Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Koupím
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupím
Díky, to jsem taky zkoušel, výrobce má jen ovladač na čipset, ten jsem taky zkusil nainstalovat, ale změna žádná. Deska to je Asus A7N8X a dle manuálu bidirectional zvládá. Osciloskop ze zvukovky jsem zkoušel, ale ta má na vstupu ss oddělení, takže se nemůžu podívat na offset, navíc i to vzorkování je dost nízké. Ten LPT osciloskop bych rád rozchodil, je za pár korun a parametry na tu cenu taky dobré, ale už to moc dobře nevidím, nenapadá tě ještě nějaké podobné levné řešení? Našel jsem i osciloskop z LPT, který funguje i bez toho módu, ale ten má složitější zapojení a vzorkování max 100kHz.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Re: Osciloskop
... mno, být tebou, asi bych sáhl po něčem takovém ... http://dx.com/p/usb-oscilloscope-and-lo ... yzer-93518 ... za ty prachy je to skoro zadarmo ... ....
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
- A(&F)
- Zasloužilý člen
Re: ss pomalo obežný 50w motor
... na kolik voltů ?? ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dal na tvou radu a objednal ho, snad něco vydrží...A(&F) píše:... mno, být tebou, asi bych sáhl po něčem takovém ... http://dx.com/p/usb-oscilloscope-and-lo ... yzer-93518 ... za ty prachy je to skoro zadarmo ... ....
- A(&F)
- Zasloužilý člen
... ...
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
- Nso ci
- Starší člen
- Dal: 268 poděkování
- Dostal: 36 poděkování
Kde kúpiť orgonit
Srdečne zdravím,
prosím, vedel by mi niekto poradiť zdroj, odkiaľ kúpiť orgonit? Chcela by som ho darovať, vyrobiť ho som ešte neskúšala.
Dlho som tu nebola a teraz ani za nič nemôžem nájsť napríklad tie krásne kúsky od Iv, ktoré tu pred časom vložil. Mám dojem, že tam niekde bola aj info o niekom, kto ich vyrába, ak sa teda nemýlim. Viem, že google vypľuje nejaké ponuky, ja by som však radšej kúpila na základe niečích skúseností.
Snáď neplevelím fórum, nezdalo sa mi vhodné pretnúť tému o orgonitoch...
P.S. A len tak mimochodom, hľa, ako vyzeralo moje prihlásenie sa do fóra po dlhom čase
prosím, vedel by mi niekto poradiť zdroj, odkiaľ kúpiť orgonit? Chcela by som ho darovať, vyrobiť ho som ešte neskúšala.
Dlho som tu nebola a teraz ani za nič nemôžem nájsť napríklad tie krásne kúsky od Iv, ktoré tu pred časom vložil. Mám dojem, že tam niekde bola aj info o niekom, kto ich vyrába, ak sa teda nemýlim. Viem, že google vypľuje nejaké ponuky, ja by som však radšej kúpila na základe niečích skúseností.
Snáď neplevelím fórum, nezdalo sa mi vhodné pretnúť tému o orgonitoch...
P.S. A len tak mimochodom, hľa, ako vyzeralo moje prihlásenie sa do fóra po dlhom čase
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
„Chcem byť silný nie preto, aby som bol väčší než môj brat, ale aby som porazil svojho najväčšieho nepriateľa – seba.“ Indiánske príslovie.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Na Slovensku nevím, ale u nás koupíš orgonit třeba tady: http://www.feng-suej-obchod.cz/eshop/orgonity/
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
U těch orgonitů je jeden podstatný problém, o kterém se již moc nemluví, protože ne všechny co se dají koupit na internetu jsou i dostatečně funkční a mnohdy je to sice hezké, ale bohužel nefunkční těžítko. Takže tady pokud nemá někdo nějaké ověřené reference, je to spíše koupě na slepo.
Mimo téma (offtopic)
Přiznám se, že dlouhou dobu jsem se na orgonity díval spíše přes prsty, protože jsem nikdy u nich nepocítil žádné účinky. Až do chvíle, než jsem narazil na orgonity, které opravdu něco dělají. Účinek se mi zdál ale stále na můj vkus slabý, pokud to nebyla doslova hromada TB na kupě, protože bohužel nepatřím mezi citlivé jedince na energie, tak se holt musím spolehnout na jiné alternativní měřící metody. Nicméně náhoda tomu všemu chtěla a tak jsem si řekl, proč nevyzkoušet praktické zkušenosti z oblasti konstrukce přístrojů pro alternativu a vyzkoušet upravit orgonit za účelem jeho výrazného zvětšení výkonu. Výsledek mě samotného dosti překvapil, když proutkaři, co jej měřil to doslova slepilo proutky k sobě, jako by je někdo zmagnetizoval a později ĺéčitelka, která umí pracovat s energiemi konstatovala, že zatím je to ten nejsilnější orgonit s velmi pozitivní energií, se kterým se kdy setkala. Pak nějakou dobu ani nemohla nic pořádně detekovat, jak ji z toho orgonitu brnělo v rukou Takže se zdá, že i tady je cesta k výraznému zvednutí jeho výkonu přesto, že jsem tomu zpočátku moc nedával, ale byl velmi zvědavý na výsledek. Předpokládám, že nejpozději do 2 měsíců až se dořeší poslední detaily, by se mohlo přejít od prototypu k prvním sériovým kusům. Takže pokud tohle nepohne s GPZ, tak už asi nic. Snad se z toho citlivým jedincům pak ale nerozskočí hlava
-
- Nový člen
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kúpim Praziquantel
Ak niekomu náhodou ostalo, tak by som kúpil nasledovné antihelmetiká: Praziquantel 600 ..... 12 ks, Albendazol 200 ....... 12 ks, Iverfast 12 ....... 7 ks, Hetrazan 100 ....... 50 ks. Ponuky mi pošlite na elce10(zavináč)zoho.com.
Nezakládej nové vlákno kvůli jednomu příspěvku - poo.
Nezakládej nové vlákno kvůli jednomu příspěvku - poo.
- martinq
- Zasloužilý člen
- Dostal: 203 poděkování
Re: Koupím řidiče s dodávkou na 2 hodiny
Poptávám odvoz dvou stolů, demontovou postel, matrace, poličky a 300 litrů osobních věcí v krabicích a pytlích v ceně do 800 kč z Prahy - nádraží Hostivař (UK kolej) 15 km na východ. Celkem asi 2m3.
Nebo pickupa s koulí a vlekem. Ode dneška do pondělí 26.8.2013
Nebo pickupa s koulí a vlekem. Ode dneška do pondělí 26.8.2013
Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
Re: Zapper
Zdravím, poslal by mí někdo tip, kde levně sehnat zapper (klidně i home made). Je to poměrně urgentní.. Děkuju. Kdyžtak pište do SZ.
Dupikát tohoto příspěvku ve vlákně Parasiti ... jsem ti smázl. Přečti si pravidla. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=3062 SDK
Dupikát tohoto příspěvku ve vlákně Parasiti ... jsem ti smázl. Přečti si pravidla. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=3062 SDK