Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS - Zkušenosti uživatelů II.

Příspěvek od poota »

sirius01 píše: Zde na fóru jsme se shodli, že budeme dávat přednost uvádění chemické koncentrace (před lékárenskou).
Tak tato "dohoda" mi nějak unikla ;)
a osobně jsem názoru, že je mnohem lepší uvádět obě koncentrace najednou, např. 3,5%/10% nebo 10%/3,5%, kdy už nemůže dojít k omylu, protože nižší číslo je jasně chemická a vyšší lékárenská koncentrace.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
tomas-kraluv-dvur
Nový člen
Dostal: 6 poděkování

Příspěvek od tomas-kraluv-dvur »

Duplicita odstraněna SDK
Nekolik let tu ctu vse co se tyka MMS.....
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 61#p121961

:idea: První příspěvek nového uživatele se objeví až po jeho schválení moderátorem, což je součást protispamové kruhové obrany. Je naprosto zbytečné jej ještě několikrát opakovat - ostatní kopie jsem smazal - poo.
Mimo téma (offtopic)
No já vím, ale nevedel jsem ze to schvaleni u Rivala a Merlina trva tak dlouho. Vlozil jsem tento prispevek jiz sobotu do jejich sekce

*MMS-2*
Moderátoři: Rival, Merlin

a nikde se neobjevil, myslel jsem si ze to blokuje MUJ firewall, ze nejsou odeslana data ode me, tak jsem postupne povoloval vsechny blokace, az jsem ho vypnul uplne a neustale jsem tento prispevek vkladal.

Teprve kdyz jsem tento prispevek vlozil do tve sekce tak jsi reagoval skoro okamzite. Ted cekam reakci Rivala a Merlina ze jsem blbej ze neustale vkladam ten samy prispevek.

HRY V HRÁCH JINÝCH HER.
tomas-kraluv-dvur
Nový člen

Poote, tuk, tuk, jsi tu nekde?

Nevis jak to mam udelat aby me nekdo poradil s tim chlornanem vapenatym zde:

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 61#p121961

Do ty sekce MMS2 zrejme nikdo nechodi, protoze kdyz ten prispevek bylo v MMS - Zkušenosti uživatelů II, tak za tu chvili co se zobrazoval ( viz vyse ) si to precetli dva lidi, sice neporadili, ale zrejme tu je aspon nejakej provoz. Bojim se napsat nejaky dalsi prispevek, aby me zas nekdo nesprdnul, jako treba SDK. Je to pro me dulezite, abych mohl chlornan zacit znovu brat.

V podstate jen jsem prisel ( registrace: sob 31 srp 2013 ) hned jsem dostal za usi ( cela diskuze byla o tom ze porusuji pravidla ) a byl jsem zatlacen do sekce, kterou jsem si sice vybral, ale ve ktere se nic nedeje.

Jsem zklamany jak to tu probiha. Myslel jsem si ze na ty otazky reaguji aspon treba moderatori, ale ti tu jsou zrejme jen jako VB ( verejna bezpecnost ) na hlidani poradku.

Tento prispevek jsem i poslal jako e-mail Pootovi ktery se me jako jediny lidsky venoval a pokud me zas nekdo sprdne tak z tohoto fora definitivne odejdu.

Odpověď na SZ v SZ - poo.

HRY V HRÁCH JINÝCH HER.
kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

tomas-kraluv-dvur píše: Jsem zklamany jak to tu probiha. .....
Tento prispevek jsem i poslal jako e-mail Pootovi ktery se me jako jediny lidsky venoval a pokud me zas nekdo sprdne tak z tohoto fora definitivne odejdu.
Čéče ty seš netrpělivé jako můj otec :laugh:
Kdybys chodil na fórum pravidelně a delší dobu, tak bys zjistil že se sem cpou i tací co mají radost že mohou někomu uškodit a provokují tak že sem taky chtěl několikrát odejít. Ale to nejde. Časem tu získáš přátele kterým můžeš věřit a dovíš se věci které se ani na sklo nedostanou. Ale uvědom si že je tu každý dobrovolně a nikdo nemá za povinnost někomu radit. Každý svého štěstí strůjcem. Nesmíš věřit všemu co se tu píše a musíš se naučit "tzv. číst mezi řádky" a hlavně udělat si svůj vlastní úsudek. Taky se musíš naučit hledat zrovinka to co tě zajímá. Pokud to nedokážeš, zase je to jen a jen tvé svobodné rozhodnutí.....
K tomu MMS2:
Nejčistější co do obsahu chlornanu vápenatého až do 99% je tz. Modrá laguna pro bazény.
Pro naše využití se doporučuje granulky podrtit např. převálcováním lahví trošky v papíře nebo naťukání kladivem a pak teprve tobolkovat. Přímo s vodou se to pít nedá!
Jako u všeho co se týká alternativ MMS musíš začít s malými dávkami a pomalu navyšovat enem co tvé tělo snese. Když nesnese, nic se neděje, snížit dávky nebo úplně vynechat ale hlavně vydržať a ty mrchy v těle neustále dráždit, oni povolí :hip:
Jinak nevím co bych ti k tomu ještě napsal.
Tam se měj a hlavně vydrž, ono to pude ;)
H.v.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

