Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mentální Ozdrava
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Re: Mentální Ozdrava
Norbekov je fajn, dávám se odkaz na stránky, kde jsou zmínky o knihách a kde také pořádají i kursy, kdybyste někdo chtěli -http://www.lott.cz/sance_kurzy.html.
Nějak mi unikl ten Rob Williams - o jaké knížce mluvíte? Dík.
Nějak mi unikl ten Rob Williams - o jaké knížce mluvíte? Dík.
-
- Stálý člen
- Dal: 59 poděkování
- Dostal: 15 poděkování
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem taky sledovávala na youtube - byly tam k najití (asi 2-3 roky zpět) videa v ruštině, možná dnes už i česky. To je taky dobrá pomoc i podpora.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 43#p122243 O žáné knize od něj nevím, ale z toho videa se dá snad metoda pochytat s klíčovými body, které jsem k němu dal v češtině.turtle22 píše: .... Nějak mi unikl ten Rob Williams - o jaké knížce mluvíte? Dík.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 305 poděkování
Ahoj také ted začínám koketovat s Norbekovem. Jelikož jsem našla v PDF i jeho druhou a dávno rozebranou knížku Trénink těla a ducha, dávám ji do placu a upozorňuji,že obě knihy jsou pro ty co jsou aktivní a chtějí něco pro sebe dělat.
Ještě jsem našla na youtube a wimeu 2 videa s cviky související se zlepšením zraku
Cvičení trvá asi 42 minut. Pokud budu mít výsledek poreferuji:-)
Pamatujte ....vzpřímená páteř + úsměv(ulíbka ) úspěšného člověka co tvoří svou realitu je základ
Ještě jsem našla na youtube a wimeu 2 videa s cviky související se zlepšením zraku
Cvičení trvá asi 42 minut. Pokud budu mít výsledek poreferuji:-)
Pamatujte ....vzpřímená páteř + úsměv(ulíbka ) úspěšného člověka co tvoří svou realitu je základ
- Přílohy
-
- LECENI_Norbekov_CS_Trenink_tela_a_ducha.pdf
- (2.24 MiB) Staženo 147 x
-
- Jak se zbavit brýlí.docx
- (18.49 KiB) Staženo 110 x
-
- Jak_se_zbavit_bryli.pdf
- (3.47 MiB) Staženo 134 x
Změň sebe sama a změníš svět :-)
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Jsem teď mluvil s P. Veselým a aj o Norbekovi. Vypadlo z něj, že si nějaká známá známé léčila oči Norbekovými cviky rok a nic moc to nepomohlo. Kdyby přesně o tomhle Norbekov nepsal, mohl bych si myslet, že po jeho metodě nic není. Je absolutně důležité knihu přečíst a to třeba desetkrát a vychytat si podstatné informace. Norbekov dává 6 až 8 dní na dvě dioptrie. Při 365 dnech do roka jde o 90 vyléčených dioptrií. Jesliže si tedy někdo jeho metodou léčil oči rok a bez výsledku, je jasné, že dotyčná osoba sice měla neuvěřitelnou vytrvalost, ale místo mozku třešňovou pecku.LenkaX píše:Ahoj také ted začínám koketovat s Norbekovem. ....
Norbekov doslova a do písmene píše:
Stejné cvičení:
a) vás může uzdravit
b) může podstatně zhoršit váš stav
c) nemusí vykázat žádný výsledek
Proč Protože:
a) Jste dostatečně inteligentní, pořádně jste si nastudoval(a) jak na to a došlo Vám, že pozitivní euforie rozpoložení mysli při cvičení a termín uzdravení jsou daleko důležitější než ty přiblblé cviky, které slouží především k tomu, abyste svou pozornost soustředili po danné časové intervaly na danný orgán.
b) Jste zatvrzelý, vymydlený, ničemný kretén, který nic nepochopil a cvičí ve stejném negativním stavu mysli a citů v jakém žije se svou chronickou nemocí již řadu let. Není Vám pomoci a smrt pro vás bude zaslouženým vykoupením.
c) Jste sériový blbec, který si nic pořádně nepřečte, udělá si své závěry z polovičatého ne-pochopení psaného slova maje pocit, že cvičení samotné je metodou, která má dovést k nějakému uzdravení. Necvičíte, abyste se dostali na spartakiádu.
