Dobrý večer, čtu Vaše příspěvky a potřebuji se na pár věcí zeptat, ale od začátku - minulý týden v pondělí jsem odvezla manžela z práce kde se mu udělalo zle na polikliniku ( manžel 53 let, svářeč, kuřák el. cigarety)
Od rána půl osmé až do zhruba pul druhé odpoledne jsem s ním pochodovala od jedněch dveří k druhým, čtyřikrát mu natáčeli EKG, nevím kolikrát měřili tlak ( první měření tlaku 210 / 110 ) kardiologie, krev, neurologie, ušní - protože manžel najednou ohluchl na jedno ucho a strácel rovnováhu, v pul druhé jsem ho odvezla do nemocnice na příjem kde mu následně dělali CT.
Výsledek : vysoký tlak, vys. cholesterol,obezita - při výšce 182 cm 124,5 kg, na EKG zjištěna fis. nejasného stáří, na CT mozku zjištěna asymetrie vertebrálních tepen, kdy vpravo šíře 3,4, vlevo 4,9 mm.
Závěr : Rotační vertigo, hypakuzis a tinitus vpravo vs. v rámci embolizace do aa. labyrintnhi vpravo při diagnistikované fibrilaci síní
Arterinální hypertenze II st. v úvodu dekompenzovaná
Klinická diagnoza: Mozkový infarkt způsobený embolií přívodných mozkových tepen
Medikace : Prestarium neo 5 mg 1-0-0, Betaloc Zok 25mg 1/2 -0 -0, Warfarin 5mg 1-0-0, Simgal 10mg 0-0-1, Betaserc 24mg 3x1
Manžel už je doma, z nemocnice prý stabilizovaný, teď se čeká na vyšetření magnetická rezonance ( za měsíc), pokud bude mít výsledky vyšetření srdce ( nevím jestli i mozku) v normě a ředění krve pomocí Warfarinu bude po šest týdnů v normě udělají manželovi nějaký elektro šok kterým se prý pokusí nahodit srdce do správného rytmu, tím pádem bude pracovat správně, nebude se tam hromadit krev a nebudou se tam tvořit tromby které by se mohli uvolnit a zase někde něco ucpat.
Je to pro mě těžké a ani nevím jestli to píšu správně ale snad tomu rozumíte
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Proč Vám píšu ? Mám doma MMS, i MMS2, DMSO a nevím jestli něco z toho můžu dát manželovi
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Prostě já vím co bych dělala u sebe, já bych si udělala očistu střev, jater, zařadila bych urinoterapii, hladovku,vitamín C, MMS,prostě bych hledala cestu.
U manžela to mám těžké, klystýr neprojde, urinoterapie asi také ne, objednala jsem Carbofit na očistu střev,křemelinu, sifon na dýchání, zkusím ho přemluvit na šanku, alespoň pije kotvičník a dělám mu sirnou patlaninu. Nevím jestli mohu zkusit podat MMS, nebo MMS2, teď jsem četla o DMSO a mrtvici - škoda že toho není k nalezení více.
Já prostě nevím jestli mohu zkusit k lékum které manžel bere podat opatrně v malých dávkávh MMS ???
Manžel se snaží, drží dietu ( už má 116 kg), omezuje se v jídle, poslední jídlo do 18.00 hod. bere poctivě prášky, ale jinak aktivní není, na jeho obranu ale zase musím říct že nebýval do teď nijak nemocný, u lékaře nebyl tak posledních pět let a v nemocnici ležel poprvé v životě takže je nastálou situací spíše zaskočen. I když si myslím že nějaké příznaky že není vše v pořádku musel už delší dobu pociťovat.
Budu ráda když mi cokoli napíšete protože si opravdu nevím rady, Na toto forum jsem narazila když jsem se snažila řešit své zdravotní problémy, tak mi to teď celé přopadá takový paradox.
Moc děkuji za Vaši případnou radu a přeji pěkný večer Ailleyscha