Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Bobina »

tak konečně dobrá zpráva a myslím,že definitivní.Manžel rakovinu již nemá-má zapouzdřenou cystu.Uf :) Dále,ale bude užívat vše jako doposud včetně zdravé stravy.Díky za mms.Díky můj anděli Batlesi :) a tvému oberonu ;)

iviela
Nový člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od iviela »

DMSO tuhne při teplotě pod 19 stupňů, takže stačí zahřát ve vodní lázni cca 22-25 stupňů a bude zase kapalné. Než se začne s léčbou je třeba provést test snášenlivosti - namazat malý kousek např na ruce a počkat 24 hodin, pokud by se objevila bolest v oblasti jater - nepoužívat. Já rady ohledně léčby čerpám z poslední knihy od Jima Humbla, je to tam pěkně popsáno. Léčíme maminku z rakoviny v pokročilém stádiu, příspěvek mám výše.
Píše se, že MMS by se nemělo kombinovat s chemickou léčbou, ale který onkologický pacient nebere prášky (nemyslím klasickou chemoterapii, tu jsme už odmítli), ale například proti bolestem.

jane
Nový člen

Rakovina kuze ... stadium II.B

Příspěvek od jane »

Dobry den ....
mam maminku s onemocnenim rakoviny kuze,dle doktoru momentalni diagnoza maligni melanom II.B ... rada bych ziskala nejake blizzsi informace a hlavne zkusenosti ohledne MMS ... zacali jsme davkovat ale zrejme malo,podle clanku,ktere zde ctu ... momentalne jsme na davce 5 kapek 4x denne ...
Doktori nam chteji naordinovat ted lecbu inferteronem ... mne osobne se do toho moc nechce,nevim proc ale vice verim prave MMS ... proto vas tady zadam o nejake mozne zkusenosti a vysledky po puziti MMS ... jsem zoufala a nechci nic zanedbat a pote si cokoliv vycitat ...
Predem mockrat dekuji ... uvitam i kontakty na odborniky MMS :-)

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jane, na rak. kůže si hlavně objednej černou mast - Black Salve. Více o tom je ve vlákně o zvířatech http://energie.upramene.cz/, od příspěvku 11.3. - čas 13:51.

Peta26
Nový člen

MMS a rakovina plic

Příspěvek od Peta26 »

Ahoj poradíte mi prosím někdo jak postupovat při rakovině plic ?Čtu čtu a čtu... ale přesto bych potřeboval radu jak postupovat..Díky

:idea: Příspěvek jsem Ti přesunul, omylem jsi založil nové vlákno - poo.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Ahoj, při raku plic musíš být velmi opatrný. Nejde jen o likvidaci raka pomocí MMS1/CDS, ale i o nebezpečí zaplavování plicních sklípků už při lehčím zatížení lednin při zbavování se patogenů.
Nemocný má pak dojem, že je mu hůř a hůř a že plíce vypovídají službu. Tak to není :!:
Od té doby, co mám k dispozici Oberon a Orgánový skener, vždy už předem můžu zjistit do slušné míry dávkování všeho potřebného tak, aby byl člověk v bezpečí a zbytečně se nepřetěžoval, zvláště při léčbě rakovin všeho druhu a v jakékoli fázi rozvoje.
V každém případě potvrzuji, že chemoterapie je ta nejhorší cesta. Oberon to potvrzuje, jak jsou doslova až neuvěřitelným způsobem poničeny nějteré struktury těla a není jich málo :!:
U tebe nejde jen likvidaci raka v plicích, ale o nutnost změnit prostředí v těle. Když se změní prostředí, mění se všechno. Toto je základem léčby velkého spektra těžkých chorob. A je zcela jedno, jestli jde o akutní, subakutní, či chronický problém.
Svého času opravdu platilo, že za každou chorobou stojí emoční a psychická sféra - viz. Miluj své tělo a podobné krásné knihy.
Jenže to co nám potravinářský průmysl nabízí i jako rádoby "zdravé" je čistá šílenost a svinstvo.
Když mám na skenerech osmiletou holčičku a vidím stav jejího mozku a toxickými jedy doslova poškozenou DNA, tak vidím skutečný potravinářský a farmaceutický komplex. Naštestí jsem schopen mnoho těchto stavů velmi rychle napravit a pomocí Informatik které vyrábím také, výrazně pomoci k úspěchu :D
Psychický a emoční stav je doslova válcován toxiny a elektorosmogem z mobilů a vysílacích věží instalovaných v neskutečném množství.......
Asi tak v krátkosti.
Zdravím všechny svoje virtuální přátele, zvláště Sisu, Hanku, Pootu, Slávka Křepelku, Pala, Mahatmu a všechny ostatní :D
Batles :bye:

