Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
jarda ovčák
Zasloužilý člen
Dal: 9 poděkování
Dostal: 99 poděkování

Re: Naše vláda a co k tomu patří - nic nového pod sluncem

Příspěvek od jarda ovčák »

Pche, solární bordel není nic proti tomu bordelu s bioplynovými stanicemi. To je všechno nic proti profláklýmu zdravotnictví, a to samo o sobě není nic proti tomu, že největší průser teprve přichází. Nástup idiokracie. Slušný člověk nikdy s gaunerm souboj vyhrát nemůže. na tom stojí celej systém.
V mém revíru přišel nádhernej tunel, kterej se jmenuje HODNOCENÍ RIZIK EKOLOGICKÉ ZÁTĚŽE..... Krasota kakája.....Božínku, já měl fakt tu farmu prodat developerům a dnes se tlemit, jak po metrovým špeku...S viktorem koženým bych pásl černý ludry kdesi na jihu. Takhle se musím tlemit , jak nás ta blbost sežere aj se smradlavejma fusaklema.

„Kdybych byl postaven před rozhodnutí mezi zbabělostí a násilím, zvolil bych násilí.“ Gándí
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Opravy vodovodních a odpadních přípojek ...

Příspěvek od A(&F) »

... voni se už fakt asi zbláznili ... http://www.novinky.cz/domaci/298130-sta ... pravy.html ... jinak to není možný ...

PeS: ... jsem velmi rád za vlastní studnu, žumpu a teplo ... takže teď zbývá definitivně dořešit vlastní elektrickej proud ... a potom jim už pouze ukázat vztyčenej prostředníček (jako že jsou "jedničky") ... :D ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Opravy vodovodních a odpadních přípojek ...

Příspěvek od milda »

A(&F) píše:... voni se už fakt asi zbláznili ... http://www.novinky.cz/domaci/298130-sta ... pravy.html ... jinak to není možný ...

PeS: ... jsem velmi rád za vlastní studnu, .....
Kdepak, nezbláznili; oni jenom promyšleně a postupně zkoušej, co ještě vydržíme... :evil_vm:
Studnu mám taky vlastní, ale bude to chtít udělat si nenápadně ještě jednu, protože tudle ti zablombujou a bude se platit daň z vody!!
Socanum to sice minule neprošlo, ale oni ten zákon někam už přifařej :bhead: :ptrain:

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Opravy vodovodních a odpadních přípojek ...

Příspěvek od A(&F) »

milda píše:bude to chtít udělat si nenápadně ještě jednu, protože tudle ti zablombujou a bude se platit daň z vody!!
... naštěstí tam ještě jednu mám ... :D :D ... a také jeden ze sklepů, který je díky hydrogeologickým podmínkám nevyčerpatelným zdrojem užitkové vody ... :) ...
milda píše:oni jenom promyšleně a postupně zkoušej, co ještě vydržíme
... kupodivu, Sobotka má na věc stejnej názor (nebo to tak aspoň prezentuje :evil: ) ... http://www.novinky.cz/domaci/298171-pos ... tnout.html ... ale prej nevěděli, o čem hlasují ... :bhead: ...... my však víme svý ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
bagri
Starší člen
Dal: 87 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od bagri »

pizda Mullerová - další z rodiny HOPkařů, která měla v první řadě zachránit kšeft kmotrů s SKartami. Teď nevyplácí maminám dávky a ty se stávají obětí lichvářů, potažmo exekutorů. Nečas naoko kritizuje. Předešlý HOPkař Drábek by měl být hmotně zodpovědný stejně jako kravka Parkanová a další, aby nastupivší socani nebrali vládnutí na lehkou váhu. Ač jsem zastánce tvrdé pravicové linie, co vyvádí tato sociálně - modrokomunistická mafiánská vláda, má do pravicovosti kurevsky daleko. LOL :-)

Tak tyhle hodiny se nám do kufru nevejdou - Maršál Koněv, Praha 1945, Staroměstské nám.
A(&F)
Zasloužilý člen

Stát podporuje kriminalitu. Hazardem ...

Příspěvek od A(&F) »

A(&F)
Zasloužilý člen

Pokračování odpadové aféry ...

Příspěvek od A(&F) »

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Pokračování odpadové aféry ...

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Bostonský Maraton
http://www.aktuality.sk/clanok/227103/b ... tia-domov/
Vypadá to na další černou operaci.
Ofiko je stále ještě popíráno, avšak jasně doloženo fotografickou a video dokumentací ze soukromých zdrojů a v soukromých rukách, nyní na netu:
- Byla přítomna privátní bezpečnostní firma Craft sestávající i z odstřelovačů rozmístěných po střechách kolem místa incidentu.
- Před závodem byla scéna prohlédnuta proti bombovými bezpečnostními složkami se psy.

Ofiko je stále ještě popíráno, avšak dokumentováno výpovědí alespoň jednoho účastníka, trenéra jednoho universitního týmu:
- Ačkoliv bylo před závodem účastníkům sděleno megafonem, že maraton je scénou tréningového výcviku proti teroristických složek.

