Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Autopatie

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Autopatie

Příspěvek od milda »

vokoun píše: :hip: Tak musím konstatovat že ta autopatie pěkně zabírá :hip:
Tak to je paráda! Gratuluju! :D
A můžeš ještě napsat, jak to teď používáš? Ať můžeme porovnávat naše výzkumy... ;) :D
přeju další úspěchy M.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:lol: No místo odpovědi jsem ti dal bod ale ty to sneseš :laugh: tak ted už vážně :enaughty: začal jsem s malou skleničkou každý den půl litru asi dva týdny a pak jsem vynechal asi deset dní pro jiné léčení a potom návrat s originál skleničkou ted si to pořádně nepamatuji ale asi ze sedmi litry :ethink: a docela to zabralo už večer :esilenced: velká únava a pak po týdnu tři litry a pak po čtrnácti dnech zase tři litry :ewhistle: já vím že jsem šel s potencí dolu ale nechal jsem si poradit od Poota. :good: A ted to nechám účinkovat dokud to bude zabírat. :smoke: A zatím to asi zabírá :hip: :bye: taky si píšu deníček co se týká změn :ethink: akorát jsem si nepsal jak jsem postupoval :bhead: tak to jenom odhaduji :epray: :bye:

milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

vokoun píše: :lol: No místo odpovědi jsem ti dal bod ale ty to sneseš :laugh:
Ahoj, jseš hodnej, žes mi chtěl dát bod, ale tady to není zas tak jednoduchý.. :enaughty: :laugh:
Jsou v tom tři kroky a pak teprve bod přibyde... já se vždycky ještě přesvědčuju, jestli dotyčnému skutečně přibyl. :hip: :laugh:
měj se a přeju další úspěchy s autopatií M. :D

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jelikož lahvičky doma ještě nemám, chci zkusit pro psa buď přes injekční stříkačku nebo uzávěr od vody v lahvi.
Mohla bych Tě, pooto, poprosit o ještě jeden popis s tekoucí vodou?
Nevím, jestli jsem to pochopila dobře, ale pustím vodu čůrkem do stříkačky se slinou, budu odebírat vodu vytečenou, abych zjistila, kdy je ten 1 litr a to je potence 40? Nebo jsem vůl a ještě k tomu blbě čtu?
Zkusila bych to i na sebe s tou stříkačkou, protože nechci čekat na lahvičky, ale potřebuji vědět přesně, jestli jsem to pochopila.
Děkuji moc.

lena

Příspěvek od lena »

Ja to delam jinak, udelam si vzorek toho co chci redit a prevarim to. To prevareni je nutne nebot se jinak stale infikujes dokola.

Tedy do trochu vody dam slinu a nekdy dech, prevarim. Na tuto slouceninu naliji pomalu dle potreby 0,5 nebo1 litru vody, sleju necham na prst na dne a pokud to chci redit dal tak zase 0,5-1 litr vody a zase necham na dne. Fungovalo to stejne dobre, jako kdyz to ted delam s autopatickou lahvickou. Jinak by jsi se s tiom cmrndala a z do nekonecna.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Leni, v čem převaruješ, aby to neprasklo?
A v té samé nadobě to budu prolévat vodou? Já nemám žádné lahvičky, jenom sterilní stříkačky.

lena

Příspěvek od lena »

Mam nastesti varnou sklenenou konvici, do ktere nadechuji a dam trochu slin, jinak to muzes ale prevarit i ve smaltovanem hrnci nebo jestli mas neco z varneho skla, nevarila bych to v hrnci kovovem. Pokazit tim nic nemuzes a sama uvidis jestli to u psa i u tebe neco dela.

Prolevala jsem to v male sklenicce, do ktere jsem lila treba 1 litr vody. Automaticky voda z ni vytika vrchem, ale vznikne zde urcite vireni taky neco jako kdyz prelejes hrnek s vodou, tak ti take pretece.

Vubec bych se toho nebala, to se zda byt komplikovane nez to sama vyzkousis. Pak zjistis, ze je to jednoducha zalezitost. Me se to trochu jevi tak nejak pretazene, myslim u nekterych informaci.

