Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Přidávám malou ukázku z nepochpoení lékařů- viz hl. příspěvek pod článkem.
Jo, pak se řekne žlučník.
.......http://nemoci.vitalion.cz/brisni-tyfus/
Jo, pak se řekne žlučník.
.......http://nemoci.vitalion.cz/brisni-tyfus/
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 5 poděkování
Romane děkuji za příspěvek také jsem zkoušela dieti bezlepkovou a bezmléčnou (u nás žádné změny) bylo to těžké nebot malej jedl jen rohlíky a dětské kaše nic jiného jsme do něj nedostali je to tak přes půl roku co přidal jídla a už jíme i rýži těstoviny i maso občas u nás úspěch, ovoce a zelenina to se nám může taky nechat jen zdát koupili jsme odštavnovač a odštavnuji aspon nějaké vitamínky*Roman* píše:Ahoj Evi, ... My mame rovnez jednoho synka z dvojcat (necelych 5 let) autika, v 1 1/2 roce dostal Hexa vakcinu, bracha nikoliv, do te doby shodny vyvoj, od te doby jsou zcela jini a jinde...
Dnes jsme k joalis přidali helmetika za tím musím říct že v pohodě to zvládá ráno dostal ivermectin a posléze abendazol zítra to je ivermectin a parazqvantal a další dny hetrazan k tomu co druhý den mms koupele 1 čajovou lžičku mms aktivuji č.lžičkou hcl akorád nevím zda je to dost mám velikou vanu zítra přidám mms 1 kapku do pití odštavním jablko a zředím ho z vodou a tím zaliji mms pro jistotu si objednám papírky a proměřím, ve vodě mi to nevypije dostává ještě rybí tuk a bylo mi řečeno že by bylo vhodné přidat i toto- Quinton Hypertonic - Sea Plasma Hypertonic 30x10ml ještě přidám malému magnezium s B6
Pevně doufám že nám to prospěje a za každý posun budu štastná.
Přeji vám sílu do tohoto nelítostného boje věřím že vyhrajeme
-
- Stálý člen
- Dal: 47 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Ahoj Evi,
Ano to je presne ta Quinton voda, kterou pouzivame 2x denne.
Ohledne antihelmetik, pro dite nam byl naordinovan pouze Vermox, jez myslim zminuje i Kerri, jen ona pouziva jiny obchodni nazev, ale je to myslim ten samy Vermox. Alb/Pra/Ive bylo doporuceno pouze nam dospelim, vidim ze Tvuj poradce to dava i detem. Pokud to toleruje, proc ne.
Drzte se, drzim moc palce.
S pratelskym pozdravem
Roman
Ano to je presne ta Quinton voda, kterou pouzivame 2x denne.
Ohledne antihelmetik, pro dite nam byl naordinovan pouze Vermox, jez myslim zminuje i Kerri, jen ona pouziva jiny obchodni nazev, ale je to myslim ten samy Vermox. Alb/Pra/Ive bylo doporuceno pouze nam dospelim, vidim ze Tvuj poradce to dava i detem. Pokud to toleruje, proc ne.
Drzte se, drzim moc palce.
S pratelskym pozdravem
Roman
-
- Nový člen
*Roman* píše:Ahoj Evi,
Ano to je presne ta Quinton voda, ....
Naše poradkyně je školena p.Bláhovou (chtěli jsme přímo k ní bohužel nás odmítla s tím že má plno ) ale postup u syna spolu konzultovali vše máme v malých dávkách dospělí toho bere více ,nechci kecat ale myslím že ten Vermox není na motolice a vlasovce které nám byli naměřené poradkyni věřím tak pevně doufám že to bude v pořádku .
Přeji hezký večer .
-
- Stálý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 88 poděkování
Tak jistě, že co jsem tu doposud psal budou asi bludy že. Jedna známá co mi říkala bludař, si ho nasadila, a nutně prozaicky konstatovala, že je to z toho zinku :-) Akorát že všichni, co šli pak na náměry, byly naměření :-) Jinak se snažím ten nejen můj problém pojmout poněkud jinak, čili uvařit něco v polní kuchyni, ne v laboratoři.sirius01 píše:pokud možno co nejdřív za bludem. Jinak velmi oceňuji Tvůj netradiční sloh, sranda jest vždy tím správným kořením.
