Tak to je paráda! Gratuluju!vokoun píše: Tak musím konstatovat že ta autopatie pěkně zabírá
A můžeš ještě napsat, jak to teď používáš? Ať můžeme porovnávat naše výzkumy...
přeju další úspěchy M.
Tak to je paráda! Gratuluju!vokoun píše: Tak musím konstatovat že ta autopatie pěkně zabírá
Ahoj, jseš hodnej, žes mi chtěl dát bod, ale tady to není zas tak jednoduchý..vokoun píše: No místo odpovědi jsem ti dal bod ale ty to sneseš
Je to ještě jednodušší, než bys čekalasisa píše:Mohla bych Tě, pooto, poprosit o ještě jeden popis s tekoucí vodou?
Ja to nevidim tak zle. V mikrovlnce jsem to jiz jednou ci dvakrat cistila a nejzistuji zadny negativni ucinek. Ocet je dobry nebot likviduje i informace, ktere na vecich zustavaji lpet. A prave vyvarenim skla je dobrou alternativou ke smazani starych informaci. Octovou vodou se umyva take stary nabytek (antikvariat), kde pokud si ho das do bytu prineses take stare informace ci spatnou starou energii ze stare doby, tato dela nedobrou atmosferu.vokoun píše: no nevím ale ten ocet a ani ta mikrovlnka se mě moc nelíbí
Siso, neboj se toho, vyzkousej si to a sama uvidis. Az budes mit autopatickou lahvicku, muzes srovnavat, kde je ucinek lepsi nebo stejny.sisa píše:Tak já to nějak zkusím. Děkuji za rady.
Tohle tvrzení mi připadá příliš kategorické a upřímně řečeno, dost o něm pochybujilena píše:Kdyz to neprevaris, pak se stale znovu infikujes a nic se moc nezlepsi,..
Taky jsem takhle uvažoval a zdá se to být logické. Nicméně v praxi se mi vaření osvědčilo a byly velké rozdíly mezi vařenou slinou, nebo studenou. Čehovský také doporučuje zezačátku několikrát vařit, pak teprve přejít na studenou.poota píše: Tohle tvrzení mi připadá příliš kategorické a upřímně řečeno, dost o něm pochybuji
a to hned z několika důvodů.
- Především preparát je potencován na úroveň některé mé vyšší vrstvy a proto působí v mé informační sféře a nikoli ve sféře dotyčného patogenu.
- Preparát připravuji ze svého výměšku či dechu a převařením likviduji pouze těla "bacilů" - to znamená, že ředím jak svoje informace, tak i informace z výměšků těchto bacilů, takže teoreticky nezískávám celkem žádnou výhodu.
- Kdyby to tvrzení bylo pravdivé, pak by autopatií bez vaření nebylo možné zlikvidovat ani jedinou chorobu, protože by se stále znovu "občerstvovala" a utužovala.
Nj, tohle je Tvoje stálá konzervativní teorie. Jenže kdo má skutečně nějaké problémy a potřebuje se léčit to prostě zkusí. A ono to funguje! Sice někdy trošku jinak, než očekáváme, ale to záleží na okolnostech.poota píše: Přiznávám, že zatím se mi nijak zvlášť nezamlouvá ani používání autopatie pro řešení akutních problémů, zvlášť souběžně s dlouhodobým působením druhého preparátu, ani se mi nezamlouvá opakování startu preparátu v krátkém intervalu a navíc třeba v různých potencích.
Rozhodně nevylučuji, že bych třeba časem pod nějakými dostatečně pádnými argumenty mohl změnit názor, ale zatím k tomu neshledávám žádný důvod.