tomas-kraluv-dvur píše:Poote, tuk, tuk, jsi tu nekde?...
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 67#p122167 Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
tomas-kraluv-dvur
Nový člen

Mimo téma (offtopic)
kutil píše: Čéče ty seš netrpělivé jako můj otec ....
:D A sakra, maminka rikala - :enaughty: kuzlatka neotvirejte vratka :enaughty:

No ja jsem mel takovou pocatecni depku. :bhead: Jak me na zacatku moderatori :devil: servali za to ze spemuju ( celej muj prispevek viz zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 61#p121961 , jsem jeste jednou dal do jine sekce ) a moderatori ho smazali, tak jsem sedel v koutku a lizal si rany. Na ten muj dotaz nikdo pet dni nereagoval a rikal jsem si, ze to bylo zbytecne se na neco ptat. A pak me napadlo to, ze se proste zacnu ptat v jednotlivych sekcich, do dotazu prilozim odkaz na ten muj prispevek

A ONO TO FUNGUJE.

Proste se ucim jak se zde chovat. S kladivem jsem to skousel, ale je to jako jit s tankem na zajice. Ta rada s flaskou je lepsi. Dekuji.
Třeba ti to pomůže http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=3062 SDK

HRY V HRÁCH JINÝCH HER.
kbk
Nový člen

Příspěvek od kbk »

prosím prosím o radu. Z jakého přípravku je nejlépe vstřebatelný vitamín C? Kdysi jsem tu našel název přípravku, ale teď to nemůžu najít :( Děkuju

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Už na to mainstreamová věda přistoupila také
http://www.novinky.cz/domaci/313036-nov ... inu-c.html

Změň sebe sama a změníš svět :-)
kbk
Nový člen

Příspěvek od kbk »

článek jsem četl, ale moc jsi mi neporadila :P

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

LenkaX píše:Už na to mainstreamová věda přistoupila také ...
Cituju:
Vitamín C posílí protinádorový účinek klasické onkologické léčby a zároveň ochrání před jejími účinky zdravé buňky. Navýší šanci na vyléčení, nebo alespoň přispěje k omezení vedlejších účinků a kvalita života pacienta se zlepší.

Teď ještě 40 let než machři dojdou na to, že bez těch "klasických" jedů pracuje C daleko líp. Nicméně to otevírá dveře skutečně schopným mudrům používat jenom C. Třeba si taky někteří přečtou a dohledají informace o kyselině dehydroaskorbové, tedy kyseliny askorbové neutralizované CDS a popřípadě si lidi aj dojdou na liposomatické C, viz vlákno http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2404 .

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: Vitamin C ...

Příspěvek od A(&F) »

... viz též dokument: ... Rakoviny se nesmíš bát (o lékaři, který si sám vyléčil rakovinu) ... http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 99#p112299 ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
kbk
Nový člen

Příspěvek od kbk »

prosím o ten tip na nejlepší céčko, děkuji :)

Sindo
Stálý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Sindo »

kbk:

máš to v poslednej vete od Slávka o 14:59, pod tvojojim príspevkom

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

kbk píše:článek jsem četl, ale moc jsi mi neporadila :P
Promiň, ale neměla jsem snahu radit spíš poukázat na článek, že se konečně někde alespon trochu doktorům rozsvítilo a jdou i jinou cestou než tou striktní ničivou a chemickou.Vím, že nám všem co tu chodí je nad Slunce jasné, že nové postupy pro získání zdraví a harmonie jsou nežádoucí a jsou tvrdě potlačovány. Vede se tu jen dobře zaplacená hra na léčení. Až tu hru lidé ještě víc prohlédnou a budou se snažit sami něco aktivně pro sebe udělat....tzn mít se rád...pak systém ztratí dech a funkčnost.
Jde o to se od systému odpojit a to jde pokud ztratíme strach:-)
Vše máme ve svých rukou a v sobě . :eclap: :epray: ;)
Pěkný večer Lenka

Změň sebe sama a změníš svět :-)
kbk
Nový člen

Příspěvek od kbk »

na výrobu liposomatického C nemám žel prostředky :(

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“