Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol

Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, atd.

Moderátor: aNONym

Odpovědět

Co myslíte, jak se vyřeší tato otázka?

Vláda konečně zasáhne a přitvrdí.
1
2%
Lidem dojde trpělivost a začnou to řešit sami.
38
76%
Jinak.
11
22%

Celkem hlasů: 50

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

A pak že "opálení" v Česku nechodí na vejšku ...

Příspěvek od A(&F) »

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Prodáváte klobásy ?? ... tak potom jste určitě rasista !!

Příspěvek od A(&F) »

... protože nedovolíte našim "spořádaným nepůvodním občanům", aby vám pokojně kradli zboží ze stánku ....... a když je pak ještě začnete pronásledovat a najednou se proti vám objeví několik nožů, kdy se začnete bránit stejným způsobem, tak to potom celé může klidně skončit až smrtí ... a vy následně skončíte ve vazbě ...... toť popis události jedné strany ...... nu, a tady potom popis té samé události ze strany "ublížených": ... http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/do ... odnych-ran (kde si mimo jiné stěžují na to, že média veřejnost neinformovala o "romském původu oběti" = jsou tedy protiromská >>> ale jindy, pokud média informují o "romském původu pachatele tr. činu", tak jsou protiromská také !!! ... :shock: ...... hm, tak co teda vlastně chtějí ??? ... :dknow: )

+ ještě zpráva z denního tisku ... http://zpravy.idnes.cz/vrazda-na-lazens ... zpravy_alh

... názor nechť si každý udělá sám ... :smoke: ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
A(&F)
Zasloužilý člen

Německo a další země chtějí zamezit "romské turistice" ...

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Ministři Německa, Nizozemska, Rakouska a Británie požadují, aby byly k dispozici potřebné právní nástroje k boji se zneužíváním volného pohybu osob v rámci EU.

Pro tyto případy už nějaká legislativa existuje, ale je prý nedostatečná. Země tak sice můžou vykázat cizí "pachatele", ale těm nic nebrání otočit se na podpatku a vrátit se zpět. Ještě týž den. Dosavadní možnosti sankcí zkrátka nedostačují.

V dopise ministrů se rovněž uvádí, že je zdravým rozumem nepochopitelné, když někdo užívá všech sociálních výhod v zemi, kde nikdy předtím nežil, nepracoval a neplatil v ní daně. Takovou praxi je prý třeba přehodnotit."
... :eclap: ...

... http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/e ... 69738.html ...

... ahá ... :ethink: ... tak ono to už začíná pálit i někoho jiného (přitom podstatně ekonomicky silnějšího než je ČR) ... :ewhistle: ...

-----------
PeS: ... a pokud ta naše "malá vytunelovaná krizí zmítaná země" urychleně nepřijme podobná rázná opatření, zřejmě "jich" tu zanedlouho budeme mít několikanásobně více, což potom bude její definitivní konec ..... jelikož my tu nemáme dostatek pracovních míst ani pro vlastní lidi (kteří by rádi pracovali) natož abychom tu ještě vyživovali parazitickou svoloč, která se chce pouze "bavit" = chlastat, válet se a plodit další děti ... někdy též krást, přepadávat, fetovat + hrát na automatech ...... :bhead: ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Před chvílí jsem se vrátil z vycházky s HaFim ...

Příspěvek od A(&F) »

... během které jsem opět musel odhrnutím vesty "přesvědčit" jednoho drzého Indočecha, že pokud po mě hodí tu levnou imitaci zapalovače ZIPPO (co měl v napřažené ruce), tak by to pro něj "nemuselo dopadnout dobře" ... to byly najednou ale mety !!! ... :D :D ...... z uctivé vzdálenosti potom na mě na celý sídliště pořvával "že až pustěj bratrance z kriminálu, tak mi uřízne hlavu" ... :mrgreen: ... ( :ethink: ... jenom teď jenom nevím, jestli on nebo ten jeho bratranec ... :angel: ) ...

