... během které jsem opět musel odhrnutím vesty "přesvědčit" jednoho drzého Indočecha, že pokud po mě hodí tu levnou imitaci zapalovače ZIPPO (co měl v napřažené ruce), tak by to pro něj "nemuselo dopadnout dobře" ... to byly najednou ale mety !!! ...

...... z uctivé vzdálenosti potom na mě na celý sídliště pořvával "že až pustěj bratrance z kriminálu, tak mi uřízne hlavu" ...

... (

... jenom teď jenom nevím, jestli on nebo ten jeho bratranec ...

) ...
... jelikož po každé takovéto "události" (ukázání zbraně) se raději ihned preventivně telefonicky "prásknu" na PČR (aby to nemohlo být obráceno proti mě), tak ještě během dnešního večera podám elektronicky (mailem
** ) podám tr. oznámení na "známého pachatele" ...... mmch, byl to ten stejnej šmejd, jehož matka před cca rokem po příjezdu policie značnou opilost svého syna omlouvala slovy:
"A co se tyče toho pití, tak uš mu za chvýly bude vosumnact" ...

..... ale že nám za ten rok "chlapec vyrostl" ...

...
... no nic, jdu to sepsat pro cajty a časem poinformuju, jak to dopadlo ...

...
---------------
** ... tento osvědčený způsob komunikace s PČR (tj. podání oznámení + sepsání výpovědi) má neskonale značnou výhodou, že se člověk nemusí "deptat" pohledem nad rychlostí ovládání klávesnice některými vyšetřovateli ...

... zkrátka pošlete emajlem popis události (+ nacionále s kontaktem na Vás), oni v klidu připraví protokol k podpisu (namísto výpovědi připojí Váš email ), pak se Vám ozvou telefonem a vy se pouze dostavíte na příslušné oddělení k autogramiádě, což je však záležitost maximálně tak na 5 minut (namísto toho, abyste tam tvrdli 2 hodiny a déle, čekáním na někoho, kdo se Vám bude věnovat ) ... šetří to čas oběma stranám ...

...