Zatim pouzivam prvni autopatickou lahvicku a uz jsem ji jednou dala do mikrovlnky na dezinfekci. Zkusim ji brzy vyvarit ve vode kam trochu naliji octa.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:? no nevím ale ten ocet a ani ta mikrovlnka se mě moc nelíbí :? ale já jsem jenom začátečník tak tě nechci radit :enaughty: já jsem to naposledy dělal asi před patnácti dny a ze začátku jsem se lepšil den ode dne ale ted jsem asi čtyři dny nějakej na :ptrain: tak nevím jestli je to reakce a nebo to už vyprchalo a budu to muset udělat znovu :ethink: ted to chci zkusit s převařenou slinou a nebo dechem :ethink:

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Tak já to nějak zkusím. Děkuji za rady.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

sisa píše:Mohla bych Tě, pooto, poprosit o ještě jeden popis s tekoucí vodou?
Je to ještě jednodušší, než bys čekala :D
Začneš tím, že si pustíš čůrek vody z vodovodu a stopneš si, za jak dlouho Ti nateče jeden litr vody - mně to většinou vychází mezi dvaceti a třiceti vteřinami.
Pak si do stříkačky nasaješ trochu slin, stačí i kapka.
Dáš sosáček stříkačky do toho čůrku a vytahuješ píst, abys nasála do stříkačky vodu - stačí jí i jenom trochu, takže nevadí, když přisáváš i vzduch. Píst úplně ze stříkačky vytáhneš, jde to přes menší odpor. Sosáčkem Ti ze stříkačky vytéká nasátá voda a dáš stříkačku pod čůrek, aby Ti do ní přitékala čerstvá voda, která z části utíká sosáčkem a zbytek přetéká přes horní okraj stříkačky. Stříkačku necháš pod čůrkem tak dlouho, aby proteklo množství pro Tebou zvolenou potenci. Za dobu natečení jednoho litru je to C40, za dvojnásobnou C80 atd. Když se blíží konec té doby, nakloníš stříkačku, aby Ti celý obsah nevytekl sosáčkem a dáš stříkačku mimo čůrek. Kdybys na to zapomněla a voda Ti vytekla, tak se nic neděje - dáš nakloněnou stříkačku pod čůrek a trochu si tam přicmrndneš. Ze sosáčku se dobře kape pod jazyk i na třetí oko, ale jde to ze stříkačky i "horem".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
lena

Příspěvek od lena »

vokoun píše::? no nevím ale ten ocet a ani ta mikrovlnka se mě moc nelíbí :?
Ja to nevidim tak zle. V mikrovlnce jsem to jiz jednou ci dvakrat cistila a nejzistuji zadny negativni ucinek. Ocet je dobry nebot likviduje i informace, ktere na vecich zustavaji lpet. A prave vyvarenim skla je dobrou alternativou ke smazani starych informaci. Octovou vodou se umyva take stary nabytek (antikvariat), kde pokud si ho das do bytu prineses take stare informace ci spatnou starou energii ze stare doby, tato dela nedobrou atmosferu.

Jinak je dulezite si proste vyzkouset, kolik litru vody ti dela dobre. Ja jsem zacala 0,5 litrem denne prevarenym a to 4 dny po sobe, pak dalsi 4 dny po 1 litru, dalsi kazdy druhy den 2 litry. Zatim muzu rict, ze nejlepe u me zapusobila voda ze 2 litru a to obden, prevarena slina a dech. Jeste budu zkouset dalsi 3 litry atd. Zkousim prave tu vec, ktera pusobi intenzivne na parazity. Pro nas kazdeho je to velmi dulezite. Uz v teto dobe pozna kazdy, ktera davka vody pusobi nejlepe. Muzes se pak vratit k te davce, u ktere se kazdy citil nejlepe.

Co vidim dulezite ze zacatku "PREVARENOU SLINU A DECH" ! Kdyz to neprevaris, pak se stale znovu infikujes a nic se moc nezlepsi, mozna ze zacatku ale pozdeji je to nic moc, sama jsem si to vyzkousela.

sisa píše:Tak já to nějak zkusím. Děkuji za rady.
Siso, neboj se toho, vyzkousej si to a sama uvidis. Az budes mit autopatickou lahvicku, muzes srovnavat, kde je ucinek lepsi nebo stejny.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

lena píše:Kdyz to neprevaris, pak se stale znovu infikujes a nic se moc nezlepsi,..
Tohle tvrzení mi připadá příliš kategorické a upřímně řečeno, dost o něm pochybuji ;)
a to hned z několika důvodů.
- Především preparát je potencován na úroveň některé mé vyšší vrstvy a proto působí v mé informační sféře a nikoli ve sféře dotyčného patogenu.
- Preparát připravuji ze svého výměšku či dechu a převařením likviduji pouze těla "bacilů" - to znamená, že ředím jak svoje informace, tak i informace z výměšků těchto bacilů, takže teoreticky nezískávám celkem žádnou výhodu.
- Kdyby to tvrzení bylo pravdivé, pak by autopatií bez vaření nebylo možné zlikvidovat ani jedinou chorobu, protože by se stále znovu "občerstvovala" a utužovala.
- Zrovna tak by nemohla fungovat izopatie a autoizopatie, které jako výchozí materiál pro přípravu preparátu používají výměšek přímo produkovaný chorobou, třeba hnis.
- Nemohly by fungovat nosody a nemohl by fungovat třeba ani homeopatický carcinosin, který je potencovaným výměškem rakovinového nádoru.
- Parazitů nás autopatie nezbavuje tím, že by je "pozabíjela", ale tím, že nám nastaví naše vlastní životní prostředí optimálně pro nás, takže krajně nepříznivé pro parazity - ti nás buď dobrovolně opustí a nebo v nás vyhynou a jsou vyloučeni jako jakýkoli jiný odpad - volba je jenom na nich :D