Nejsem totiž ani chemik, ani vědátor, ani vysokoškolsky vzdělaný laik :-)
Někdy se tak může člověk dopracovat k zajímavým výsledkům, ale nesmí být líný.
A to je i to učení od tatínků. Já mám radeji dědečky, protože ti učili ty tatínky. :-)
Jinak ti děkuji za ocenění slohu :-)
-
- Stálý člen
Ani to nebolelo :-)evulka001 píše:už se podařil sehnat
-
- Stálý člen
Dej Slávku dej vědět, protože nikdo není neomylný, to je jasné. Já ten svůj omyl nikde nevidím. A doufám, že nikdo nezemřel z vlastní hlouposti sušení domácí kočky v mikrovné troubě.Slavek Krepelka píše: dám vědět
Jinak ta víra opravdu není od věci. A já, přezto, že jsem takříkajíc "zavylý" evangelík, nemám problémy, jak a co s čím dělat. Na všechno stačí jedna knížka. Ta, co nikdo nečte.
-
- Nový člen
nevíte jestli jde něčím stejně účinným nahradit praziquanter? to mi malej nepozře zkoušela jsem do rozpuštěné čokolády sirupu do jogurtu ale nechytáme se násilím to vyzvrací
-
- Stálý člen
- Dal: 32 poděkování
- Dostal: 18 poděkování
Ahojte, tento článok som dnes našla... celkom ma zaskočil...
http://www.teraz.sk/zdravie/eu-nizoral- ... lanok.html
http://www.teraz.sk/zdravie/eu-nizoral- ... lanok.html
V.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Podíval bych se na Ascaridil. Zmiňuje se o něm Dr. Moura v Autohemoterapii a má prý zajímavé vedlejší účinky, specielně vyléčení spousty neparasitických neduhů. Akorát bych ho jel podle Moury a originálního průběžného použití, nikoliv letákového nárazového. Tady to ke koupi je.evulka001 píše:nevíte jestli jde něčím stejně účinným nahradit praziquanter? ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Nový člen
Prosím může se dávat mms i chlorella třeba s odstupem 4 hodin po poslední dávce mms ????,
-
- Nový člen
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Paraziti a česnek, chilli, hřebíček
Dobrý den,
slyšel jsem že proti většině parazitů je dobré jíst česnek, chilli, hřebíček, cibule si nejsem jistý.
Chci se zeptat jestli je to pravda a případně jaký vliv tyto potraviny mají na parazity, co to dělá s jejich těly?
Jsou tyto látky účinné i ve střevě, nebo tam se již nedostanou a jsou neutralizovány v žaludku?
děkuji
slyšel jsem že proti většině parazitů je dobré jíst česnek, chilli, hřebíček, cibule si nejsem jistý.
Chci se zeptat jestli je to pravda a případně jaký vliv tyto potraviny mají na parazity, co to dělá s jejich těly?
Jsou tyto látky účinné i ve střevě, nebo tam se již nedostanou a jsou neutralizovány v žaludku?
děkuji
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 601 poděkování
- Dostal: 192 poděkování
Re: Paraziti a česnek, chilli, hřebíček
Můj názor je že je to asi hodně rozčiluje některé možná i trefí šlak ale většinu to nezabije kolikrát vydrží i těžkou chemii ale pro začátek je to určitě dobré když je to nezabije tak aspon musí někam zalést a dají chvilku pokoj
-
- Nový člen
Romane mohl by jsi mi písnout na mail chtěla bych se na něco zeptat*Roman* píše:Ahoj Evi,
Ano to je presne ta Quinton voda, kterou pouzivame 2x denne....
prihodova26@seznam.cz
-
- Starší člen
- Dal: 84 poděkování
- Dostal: 81 poděkování
sirius01 píše:Hana Bláhová si už začíná vyrábět svoje informatika na nově pořízeném přístroji. Mám od ní jedny z prvních na čtyři druhy plasmodií, jsou "přihrány" do bylinného roztoku Plasmofit od Jarmily Podhorné (Naděje). Když mi je při měření střídavě porovnávala s Joaliskami tak zajásala až málem vyskočila ze židle, že ty její jsou lepší (pro mne!), než Jonášovy.
ake logicke, ze tie jej su isto vhodnejsie...