Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Crohnova choroba - co zvolit?
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Re: Crohnova choroba - co zvolit?
Ahoje spolubojovníci,
takže už mám za sebou 2. aplikáciu, a účinok - neskutočný. Mam kopec energie, moje črevo vôbec necítim, všetko sa to upravuje, samozrejme vyliečený nie som, ale napredujem mílovými krokmi, pred tym som sa iba tak motal, aj ked to pomahalo ale strašne pomaličky. Len si myslím že budem potrebovať viacej aplikácii lebo dcerka ma len 6 mesiacov cize moc toho nie je, ale zase je plne kojená a tej zberbe sme nedovolili aby do nej dali čokolvek synteticke, takze ziadny vitamin K pri narodeni a dalsie špeciality. Ona vlastne ešte nevie čo je chémia v podstate.
Teraz ešte idem spraviť update a od zajtra sa davam na 5 dnovy urino pôst. S urinovymi klystyrmi a samozrejme ked dostanem dalsiu coko nadielku tak do toho dam ešte svoju urinu a fuknem to do zadnice spolu. Som zvedavy na účinok. Po urino pôste budem samozrejme s urinou pokračovať popri zdravej strave. Uz si pripadam ako niaky uchylak, ale čo už. Keby to malo pomôcť tak sa tym lajnom aj natriem. Teraz sa manželky každý den pýtam ked prídem z práce či malá kakala a ked nie tak sa teším že možno ešte do večera bude a ja môžem aplikovať. Držte sa a skúšajte a hlavne nebáť sa skúšať netradičné veci.
takže už mám za sebou 2. aplikáciu, a účinok - neskutočný. Mam kopec energie, moje črevo vôbec necítim, všetko sa to upravuje, samozrejme vyliečený nie som, ale napredujem mílovými krokmi, pred tym som sa iba tak motal, aj ked to pomahalo ale strašne pomaličky. Len si myslím že budem potrebovať viacej aplikácii lebo dcerka ma len 6 mesiacov cize moc toho nie je, ale zase je plne kojená a tej zberbe sme nedovolili aby do nej dali čokolvek synteticke, takze ziadny vitamin K pri narodeni a dalsie špeciality. Ona vlastne ešte nevie čo je chémia v podstate.
Teraz ešte idem spraviť update a od zajtra sa davam na 5 dnovy urino pôst. S urinovymi klystyrmi a samozrejme ked dostanem dalsiu coko nadielku tak do toho dam ešte svoju urinu a fuknem to do zadnice spolu. Som zvedavy na účinok. Po urino pôste budem samozrejme s urinou pokračovať popri zdravej strave. Uz si pripadam ako niaky uchylak, ale čo už. Keby to malo pomôcť tak sa tym lajnom aj natriem. Teraz sa manželky každý den pýtam ked prídem z práce či malá kakala a ked nie tak sa teším že možno ešte do večera bude a ja môžem aplikovať. Držte sa a skúšajte a hlavne nebáť sa skúšať netradičné veci.
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
cauvec
to je super, moc ti držím pěsti...
popros manželku ať si nasadí probiotika, malá je do sebe dostane mlíkem při kojení a tobě to víc pomůže.
pa
to je super, moc ti držím pěsti...
popros manželku ať si nasadí probiotika, malá je do sebe dostane mlíkem při kojení a tobě to víc pomůže.
pa
-
- Nový člen
manželka často požíva probiotické kultúry ale tie naozajstné ( kapusta, kysle mlieko, bryndza )
takže o nedostatok sa nebojim, a vzhladom k tomu aky ma ona výborny zdravotný stav nie je treba žiadne pseudo probiotika pridávať.
Nechcem ti brať ilúzie, ale probiotika čo myslíš ty sú poväčšinou k ničomu, majú bud nekompletné zloženie, alebo ich množstvo nezodpovedá tomu čo je napísané na krabičke.
Stačí si pozrieť niake testy probiotik. Raz darmo príroda je príroda.
takže o nedostatok sa nebojim, a vzhladom k tomu aky ma ona výborny zdravotný stav nie je treba žiadne pseudo probiotika pridávať.
Nechcem ti brať ilúzie, ale probiotika čo myslíš ty sú poväčšinou k ničomu, majú bud nekompletné zloženie, alebo ich množstvo nezodpovedá tomu čo je napísané na krabičke.
Stačí si pozrieť niake testy probiotik. Raz darmo príroda je príroda.
