Tak nevím hoši, vlákno jsem zahájil:
PROSÍM ZDE NEDISKUTUJTE, POUZE UVÁDĚJTE NAMĚŘENÉ HODNOTY! DiSKUZE K TOMU JSOU ZDE:
viewtopic.php?f=36&t=2325 a tady: viewtopic.php?f=36&t=1935
... Uvedl vlákna kde se o těchto věcech diskutuje a že by zde měla zůstat jen tabulka. Xdraho objevil nejednoznačnost v bodu 2. b) odstavce "
Potřebujeme:", kde šlo o opravu 1 písmenka
úbytku ->
zbytku . Je to má chyba, o které nediskutuji, je třeba ji opravit. Podle doporučení poota jinde jsem požádal někoho z moderátorů ať to písmenko (nebo slovo) spraví.
Výsledkem je, že to sem nakopírovali všechno, zasrali stránku kecama a přednáškou, která patří jinam a opravu písmenka neprovedli. Připadám si jak v pomocné škole, když i takto triviální zásah skončí takovou katastrofou a znehodnocením myšlenky celého vlákna, aby zde byly čistě, jen a pouze změřené údaje uživatelů, ve kterých půjde nějak jednoduše vyhledávat např. pomocí Ctrl-F v prohlížeči podle názvu léku či potraviny. Takže místo toho máme opět zase jedno rozesrané vlákno, ve kterém jednoduše hledat nepůjde, protože bude zanesené kecama, ve kterých se podstatné informace ztrácí, jako ve všech ostatních. Tak nevím, má to ještě vůbec smysl?
Tak poslední pokus: Prosím moderátora, aby v úvodním mém příspěvku nahradil řetězec:
"ppm nám přímo souhlasí s procenty
úbytku "
řetězcem
"ppm nám přímo souhlasí s procenty
zbytku "
K tomu může použít klávesové zkratky Ctrl-F, Ctrl-C a CTRL-V. Aniž by to dlouho hledal. Úkon řádu vteřin.
Všechno ostatní, co neobsahuje hodnoty naměřených kolizí (kromě úvodního příspěvku s popisem metodiky měření) pak smazat, protože to v tabulce nemá co dělat. Včetně tohoto příspěvku. Děkuji.
OK Nicku. Co takhle?
a) Veřejně se mi tu omluv za všechny hromy a blesky které jsi seslal na mou hlavu po SZ, jmenovat je nemusíš.
b) Slib mi, že se příště uklidníš než něco takového uděláš komukoliv a jakkoliv a rozmyslíš si, jak a kudy dál, než to uděláš.
Já Ti to pak opravím o co žádáš a odundám odsud co sem nepatří Ne, že by se mne ty tvé sprosťárny nějak zvlášť dotkly, ale Tobě to určitě prospěje a stejně tak i druhým, nemluvě o charakteru našeho fóra, ke všeobecné spokojenosti. SDK.