... jelikož po každé takovéto "události" (ukázání zbraně) se raději ihned preventivně telefonicky "prásknu" na PČR (aby to nemohlo být obráceno proti mě), tak ještě během dnešního večera podám elektronicky (mailem ** ) podám tr. oznámení na "známého pachatele" ...... mmch, byl to ten stejnej šmejd, jehož matka před cca rokem po příjezdu policie značnou opilost svého syna omlouvala slovy: "A co se tyče toho pití, tak uš mu za chvýly bude vosumnact" ... :lol: ..... ale že nám za ten rok "chlapec vyrostl" ... :evil: ...

... no nic, jdu to sepsat pro cajty a časem poinformuju, jak to dopadlo ... ;) ...

---------------
** ... tento osvědčený způsob komunikace s PČR (tj. podání oznámení + sepsání výpovědi) má neskonale značnou výhodou, že se člověk nemusí "deptat" pohledem nad rychlostí ovládání klávesnice některými vyšetřovateli ... :roll: ... zkrátka pošlete emajlem popis události (+ nacionále s kontaktem na Vás), oni v klidu připraví protokol k podpisu (namísto výpovědi připojí Váš email ), pak se Vám ozvou telefonem a vy se pouze dostavíte na příslušné oddělení k autogramiádě, což je však záležitost maximálně tak na 5 minut (namísto toho, abyste tam tvrdli 2 hodiny a déle, čekáním na někoho, kdo se Vám bude věnovat ) ... šetří to čas oběma stranám ... 8) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: A pak že "opálení" v Česku nechodí na vejšku ...

Příspěvek od A(&F) »

... tak už ho dopadli ... šmejda "opálenýho" ... :D ...

citace: ... "hrozí až deset let za mřížemi. Zadržený muž má bohatou kriminální minulost většinou majetkového charakteru." ...
( http://www.novinky.cz/krimi/304422-k-do ... vinek.html )

A(&F)
Zasloužilý člen

Chování Romů při povodních v Ústí nad Labem ...

Příspěvek od A(&F) »

... co jiného se dalo čekat ... :ethink: ...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Kauzalita budoucí pogROMy - zprávy z tisku, postřehy, at

Příspěvek od poota »

Osobně bych je ubytoval v něčem, co pak mají používat lidé, jenom tehdy, když bych neměl opravdu žádnou jinou možnost.
Pokud jim nevyhovovalo jídlo a pití, které dostávali - tak bych je do toho nenutil, klidně si mohli koupit to, co jim chutná. Přitom za to náhradní ubytování by se museli účastnit povodňových prací - kdo z nich by nepracoval, tak by do ubytovny nebyl vpuštěn.
A v okamžiku, kdy by voda opadla, bych jim neoznamoval, že se mohou vrátit domů, ale rovnou bych je vyhodil.
Čím víc se s h-ovnem mažeš, tím víc smrdí!

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Zajímavý telefonát ...

Příspěvek od A(&F) »

... "„Pane policisto, já jsem sám pachatel a vykrádám chaty. Pán mě tady zbil, dal mně po hlavě nějakú palicú,“ ( :D :D :D ) zaznělo na tísňové lince krátce před desátou hodinou večerní. Volání vycházelo z chaty v lokalitě do Pastviska ve Zlíně.

„V telefonu bylo slyšet rozzlobeného muže, jak říká, že mu měl dát víc. Načež zadržený pachatel poctivě zopakoval - pane policisto, pán říká, že mi měl dát víc,“ dodala mluvčí zlínských strážníků Šárka Škubalová.

Hovor se v této podobě odehrával asi 1,5 minuty, než se strážníkovi podařilo zjistit, co se vlastně stalo a kde muži jsou. Majitel v chatce přespával, když se do ní vloupal 27letý muž. Zloděj dostal několik ran tyčí a následně ho majitel přinutil vytočit linku 156.

Pachatele si k dalšímu vyšetřování převzala Policie ČR."
...
(zdroje: ... http://www.novinky.cz/krimi/304922-pan- ... lodej.html .... / ... http://policejnidenik.cz/2013/06/majite ... -sam-udal/ )

---------
PeS: ... Bůh (a zákony této republiky) buď milostivy k majiteli chaty, aby se to časem neobrátilo proti němu ... :? ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re:Zajímavý telefonát ...

