Díky vám za reakce, Němce, co mi všechno schová, nepotřebuju, na to si stačíme s mužem sami.
Při čtení vašich příspěvků mě napadlo, že to možná bude mít souvislost i s parazity - uvědomila jsem si, že mi pár dní jakoby pocukává v levém oku, jako když se tam cosi hýbe. Dřív by mě to vyděsilo, teď si říkám : jen si, neřáde, ještě zacvič, máš to naposledy!
Nějaké pohyby byly i v oblasti tlustého střeva a jater - takže kdo ví? Nemůžu říct na 100%, ale sama tomu celkem věřím, že se téhle "chásce" kotva nelíbí, tak se bouří. Jen doufám, že se neprotahujou blahem!
Dala jsem příděl kotvičníku i mamce - tu asi 2 dny bolela játra, měla kyselé šťávy. Naštěstí to ustála, teď už nehlásí nic, že prý pohoda. (Čistila jsem ji už nejmíň půlrok předtím vším možným - CDSkem (výplachy střev i ústní užívání), Craftovou plasmou, EFT, Cestou... tak možná i proto nemá na svůj věk (88) nijak zvláštní reakce. ( Je z mého konání otrlá!
)
Zatím dávkuju "jemně", až vymizí nepříjemné věci, trošku přidám. Mamce radši zvyšovat nebudu, jsem ráda, že je fit.
Ať se daří!
kachna