Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od sisa »

Zorčo, těžko radit, ale z výpovědi lidí z toho filmu o MMS jsem pochopila, že MMS( CDS) eliminuje škodlivé účinky kúry. Vesměs se necítili tak špatně, jako by se cítili bez. A i rychleji se dávali dokupy.
Možná by bylo dobré kombinovat s tím céčkem. Nevím. Já bych to tak asi dělala. A už jsem četla inzeráty, kde v nějakém středisku nabízejí kúru s mega dávkami tekutého vitamínu C do žíly.
Držím palce. Moc, moc. A budu na tebe myslet. Ať to zvládneš ve zdraví a ať ti to pomůže.

stanulik
Nový člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: štáva ze syrové červené řepy , jablek a mrkve ...

Příspěvek od stanulik »

A(&F) píše:... tzn. že již má bolesti nebo nemá ??? ...
mmch, lihový výluh z Kalisie (správně udělaný) funguje nejen jako lék (antikancerogen), ale i jako anestetikum ... :) ...
ano, uz ma bolesti, ale myslim, ze nie su velke a tlmi ich novalginom ... malo by sa jednat o 3. stadium rakoviny

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Siso-já Lebenharta znám a tčm používám 14let.V tomto stadiu rakoviny bych prostě co nejméně zatěžovala organismus.A vepřové i hovězí by neměli jíst ani lidé zdraví.Prase sotva se narodí je naočkováno a neumí se potit,takže jeho maso je samá močovina a chemie.Dle toho co jsem zde načetla a skoukla několik dokumentů jsem radila se stravou.I když bych se více přikláněla/v tomto stadiu rakoviny/ke Garsonově terapii nebo tpk pátera Ferdy,ale to je rozhodnutí,které musí každý udělat sám. ;)

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Bobino, já ti rozumím. Ale třeba někdo bez toho kousku masa být nemůže. Já nemluvím o tom, cpát se masem. A samozřejmě u pankreasu to bude s jídlem trošku jiné. U žaludku, co mám já, taky tak.. Já to dodržuji podle MUDr. Leb., maso nejím, ale když si dám kousíček, žíly mně to netrhá. :-)
Samozřejmě, ideální by to bylo beze všeho nevhodného.

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Je to těžké rozhodování.První týden je hlad,druhý týden je vztek,třetí týden je zoufalost a pak to začne chutnat a tělo přestává chtít cukr.Další týdny se to lepší a lepší a tělo již nechce škodlivá jídla,když jsem si dala buchtu-ležela mi v žaludku a bylo mi těžko,tak teď už se bojím dát si klasické jídlo i když já takto jím ze solidarity k manželovi,ale začala mi ta strava vyhovovat i chutnat :D Musím se učit znovu vařit-nevařit. ;)

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Byla tu debata o mase. V žádném případě bych to nedoporučovala.Přesně jak tu kolegyňka napsala ,nesvědčí ani zdravým lidem , chce to kvalitní ale lehkou a maximálně živou stravu.Když už jsme na vláknu o MMS tak vím, že pan Humble píše, že MMS tak dobře reaguje v rozvojových zemích, že se tam chudí lidé stravují velmi prostě a dle našich měřítek....dietně .Proto na nich MMS tak dobře funguje. Tělo má víc energie na léčbu , když ji neztrácí dlouhým trávením.Pokud je možnost jak pozvednout imunitu léčeného, výborný je gel z Aloe vera + koloidní stříbro, ale kol.stříbro (koncentrace alespon 40 a víc) se musí asi 20dnech vysadit, aby se obnovila mikroflora střev a žaludku.Toto píši z vlastní zkušenosti.Ještě mě napadá krom stravy i Léčebný kod, může to dělat někdo z rodiny i několik lidí.Stačí jen souhlas, není nutná přítomnost léčené osoby .(viz vlákno Léčebný kod)Mějte se Lenka
P.S. četla jsem o případech ,kdy sice tělo bylo zásadité...díky stravě, ale stejně se stav nelepšil,protože příčiny nemoci se neřešily.Proto se musí vyčistit duchovní příčiny nemoci.Ale nejprve je třeba je najít.Na to není nikdy pozdě.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Zorca
Nový člen

Příspěvek od Zorca »

Siso, děkuji za reakci i rady. Já jen řeším, jestli teď po dobu ozářek vydržet na CDS a pak jít na Cčko nebo naopak. Budu zkoušet novou metodu dle Jardy Zajíčka, kdy pomoci čističky kovů dokážeš "zabalit" Cčko tak, že množství, které do těla dostaneš se rovná množství, které dostaneš infúzi. Jsem na to moc zvědavá. Čističku i komponenty už mám doma, jen čekám na pauzu od CDS. Ještě jeden dotaz: MSDO se přidává do MMS/CDS a i se pije? Myslela jsem, že se jen vtírá do kůže. :-(

pergy
Stálý člen
Dal: 66 poděkování
Dostal: 83 poděkování

Příspěvek od pergy »

