Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Stálý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 31 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Ahojte,
zůstala mi volná jedna pasta Agrimectinu, knížka s Cafl frekvencemi a k tomu ještě 208 kapslí s MMS 2 po 2,- za kus.
zůstala mi volná jedna pasta Agrimectinu, knížka s Cafl frekvencemi a k tomu ještě 208 kapslí s MMS 2 po 2,- za kus.
-
- Stálý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 7 poděkování
Moc děkuji Palovi za správné nasměrováníPalo píše:OK Co se týče alergií, zkus se mrknout i do vlákna Paraziti:Járina píše:...jsem alergik a chci se toho zbavit
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1378
Na ty je MMS krátké, zejména co se týče parazitů mimo střevní trakt...
Koupila jsem si tinkturu Ořešáku amerického http://www.prirodni-leciva.cz/oresak-am ... i/d-42906/ rovnou pět lahviček. Začátkem dubna jsem ho začala užívat. Zabral až po první lahvičce.
Téda.....moc jsem tomu nevěřila, ale výsledek se dostavil a k mému údivu to zabralo! Poprvé po 31 letech!!!!! jsem byla bez jakýchkoliv antihistaminik Pro mě neuvěřitelné!!! Omlouvám se za přehnané emoční vyjádření, ale pro mě je to zázrak! Dávkovala jsem si ne čajovou lžičku, jak je psáno, ale užívala jsem to po polívkových lžících - pro jistotu :-D
Neříkám, že to je dobrota, to tedy ani ne, ale hlavní je výsledek! Dala jsem si taky na čas s příspěvkem sem, protože jsem pořád čekala nějakou zradu, že se alergie přeci jen ozve, ale doposud fakt nic. Reagovala jsem před tím poměrně silně na kvetoucí břízu a letos poprvé nic.
Taky mě zaráží reakce okolí - "kolik to stálo? To máš levnější Zodac, Xyzal, ne"? No páni, vůbec nechápou, jak mě obtěžuje ta otupělost a ospalost po těch prášcích, nehledě na to, že tím nic neřeším a příznaky jsem tím jen trochu tlumila, nic víc!!!
Uvidím, jak se budu cítit, jestli si na podzim dám opáčko, ale na jaře to dám znovu určitě!
Hledám a ke svému údivu i nacházím
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Podle mých zkušeností má Hana Bláhová ty dávky dost opatrné. Skoro vždycky jsem si je navyšovala a pokud ne, musela jsem to brát znovu. Pořád se nemohu zbavit dojmu, že ty problémy mohou nastávat právě kvůli tomu, že se paraziti nezabijí, ale jen vystraší. Je pravda, že když se jich zabije hodně najednou, chvíli to tělu trvá, než se zbaví odpadu, což také může působit problémy. Ve tvém případě bych se dávky praziquantelu 3-3 nebála. Já jsem při 60 kg brala 2 a čtvrt tablety 2x denně, 3 dny po sobě. Teď mě napadlo: nespletl sis dávkování albendazolu a praziquantelu? Pokud vím, alebendazol se bere 2-0-2 pro všechny váhy a praziquantel podle váhy. Bylo by to logičtější.dafa píše: vazim 95kg, takhle je to nadavkovane dle pi. Blahove, tak predpokladam, ze to ma tak aby to zabralo. Mam to brat tri vikendy po sobe.
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Járino, těší mě tvoje radost i za sebe. Já měla celý život celoroční rýmu, občas prý i astma, trvale antihistaminika. Při léčbě proti parazitům jsem zodac mohla trvale vysadit, rok a půl jsem bez něho a v pohodě. Je to dobrý moment k zamyšlení nad celou dispciplínou zvanou alergologie. Jak do nás rvou léky a vakcíny a straší, jak se to bude s časem zhoršovat a nabalovat další a další potíže a pak jeden zjistí, že to bude asi jinak. Vyčetla jsem na netu, že se někde zkoumaly filárie, že vylučují látku, která dokáže hostitelovu imunitu ošálit tak, že je neodhalí a nechá je v sobě poklidně vegetovat. Má to tedy logiku, že parazité, když dokáží posunout imunitu někam, kde se ocitnou paraziti mimo jakýsi akční rádius a zůstanou nepovšimnutí - tělo se jim nebrání - naopak imunita v tom jakémsi posunutém spektru reaguje na neškodné věci jako nějaký pyl, prach apod.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
-
- Stálý člen
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 45 poděkování
"Ještě úžasnější je, že slupka ořešáku černého neničí užitečné bakterie jako chemická antibiotika a nemá žádné škodlivé vedlejší účinky. Bůh mě nikdy nepřestane ohromovat !" - (Robert S. Morse - Zazracna detoxikace /down: u....to/)Járina píše: Dávkovala jsem si ne čajovou lžičku, jak je psáno, ale užívala jsem to po polívkových lžících - pro jistotu :-D
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Ludé dobří, poradí mi někdo? Mám Onchocerca volvulus (vlasovec oční) v obou očích + cytomegalovirus. Je možné se těch potvor nějak zbavit. Zapper mám.