Příspěvek od poota »

De jure je to zatrachtilý oříšek, protože před zákonem jsou si teď oba rovni a oba jsou považováni za nevinné až do vynesení rozsudku. Takže zloděj je zlodějem až po odsouzení a ten, co ho napadl nějakou tyčí, ho nenapadnul až do té doby, než je odsouzen. Nám je to sice úplně jasné, ale ten zloděj může tvrdit, že bylo otevřeno a on tam chtěl jenom přespat - a nebo, když bude o trochu drzejší, tak že se chtěl majitele jenom zeptat na cestu k autobusu. Nebo že viděl vypáčené dveře a chtěl se jenom podívat, jestli tam něco neschází.
Jestliže se zloději vloupání nedokáže, tak byl surově napaden nevinný, jestliže bude zloděj odsouzen, tak se bude jednat o bránění vlastního majetku, takže se bude hlavně jednat o to, jestli to byla obrana přiměřená. Značnou roli bude hrát i předmětná hůl, jestli ji majitel popadl jenom náhodou a nebo jestli ji tam měl pro podobné případy přichystanou.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Re:Zajímavý telefonát ...

Příspěvek od A(&F) »

poota píše:De jure je to zatrachtilý oříšek, ....
... ono je to ještě mnohem zapeklitější, jelikož v ČR jakákoliv výpověď uskutečněná v rámci šetření PČR nemá prakticky žádnou váhu, jelikož ji obviněný může bez postihu libovolně měnit (i opakovaně) ... to znamená, že u soudu (kde již musí hovořit "pravdivě") tak nakonec může obviněný vypovídat úplně jinak (pod různými záminkami) a pokud zpětně popře své předchozí výpovědi, tak na ně dokonce nesmí být brán žádný zřetel ... :? ..... v tomto se náš právní řád markantně liší od francouzského, potažmo amerického řádu ... :( ...

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Stalo se v Duchcově

Příspěvek od hanka »

Přišlo mi poštou :| .. (byla jsem požádána, abych to přeposlala dál - tak to tímto činím)..

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
A(&F)
Zasloužilý člen

Co to hrajou za psychiku? (Duchcov)

Příspěvek od A(&F) »

citace: ... "Co to hrajou za psychiku? Normálně jezdí v autě, normálně chodí po ulici. My je vidíme, nezdravíme se teda, to ne, ale vídáme je. Obě strany byly opilé, nemělo se to stát, ale když se to stalo, měla starostka vyjít k nám do ulice a vyřešilo by se to. A ne kolem toho dělat takový humbuk," komentuje to František Tomáš (cikánský vajda, otec jedné z útočnic). ....... "Vždyť se jim nic nestalo," říká o napadených manželích. ...

V pozvánce (na zítřejší cikánský protest, kterou zaslali starostce Duchcova) stojí, že organizátoři romského shromáždění žádají starostku, aby vysvětlila dění ve městě za poslední tři týdny. Zdůrazňují, že jde o setkání, které je určeno každému, kdo nesouhlasí s uplatňováním principu kolektivní viny. Od starostky chtějí slyšet, zda zamezí dalším shromážděním, která ve městě podněcují nenávist obyvatel.

... "Ta rodina se k tomu od začátku staví tak, jako že se nic nestalo. Mají absolutně nulovou sebereflexi a tímhle to jen potvrdili. Jako rodič budu vždycky stát za svým dítětem, ale budu také cítit zodpovědnost za to, co udělá," komentovala to starostka Duchcova Jitka Bártová ...

(zdroj: http://zpravy.idnes.cz/demonstrace-dsss ... zpravy_alh )

.. mno, takže místo toho, aby někam zalezli (a byli zticha + sekali "latinu"), tak se ti šmejdi budou ještě ohrazovat, že se jim snad děje nějaké příkoří ... :bhead: :bhead: ... přitom ale jaksi pozapomínají, že pokud by nebylo jimi spáchaného napadení (+ předchozí krádeže kola, během které jeho majiteli zlomili ruku), tak by se níííc z toho nedělo ... :? ...

