Tak jo - já pošlu Markovi Grenonovi návrh na bod 30: Zásoba CDS/MMS se musí skladovat v temnu. Světlo ClO2 rozkládá, a zmenšuje nebo může dokonce zrušit jeho účinky, tak pozor hlavně teď v tyto krásné slunečné dny.Lopata43 píše:a nebyli jako nebyli schopni vymyslet ten 30. důvod aby se to zaokrouhlilo?
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů II.
-
- Stálý člen
- Dal: 135 poděkování
- Dostal: 113 poděkování
Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.
S uctivým pozdravením HonzazMoravy
-
- Nový člen
- Dal: 1 poděkování
Zdravim, pouzivam MMS uz asi tyzden, zacal som jemne cely den asi kazde 2 hodiny po 1 kvapke, neskor po 2 kvapky. Tento tyzden po 3 kvapky ale cez specialne kvapkatko z lekarne. (kvapky sa mi zdaju vacsie) Ide o to ze pocitujem neprijemne tlaky na bruchu. A to niekolko hodin. Konkretne zaludok a jeho okolie. Vcera pred spanim pricom som nic nejedol len pil cistu vodu. A MMS som pouzil naposledy o 4 poobede. A dnes po 3 davke MMS (3kvap.) Aktivujem ho 1:1, 50% kc. Robim nieco zle alebo zle aktivujem alebo co? Pouzivam MMS pretozemam helikobaktera, co je bacil v zaludku, cize ma to nieco doseba. Akurat nechcem si nahovarat ze sa mi "cisti" zaludok.... Nechcem si este viac poskodit. Bojim sa zvysit davku na 4 kvapky ked uz teraz mam bolesti brucha. Zmeral som si PH v moci, 6,5 co je jemne zasadity. Co by malo byt dobre ale je pravda ze dost vody pijem tak ci to nema vplyv na to.
Zdravím, po delší době jsem si všiml, že spodek mé lahvičky chloritanu sodného je pokryt bílou krystalickou látkou. Myslíte že je to chloritan sodný bez vody?
A nemůže se třeba část vody vypařit přímo z lahve i když má bezpečnostní uzávěr? Když jsou taková horka...
A nemůže se třeba část vody vypařit přímo z lahve i když má bezpečnostní uzávěr? Když jsou taková horka...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Peterncr, není potřeba zvyšovat dávky, ale brát pravidelně každou hodinu malou dávku asi 8-10x denně. Stačí ti začínat s jednou kapkou každou hodinu po 8h denně, tak to ber několik dní, pak přejdi na 2 kapky za hodinu, opět několik dní a když ti nebude nevolno, zvýšiš na 3 kapky každou hodinu 8x za den. Víc toho nepotřebuješ. A tak to budeš brát několik týdnů, až ti bude dobře.
Aby tě to nezatěžovalo časově, každý den si připrav do flašky dávku na celý den a po hodině upíjej potřebné množství. Tak to děláme všichni.
J. Humble říkal několikrát, že není potřeba překračovat dávku 3 kapky za hodinu, pokud nemáš životohrožující nemoc.
Aby tě to nezatěžovalo časově, každý den si připrav do flašky dávku na celý den a po hodině upíjej potřebné množství. Tak to děláme všichni.
J. Humble říkal několikrát, že není potřeba překračovat dávku 3 kapky za hodinu, pokud nemáš životohrožující nemoc.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
H.Bláhová doporučuje jsi každou dávku připravit zvlášt a to i za cenu snížení počtu dávek při nedostatku času.V láhvi MMS degraduje a je méně účinné...já s ní 100% souhlasím.Též CDS je méně účinné.Ideální je kombinovat aktivaci pomocí kys. citronové i pomocí HCl...ale každý jsi musí najít svou správnou dávku a cestu...
