Aby ne. Pistoli popisuje už Jan Brdečka v Limonádovém Joe.pokr píše:Slávku, samopal střílející za roh už existuje, ...
Ahoj, Slávek.
Aby ne. Pistoli popisuje už Jan Brdečka v Limonádovém Joe.pokr píše:Slávku, samopal střílející za roh už existuje, ...
... mno, pokud by bylo ze Země potřeba "odstřelovat" odvrácenou stranu Měsíce, tak netřeba nic nového vynalézat ...... stačí jen správně využít sílu zmíněnou v názvu tohoto vlákna ... ...... navíc tím, že Měsíc nemá atmosféru, nehrozí tak "shoření projektilů" třením o molekuly plynů ... ...pokr píše:Slávku, samopal střílející za roh už existuje, ...
Tož to rozfoukejme Osobně nemám pocit, že na zemi existuje teleskop, který by byl schopen takové detaily vidět už z toho důvodu, že atmosféra to vidění rozmaže. Mám ale pocit, že je to i nemožná resoluce. Hubble by to snad dokázal, ale nepídil jsem se po tom a nikdy jsem nenarazil na fotky Měsíce z Hubla. Hmm, tož jsem juknul. Je jich jen pár.pokr píše: ... Problém pozůstatků lidské posádky na Měsíci (či jen pohádky pro dospělé), jsme podle mého uzavřeli jaksi nedůstojně. Co myslíte?
http://www.nasa.gov/mission_pages/LRO/n ... 00426.htmlIlem píše:Asi existuje ...
... anebo je tam snad něco navíc, o čem se však veřejně nehovořilo ??? ... ... ...poota píše:A nebo by nebylo vůbec ani trochu hezké vidět, že tam nic takového není ??
To jako že si maj lidi počkat na tu hudbu budoucnosti co jsi na ni okázal? To mi moc plodné nepřipadá, spíše blbej vtip.sgt. belek píše:Naopak soudruhu, dávám návod k ukončení neplodné debaty.....