Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Chemtrails
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 49 poděkování
- Dostal: 52 poděkování
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chemtrails
Na těch snímcích co přikládáš jsou zvláštní "kulové" mraky. Dnes jsem je viděl taky. Je to normální oblačnost a nebo nějaká jejich habaďůra???
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dnes se pánům z práškovacích letadel povedla uplést krásná vlněná šála, Ve spodní části je vidět otáčení letadel (hladce, obratce)
U nás byl z počátku vidět jednotlivá vlákna "pleteniny" ale za nedlouho šedivá, zatažená, umělá oblačnost. Bolesti hlavy trvají již dlouho a na jazyku zvláštní hořkost.
U nás byl z počátku vidět jednotlivá vlákna "pleteniny" ale za nedlouho šedivá, zatažená, umělá oblačnost. Bolesti hlavy trvají již dlouho a na jazyku zvláštní hořkost.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Možná někdo nemá představu, jak je to v těch práškovacích zrůdách zařízeno. Tohle je fotka vnitřku letadla vybaveného nádržemi s chemikáliemi, které nám ROZPRAŠUJÍ na našem území.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
Dnešní ranní probuzení :-)
To, že máme krásně modro, je asi známka toho, že jsou priority jinde???
To, že máme krásně modro, je asi známka toho, že jsou priority jinde???
"Kdo CHCE - hledá způsob. Kdo NECHCE - hledá důvod"!
-
- Zasloužilý člen
Ano a ještě tomu odpovídala krásná bouřková šnůra :-)....uplná bleskoviceděda Slavík píše:Na těch snímcích co přikládáš jsou zvláštní "kulové" mraky. Dnes jsem je viděl taky. Je to normální oblačnost a nebo nějaká jejich habaďůra???
A tyto kulate mraky byly nafouknuty pri skoro jasne obloze.
Pekny den
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
No a Polsko dostalo dnes svůj hmatatelnější a viditelnější příděl jedů z práškovacích letadel (CHEMTRAILS).
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dnes ty kulovité "mraky" táhnou na Slovensko a v noci snad škrtnou i o Jižní Moravu. Tak jsem zvědav, co to udělá.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Není to jen chemtrails, ale i obrovské množství aut a provoz letadel. Bylo by zajímavé spočítat kolik tun paliva tato letadla denně spálí a kolik je z toho CO2 a dalších odpadních spalin (plynů) Vlády žvaní o ekologii, ale tohle vše dotují, aby toho bylo ještě víc.
Na obrázku je to bídně vidět. Proto se podívejte na
http://www.flightradar24.com/
Na obrázku je to bídně vidět. Proto se podívejte na
http://www.flightradar24.com/
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dnes bylo jasno a chemtrajs jen po obzoru. U nás ne. V noci se trochu zatáhne a zítra dorazí PLNÁ CLONA CHEMTRAJS. Na snímku má ten umělý práškový ( v dolním cípu) mrak dokonce oči a ústa. Nad pravým okem obočí. Trochu je tam možné tušit i nos. Ale to bude asi náhoda. Dak dalece ještě jejich "umění" nepokročilo.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Když se někde udělá díra, hned se musí záplatovat. Přece na nás nenechají svítit slunce. Nesmí se u nás urodit ani brambora. Vše se musí koupit od nich. Je to zdravá demokratická konkurence.
Kluci, do toho.
-
- Starší člen
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 55 poděkování
Asi před dvěma týdny jsem ráno chodil do práce pěšky a pozoroval ty nálety. On když se člověk podívá na ty stránky kde jsou letadla online, tak to vypadá že je tam toho hodně. Ale to jen do chvíle, než si spočítá kolik toho vlastně může vidět. Třeba když budu počítat že letová výška je 10 km a já sleduju letadlo pod úhlem 30st., tak je asi 17km (odpovídá straně trojúhelníku "ležící na zemi") vzdálené. A 30st., to už je docela málo. V jednu chvíli nebyl problém vidět 5 letadel, na velmi malém prostoru, odpovídajícímu kruhu s průměrem odhadem tak 30km. Něco takového na žádných oficiálních stránkách neuvidíte. Možná tak přímo na nějakém velkém letišti, což samozřejmě nejsem. Ale to je tím, že tyhle práškovací letadla tam vidět nejsou, o tom už jsme se tady bavili. Ty udělají "nálety", a pak třeba celý den nebo několik dní nic. Je to různý, ale pozorování znesnadňuje právě ta podezřele často zatažená obloha...
Ještě se mi naskytnul pěkný výjev: zpozoroval jsem, kde se vzal, tu se vzal, téměř dokonalý kruh, díru v mracích. A přímo jejím středem si to lajnovalo letadlo, zanechávající stopu...bohužel než jsem doběhnul pro mobil, už se to trochu rozplynulo.
Snad je to krapet vidět.
Ještě se mi naskytnul pěkný výjev: zpozoroval jsem, kde se vzal, tu se vzal, téměř dokonalý kruh, díru v mracích. A přímo jejím středem si to lajnovalo letadlo, zanechávající stopu...bohužel než jsem doběhnul pro mobil, už se to trochu rozplynulo.
Snad je to krapet vidět.
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ty práškovací letadla už neuvidímo skoro nikdy. Létají dnes hlavně v noci. Každý zločinec raději dělá "svou práci" po tmě. Ráno je zataženo a lidi spokojeně přes den čumí na telku, kde jim stejně nic neřeknou podle pravdy.
Všechno má ale svůj čas. Chvilku to ještě musíme vydržet. Je v plánu vyhubit několik miliard neproduktivních lidí a zničit výrobu potravin v podřízených státech. Mezi tu podřízenou žebrotu patříme i my.
Vylepší se CHEMTRAILS zdokonalí se HARP a bude to rychle hotovo.
