Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Chemtrails

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Detektor
Nový člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: Chemtrails

Příspěvek od Detektor »

To světelné znešistění (prozářenou oblohu) je možné připustit ve velkých městech. Jenže dnes je to všude. Může být tma jako v ranci a hvězd je jen několik nejsilnějších. Takže od toho roku 2010 se chemtreails pěkně rozmohl. Drží se na obloze jako klíště a kdo v noci nespí, může pozorovat silný provoz (ne každou noc) práškovacích letadel. Ve dne mají strach z nárůstu nespokojenců.
Počítají s tím, že po čase si lidi zvyknou a budou to brát jako normální samozřejmost. Těch několik nespokojenců se snadno umlčí. Prostředky na to mají.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 132 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od děda Slavík »

Lepší to už nebude..jpg
Lepší to už nebude. Musíme si zvyknout, než natáhnem "kopyta".
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Kluci, do toho.
Tuco
Zasloužilý člen
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

Proč pořád tolik toho negativismu, vždyť dneska bylo nádherně!

almas
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od almas »

Dobrý den, neumím si představit důvod proč by někdo chtěl práškovat oblohu nějakou chemikálií proto aby "otrávil" a zasáhl co největší počet lidí...uniká mi zmysl toho počínámí, i když jsem si o tom přečetl všelicos na různých stránkách na netu. Že by někdo mocný chtěl takhle ovládnout Zemi?...Ale pánové a dámy....to už přece ovládají a mnohem jednoduššími prostředky...tohle by bylo moc průhledné, vyšetřování a rozbory by mohlo provádět velké množství institucí ne vždy kontrolovaných a ovládaných "vyšší" mocí....
Kdysi jsem četl zajímavý článek jedné paní - klimatoložky - bohužel už nevím na kterých stránkách ani její jméno si nepamatuju... Samozřejmě že myšlenku chemtrails odmítla....ale potvrdila že se se s klimatem skutečně něco děje, a to totiž to že čáry které vidíme na obloze po letadlech nevznikají ve výškách v jakých by měli vznikat..od 8000 metrů, ale vznikají z nějakého důvodu mnohem níž. Vysvětlovala to jadernými pokusy ve velkých výškách které prováděli mocnosti někdy v padesátých a šedesátých letech do doby než byli zakázané. Důsledky těchto jaderných pokusů pořád působí na klima na Zemi. Uvádím to velice zjednodušeně protože nejsem odborník.. Zkusím se podívat po tom článku, ale nejsem si jistej jestli ho najdu, je to už několik let...
Nepodceňovat snahu mocných o ovládnutí toho světa....ale ani nepřeceňovat... :ethink:

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Na námět OVLÁDNUTÍ SVĚTA (ilumenisté, Bilderbergové, světové banky a další spolky) je možné získat spoustu věrohodných informací, ale ne na tomto vláknu. Tady máme CHEMTRAILS. Je to sice prostředek nejen na zničení zemědělství, ale i několika miliard nevyhovujících (neproduktivních) lidí.
Máme o tom věrohodné informace, naše osobní poznatky s chemtrails a další informace. Jsou zde pochopitelně i snahy nám vnutit představu, že máme "vlčí mhu" to co vidíme nejsou čáry práškovacích letadel, ale mžitky před našima očima, které jsou oslněny nádhernou září slunce a voňavým vzduchem.
Přece jen ten dnešní svět není tak skažený. Najdou se důvěřivci, (nebo najivkové??) kteří nevěří ve zlo a podlost.

Kluci, do toho.
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Tak u nás se od rána ostošest práškuje. Bylo už dlouho horko. Dlouhé asi tři dni. Na srpen fakt nezvyklé.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Kolem beránků se dělá plot..jpg
Myslel jsem, že mají v neděli volno. Ale asi mají za neděli příplatky. Tak se jelo celou noc a ráno se pilují nedodělky.
Zdejší odborníci jistě poznají, že to není chemtrails, ale beránky a další normální oblačnost. Zbytek je přemalován v photoshopu.

Ještě před několika lety měla každá roční doba svou vůni vzduchu. Jinak vonělo ráno, jinak noc. Dnes je to stejné. Bez zdravé vůně. Jen nahořklá chuť na jazyku a i když je skoro modrá obloha tak (kdo má dobrý zrak a není barvoslepý) je v té modři vidět chuchvalce prozářeného prachu.