-
- Starší člen
- Dal: 25 poděkování
- Dostal: 231 poděkování
jo tak to je super, ja jen že jsem si uvědomila, když byl muj synator miminko, tak plakal když měl prdíky, kluci na to většinou trpí, brala jsem nejaké speciální probiotika a bylo po pláči. Tak mě napadla jen taková spojitost..
Jinak iluze mi nebereš..
mej se, pa
Jinak iluze mi nebereš..
mej se, pa
-
- Nový člen
Ahoj,
viem že si to myslela dobre. Aj ja som počul že to malym deťom takto niekedy pomáha, ked majú problémy s trávením.
Ale my sme také nič nezaznamenali, malá nemala nikdy problémy s trávením ani ju bruško nebolelo, teda aspon sa tak netvárila
Myslim že to takto stačí, uvidím sám ako sa to bude vyvíjať, budem aplikovať aspon 2 mesiace.
Potom už budem vedieť či to zabralo na 100% alebo len trochu.
viem že si to myslela dobre. Aj ja som počul že to malym deťom takto niekedy pomáha, ked majú problémy s trávením.
Ale my sme také nič nezaznamenali, malá nemala nikdy problémy s trávením ani ju bruško nebolelo, teda aspon sa tak netvárila
Myslim že to takto stačí, uvidím sám ako sa to bude vyvíjať, budem aplikovať aspon 2 mesiace.
Potom už budem vedieť či to zabralo na 100% alebo len trochu.
-
- Nový člen
Dnes druhy den na urino hladovke. Bola aj aplikacia uriny + hovienka od dcerky klystirom
Necítim zatial nič. Zaujímavé že nie som vôbec hladný a ani nemám chuť nič jesť.
Možno to príde, ale tých 5 dní vydržím, chcel by som aj viac, ale musím chodiť do práce a tam sa mi velmi zle aplikuje urina.
A hlavne sa bojím že si hladovkou odpálim lieky ktoré beriem tak ako sa mi to stalo ked som skúšal čisto surovú stravu.
Cize potom by som fakt musel vydržať až do úplného vyliečenia.
Som zvedavý aký bude môj stav po 5tich dnoch, či to vôbec k niečomu bolo. Ale aspon si oddýchne trávenie a trocha sa prečistí.
Necítim zatial nič. Zaujímavé že nie som vôbec hladný a ani nemám chuť nič jesť.
Možno to príde, ale tých 5 dní vydržím, chcel by som aj viac, ale musím chodiť do práce a tam sa mi velmi zle aplikuje urina.
A hlavne sa bojím že si hladovkou odpálim lieky ktoré beriem tak ako sa mi to stalo ked som skúšal čisto surovú stravu.
Cize potom by som fakt musel vydržať až do úplného vyliečenia.
Som zvedavý aký bude môj stav po 5tich dnoch, či to vôbec k niečomu bolo. Ale aspon si oddýchne trávenie a trocha sa prečistí.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Jenom malá poznámka. Ta aplikace fekální kultury se ve všech studiích na které jsem narazil dělala jenom jednou. Teprve pokud to nepomohlo, tak aplikaci opakovali, což zase mnoha pomohlo.skeraser píše:Dnes druhy den na urino hladovke. Bola aj aplikacia uriny + hovienka od dcerky klystirom ....
1) Některé studie mají výsledky 100% úspěch.
2) Některé mají úspěch 75-95%.
3) Domácí aplikace jsem našel jen jedno pátrání, ale úspěch 100%
Mé podezření s poněkud rozdílnými výsledky leží ve výběru dárce a na množství kultury bude záležet, pokud jsou dávky na hranici dostatečnosti vůči kombinaci kultur v pacientově střevě. Tím míním, že pokud bude dávka relativně malá, nemusí se aplikované kultury u někoho chytit. Pokud budou dávky relativně "masivní", což se dá předpokládat u domácích aplikací, protože většina neexpertů je nakloněna zásadě "když už tak ať", zatímco experti si vždy vykonstruují nějakou teoretickou ptákovinu jak věci provést vědecky a pokud možno tak, aby nefungovaly, výsledky budou odpovídat. Při všech jejich vědeckých kecech jsem nenarazil na jedinou studii, která by uvedla detailní popis procedur, ze kterých by se dalo nějak vycházet a zjistit, proč ty rozdíly úspěšnosti jsou. Na straně druhé, pro všechny praktické účely je to putna, hlavně se toho nebát a volit dárce s rozvahou, i kdyby jím mělo být sele. Hlavně přefiltrovat kvuli vícebuněčným parasitům.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
ano to mi je jasné, ak to nepomôže, budem hladať iného darcu. A áno, môže to byť tým že je toho málo, pretože predsa len dcérka je malá a moc toho nedá, preto sa snažím aplikovať častejšie aby som to množstvo dohnal, možno to je zle a musí sa to na prvý krát. ( tak asi začnem otravovať manželku, ale myslím si že tým nebude moc nadšená )
Len neviem ako dlho môže asi trvať než to zafunguje. Napr. mám super darcu, aplikujem, ale určite sa ta črevná flora nechytí za jeden den. Myslím že niaky týžden, dva to môže trvať. Nemáš z tých štúdíí naštudované aj toto? Dakujem za akúkolvek informáciu.
