Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Přišel mi následující e-mail, týkající se hadů, kteří z nás po odčervovadlech běžně lezou:
V skratke:
- zatial nezatriedeny, je mozne ze nebude patrit ani ku plochym, ani ku nematodam
- objaveny bol po tom, co mnozstvo ludi na internete udavalo, ze z nich toto vyslo po klystiroch (hlavne po hladovke, ale udajne vcetne klystirov s mms). Doteraz tieto cervy boli povazovane za mucus alebo natravene zvysky ascaris, ci biofilm.
- nie su zname ziadne ucinne antihelmintika
- Kalcker je v kontakte s Gubarevom, objavitelom
- cely zivotny cyklus zrejme v cloveku - 5 stadii. 5.stadium moze mat vyse metra a pripomina pletenec lana.
- pohybuje sa vypustanim bubliniek plynu
- zivia sa osmozou , aj krvou, pri vypudzovani moze dojst ku vnutornemu krvacaniu
- vypudenie: klystiry s mliekom a solou, sodou, eukalyptom, nasledovane cerstvo vytlacenou stavou z citrona. (Uvidime, ci aj klystire s mms - Kalcker)
V skratke:
- zatial nezatriedeny, je mozne ze nebude patrit ani ku plochym, ani ku nematodam
- objaveny bol po tom, co mnozstvo ludi na internete udavalo, ze z nich toto vyslo po klystiroch (hlavne po hladovke, ale udajne vcetne klystirov s mms). Doteraz tieto cervy boli povazovane za mucus alebo natravene zvysky ascaris, ci biofilm.
- nie su zname ziadne ucinne antihelmintika
- Kalcker je v kontakte s Gubarevom, objavitelom
- cely zivotny cyklus zrejme v cloveku - 5 stadii. 5.stadium moze mat vyse metra a pripomina pletenec lana.
- pohybuje sa vypustanim bubliniek plynu
- zivia sa osmozou , aj krvou, pri vypudzovani moze dojst ku vnutornemu krvacaniu
- vypudenie: klystiry s mliekom a solou, sodou, eukalyptom, nasledovane cerstvo vytlacenou stavou z citrona. (Uvidime, ci aj klystire s mms - Kalcker)
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Mel tu nekdo tasemnici? Mam obavy z jeji pritomnosti v mem tele a rad bych vedel co me ceka a nemine. Muj prispevek mozna bude znit hloupe, ale mam obecne primo fobickou hruzu ze vsech cervu, nejenom tech parazitnich a podobnych haveti, tudiz tasemnice se asi to nejhorsi, co si dovedu predstavit. Proto me zajima, jakym zpusobem tento nerad opusti lidske telo? Po pouziti neceho ucinneho na jeho odstraneni (uvazuji o byllinne kure od Dr. Clark) se stane co? Tasemnice se rozpadne a postupne opusti telo v kouskach zahalenych ve stolici? Prodpokladam ze tak jednoduche to asi neni, cili prichazi v uvahu druha, logictejsi moznost, ktere se primo desim, a sice ze tento tvor opusti telo tak jak je. Cili v extremnim pripade, kdy by mohla dosahovat delky nekolika metru, jak nas ucili ve skole, to znamena ze clovek sedi hodinu na zachodi a ceka "az to z nej vyleze" ?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Ptáš se na věci, které tu ve vlákně jsou - pokud se Ti nechce pročítat ho celé, použij funkci hledání a napiš do zvědavého řádku [tasemnic*].
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Ahoj, ví nekdo kto pracuje s f-scan3 okolí Brna. dekuju
Dotaz piš jenom do jednoho vlákna - poo.
Dotaz piš jenom do jednoho vlákna - poo.
To jsem udelal jako prvni, nicmene na mou otazku jsem tu odpoved nenasel.poota píše:Ptáš se na věci, které tu ve vlákně jsou - pokud se Ti nechce pročítat ho celé, použij funkci hledání a napiš do zvědavého řádku [tasemnic*].
Zdravím - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Teď jsem chodila na termomasážní lehátko s jadeit. kameny, asi to někdo znáte - - vyhřívá vás to infra z obou stran a po zádech vám jezdí ten kámen. Mě zaujalo, mimo jiného, jak z vás potom padají napůl uvařené breberky. Nechci dělat reklamu- píšu to tu kvůli breberkám, snad tohle jen říct mohu.