Peta26
Nový člen

Příspěvek od Peta26 »

Díky moc, ale přesto, co bys mi prosím poradil?jak bych měl postupovat, co dělat, jsem zoufalej...

Peta26
Nový člen

Příspěvek od Peta26 »

Vím, že asi nemáš čas na každého, ale přesto, prosím poraď mi jak a s čím začít...Jak koupit mms atd...byl bych strašně vděčnej za všechno.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Péťo, kup si nejdřív MMS1, MMS2, DMSO a nejnovější knihu Jima Humbla MMS - Převrat v léčení nemocí. Hned teď si nastuduj stránky http://www.emms.cz/nove-aplikace-mms. Až ti dorazí MMS, okamžitě začni brát po jedné kapičce 10x denně, každou hodinu. Od jídla musí být odstup 1/2 hodiny a je potřeba hlídat, abys nebral v něčem syntetický vitamín C. Po pár dnech navýšíš o jednu kapičku, pak znova o jednu a tak dál. Není potřeba překročit 10 kapiček, budeš hlídat pocity těla. Nesmí ti být špatně, ani průjem, to je známka, že tělo rychle vylučuje toxíny a nestíhá odbourávat. V tom případě ubereš a po čase zkusíš znovu o kapičku víc..
Pak je dobré zkombinovat MMS1 s MMS2 a ještě vtírat do těla pomocí DMSO nebo použít ten pytel. Taky inhalace je dobrá. Princip je ten, že musíš nasytit tělo MMSkem ,jak to půjde a udržet tu hladinu co nejdéle.
To by bylo na začátek všechno, než ti to dorazí, studuj net, naše fórum...
A nebylo by na škodu začít s autopatií. Je tu na to vlákno. Nelekni se, vypadá to jako ptákovina, ale není. Zkoukni video MUDr. Lebenharta http://www.cestyksobe.cz/tomas-lebenhar ... ny-ad2305/.
Popíšu stručne, jak můžeš začít již zítra. Koupíš si v lékárně co největší stříkačku a v supermarketu pár flašek balené vody bez bublinek, stačí ta levná. Doma se zavřeš do koupelny nebo někam, kde budeš sám a do stříkačky plivneš. Pak do ní budeš lít malým čůrkem vodu, bude to trvat déle, protože odpadový otvor je malý. Až proleješ stříkačkou tu flašku, necháš si něco na dně a potřeš si čelo mezi obočím, můžeš velký kruh udělat, zbytek můžeš polknout, nemusíš.
Pak si objednáš autopatickou lahvičku a bude to pohodlnější. Na autopatii je tu vlákno, poota tam obětavě fotil stránky z knihy, je dobré si knížky zakoupit a přečíst. Mgr. Čehovský má na svých stránkách i poradnu, napiš mu, poradí ti, jak často to dělat a s kolika litry vody. Ale pak už budeš potřebovat tu lahvičku.
A hlavně, čti si na netu příběhy lidí, co to zvládli. Potřebuješ dostat psychiku z toho šoku. Mně to velmi pomohlo.
Na netu je dvoudílný film o MMS, vesměs příběhy lidí z Česka i Slovenska, které MMS doslova zachránilo. Tak neboj, zvládli to jiní, zvládneš to i ty. Nejsi sám. A klidně piš sem, nakouknu tu každý den. A doufám, že se ozvou i jiní.
Batlesovi napiš SZ, ten moc času nemá, aby sem chodil každý den.
A tím, jak budeš všechno studovat, budeš méně přemýšlet.
Držím palce a hlavu vzhůru. :-)
Naposledy upravil(a) sisa dne ned 12 kvě 2013 20:25, celkem upraveno 1 x.

