tomas-kraluv-dvur píše:
Jsem zklamany jak to tu probiha. .....
Tento prispevek jsem i poslal jako e-mail Pootovi ktery se me jako jediny lidsky venoval a pokud me zas nekdo sprdne tak z tohoto fora definitivne odejdu.
Čéče ty seš netrpělivé jako můj otec
Kdybys chodil na fórum pravidelně a delší dobu, tak bys zjistil že se sem cpou i tací co mají radost že mohou někomu uškodit a provokují tak že sem taky chtěl několikrát odejít. Ale to nejde. Časem tu získáš přátele kterým můžeš věřit a dovíš se věci které se ani na sklo nedostanou. Ale uvědom si že je tu každý dobrovolně a nikdo nemá za povinnost někomu radit. Každý svého štěstí strůjcem. Nesmíš věřit všemu co se tu píše a musíš se naučit "tzv. číst mezi řádky" a hlavně udělat si svůj vlastní úsudek. Taky se musíš naučit hledat zrovinka to co tě zajímá. Pokud to nedokážeš, zase je to jen a jen tvé svobodné rozhodnutí.....
K tomu MMS2:
Nejčistější co do obsahu chlornanu vápenatého až do 99% je tz. Modrá laguna pro bazény.
Pro naše využití se doporučuje granulky podrtit např. převálcováním lahví trošky v papíře nebo naťukání kladivem a pak teprve tobolkovat. Přímo s vodou se to pít nedá!
Jako u všeho co se týká alternativ MMS musíš začít s malými dávkami a pomalu navyšovat enem co tvé tělo snese. Když nesnese, nic se neděje, snížit dávky nebo úplně vynechat ale hlavně vydržať a ty mrchy v těle neustále dráždit, oni povolí
Jinak nevím co bych ti k tomu ještě napsal.
Tam se měj a hlavně vydrž, ono to pude
H.v.