Ofiko:
- Původní novinová zpráva o zatčení jednoho podezřelého byla odvolána
- Jsou vinění dva Chechenští bratři, studenti, žijící v US už deset let.
- Na nedalekém MIT byl zastřelen policista na rutinní službě zajišťování bezpečnosti university a jeho smrt je přičítána Chechenským bratrům. (silně to připomíná scenário atentátu JFK a Lee Oswalda)
- Starší podezřelý byl zastřelen policií prý při přestřelce, mladší oficielně zdrhl v ukradeném autě poté, co se mu prý podařilo těžce postřeleného bratra přejet. Zatím oficielně nedopátrán.
- "Tisíce SWAT operátorů (specielní paramilitary složky zabývající se likvidací velice problémových záležitostí, specializace v antiterorismu FBI, narkotika FDA, a životní prostředí EPA) pročesávalo Boston 24 hodin. (Kde se jich v Bostnu vzaly tisíce, aniž by to bylo připraveno? To připomíná "náhodnou" přítomnost tisíců 911 záchranářů svezených do NY den a noc před odstřelením 3 věží WTC)
- "Ultrapravicivé síly", (čti američtí patrioti kteří se zuřivě brání, aby byla odstavena Americká ústava aby byli odzbrojeni civilisté) jsou velice nervní, že jde o záminku legálního provedení přesně téhož a o předzvěst hrozícího brzkého vládního puče.
- Rodiče batrů vypovídají z Ruska, že alespoň mladší bratr byl alespoň rok pod vlivem FBI
- Od včerejška je zatčení mladšího vážně postřeleného bratra potvrzeno.
Americké zdroje kromě oficiálních.
http://www.infowars.com/

Ahoj, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

12 miliard sem, 12 miliard tam...ach jo..... :bhead::oops:

proplácení solaru tady....

http://aktualne.centrum.cz/domaci/kauzy ... position-2

... věřím, že se " TO " povede ......
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

komentář k projevu presidenta ve sněmovně........

http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazo ... position-6

....vysloveno nahlas, co nám president chce říci...a také řekl.

... věřím, že se " TO " povede ......
Fox_25
Stálý člen
Dal: 32 poděkování
Dostal: 58 poděkování

Bazénová chemie pouze na povolení?

Příspěvek od Fox_25 »

http://www.vlastnihlavou.cz/nove-narize ... -od-uradu/

Edit: ... přesunuto z vlákna "Co kde na netu" ... A(&F) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

ČR hrozí ztráta až půl bilionu z EU díky liknavosti vlády ..

Příspěvek od A(&F) »

... http://www.novinky.cz/domaci/303289-ces ... icich.html ... jen tak dál, chlapci ... dyť my na to máme ... :good: ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Tak v Rusku jsou politici ještě aktivnější než u nás ...

Příspěvek od A(&F) »

... olympiáda v Soči měla původně stát 12 miliard USD ... mezitím už však stačili rozkrást 30 miliard USD ... takže konečný součet vypadá někde kolem 50 miliard USD ... :shock: ...

... jóó, kdo umí, ten umí ... :D :D :D ...

zdroj: ... http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... ozice.html ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Vltavská kaskáda nemá primárně sloužit proti povodním ...

Příspěvek od A(&F) »

... prohlásil včera na tiskovce Bendl, ministr zemědělství ... "má sloužit k tomu, aby se v Praze z Vltavy nestala stoka a mohla být zajištěna lodní doprava" ... :ethink: ...

citace: ... "Že vltavské přehrady skutečně plní roli zásobníků vody pro výrobu elektřiny, potvrdil náměstek ministra zemědělství Aleš Kendík. „Tyto přehrady nejsou primárně určeny k ochraně před povodněmi,“ prohlásil.

„Při každých povodních se opakuje, že vltavská kaskáda má být všespasitelná. Tak to ale není. Kaskáda zadrží maximálně dvacetiletou vodu a jejím prioritním účelem jsou vylepšování průtoku řeky pod Prahou, akumulace povrchové vody a energetika. Nástup nynějších povodní byl přitom velmi rychlý, a nešlo tedy jednat jinak,“ je přesvědčen generální ředitel Povodí Vltavy Petr Kubala.

Povodí Vltavy také tvrdí, že kdyby mělo od hydrometeorologů včasnější předpověď, že dojde k tak dlouhým intenzívním dešťům, začalo by s vypouštěním vltavské kaskády dříve a ve větším objemu."
...
(zdroj: ... http://www.novinky.cz/domaci/304037-na- ... openi.html )

... :? ... hm, takže už od počátku minulého týdne se vědělo, že díky dlouhotrvajícím dešťům je půda nacucaná jak houba (a nepřijme proto už ani decku vody), ale s upouštěním na přehradách se začalo až v sobotu ... upustili celých 30 cm, což je při výšce přehrad opravdu úchvatné ... :bhead: :bhead: ...

--------------
PeS: ... mmch, asi by to chtělo opravit školní učebnice, protože dodnes je v nich stále uvedeno, že přehrady na Vltavě byly vybudovány jako ochrana před povodněmi ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Vltavská kaskáda nemá primárně sloužit proti povodním ..

Příspěvek od poota »

A(&F) píše:PeS: ... mmch, asi by to chtělo opravit školní učebnice, protože dodnes je v nich stále uvedeno, že přehrady na Vltavě byly vybudovány jako ochrana před povodněmi ...
Ono je dost jedno, co se o tom někde tvrdí, protože skutečný důvod se neuvede nikdy a nikde - že to byl jenom způsob, jak "uživit" betonovou loby.

Pak je tu taky ještě "druhá strana" těch škod.
Všichni se na to dívají jenom s té strany, že "to bude muset někdo zaplatit".
Jenomže ono jde taky o to, že se to bude platit "někomu", takže to nejsou jenom peníze "hozené do kanálu", ale zároveň i něčí zisk, příjmy, daně atd. Navíc je k tomu i statut mimořádných událostí, který se dá šikovně využít - ledajaká zařízení bez řádné údržby a s končící životností a použitelností se dají "při této příležitosti" nahradit zcela novými a ještě k tomu za levný "povodňový" peníz.
Podle toho, jak je kdo "šikovný" a kde všude má správné známé, může na podobných událostech snadno vydělat. V opačném případě prodělat, protože na ten snadný výdělek se někde ty peníze musejí získat.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“