iviela
Nový člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od iviela »

Pokud je rakovina v plicích, určitě bych začala inhalacema (dvě aktivované kapky mms1 a jeden hluboký nádech nosem a jeden pusou). Jak píše sisa, knihu si určitě obejdnej. Je tam spousta informací a návodů. Zatím pátrej zde na foru.
My jsme u maminky (rakovina všude možně) začali s mms1, ale přešli jsme na cds (má to tu samostatné téma). MMs1 máma strašně špatně snášela, měla průjem a bolel ji žaludek a tu už při dvou kapkách po hodině. CDS snáší dobře. Přidali jsme mms2, dmso, inhalace a koupele. Prostě se snažíme dostat to do ní všelijak a doufáme, že to zabere.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Re: MMS a rakovina plic

Příspěvek od LenkaX »

Peta26 píše:Ahoj poradíte mi prosím někdo jak postupovat při rakovině plic ?Čtu čtu a čtu... ale přesto bych potřeboval radu jak postupovat..Díky.
Ahojky Chtěla bych Tě také povzbudit Petře26, myslím ,že jsi už dostal od ostatních cenné rady ,většinou pramenící přímo z jejich zkušeností, což je k nezaplacení.Také si myslím ,že na to máš. Rakovinu sice není dobré podceňovat, ale je dobré vědět, že každý z nás má v sobě sílu (pokud to duše už nevzdala předem)se zcela uzdravit. Nejprve je nemocná duše a pak se to promítá i do fyzického těla. Určitě by ale bylo velmi přínosné pro uzdravení uvědomit si , CO....jaká negativní emoce DLOUHODOBE POCIŤOVANÁ je spouštěčem toho všeho. Podle Germánské nové medicíny jsou jakékoliv problémy s plicemi spojené se strachem ze smrti.At už na vědomé či podvědomé úrovni.
Jiné zdroje říkají.....neschopnost se nadechnout.Mohou to být problémy v práci, strach ,že přijdu o nějaké postavení v práci, prostě cokoliv co se na psychické úrovni týká pocitu , že se dusíš. Toto je jen letmé nasměrování. Když si sedneš do klidu a budeš sám sobě v naprostém tichu klást otázky , kterého konfliktu se toho může týkat, většinou to člověk v hloubi duše ví.Odpověd přijde .To je jedna část práce . Pak je dobré tento problém zpracovat,a pustit. Když se většinou podíváme z nadhledu jakoby se to netýkalo nás, zjistíme , že to nestojí za to duševní trápení a všechny ty stresy co nám NÁŠ vlastní postoj přinesl....nemoc.Toto pochopení je 1. zdárným a úspěšným krokem k naprostému uzdravení.
Přeji hodně pochopení, nadhledu a neovlivnitelnosti strachem, který vyvolává lékařská medicína při vyřčení diagnozy. Slova jako že už dnes je skoro pozdě jsou velmi stresující a pokud tomu uvěříme , přenášíme tento stres i do buněk a ty nejsou schopny se uzdravit. Protože jsou stresem naprosto ochromené.
Přeji rychlé pochopení a cokoli co pro své zdraví uděláš je úspěšné.lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

Peťo hlavně přestaň mít strach je to těžké,ale důležité.ta psychika je neřád.Pak také uprav stravu.Vynech-mléko a výrobky z něj,maso,cukr,doufám,že nekouříš.Pečivo z bílé mouky taky není dobré.
Pošlu ti jídelníček od Batlese na email
A neboj my jsme to taky zvládli :jump:

stanulik
Nový člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od stanulik »

zdravim vas,
mojmu ocovi (49 rocny) diagnostikovali rakovinu pankreasu s dost rozsiahlymi metastazami na peceni. Nador nebolo mozne operativne odstranit, kedze su tam tie metastazy. Nechcem, aby isiel na chemoterapiu, pretoze ta ho uplne znici a pri rakovine pankreasu nema absolutne ziaden vyznam a neexistuju uz ziadne konvencne metody na vyliecenie. Chceme preto skusit alternativu v podobe MMS kvapiek, ktore maju obrovsky uspech na celom svete. Otec je este stale v nemocnici, ale citi sa dobre, o par dni ho maju prepustit domov, tak chcel by som hned, aby zacal s tou alternativnou liecbou.

