivé 3 týdny týdenní pauzu na užívání velkých dávek Vic. C? (na fóru je o tom hodně zmínka) Doplňovat ke kůře mms další minerály a vitamíny? (např. Schindeleho minerály?)
Přikláním se dle vašich zkušeností k aktivaci místo 50 % citrónové -HCL. Koupila jsem v drogerce 31 % technickou HCL- pro naše účely aktivace tedy naleju 1 DÍL KYSELINY DO 9 DÍLŮ VODY A ZÍSKÁM 3,5 % HCL je tak? a pak aktivuji 1:1 . (raději se musím ujistit, nejsem chemik a takových věcí se bojím )
Můžu takto naředěnou HCL nalít do lahvičky s kapátkem, ve které jsem předtím měla naředěnou citronovou? Citronovou vyliju, vypláchnu čistou vodou a naliju HCL
Vím že to chce krom mms změnit i způsob stravování, a taky by bylo vhodné zjistit s jakými parazity se člověk potýká.
Děkuji za přečtení mého příspěvku a za jakoukoliv radu. A taky za existenci tohoto fóra, kde jinde by se člověk mohl dočíst co jinému pomáhá a druhému škodí a vzájemně si dávat rady.
Hezký víkend Andrea z NJ