Pevné termíny dílčích vyléčení dle Norbekových doporučení, správné rozpoložení mysli při cvičení a pravidelná kontrola výsledků během procesu jsou naprostý základ.
Je toho samozřejmě víc a je třeba:
1) Vykašlat se na své vlastní pomýlené rozumy, dojmy a průjmy, a přijmout Norbekovo přístup 100%.
2) Být naprosto důsledný při sestavení si harmonogramu a jeho dodržování a především pak dodržovat mentální přípravu ke cvičení a mechanicky aktivovaný mentální stav mimo cvičení.
Zkuste si uvědomit, že pokud vaše metoda(y) nefunguje již dlouhá léta se vším vaším "rozumem", tak je snad načase si vyzkoušet a to důsledně, například jeho metodu.
-
- Zasloužilý člen
Ahoj Slávku , mám obdobný názor. Dnes jsem konečně dočetla celou knihu do konce a přiznám se ,že jsem se během čtení a zkoušení cviků musela neustále vracet k některým pasážím.Abych si vštípila ,jak to přesně myslí. Zjistila jsem ,že si některé i když jasné vychytávky napoprvé nepamatuji, jako bych je ani nečetla.Chce to opravdu číst pozorně a jak píšeš i Ty ,klade velký důraz na záměr ...přesný záměr a ne jen přání "chci být zdravá" a také naprogramovat podvědomí, že se 1 dioptrie dá odstranit za 6-8 dní u spíše podprůměrného pracovního úspěchu.Ti dobří to zvládají i dříve .
Metodu sice popisuje velmi optimisticky , ale přece jen se tam najde několikrát varování, že rozbořit náš letitý program i na podvědomé úrovni, že oči se nedají tak lehce vrátit zpět , zvlášt u vysokých dioptrií a letitých očních vad.Samozřejmě je na nás , co by se chtěli brýlí zbavit, jak dalece a do hloubky se dovedeme tohoto léta vrytého bloku zbavit.
Já sama jsem měla asi od 10 let stoupající a zhoršující se ostrost zraku-krátkozrakost a asi svých 38 letech jsem dospěla a přispěla k brýlím -12 D, uvnitř oka -14 a -15 dioptrií.V roce 2000 jsem se nechala operovat MUDr.Stodůlkou ve Zlíně (metodou LASIK) a dle i jeho plánu mi zůstaly -1,5 a -2 D s tím že po čtyřicítce nebudu muset nosit brýle na blízko. Oči se mi přece jen zase zhoršily a mám ted -3D .Mám zkušenost asi jako všichni, že silnější brýle NIC neřeší, jen krátkodobě a pak opět dochází k návyku a zhoršení zraku.
Chtěla bych proto zkusit Norbekovu metodu a uvidím.Nechci si předem dělat další bloky na to, že by se to nemuselo podařit.Prostě to zkusím.
Norbekov říká, že ledy se pohnou při správném naladění a setrvání v něm Popisuje tam případ, kdy se jedna paní s -7 D zbavila 5 dioptrií a se 2D nemohla pohnout. Bylo to proto, že začala cvičení provádět rutinně a neudržela si tu "dobrou náladu či naladění,Norbekov vysvětluje, že metoda je úspěšná tehdy, kdy člověk svým rozpoložením a touhou vidět přesvědčí své bunky, že on je tvůrce své reality .Je potřeba chytit tu vlnu ostřejšího vidění, věřit a vytrvat.Zbavit se starého letitého vzorce či programu že nemohu ostře vidět a naprogramovat mozek novým.....že ostře vidím. Jak jednoduché toto číst :-)
prostě to chce se oprostit od strachu a jít s velkou touhou do toho.Věřit si ......
Pěkný pozdní večer přeje Lenka
Metodu sice popisuje velmi optimisticky , ale přece jen se tam najde několikrát varování, že rozbořit náš letitý program i na podvědomé úrovni, že oči se nedají tak lehce vrátit zpět , zvlášt u vysokých dioptrií a letitých očních vad.Samozřejmě je na nás , co by se chtěli brýlí zbavit, jak dalece a do hloubky se dovedeme tohoto léta vrytého bloku zbavit.