Sibila mluví o zbytku lidí "pod vozovou plachtou". Jen koza jedna neporadí, jak se pod tu plachtu dostat.
Všechno má ale svůj čas. Chvilku to ještě musíme vydržet. Je v plánu vyhubit několik miliard neproduktivních lidí a zničit výrobu potravin v podřízených státech. Mezi tu podřízenou žebrotu patříme i my.
Vylepší se CHEMTRAILS zdokonalí se HARP a bude to rychle hotovo.
Sibila mluví o zbytku lidí "pod vozovou plachtou". Jen koza jedna neporadí, jak se pod tu plachtu dostat.
Kluci, do toho.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
V Americe se začalo s "práškováním" CHEMTRAILS a v Americe se začíná objevovat první ovoce (na lidech a zvířatech) tohoto údajného boje proti GLOBÁLNÍMU OTEPLOVÁNÍ. Kdo nezná MMS, tak bude mít problém.
http://www.novinky.cz/veda-skoly/303386 ... d-usa.html
A kluci se snaží dál. Na obrázku z dneška jsou vespod čtyři silné stopy a nad tím jemné "učesání".
Co bude dál?
V severní Americe mají záplavu smrtelné plísně u lidí i zvířat. U nás zatím jen zimu, bolesti hlavy, zánět spojivek, rýmu a kašel. Kdo je choulostivější zemřel na "prasečí chřipku".
Máme i rozšířené přísloví. BŘEZEN za kamna vlezem, DUBEN, ještě tam budem, KVĚTEN, topím jak kretén.
Pro změnu nám kluci "americký" možná připraví tropická vedra a sucho. Každopádně si nemůžeme stěřovat, že je to "furt stejné jaro, leto, podzim, zima.
Říká se, že ZMĚNA JE ŽIVOT. Jenže tyto změny má pod palcem smrt a její radovánky v podobě nemocí, hladu a bídy.. Kam nechodí slunce, tam chodí lékař a bída (neúroda).
http://www.novinky.cz/veda-skoly/303386 ... d-usa.html
A kluci se snaží dál. Na obrázku z dneška jsou vespod čtyři silné stopy a nad tím jemné "učesání".
Co bude dál?
V severní Americe mají záplavu smrtelné plísně u lidí i zvířat. U nás zatím jen zimu, bolesti hlavy, zánět spojivek, rýmu a kašel. Kdo je choulostivější zemřel na "prasečí chřipku".
Máme i rozšířené přísloví. BŘEZEN za kamna vlezem, DUBEN, ještě tam budem, KVĚTEN, topím jak kretén.
Pro změnu nám kluci "americký" možná připraví tropická vedra a sucho. Každopádně si nemůžeme stěřovat, že je to "furt stejné jaro, leto, podzim, zima.
Říká se, že ZMĚNA JE ŽIVOT. Jenže tyto změny má pod palcem smrt a její radovánky v podobě nemocí, hladu a bídy.. Kam nechodí slunce, tam chodí lékař a bída (neúroda).
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
Ta práškovací letadla jsou jiste videt, když se jedná o pripravovanou akci nekde jinde. Aby se jim fronta udržela, tam kde je potreba zamířit HAARPem a zacílit presne spouštěcím satelitem.
Ale samozřejme toto již proběhne velice zřídka. Protože jak píše Deda :-)....nejlepe se delá zločin za tmy.
Kouknete jak se u toho jeste baví :-)...
Když toto vyfotil bratranek nad svym panelakem, tak jsem mu řikal at ten den moc nevetra :-)
Kdo pozoruje snímky na satelitu a zameří se na prachové částice ví, že nejvíce tankery operují nad Atlantikem, odtud si už ty masy v povetří nasmerují kam chtejí. Potom pěkně ozáří a aktivují spouštecím satelitem.
Dostal jsem super zpravu od jednoho mnicha na řeckém ostrove Atos.
Kde mniši při opravdu hlubokých meditacích pozorují v dnešní dobe jako nejvetsí nebezpečí nejaké dle jejich vysvetlení ...." ničivé Tykve", které nám letají nad hlavama a dokáží potom presne servat na místě.
Touto tykví je pry možno nastartovat katastrofu.
V knihovne tam maji kompletní dilo N.Tesly...atd .....a jine poklady.
Naše počasí ovlivnují hlavne radary v Nemecku
Radarová základna Ummendorf u Magdeburgu:
Jiný pohled na : PODZIMNÍ BOUŘE SANDY?.......ZDE
Preji krasny den :-)
Ale samozřejme toto již proběhne velice zřídka. Protože jak píše Deda :-)....nejlepe se delá zločin za tmy.
Kouknete jak se u toho jeste baví :-)...
Když toto vyfotil bratranek nad svym panelakem, tak jsem mu řikal at ten den moc nevetra :-)
Kdo pozoruje snímky na satelitu a zameří se na prachové částice ví, že nejvíce tankery operují nad Atlantikem, odtud si už ty masy v povetří nasmerují kam chtejí. Potom pěkně ozáří a aktivují spouštecím satelitem.
Dostal jsem super zpravu od jednoho mnicha na řeckém ostrove Atos.
Kde mniši při opravdu hlubokých meditacích pozorují v dnešní dobe jako nejvetsí nebezpečí nejaké dle jejich vysvetlení ...." ničivé Tykve", které nám letají nad hlavama a dokáží potom presne servat na místě.
Touto tykví je pry možno nastartovat katastrofu.
V knihovne tam maji kompletní dilo N.Tesly...atd .....a jine poklady.
Naše počasí ovlivnují hlavne radary v Nemecku
Radarová základna Ummendorf u Magdeburgu:
Jiný pohled na : PODZIMNÍ BOUŘE SANDY?.......ZDE
Preji krasny den :-)