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Stálý člen
Dovolím si nesouhlasit. To co HB nebere v úvahu, je způsob skladování denní zásoby MMS/CDS uživatelem. Pokud pomocí papírků na měření ppm kontroluješ případné oslabení koncentrace ClO2, tak zjistíš, že rychle slábne na denním světle, extrémně pak na přímém slunci. Také mírně slábne opakovaným otvíráním láhve, avšak už ne tak významně. Pokud láhev s denní zásobou poctivě schováváš před světlem, tak se během dne žádný úbytek koncentrace nenaměří. To platí i pro slabé roztoky, které HB doporučuje na kapání do očí a nosních dutin. Běžný uživatel účinky světla obvykle nezná a proto HB doporučuje dělat čerstvé dávky.MIRKO píše:H.Bláhová doporučuje jsi každou dávku připravit zvlášt a to i za cenu snížení počtu dávek při nedostatku času.V láhvi MMS degraduje a je méně účinné...já s ní 100% souhlasím.Též CDS je méně účinné.Ideální je kombinovat aktivaci pomocí kys. citronové i pomocí HCl...ale každý jsi musí najít svou správnou dávku a cestu...
Můžeš nějak doložit, proč uvádíš, že CDS je méně účinné?
Já jsem nic takového nezpozoroval. Pro některé uživatele by to mohla být zavádějící informace a mohla by je od CDS i odradit. Když to pak pošlou dál, tak vznikne nesmyslná fáma o neúčinnosti CDS. Jako dlouhodobý výrobce a uživatel CDS mám totiž opačný názor.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Ahojky,sirius01 píše:...... Já jsem nic takového nezpozoroval. Pro některé uživatele by to mohla být zavádějící informace a mohla by je od CDS i odradit. Když to pak pošlou dál, tak vznikne nesmyslná fáma o neúčinnosti CDS. Jako dlouhodobý výrobce a uživatel CDS mám totiž opačný názor.
já stará struktura se přes aktivaci kys.citronovou a 4% HCl dostal až k CDS.
Mohu potvrdit že CDS je ta nejčistější forma ClO2 nasycená ve vodě
Dotaz:
Já CDS dostal ale nevím v jaké koncentraci a kolik ho brát... Páč "su čisté" tak mi nevadí ani větší dávka a průběžně si špricnu do vody k pití celé kapátko...
Můžeš zde prosím Tě písnout jak to CDS děláš? tedy jakou koncentraci...
Např jako v tom videu
Fantastiky lehká příprava CDS:
Na litr vody 15 ml 25% chloritanu a 15 ml 50% hydrogensíranu sodného. Jaká je to koncentrace v ppm?
Když máš možnost změřit ppm, tedy kolik kapek CDS tohoto roztoku nahradí 3 kapky doporučovaného aktivovaného MMS?
Nikde sem to pořádně nevyčet
Já se domnívám že by 6 kapek CDS mělo stačit, ale zdá se mi to málo.....
Máš s tím posim, posim jak říká vnučka nějaké zkušenosti?
Díky móóc
H.v.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Můžu to doložit stejně tak jako ty...svůj opačný názor.Vycházím pouze ze svých subjektivních pocitů a intuice...MMS užívám od března 2011.Krotím s ním RS a zdá se, že mi zabralo i na nějaké přidružené problémy.Při aktivaci pouze kys. citronovou jsem se dočkal obligátního snížení imunity...proto ted kombinuji aktivaci Hcl+citronovou štávou.Ono citráty, které chybí v CDS zřejmě hrají mnohdy kladnou roli, ale bývají i problémy.CDS se mi neosvědčilo, u mne nefungovalo dobře /bylo změřeno papírky//můj subj. pocit/ a dokonce se mi i hnusilo více než klasické MMS.Na akutní problémy typu chřipka,zánět horních cest dýchacích se mi osvědčilo režim klasické MMS 6+6+6 kapek po půl hodině + po další hodině 1+1 tobolky MMS2...a byl druhý den klid.Netvrdím tedy, že je něco lepší či to druhé horší,od ničeho nikoho neodrazuji...proto jsem napsal,že každý jsi musí sám najít tu správnou dávku i cestu...Zdarecsirius01 píše: Můžeš nějak doložit, proč uvádíš, že CDS je méně účinné?