No ako novacik v tejto oblasti sa chcem informovat na nejake tipy ako bojovat proti tejto zakernej pliage. Zaujimalo by ma davkovanie, samozrejme, zacnem s MMS1 po jednej kvapke kazdu hodinu tych 10 hodin kazdy den. Treba nieco k tomu pridat ? Zaujimal by ma aj nejaky tip na jedalnicek, ako mu ho upravit.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

stanulik píše:zdravim vas,
mojmu ocovi (49 rocny) diagnostikovali rakovinu pankreasu s dost rozsiahlymi metastazami na peceni. No ako novacik v tejto oblasti sa chcem informovat na nejake tipy ako bojovat proti tejto zakernej pliage.
Ahoj stanulíku .... to co píšeš chce opravdu konat....rychle se rozhodnout dle rad ,které tady jistě dostaneš a kvalitní.Já jsem MMS na rakovinu nepoužila, proto Ti ani nemohu v tomto radit.ALE co mě trochu zarazilo a když to kolem sebe tak často slyším je výraz BOJOVAT PROTI...xxx.Právě naopak !!!Nemoc nás přichází naučit něco pochopit a naučit se,co jsme dělali v nesouladu s vesmírnými zákony .Proto je dobré přijmout a zamyslet se nad příčinami.Játra jsou vždy spojeny s emocemi...jako je vztek...dokonce jsem četla že jsou spojeny i s žárlivostí.Ale většinou dušení emocí v sobě myslím toho vzteku souvisí s játry. Zde by pomohl , krom léčby těla emocionální odblok. Sama jsem takový prodělala pomocí tachyonové terapie pomocí tachyon disků a krystalu. Byl to tak silný odblok na jemnohmotné úrovni, že jsem emoce zvracela .Ač se to nezdá, je to tak. Terapeutů přes tachyony je myslím v každém městě pár. Ted mě napadá, že bych Ti mohla poslat odkaz na strom- a jeho listy NEEM .Uvádí se že je silně protirakovinný.
http://dr.frej.cz/zdravi/neem-skvele-pr ... tibiotikum

Podle Germánské nové medicíny je rakovina pankreasu jako příčina či prvotní konflikt spojován ...Pankreas – úzkostne-hněvivý konflikt s členy rodiny, dědictví............jestli toto sedí, zkuste vyřešit.No a jsme i u toho hněvu + metastáze na játrech .......
To je tak vše co jsem chtěla poradit a dát nějaký podnět.MMS je jistě skvělá ,ale bez očisty duše a zpracování konfliktu -stresu je moc nepohnete z místa .Držím palečky at k Vám přichází jen samé skvělé a dobře mířené rady. Lenka
:angel:

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

Souhlasím-je nutné změnit životní styl,tím se nemyslí jen strava,ale celkově.Chodit do přírody,vyhýbat se negativním informacím a lidem,přemýšlet pozitivně,mít rád sám sebe i druhé....Je toho dost,co se musí změnit.Jít na diagnostiku.
V tomto případě -vynechat živočišné bílkoviny,cukr,bílou mouku,smažené,pečené,ostré koření,alkohol,kávu.
Jíst-zeleninové šťávy,zeleninové polévky zahušťovat hraškou a červenou čočkou,žitný chléb,rýžové těstoviny,rýži natur,kroupy,pohanku,jáhly ,brambory,zeleninu,jablka,banány,hrozno,švestky,mandle,kešu,kurkuma,bazalka,zázvor,vodu s citronem,čaj heřmánkový.MMs-dle návodu J.Humbla.Teprv.směs-na upravení ph.Lůgolův roztok=jod.
K tomu-ostropestřec+jaterní čaj,vitamíny-C/15000mg/,všechny B,zinek,selen,L-lysin,výtažek ze zeleného čaje,D3.To je jen základ-dále číst toto forum,je zde spousta odkazů na zajímavé dokumenty... ;)

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“