Přiznávám, že zatím se mi nijak zvlášť nezamlouvá ani používání autopatie pro řešení akutních problémů, zvlášť souběžně s dlouhodobým působením druhého preparátu, ani se mi nezamlouvá opakování startu preparátu v krátkém intervalu a navíc třeba v různých potencích.
Rozhodně nevylučuji, že bych třeba časem pod nějakými dostatečně pádnými argumenty mohl změnit názor, ale zatím k tomu neshledávám žádný důvod.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
milda
Zasloužilý člen

Příspěvek od milda »

poota píše: Tohle tvrzení mi připadá příliš kategorické a upřímně řečeno, dost o něm pochybuji ;)
a to hned z několika důvodů.
- Především preparát je potencován na úroveň některé mé vyšší vrstvy a proto působí v mé informační sféře a nikoli ve sféře dotyčného patogenu.
- Preparát připravuji ze svého výměšku či dechu a převařením likviduji pouze těla "bacilů" - to znamená, že ředím jak svoje informace, tak i informace z výměšků těchto bacilů, takže teoreticky nezískávám celkem žádnou výhodu.
- Kdyby to tvrzení bylo pravdivé, pak by autopatií bez vaření nebylo možné zlikvidovat ani jedinou chorobu, protože by se stále znovu "občerstvovala" a utužovala.
Taky jsem takhle uvažoval a zdá se to být logické. Nicméně v praxi se mi vaření osvědčilo a byly velké rozdíly mezi vařenou slinou, nebo studenou. Čehovský také doporučuje zezačátku několikrát vařit, pak teprve přejít na studenou.

poota píše: Přiznávám, že zatím se mi nijak zvlášť nezamlouvá ani používání autopatie pro řešení akutních problémů, zvlášť souběžně s dlouhodobým působením druhého preparátu, ani se mi nezamlouvá opakování startu preparátu v krátkém intervalu a navíc třeba v různých potencích.
Rozhodně nevylučuji, že bych třeba časem pod nějakými dostatečně pádnými argumenty mohl změnit názor, ale zatím k tomu neshledávám žádný důvod.
Nj, tohle je Tvoje stálá konzervativní teorie. ;) :D Jenže kdo má skutečně nějaké problémy a potřebuje se léčit to prostě zkusí. A ono to funguje! Sice někdy trošku jinak, než očekáváme, ale to záleží na okolnostech.
Pádný argument je jenom jeden - zkusit v praxi. Když to zafunguje, není už potřeba teorie, nebo víra.

Milda

lena

Příspěvek od lena »

Pooto, :P :roll:

ja jsem si tuto metodu vyzkousela sama na sobe. Myslela jsem si take co bych to prevarovala, ale nebylo to ono, sice prvni, druhy den se me vedlo dobre, ale citila jsem se nejak divne, stale jsem cekala na zlepseni celkoveho stavu a ani za tyden nic. Prave naopak to bylo horsi a horsi. Pak jsem dle informaci Cehovskeho zacala s prevarenym dechem a slinou a az zde jsem videla ucinek, ktery jsem necekala.

Jinak co chci podotknout, kazdy z nas ma pravo si udelat to co se mu jevi nejlepsi, ale myslim si jenom teorie je malo, pises sem vzdy velmi zajimave informace, :hip: ale z tve vlastni zkusenosti zde nebylo jeste nic. Napis nam jestli autopatii vubec uzivas ci postup jak to delas, kolikrat, z kolika litru atd. a jak jsi u toho pochodil. To me zde tak nejak doposud z tve strany chybi.

Uz jsem si zde precetla mnoho zajimavych veci, ale hodne casto jsou okopirovany texty z internetu coz je me moc malo a presvedcila jsem se jiz mockrat, nejlepe je vyzkouset pokud mozno na sobe a pak o tom psat. Proto si hodne cenim lidi, kteri sem pisi z vlastnich zkusenosti.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

MUDr. Lebenhart v tom videu doporučuje vařenou slinu jako účinnější. Pokud jsem to dobře pochopila, vařením se zlikviduje špatná, patogenní informace a zůstane jen ta dobrá ( t.j. zdraví) a aplikací vlastně dáváme tělu informaci, jak má organismus vypadat, k čemu má směrovat.
Opravte mě prosím, jestli se mýlím.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“