Len neviem ako dlho môže asi trvať než to zafunguje. Napr. mám super darcu, aplikujem, ale určite sa ta črevná flora nechytí za jeden den. Myslím že niaky týžden, dva to môže trvať. Nemáš z tých štúdíí naštudované aj toto? Dakujem za akúkolvek informáciu.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Skeraser. Poznatelně fungovat by to mělo začít během pár dnů. Jenže pak ještě se musí opravit a zregenerovat střevo a na konečné výsledky si člověk prý počká tak 5-6 neděl, než aspoň mudři prohlásí pacienta jako vyléčeného. Samozřejmě to ale je nějaký průměr, takže jenom vodítko. Pokud se ale poznatelně kultura chytá, což se projeví úlevou s potížema, není třeba to dál trápit. Ona si s tím už poradí sama. Z toho co píšeš mám pocit, že se Ti chytla.skeraser píše:ano to mi je jasné, ak to nepomôže, budem hladať iného darcu....
Ahoj, Slávek.
-
- Nový člen
Ahoj Slavek, dakujem za odpoved. Aj ja mam pocit, že sa mi chytila. Preto som nasadil aj 5 dnovu urino hladovku aby som pomohol rýchlejšie zregenerovať to črevo. Tak uvidíme každopádne dám vedieť tak o 2-3 týždne aký je stav.
K mojej urino hladovke. Dnes mám štvrtý den, takže mám ešte dva dni pred sebou. Myslel som že dnes ani nevstanem z postele, bol som celý rozlámany a nemohúci, ale dal som si masáž s urinou a pozviechal som sa. Teraz som uplne v pohode. Poznatky: zlepšené dýchanie, občas som mal pocit ťažoby na plúcach, teraz nič dýchanie je bezproblémové. Trochu mi pištalo v lavom uchu, hlavne ked som si lahol, alebo pri práci s PC. Teraz to vymizlo, som zvedavý či nadobro. Tento problém som mal posledného pol roka. Predpokladám že to bol vedlajší účinok niakeho lieku. Svrbenie v podpazuší je tiež preč, ale to bol tiez vedlajší účinok liekov, pretože ked som ich v minulosti vysadil, tak to zmizlo samovolne. Ešte ma trápi mierny tlak pod pravým rebrom, myslel som že je to žlčník, ale ten by som necítil asi stále. Tlak je menší ako pred hladovkou ale stále to cítim. Možno je to aj začiatok hrubého čreva.
K mojej urino hladovke. Dnes mám štvrtý den, takže mám ešte dva dni pred sebou. Myslel som že dnes ani nevstanem z postele, bol som celý rozlámany a nemohúci, ale dal som si masáž s urinou a pozviechal som sa. Teraz som uplne v pohode. Poznatky: zlepšené dýchanie, občas som mal pocit ťažoby na plúcach, teraz nič dýchanie je bezproblémové. Trochu mi pištalo v lavom uchu, hlavne ked som si lahol, alebo pri práci s PC. Teraz to vymizlo, som zvedavý či nadobro. Tento problém som mal posledného pol roka. Predpokladám že to bol vedlajší účinok niakeho lieku. Svrbenie v podpazuší je tiež preč, ale to bol tiez vedlajší účinok liekov, pretože ked som ich v minulosti vysadil, tak to zmizlo samovolne. Ešte ma trápi mierny tlak pod pravým rebrom, myslel som že je to žlčník, ale ten by som necítil asi stále. Tlak je menší ako pred hladovkou ale stále to cítim. Možno je to aj začiatok hrubého čreva.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Uvedom si, že hladovka je ako buldozér, ktorý pred sebou hrnie všetky zdravotné problémy. Takže chvíľku cítiš to, chvíľku niečo iné.
Hlavné je vydržať čo najviac - optimálne aspoň 21 dní. Za ten čas by sa malo odhrnúť preč aspoň 90% problémov.
Proste, kým budeš cítiť, že hladovku zvládaš, pokračuj.