Je to "zadarmo" - (prý místo reklamy),denně v Praze. Kdo máte zájem to zkusit, napište zprávu, řeknu kde, apod.
Je to "zadarmo" - (prý místo reklamy),denně v Praze. Kdo máte zájem to zkusit, napište zprávu, řeknu kde, apod.
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Prosím, odkud padají či z čeho vypadávají?Gaia píše:Mě zaujalo, mimo jiného, jak z vás potom padají napůl uvařené breberky.
-
- Zasloužilý člen
-
- Zasloužilý člen
Re: Mail
[quote="Palo"]
to je ale potvora...
Palo, už jsem se smířila s tím,že jakákoli diagnostika je pouze informativní. Že ti něco nenaměří, neznamená, že to nemáš a obráceně. Je to i moje zkušenost.
Ty frekvence se mohou překrývat a nebo odlišně vyhodnotit. A asi v databázi opravdu nejsou všechny breberky. A další věc je ta, že je ani neznáme.
Jen by zajímalo, jestli všechny ty potvůrky jsou jen "goauldové" nebo jestli jsou také nějací "tookrové", nebo jak se to píše... . Je fakt, že zatím se mě žádná brebera neptala, jestli se mnou může sdílet moji tělesnou schránku. nebo se na to nějak nepamatuji ... :-)
to je ale potvora...
Palo, už jsem se smířila s tím,že jakákoli diagnostika je pouze informativní. Že ti něco nenaměří, neznamená, že to nemáš a obráceně. Je to i moje zkušenost.
Ty frekvence se mohou překrývat a nebo odlišně vyhodnotit. A asi v databázi opravdu nejsou všechny breberky. A další věc je ta, že je ani neznáme.
Jen by zajímalo, jestli všechny ty potvůrky jsou jen "goauldové" nebo jestli jsou také nějací "tookrové", nebo jak se to píše... . Je fakt, že zatím se mě žádná brebera neptala, jestli se mnou může sdílet moji tělesnou schránku. nebo se na to nějak nepamatuji ... :-)
Potřebuji se zeptat a ujistit, duramectin pastu , při užíváni před snídaní rozmíchat v troše vody, nebo jenom na lžičku a spolknout? Díky za radu.
Dobry den, muzu misto albendazolu pouzit fenbendazol ?
-
- Nový člen
- Dal: 16 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
No ja som to rozmiešal/premiešal v mojich ústach s troškou vody, lebo pasta sa mi lepila na okraj pohára, ak som to v ňom chcel rozmiešať.Salem píše:Potřebuji se zeptat a ujistit, duramectin pastu , při užíváni před snídaní rozmíchat v troše vody, nebo jenom na lžičku a spolknout? Díky za radu.
- Craft
- Zasloužilý člen
- Dal: 34 poděkování
- Dostal: 241 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to vlákno především o parazitech, ale myslím, že to snad nebude vadit, když to hodím sem
Před nedávnem jsem podstoupil kůru poměrně vysokými dávkami vitamínu E a musím říci, že to vážně maká Kamarád mi jej doporučil, že je dosti dobrý nejen na rychlejší hojení ran, nebo při kožních problémech, ale taky je dosti podstatný po úspěšné léčbě antiparazitiky, což už tak známo není. Jde o to, že parazité většinou narušují tkáně a vytvářejí jizvy. Ty se pak mnohem snadněji hojí a zatahují při dostatku vit. E v organismu a nevytvářejí tak živnou půdu pro pozdější komplikace. Nicméně dávka 400 IU na 2 dny, jak mi bylo doporučeno v lékárně je směšně malá. Poslední dobou jsem si totiž všiml, že se mi tak rychle jako dříve nehojí náhodné odřeniny nebo řezné ranky, i když jsem použil mé oblíbené KS. Proto jsem to na sobě vyzkoušel a nasadil si dávku 1600 IU na den (2x 800 IU/ 1 den). Již při první dávce 800 IU jsem asi 1 hodinu pociťoval silnější bolest v nosních dutinách, pak se to přesunulo do oblasti kloubu u palce na noze a pak již zcela ok. Zřejmě to tady mělo nějakou práci Dokonce se mi velmi rychle zatáhla a zahojila menší odřenina na ruce, až mě to překvapilo. Dle mě by jej měl užívat určitě každý, kdo má nějaké kožní problémy nebo i lidé s problémy v zažívacím traktu. Myslím, že by mohl tlumit i zánětlivá onemocnění střev nebo žaludku. Nějaké info je třeba tady: http://vitaminy.doktorka.cz/vitamin-mocny-antioxidant/