Možná to sem nepatří, ale přesto dávám. Tento týden proběhla v televizi reportáž o vzácných nádorech, který jsem měla i já, a jejich léčbě. Podstoupila jsem tuto operaci. Před tím jsem ale dlouhodobě užívala MMS (V mých příspěvcích jsem uváděla pozitivní zkušenosti.) Po operaci užívám nadále MMS (nyní tedy už jen CDS) - stále se snažím držet Batlesových rad. Dle kontrol u lékařů jsem "čistá" - a to jsou od stanovení diagnózy -rakovina- skoro dva roky (vyhlídky byly dost špatné). Jupííík. Od té doby žiju jinak... na svět se koukám jinýma očima. Chvála MMS, Batlesovi, všem dalším lidem, kteří mi pomohli a také profesoru Antošovi, který vystupuje v reportáži, který mne rovněž operoval (osmi a půl hodinová operace...)!! Věřím, že kombinace klasické medicíny s medicínou alternativní mi zcela jistě pomohla.
V reportáži je vidět, jak to naše zdravotnictví funguje :-(
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... proplacet/

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Pergy, moc ti to přeji. :-)
Já jsem prvně o této metodě slyšela někdy po revoluci, kdy byla o ní reportáž a hlavně o tom přístroji, který vyrobil ten pán doslova na kolene a za babku v porovnání s originálem a už tenkrát pojišťovna nechtěla nic platit a pan profesor musel operovat stejným systémem jako teď, t.j. až si na operaci vydělali. Koukám, že trvalo dvacet let, než se něco začalo dít a ani to ještě není jisté, zmiňoval se tam poměr 80:20.
Je to hnus a z tohoto systému se mi kolikrát chce zvracet.

pergy
Stálý člen
Dal: 66 poděkování
Dostal: 83 poděkování

Příspěvek od pergy »

Jo, taky bych někdy zvracela z toho systému. Onkologové mě hnali na chemoterapii. Naštěstí jsem včas objevila profesora Antoše a alternativní medicínu....

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Pergy, ať se ti daří. Jsi veliká bojovnice. :-)

Zorca
Nový člen

Příspěvek od Zorca »

Dobrý den,
prosím o radu: na rakovinu beru MMS - tedy CDS. Minulý týden jsem byla na plazmě a byly mi předepsány kapky Dr. Jonáše Osteodrem, HPV, Optimon, Antivex. Osteodrem obsahuje kys.askorbovou. Kromě toho beru Bondronat na kostní dřeň - ten musí být nalačno a musí se u něj 30 minut sedět nebo chodit. Jíst se může 30 minut po něm. Nevím, jak skombinovat ty Jonášovy kapky s MMS. Jak dlouhou dobu před MMS se můžou vitamíny a kys.askorbová? Vím, že 2 hodiny po MMS, ale před MMS? Také 2 hodiny? Nerada bych MMS deaktivovala. Děkuji za odpověď.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Zori, ty dvě hodiny by stačilo. MMS nezůstává v těle déle, pokud se nedoplní.
Máš to náročné. Už je nějaký pokrok?
Držím palce.

Zorca
Nový člen

Příspěvek od Zorca »

Ahoj Siso,
děkuji za Tvou odpověď. Já vím, že 2 hod. po MMS mohu vzít vitamíny a Cčko, ale stačí 2 hod. před MMS? Ty kapky HPV - jsou proti papilomaviru, který mám v těle, obsahuji kromě kyseliny askorbové také niacin, B6,B12 a pak výtažky z rostlin - hořec žlutý, jitrocel, pampelišku. Pak mám ještě OSTEODREN (kosti, krvetvorba, osteoporóza) - pupalka, galgán, kopr. OPTIMON(nádory, imunita) -fenykl, chmel, přeslička, ostropeřec, třezalka. ANTIVEX (viry, imunita) -chmel, kokoška, sedmikráska, měsíček, řebříček. Navíc při těch kapkách také nesmíš 20 min. před požitím a 20 min. po požití nic jíst ani pít(kromě čisté vody). Tak nevím, jestli v kapkách není něco, co mi účinky MMS zruší. Hledala jsem i v knížkách p. Humbla, i na netu ale nic jsem nenašla. Jen zmínka o vitaminech 2 hod. po MMS, ale před MMS? Byla bych moc ráda, kdyby mi s tím někdo pomohl.
Jinak se cítím fajn. Ozářek jsem měla jen 5 z 10. Zbytek jsem odmítla - prý byly od bolesti a já jsem už před ozářkami díky MMS bolesti neměla. Vysadila jsem všechny tablety od bolesti. Ikdyž jsem myslela, že se už nepostaví nikdy na nohy, chodím. Chodím na výlety, denně ujdu cca 6 km po lesích a nic mne nebolí. Věřím, že časem(i přes negativní předpovědi lékařů) vylezu opět na Lysou horu.
Sice markry mám vysoké ale doufám, že také klesnou. Teď jsem na CDS 50 ppm + koupele. Chci přidat DMSO. Ale už jsem se ptala tady dříve(ale nikdo mi neodpověděl): bylo mi konzultantem p. Humbla doporučeno DMSO přidávat do každé dávky CDS (2 kapky?) Nikde jsem o tom neslyšela (pouze aplikaci MMS přes kůži). Má o tom někdo nějaké informace?
Děkuji za odpověď nebo odkaz.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Zorko, já teď nemohu, ale večer budu hledat ohledně těch časů nějaké informace.
Jonášovky jsem taky brala, jako kůru, je to bioinformační medicína, ta dává informace tělu, neléčí, nemusela by být v rozporu s MMS. Já je ale brala samostatně, MMS až po ukončení kůry .Ale zkus napsat do poradny MUDr. Lebenharta, ten by to mohl vědět. Jestli je v Čechách, odpoví ti do několika dnů.
Co se týče markrů, moc bych se nenervovala, já je měla nulový a bylo to tam.
DMSO se dává i orálně, ale zkušenosti nemám. Doufám, že někdo poradí.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“