Ale ak pocítiš veľký problém, ktorý nezmizne ani po masáži hlavy, tváre a krku, ani po néti, ani po injekcii, okamžite začni jesť, ale začni pomaličky. Ja mám vyskúšané naparené paradajky, vychladnuté, ošúpané z kože. Tých môžeš zjesť aj kilo a nič zlé sa nestane (žiadne bolesti brucha a pod.).
Potom pomaly pridávaj parenú zeleninu, surovú strúhanú zeleninu, surové strúhané ovocie. Snaž sa nesoliť ani necukrovať a skús úplne vynechať mäso (samozrejme aj výrobky - sú ešte horšie), mlieko a mliečne výrobky.
Ak mlieko, tak jedine od kravky, nepasterizované a z neho môžu byť aj výrobky (čo najmenej solené).
Držím ti palce, aby si to vydržal čo najdlhšie.
Ešte niečo.
Aj keď skončíš hladovku, pi minimálne každé ráno. Minimálne to udržuje tráviace ústrojenstvo v dobrom stave.
Hlavné je vydržať čo najviac - optimálne aspoň 21 dní. Za ten čas by sa malo odhrnúť preč aspoň 90% problémov.
Proste, kým budeš cítiť, že hladovku zvládaš, pokračuj.
Ale ak pocítiš veľký problém, ktorý nezmizne ani po masáži hlavy, tváre a krku, ani po néti, ani po injekcii, okamžite začni jesť, ale začni pomaličky. Ja mám vyskúšané naparené paradajky, vychladnuté, ošúpané z kože. Tých môžeš zjesť aj kilo a nič zlé sa nestane (žiadne bolesti brucha a pod.).
Potom pomaly pridávaj parenú zeleninu, surovú strúhanú zeleninu, surové strúhané ovocie. Snaž sa nesoliť ani necukrovať a skús úplne vynechať mäso (samozrejme aj výrobky - sú ešte horšie), mlieko a mliečne výrobky.
Ak mlieko, tak jedine od kravky, nepasterizované a z neho môžu byť aj výrobky (čo najmenej solené).
Držím ti palce, aby si to vydržal čo najdlhšie.
Ešte niečo.
Aj keď skončíš hladovku, pi minimálne každé ráno. Minimálne to udržuje tráviace ústrojenstvo v dobrom stave.
Naposledy upravil(a) libcosenior dne sob 11 kvě 2013 15:49, celkem upraveno 3 x.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Armstrong-Elixir_zivota.pdf
Partykova.pdf
Perfektné fórum pre každého kto sa chce naučiť programovať
Partykova.pdf
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Skeraser. Těch bolístek asi ještě bude. Že jsi byl po třech dnech hladovky a ještě k tomu na čurině utahaný svědčí o tom, že máš čeho se zbavovat. Až skončíš, asi si dej tak týden či dva pauzu a znova. Každá další, pokud se neudělá moc velká mezera, je menší problém. Čurina s tebou asi dost zahýbe a sleduj si stolici, asi z tebe něco eventuelně vypadne, co si nikdy nesnědl. Na tvým místě bych si pořídil ještě hořčík a bumbal vodíkovou voděnku. Jak, že tě bolí pod žebry a že by to mohl být začátek tlustého střeva? To tě takhle překopali operací? Pokud ne, tlusté začíná u slepáku a je to skoro tutově žlučník a žlučovody a chvíli to vezme. Já už s tím mým vlasně ani problém nemám, ale měl jsem se žlučníkem a žlučovody problém leta letoucí. Na čurině se děly věci, je to ve vlákně. Občas jsem měl pocit, že se ze mne to ústrojí vyplazí na chodník, ale už je dost dlouho prakticky pokoj. Sem tam zacítím, ale nic moc a to ať hlad nebo najedený. Ony i játra ti mohou na čurině poněkud na chvíli natéct. Taky si nemysli, že jak skončí Crohn, že jsi za vodou. Měl bys na tom být líp jak já, jsi tutově mladší, ale přeci jenom jsi se ke Crohnovi nějak dopracoval.skeraser píše:Ahoj Slavek, dakujem za odpoved. Aj ja mam pocit, že sa mi chytila. ....
palce. S laskavým pozdravem, Slávek.
-
- Nový člen
nie, našťastie som nebol na žiadnej operácii. Bude to zrejme ten žlčník ako vravíš. Nema to byť čo iné.
No ku crohnovi resp. kolitide ma dopracovali opat len a len tí skvelí doktori ked do mna pchali hory antibiotik.