-
- Nový člen
- Dostal: 3 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace PříspěvekNap
já radím vyrábět a popíjet CDS - je to téměř zadarmo a zlikviduješ převážnou část své zoo..Tomahawk píše:Dobrý den,
Máte podrobnější návody, jak se přírodně zbavit motolic, vlasovcu, echiccoků, borrelie a plasmodia?
Prasiquantel, Ivermectin, Albendazol a Hetrazan , to bude pěkná síla, já citila už Vermox, pěkná horkost a to mic neni proti této kůře, nemílím=li se.
Veškerou chemii, hodně cítím, jelikož mám plná játra, žlučník a slivivku a 12terník plnou motolic, asi to bude nepříjemné. Máte někdo prosím zkušenosti, jak alespoň harmonizovat kůru úpravou stravy, a navíc, co s kojením?
Co ten Caniverm?
Díky moc za rady
-
- Starší člen
- Dal: 4 poděkování
- Dostal: 16 poděkování
Našla jsem 4 roky starý odborný materiál o parazitózách : http://www.parazitologie.cz/akce/doc/sbornik.pdf
snad se vám někomu hodí si to přečíst.
snad se vám někomu hodí si to přečíst.
Léčba v ilegalitě: dobrým lidem zdar, breberám zmar!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
V seznamu Clarkovélimuz píše:Ludé dobří, poradí mi někdo? Mám Onchocerca volvulus (vlasovec oční) v obou očích + cytomegalovirus. Je možné se těch potvor nějak zbavit. Zapper mám.
Onchocerca volvulus (tumor)
Low Freq (kHz) 436.3
High Freq (kHz) 442.1
Use freq gen 440
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Nový člen
- Dal: 10 poděkování
tak ludkovia po asi tri stvre roku uzviania MMS som presiel kurou ivermectin - hetrazan - ivermectin ale ziadne neprijemne reakcie som nezbadal ... ako by som mal uzivat albendazol a praziquantel? Platí este tento návod nizsie???? :
Pro váhovou kategorii 60 až 100 kg budete užívat
2 tablety Albendazolu například v sobotu,
2 tablety Praziquantelu například v neděli
Pro váhovou kategorii 60 až 100 kg budete užívat
2 tablety Albendazolu například v sobotu,
2 tablety Praziquantelu například v neděli
-
- Stálý člen
- Dal: 20 poděkování
- Dostal: 45 poděkování
cimirek píše: ... V seznamu ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Práve poslouchám....-uvidíme....
už předtím tam malý uvod Igor - také o parazitech.
už předtím tam malý uvod Igor - také o parazitech.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Typovala bych to na přemíru škrkavek...nějaké to háďátko
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ahojky,Memphis333 píše:tak ludkovia po asi tri stvre roku uzviania MMS som presiel kurou ivermectin - hetrazan - ivermectin ale ziadne neprijemne reakcie som nezbadal ...
nepříjemné reakce jsou projevem rychlého čištění organismu od "breberek".
Mě by spíš zajímalo na co, tedy proti jakým breberkám si užíval ivermectin a hetrazan?
a hlavně jestli ti to pomohlo se jich zbavit!
Díky
H.v.
-
- Nový člen
- Dal: 10 poděkování
Ahoj kutil isiel som kuru na vsetko po MMS som presiel na ivermectin hetrazan ale reakcie som necitil. Malo by to zabijat vlasovce ale tak neviem ci som ich mal , dalej idem praz plus albend od pondelku. Isiel som tu kuru , ze co to spravi ale necitil som fakt nic mimoriadne.