Dobrý večer, velice mě zajímá tato metoda léčení, ale potřebuji se informovat o pár věcech které mi nejsou jasné
Postup přípravy je mi jasný, jen nevím jak vařit ???
Také mi není jasné kdy a jak použít pránu ?
Mám se řídit nejspíše tím co a jak to cítím ?
Jsem moc ráda že jsem vás našla, číst si o lidech kteří se snaží léčit sami a hledají vlastní cesty je pro mne skoro jako zázrak
Díky Vám jsem se vrátila k urinoterapii kterou jsem kdysi zkoušela a mám s ní dobré výsledky i dnes ale.......
Nevím jak to popsat, ale mám pocit že vždy když se začnu starat o své zdraví, přijde mi do života něco nehezkého co mne převálcuje a hlavně odvede na jinou kolej
Mám teď starosti o dceru od které odchází partner, mají spolu dvě malé děti a dcera to špatně nese, přitom všem do nedávna bylo vše v pohodě - její parter si ale teď našel jinou a najednou je vše jinak.
Proč to píši ??? Musela jsem přestat s urinoterapíí, protože mne to zasahuje a já nejsem psychicky v pohodě, jsem nervozní, pořád něco řeším, nemám na sebe čas atd.Z knih vím že toto není nejlepší
Proto se vás chci zeptat - má smysl teď zkoušet autopatii nebo raději posečkat až bude vše v pohodě ???
Tak nějak cítím, že do toho mám jít i přesto, jen asi potřebuji poradit od zkušenějších
Jinak se omlouvám za svuj výlev a přeji všem pěkný večer a budu moc ráda když mi někdo odpoví