Dnešní "beránky" se pomalu rozplývají a před polednem bude utkaná nová pevná deka. Prach z té deky padá dolů a baští jej celá příroda včetně člověka.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen
Dal: 92 poděkování
Dostal: 113 poděkování

Příspěvek od jandera »

Myslím, že vše je na dobré cestě, lidé si začínají všímat co se děje, důkazem je např, tato stránka
týdně sledujte nárůst uživatelů,
https://www.facebook.com/pages/Chemtrai ... 6823387005
Pravděpodobně se jedná o výzkum s širokým rozsahem různých aspektů, není problém najít skutečnosti, že je zapojeno 131 států včetně té naší opět někomu zaprodané. Je zajímavé, že rozpočet je pokrytý cca z 55 % soukromými kontraktory (že by firmy a jednotlivci měli zájem o všeobecné dobro?), dokument za USA pro rok 2011 najdete tady
http://www.eiaktivity.sk/2012/obamuv-ta ... sel-najevo
Mám osobní zkušenost s ionizací (octování aerosolu) více něž půl roku, každý den a mohu jen doporučit, vždy záleží na postupu a daných podmínkách. Lze použít jakoukoli organickou (karboxylovou) kyselinu od 6-15 %, samozřejmě nejdostupnější je běžný ocet, ale seženete i 60-80% třeba ve včelařských potřebách, ale je nutné ji zředit. Proč kyselina dokážě tu deku schodit? Pokud osev mraků obsahuje radikály - prvky kovů zejména alkalických jako hliník atd. ionty kovů a kyseliny se velmi přitahují a navzájem se neutralizují. Pokud někdo zvolil způsob octování, že vyleje ocet na beton tak se zřejmě nedočká žádného výsledku, protože beton je písek a směs uhličitanů vápníku CA+, ocet ztratí aktivitu, tato metoda je vhodná pro okamžité a krátkodobé zmírnění chemo bouřky. Daleko lepší pasivní požití je nějaký tmavý lavor, hrnec s velkou plochou a umístit na slunce (zahrada, střecha paneláku atd.). Dobré je i aktivní odpaření 1 až 2 litrů na vařiči, nebo v rychlovarné konvici. Našel jsem plno odkazů nedělejte to spálíte vše okolo sebe, já tedy takovou zkušenost nemám, naopak hmyz a ptáci se v tomto prostředí houfují a zahrada není nijak poškozena.
Nikomu nedávám zádný návod jen sděluji své zkušenosti, protože mě ty čáry vadí, tak at si to zkouší někde jinde. Když budete úspěšní tak se jistě dočkáte nějaké letecké návštěvy na radarech mají díru. Já jim ukazuji "fakáče" a připojuji úsměv, aby se případná foto povedla.
Zločinecké tankery nenajdete na flightradar24.com jsou řízeny vojenským systémem Marsa (Military Assumes Responsibility for Separation of Aircraft). Nyní se krátce zabývám orgonity z technického hlediska by to mohlo fungovat jako pračka/filtr elektromagnetické energie (zařízení na podobném principu pro čištění plynů a kapalin běžně fungují např.molekulová síta, osmozy, pasivní iontoměniče atd, proč by to nemohlo fungovat i u energie) záleží na správné hustotě a použitém materiálu, ale uvidíme v praxi.

Kdo není spokojen a hledá, cestu vždy NAJDE.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Dnes ráno po čtvrté hodině lítali jako diví. Deset letadel v průběhu hodiny. Před desátou jsem šla na nákup a obloha byla samej kříž. To sedí s tím, že máme čekat veliké bouřky už zítra odpoledne. Takže si musí máknout.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Tak udělám ještě jeden pokus s octem. Lil jsem to na beton a nefungoval. Dám tedy do lavoru na slunce. Zítra koupím tajně dva litry. Aby bábinka nevěděla, že vyhazuji peníze za pitominy. Ale co když to takle bude fungovat?

Pochybuji přes všechny kladné posudky, že to skutečně funguje. To by nad OCTÁRNOU A ŠIROKO KOLEM MUSELO BÝT STÁLE ČISTO, BEZ CHEMTRAILS.

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Pokud se jedná o chemo oblačnost musí fugovat, je nás tady víc a všichni máme podobné zkušenosti, ale co jsem nenapsal pozor na vítr, pára musí stoupat vzhůru, když to sebere vítr je to bída. Má spotřeba je cca. 9l týdně.
Dnes jsem kouknul na HAARP status, včera jel standardně pouze jeden v Anglii a dnes se připojil i ve Švédsku, aby jeli dva vysílače naráz je dost neobvyklé. (stránka má časté výpadky, chce to zkoušet)

http://www.theweatherspace.com/haarpstatus-europe/

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

U mně ocet nefunguje. Dva litry a jeden pytlík kyseliny citronové v plastovém umývadle, za bezvětří a přímu v dosahu slunce. Nic se nedělo. Zbytek jsem vylil na trávu, takže aspoň něco to dokáže.
Dnešní obrázek ukazuje krásně oblačnost přirozenou a pod ní (a vedle ní) oblačnostr z chemtrails.

Kluci, do toho.
děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

A tohle je taky zajímavá fotka. Žeby to moje octování udělalo takovou díru??,

Kluci, do toho.
jandera
Zasloužilý člen

Příspěvek od jandera »

Myslím, že je to možné, já úspěšnost posuzuji podle čar, kdy v díře se stopa velmi rychle rozpustí a je pouze před a za ní a nedaří se jim to zalátovat. Dnes syčáci tady (mělnicko) asi mají volno, nejsou vidět ani slyšet.

děda Slavík
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Už jsou tady díry dvě. Tak tohle můj ocet neudělal.

Kluci, do toho.
Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“