-----
PeS: ... zítra bude hezky ... a do Duchcova to mám, co bych kamenem dohodil (a tuze rád) ... tak asi se tam asi také půjdu podívat, jestli náhodou pro ty naše "nebohé spoluobčany" nemohu také něco udělat ... :D ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Inzerát ...

Příspěvek od A(&F) »

... koupím: "wasserfaust" (neboli "vodní pěsť") účinnou proti "vodnímu dělu" ... dále pak cca 1000 dýchacích masek proti slznému plynu ... + ochranné špunty do uší (popř. traktoristická sluchátka "ala Otík") ...

Obrázek
(zdroj obrázku: http://www.jobset.cz/ceske-zpravy/zprav ... enych.html )

Obrázek

Obrázek
(zdroj obrázku: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... zranenych/ )

Obrázek
(zdroj obrázku: http://www.teraz.sk/zahranicie/cr-pouli ... lanok.html

Obrázek
(zdroj obrázku: http://www.jobset.cz/ceske-zpravy/zprav ... enych.html)

... + potom bychom ještě rádi najali tým odborníků, který by vedení Policie už konečně jednou pro vždy vysvětlil, že je placena jen a pouze z daní vybraných od pracujících lidí ...... a nikoliv od parazitující svoloče ... :? ...

------------------
PeS: ... jak zmínila různá média, toho dne bylo Policií při vstupu do města zabaveno velké množství zbraní, především potom různého nářadí ..... bohužel tento počin účastníků shromáždění byl příslušníky PČR pochopen naprosto obráceně, jelikož se jednalo pouze o "dary", jenž měly naším "spoluobčanům" umožnit, aby se co nejrychleji dostali "z bahna ven" ("Čikhatar het") ...... tento úmysl zcela jasně dokazuje i skandování davu, které znělo: ... "Cikáni do práce !!!" ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Stop rasismu !!!!! ...

Příspěvek od A(&F) »

Obrázek

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

ČB - Potyčka na Máji - napadení Romy na dětském hřišti ....

Příspěvek od sisa »

http://www.budejckadrbna.cz/zpravy/krim ... znici.html

Doplněno / A(&F): ... citace: ... "Začalo to tím, že si můj tříletý bráška Pepík hrál na hřišti na klouzačce. Přišlo k němu romské dítě, začalo do něj bezdůvodně kopat. Brášku jsem proto vzala pryč," vypráví Kristýna Ondrejátová, která je sama ve třetím měsíci těhotenstvi. Podle jejích slov seděly spolu s matkou ještě chvíli na lavičce, pak se rozhodly, že půjdou s dítětem domů.

"Na druhé straně seděla skupinka Romů a jeden začal mojí mámě sprostě nadávat. Tak jsem se proti tomu ozvala. Potom se do mámy pustila ještě jedna romská žena. Křičela, že jsme bílý sv...," tvrdí Kristýna, která si prý nechtěla sprosté nadávky nechat líbit. Po výměně názorů k ní prý žena, se kterou se dohadovala, přiběhla. "Utíkala ke mně, já se taky rozběhla a popraly jsme se," popisuje Kristýna, která má podle svých slov přeražený nos a na první pohled velké škrábance na krku. Její matka zavolala na hřiště na pomoc i Kristýnina otce a přítele.

"Několik lidí se sesypalo i na mne. Mám zranění na zádech, rukou i hlavě," říká Kristýnin přítel Tomáš Doul. Ten si stěžuje hlavně na to, že prý není spokojený se zásahem policie. "Mají služebnu přímo tady na slídliště a přesto přijeli pozdě. Prý jsme volali na špatné číslo. Volali jsme 158, volali i jiní lidé, tak snad ne všichni špatně," rozčiluje se Tomáš, který prý bude toto s policií ještě řešit." ...

(zdroj: ... http://www.5plus2.cz/17008/po-rvacce-na ... -nemocnici )

Odpovědět

Zpět na „Tertium NON datur“