Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Stanulíku, když jsem byla na přednášce s J. Humblem a A. Kalckrem, prezentovali tam zdokumentovaný případ vyléčení pankreasu na klinice v Německu, shodou okolností šlo o sestru myslím na onkologii. Ta odmítla klasickou léčbu, protože jako sestra věděla, že je k ničemu a postupovala rovnou podle protokolů doporučených J. Humblem, t.j. protokol 2000 a 3000. Dostala se z toho, teď pokračuje s udržovací dávkou MMS a bude až do konce života.
A v tom filmu o MMS vystupovala paní, myslím z Prahy, která se taky léčí s pankreasem a má vynikající výsledky. U té ale léčba zatím pokračuje.
Takže hlavu vzhůru. :-)

stanulik
Nový člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Příspěvek od stanulik »

dakujem vsetkym za reakcie a povzbudenie.

Sisa, pocul som nieco o tej Nemke, ze sa vyliecila, ale viac neviem. No videl som aj to video s pani z Ceska a to ma velmi motivovalo a dalo mi nadej, ze este nie je vsetko stratene a existuje este sanca. Preto som odhodlany ist do toho. Este po navrate z nemocnice budem musiet presvedcit o tom i otca, lekari mu este nepovedali, ako velmi vazne to s nim je, takze ho budem musiet povzbudit, aby neklesal na dusi, ze sanca tu je a ukazem mu aj to video, aby ho to trochu nabudilo.

stanulik
Nový člen

Příspěvek od stanulik »

vedel by mi niekto poradit nejake recepty pre otca na tu rakovinu pankreasu ? potreboval by som nasmerovat a odporucit nejake recepty, z ktorych by sa najedol a dostal aj nejaku silu, alebo nasmerovat kde na fore sa to riesilo, lebo som nestihol este vsetko si prejst.

Dakujem :)

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

stanulik píše:vedel by mi niekto poradit nejake recepty pre otca na tu rakovinu pankreasu ? potreboval by som nasmerovat a odporucit nejake recepty, z ktorych by sa najedol a dostal aj nejaku silu, alebo nasmerovat kde na fore sa to riesilo, lebo som nestihol este vsetko si prejst.

Dakujem :)
Ahoj napadá mě třeba štáva ze syrové červené řepy a mrkve .Je to nejen velmi zásadité a čistící ,ale i syté.Navíc je to chutově výborné.Lenka

P.S. protirakovinný je i Neem.Dá se koupit tady:
http://www.babiccinybylinky.cz/www-babi ... hta-Indica
http://dr.frej.cz/zdravi/neem-skvele-pr ... tibiotikum
Naposledy upravil(a) LenkaX dne úte 21 kvě 2013 22:28, celkem upraveno 2 x.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: štáva ze syrové červené řepy , jablek a mrkve ...

Příspěvek od A(&F) »

... do toho ještě kurkumu se zázvorem a černým pepřem ... + taky chřest (toho hodně) ...

PeS: ... jo, a nezapomeň na Kalísii (Callisia fragrans) + na odvar z Vilcacory (Uncaria tomentosa) ...... mmch, v kolikátém stadiu otěcko je ??? ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Stanulíku-moc možností se stravou nemáš-Zeleninová polévka-na másle osmahonout jen chvilku zeleninu,zalít horkou vodou,přidat brambory,zahustit hraškou,kmín,kurkuma,sůl,bazalka,petrželka,libeček-jíst do 1,5 hod po uvaření,pak se mění zásadivost.Rýži natur-uvařit přidat zeleninu,koření-k tomu saláty zakapané citronem a osolené/používám sůl himalajskou/.Rýžové těstoviny+zelenina,listový špenát.Cibuli,česnek,porek a pažitku ne!Houby ne!Maso ne!Mlsat může kešu a mandle.Vlašské ořechy,arašídy,kukuřici ne!

stanulik
Nový člen

Příspěvek od stanulik »

A(&F) píše:mmch, v kolikátém stadiu otěcko je ??? ...
tak ma aj metastazy na peceni, takze predpokladam, ze v tom vyssom, ale citi sa zatial v pohode.

Dakujem vsetkym za reakcie, moja hlava to musi este spracovat, je to pre mna nieco nove.
Este jedna otazka, je mozne k MMS brat prasky proti bolesti ?