Ja viem presne kedy mi to začalo a kvôli čomu, zhodli sme sa na tom aj s mojim gae.
Maš pravdu že vo mne je toho vela, ved po tolkých rokoch klasickej terapie tych vrahov som doondený ako 70 ročný.
Všetky tie lieky sú niekde usadené a musí to ísť von. Ale zase dosť dlho sa detoxikujem stravou, tak niečo už aj odišlo. Samozrejme to je len velmi pomalý proces a urinohladovka je riadna sila.
Libcosenior: vegan som už pomaly pol roka, čiže nejem žiadny cukor, minimalne solim, žiadne pečivo a samozrejme žiadne živočíšne produkty. Jasná vec že niekedy zlyham, ale to je raz za dva tyzdne.
Dakujem za rady a vaše postrehy.
No ku crohnovi resp. kolitide ma dopracovali opat len a len tí skvelí doktori ked do mna pchali hory antibiotik.
Ja viem presne kedy mi to začalo a kvôli čomu, zhodli sme sa na tom aj s mojim gae.
Maš pravdu že vo mne je toho vela, ved po tolkých rokoch klasickej terapie tych vrahov som doondený ako 70 ročný.
Všetky tie lieky sú niekde usadené a musí to ísť von. Ale zase dosť dlho sa detoxikujem stravou, tak niečo už aj odišlo. Samozrejme to je len velmi pomalý proces a urinohladovka je riadna sila.
Libcosenior: vegan som už pomaly pol roka, čiže nejem žiadny cukor, minimalne solim, žiadne pečivo a samozrejme žiadne živočíšne produkty. Jasná vec že niekedy zlyham, ale to je raz za dva tyzdne.
Dakujem za rady a vaše postrehy.
-
- Nový člen
takže dnes rano som ukončil urino hladovku po 5tich dnoch. Uz toho bolo na mna moc. Cca o 2 tyzdne zopakujem 3-4dni. To budem robit každé 2 týždne.
Slavek: pridávam dalsí postreh ,nová črevná flora sa na 100% chytila, pretože ako som konečne do seba niečo dostal, Ranajky: 1 banan roztlačeny, desiata 2x 2,5 dcl jablkovo mrkvovej štavy vždy po pol hodine, druhá desiata 2 banany + jablko nakrájane a poriadne požuté (preslinené ) , obed pstruh + zemiaky. Po obede prišlo krútenie v bruchu a musel som utekať, ale to len kvôli tomu že ten stav už roky nepoznám, čiže som si len poriadne poprdkal a nič viac ( pre niekoho normálna vec, ale pre mna po x rokoch to je ako zázrak a to doslova ). To znamená že to tam začína fungovať ako má )) snad to nebola len náhoda ale pochybujem, teraz skúsim pomaly vzdy po dvoch tyždnoch znižovať lieky
Slavek: pridávam dalsí postreh ,nová črevná flora sa na 100% chytila, pretože ako som konečne do seba niečo dostal, Ranajky: 1 banan roztlačeny, desiata 2x 2,5 dcl jablkovo mrkvovej štavy vždy po pol hodine, druhá desiata 2 banany + jablko nakrájane a poriadne požuté (preslinené ) , obed pstruh + zemiaky. Po obede prišlo krútenie v bruchu a musel som utekať, ale to len kvôli tomu že ten stav už roky nepoznám, čiže som si len poriadne poprdkal a nič viac ( pre niekoho normálna vec, ale pre mna po x rokoch to je ako zázrak a to doslova ). To znamená že to tam začína fungovať ako má )) snad to nebola len náhoda ale pochybujem, teraz skúsim pomaly vzdy po dvoch tyždnoch znižovať lieky
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 165 poděkování
- Dostal: 131 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
skeraser píše:...vegan som už pomaly pol roka...
Mimo téma (offtopic)
Viem si zhruba predstaviť ako môže vyzerať týždenný jedálniček vegetariána, ale absolútne nemám šajn, ako môže vyzerať u vegána.
Môžeš uviesť nejaký konkrétny príklad čo ješ od pondelka do nedele? - aj množstvá, ak je to možné
Hlavne mi ide o to, aby to zloženie obsahovalo cukry, tuky a bielkoviny.
Môžeš uviesť nejaký konkrétny príklad čo ješ od pondelka do nedele? - aj množstvá, ak je to možné
Hlavne mi ide o to, aby to zloženie obsahovalo cukry, tuky a bielkoviny.
Žiť, to je tá najvzácnejšia vec na svete, pretože väčšina ľudí len existuje.
Partykova.pdf
Partykova.pdf