Já jsem nic takového nezpozoroval. Pro některé uživatele by to mohla být zavádějící informace a mohla by je od CDS i odradit. Když to pak pošlou dál, tak vznikne nesmyslná fáma o neúčinnosti CDS. Jako dlouhodobý výrobce a uživatel CDS mám totiž opačný názor.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
-
- Nový člen
cize 3 kvapky 8x denne staci? ale rano po ranajkach mam zacat 3 kvapkami alebo 1 o hodinu 2 a o hodinu 3 a tak sa drzat na 3? (len pre istotu sa pytam) Ale hlavne co by som chcel vediet ako si pripravit MMS do flase aby som mal popijatko na cely den. Chcem mat pravy a spravny navod, lebo pise sa na nete ze nie vsetko davkovanie je spravne. Kludne mi to mozete napisat do spravy. Alebo poslat daky odkaz. Dakujem
-
- Stálý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Peter, ak máš ťažkosti po 3x8=24 kvapkách za osem hodín, veáť sa späť na 2x8=16 kvapiek na niekoľko dní, a potom znovu skús 3x8 kvapiek. Aktivovovať by si mal radšej HCl kou, lepšie sa znáša.Pitie si môžeš pripraviť ráno aktivovať kvapky napr. 16+16, a doliať osem deci vody. Mal by si prejsť na CDS, tým sa spolahlivo vyhneš stavom, ktoré tu popisuješ. Výroba CDS je už dosť banálna záležitosť najdeš to tu
vlákno je tu http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427
vlákno je tu http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=3427
-
- Stálý člen
1 ml CDS o koncentraci 3000 ppm odpovídá 3+3 aktivovaným kapkám MMS. Tato definice pochází od týmu J. Humbla. Ředí se vodou podobně jako MMS. Koncentraci ppm měřím pomocí těch "drahých" papírků, na nichž je uvedeno, že měří ClO2. (Toto je ale vlákno o MMS.)
-
- Nový člen
ok, ale mohli ste napisat ked uz kde tu HCl zozeniem, ale aj tak uz ked mam kupene to co mam chcem brat to, nemam peniaze na dalsie suroviny. Este k tomu zarabaniu si do flase. 16+16 je mnozstvo akoze 2x8 ked si pripravujem cerstve? Vcera som zrana daval 2 kvapky neskor 3 a bolo mi dobre, tak si zarobim zajtra do flase 24 + 24 kvapiek a 8 deci vody je to ok? Ale najprv necham zreagovat 3 min? flasu oblepim izolepou aby bola tmava a tesno ju budem zatvarat. Moze byt?
-
- Zasloužilý člen
Ahojky pc příteli, taky su Honza z Moravysirius01 píše:1 ml CDS o koncentraci 3000 ppm odpovídá 3+3 aktivovaným kapkám MMS. Tato definice pochází od týmu J. Humbla. Ředí se vodou podobně jako MMS. Koncentraci ppm měřím pomocí těch "drahých" papírků, na nichž je uvedeno, že měří ClO2. (Toto je ale vlákno o MMS.)
Právě že jsme ve vlákně o MMS tak by bylo záhodno ujednotit dávkování i CDS vůči MMS.
Já k vůli problémům s prostatou nasadil to tříkapkové mmsko a po měsíci užívání mě přestalo šmakovat CDS snáším v poho ale zdá se mi ňák slabý = vše je o pocitech grr
Mám prosbu:
Můžeš pro přesné porovnání udělat to tříkapkový mms do deci vody a změřit ppm?
No a pak změřit ppm jednoho deci CDS kde víš složení např z těch 15+15 ml do litru vody.
Toto by bylo celkem prokazatelné porovnání účinnosti ClO2.
Co myslíš?
Díky móóc
Honza vydržať
-
- Stálý člen
To už tady mnohokrát byla různá měření od 25ppm do 50ppmkutil píše:..tříkapkový mms do deci vody a změřit ppm?
To neudělám, nemám stejné podmínky výroby CDS. Záleží na ztrátách, tedy velikosti a tvaru nádoby, množství vzduchu nad hladinou, na teplotě atd. Info třeba zde: http://www.mmsinfo.org/infosheets/cds_m ... method.pdfkutil píše:..No a pak změřit ppm jednoho deci CDS kde víš složení např z těch 15+15 ml do litru vody
případně ve vlákně http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=195
Asi by nemělo smysl to znovu opakovat, když je to v jiném vlákně.
-
- Zasloužilý člen
Díky za odkazy, naštuduju a pojedu dálsirius01 píše:... nemám stejné podmínky výroby CDS. Záleží na ztrátách, tedy velikosti a tvaru nádoby, množství vzduchu nad hladinou, na teplotě atd. Info třeba zde: http://www.mmsinfo.org/infosheets/cds_m ... method.pdf
případně ve vlákně http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=195
Asi by nemělo smysl to znovu opakovat, když je to v jiném vlákně.
To MMS v jakékoliv formě zabírá -
H.v.