Nicméně tak vysoké dávky není dobré užívat zase dlouhodobě. Osobně mi to prospělo více než vysoké dávky vit. C, i když je určitě také velmi důležitý
Před nedávnem jsem podstoupil kůru poměrně vysokými dávkami vitamínu E a musím říci, že to vážně maká Kamarád mi jej doporučil, že je dosti dobrý nejen na rychlejší hojení ran, nebo při kožních problémech, ale taky je dosti podstatný po úspěšné léčbě antiparazitiky, což už tak známo není. Jde o to, že parazité většinou narušují tkáně a vytvářejí jizvy. Ty se pak mnohem snadněji hojí a zatahují při dostatku vit. E v organismu a nevytvářejí tak živnou půdu pro pozdější komplikace. Nicméně dávka 400 IU na 2 dny, jak mi bylo doporučeno v lékárně je směšně malá. Poslední dobou jsem si totiž všiml, že se mi tak rychle jako dříve nehojí náhodné odřeniny nebo řezné ranky, i když jsem použil mé oblíbené KS. Proto jsem to na sobě vyzkoušel a nasadil si dávku 1600 IU na den (2x 800 IU/ 1 den). Již při první dávce 800 IU jsem asi 1 hodinu pociťoval silnější bolest v nosních dutinách, pak se to přesunulo do oblasti kloubu u palce na noze a pak již zcela ok. Zřejmě to tady mělo nějakou práci Dokonce se mi velmi rychle zatáhla a zahojila menší odřenina na ruce, až mě to překvapilo. Dle mě by jej měl užívat určitě každý, kdo má nějaké kožní problémy nebo i lidé s problémy v zažívacím traktu. Myslím, že by mohl tlumit i zánětlivá onemocnění střev nebo žaludku. Nějaké info je třeba tady: http://vitaminy.doktorka.cz/vitamin-mocny-antioxidant/
Nicméně tak vysoké dávky není dobré užívat zase dlouhodobě. Osobně mi to prospělo více než vysoké dávky vit. C, i když je určitě také velmi důležitý
-
- Nový člen
No ja by som z vysokými dávkami HOCIČOHO bol veľmi obozretný. I taká čistá kyselina askorbová, ktorá nie je na nič viazaná, môže byť dosť nebezpečná vo vysokých dávkach, i keď sa o tom veľmi nehovorí. Kyselina askorbová na seba silno viaže iné minerály, hlavne meď, z čoho potom vznikajú iné problémy (viac napr. tuna http://drlwilson.com/ARTICLES/COPPER_TO ... NDROME.htm). Ževraj veľa krát meď hraje významnú úlohu v liečbe kvasinkových a plesňových ochorení. Ak si niektorí ľudia napravili meď (či už jej prebytok alebo nedostatok), tak i problém kvasinkový a plesňový zrazu prestal existovať, prípadne ak si vyrovnali iné hladiny minerálov v tele, napríklad zinok zasa pri opačnom probléme - pri nadbytku medi.Craft píše:Před nedávnem jsem podstoupil kůru poměrně vysokými dávkami vitamínu E
E-čko zasa vyzerá, že vyčerpáva z tela selén (http://www.ithyroid.com/supplement_list.htm). Navzájom sa tie prvky odpudzujú, pritom sa potrebujú a v tele pracujú spolu a jeden bez druhého nemôžu fungovať. Všetko so všetkým súvisí, kebyže viete o tom, ako je všetko zložito poprepájané, tak by ste potom poznamenali ako moja kamarátka, že radšej nič nevedieť, ktorá sa tomu dosť venuje.
Tak ale možno niekomu tie vysoké dávky iba pomôžu , len som chcel uprieť pozornosť na to, o čom sa veľa krát ani nevie a ľudia sa dostávajú z jednej kaluže to druhej a ani nevedia ako.
-
- Nový člen
Potom ma ešte napadlo, že i E-čko má v sebe viac druhov a i tie by mali byť podávané v správnom pomere pri dlhodobejšom užívaní, lebo potom si človek môže narobiť i viac škody ako úžitku v tele. Čiže všetko sa snažiť robiť s rozvahou, i keď niekedy bez riskovania by to bola asi nuda, však?