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Stanulíku, ohledně těch prášků, nejlepší by bylo pořídit si měřící papírky a změřit si to sám. Taky je tady vlákno, kde jsou určité přípravky a jejich reakce s MMS již popsány.

stanulik
Nový člen

Příspěvek od stanulik »

ok,
to je cista magia skombinovat stravu s MMS, kedze pri MMS sa nemoze jest vitamin C a vela ovocia a zeleniny obsahuju vitamin C (jablka,cvikla, paradajky atd atd). sodoma gomora, tie zaciatky su fakt strasne tazke, ale otec nastastie nema problem sa tomu prisposobit, neprotestuje ani proti MMS. Co som rad a budem robit vsetko preto, aby sa mu polepsilo.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

stanulik píše: kedze pri MMS sa nemoze jest vitamin C a vela ovocia a zeleniny obsahuju vitamin C
Čteš velice nepozorně - MMS přednostně reaguje pouze s umělým vitaminem C! Céčko přírodní v ovoci a zelenině mu vůbec nevadí.
A ohledně šťáv se podívej na Protirakovinovou kúru pátera Ferdy.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Stanulíku, jak už tady bylo napsáno, u této nemoci se doporučuje vynechat všechno z bílé mouky, bílý cukr, kravské mléko a výrobky z něj, kuřecí maso (narvané hormony), uzeniny.
Hovězí, vepřové jen v malém množství, hodně zeleniny, z ovoce upřednostňovat bobuloviny, rýže basmati je dobrá, brambory, luštěniny, pečivo jenom celozrnné, italské těstoviny na všechny způsoby lze, sýry kozí, ovčí, na mlsání hořká 70% čokoláda, kešu ořechy, paraořechy. Vyhýbat se všemu, kde je hodně chemie, barviv, atd. V případě, že tatínek bude mít na něco strašnou chuť, dát mu to v malém množství. Je to lepší než aby trpěl myšlenkou, že nesmí. To škodí více.
Já tento jídelníček dostala od MUDr. Lebenharta.

Zorca
Nový člen

Příspěvek od Zorca »

Dobrý den všem,
chci se opět zeptat. Zítra nastupují na ozářky. Momentálně jsem 13. den na CDS 50ppm. Mám během ozářek CDS přerušit a dát si Cčkovou kůru + vitamíny a po ozářkách znovu začít CDS nebo pokračovat v braní CDS i při ozářkách? Můj krevní obraz nic moc. Děkuji Zorča

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

sisa píše:Stanulíku, jak už tady bylo napsáno, u této nemoci se doporučuje vynechat všechno z bílé mouky, bílý cukr, kravské mléko a výrobky z něj, kuřecí maso (narvané hormony), uzeniny.
Hovězí, vepřové jen v malém množství, hodně zeleniny, z ovoce upřednostňovat bobuloviny, rýže basmati je dobrá, brambory, luštěniny, pečivo jenom celozrnné, italské těstoviny na všechny způsoby lze, sýry kozí, ovčí, na mlsání hořká 70% čokoláda, kešu ořechy, paraořechy. Vyhýbat se všemu, kde je hodně chemie, barviv, atd. V případě, že tatínek bude mít na něco strašnou chuť, dát mu to v malém množství. Je to lepší než aby trpěl myšlenkou, že nesmí. To škodí více.
Já tento jídelníček dostala od MUDr. Lebenharta.
Siso-já bych to vepřové vynechala ahovězí taky.Italské těstoviny-tam je pšenice to taky ne-lze to nahradit těmi rýžovými těstovinami.No a celozrné pečivo-tam smetou vše-a většinou jsou to dopeky.Lepší si upéci chléb doma-žitný.
Stanulíku-my byli první týden hladoví :D než jsem našla co jíst. ;)

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Bobino, mně MUDr. Lebenhart řekl, že malý kousek masa jednou začas nevadí. V italských těstovinách je pšenice grano duro, t.j. tvrdá pšenice, to je něco jiného. Jakákoliv rýže taky není vhodná. Nejlepší je ta hnědá nebo červená, ale ta mně nechutná, jako alternativa poslouží basmati. Prodávám, jak jsem koupila. :-)
Stanulíkův tatínek bude muset se stravou brát ohledy i na ten pankreas a vůbec trávení. Aby se trávící systém nezatěžoval.

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

stanulik píše:tak ma aj metastazy na peceni, takze predpokladam, ze v tom vyssom, ale citi sa zatial v pohode. .... brat prasky proti bolesti ?
... tzn. že již má bolesti nebo nemá ??? ...

mmch, lihový výluh z Kalisie (správně udělaný) funguje nejen jako lék (antikancerogen), ale i jako anestetikum ... :) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“