Já sama jsem měla asi od 10 let stoupající a zhoršující se ostrost zraku-krátkozrakost a asi svých 38 letech jsem dospěla a přispěla k brýlím -12 D, uvnitř oka -14 a -15 dioptrií.V roce 2000 jsem se nechala operovat MUDr.Stodůlkou ve Zlíně (metodou LASIK) a dle i jeho plánu mi zůstaly -1,5 a -2 D s tím že po čtyřicítce nebudu muset nosit brýle na blízko. Oči se mi přece jen zase zhoršily a mám ted -3D .Mám zkušenost asi jako všichni, že silnější brýle NIC neřeší, jen krátkodobě a pak opět dochází k návyku a zhoršení zraku.
Chtěla bych proto zkusit Norbekovu metodu a uvidím.Nechci si předem dělat další bloky na to, že by se to nemuselo podařit.Prostě to zkusím.
Norbekov říká, že ledy se pohnou při správném naladění a setrvání v něm Popisuje tam případ, kdy se jedna paní s -7 D zbavila 5 dioptrií a se 2D nemohla pohnout. Bylo to proto, že začala cvičení provádět rutinně a neudržela si tu "dobrou náladu či naladění,Norbekov vysvětluje, že metoda je úspěšná tehdy, kdy člověk svým rozpoložením a touhou vidět přesvědčí své bunky, že on je tvůrce své reality .Je potřeba chytit tu vlnu ostřejšího vidění, věřit a vytrvat.Zbavit se starého letitého vzorce či programu že nemohu ostře vidět a naprogramovat mozek novým.....že ostře vidím. Jak jednoduché toto číst :-)
prostě to chce se oprostit od strachu a jít s velkou touhou do toho.Věřit si ......
Pěkný pozdní večer přeje Lenka
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Nazdar Lenko. Standartním přesvědčováním sebe sama asi ano. Na straně druhé tohle docela prímově řeší Rob Williams metoda. Nezkoušel bych ji přímo, tedy stylem "Mám zdravé oči a vidím perfektně". To podvědomí těžko přijme, alespoň mně to nebere. Pro mne je to vyložená lež, kterou nevím jak obejít. Na straně druhé vezme cokoliv, co vím, že je buďto na mně, nebo co nevím. Jestli Norbekova metoda pracuje, nebo ne, sice nevím, ale nemám důvod tomu nevěřit. Naopak Takže dostat do podvědomí, že krásně fachá a je jen na mně jak dobře ji spáchám, není problém do podvědomí dostat a pokud to tam člověk dostane, než se do toho pustí, má vyhráno. Předejde pochybám, pokud si nedá zatra práci je nasadit. To je řekl bych tak 95% úspěchu.LenkaX píše: ... Metodu sice popisuje velmi optimisticky , ale přece jen se tam najde několikrát varování, že rozbořit náš letitý program i na podvědomé úrovni, že oči se nedají tak lehce vrátit zpět
Další jsem si uvědomil, že Norbekova metoda je naprosto logická i s tím, že člověk má naprosto opačné a velice stálé zkušenosti. Mám kliku, že jsem si to jednou prošel i když jinak. Ruštinu jsem "studoval" proti své veškeré vůli 7 roků. Samozřejmě to nikam nevedlo, akorát jsem si vytvořil mentální přesvědční, že nejsem schopen se ani průměrně naučit jazyky, specielně si našprtat a pamatovat slovíčka. Pět za den pro mne byl hrdinný výkon a do pár dnů tři z toho zapomenuté. S tímhle jsem se začal tady učit anglinu, v podstatě dva jazyky, psanou a mluvenou. První měsíc absolutní krach přesně podle mého naučeného programu přejatého z ruštiny, maximálně 5 slovíček (5+5) za den a polovina během pár dní z hlavy fuč.
Jenže tentokrát jsem musel. Bylo to pro mne životně důležité. Nešlo to obejít a věděl jsem, že na to mám 6 měsíců, kdy můžu na podpoře při kurzu drnět do hlavy každý den a celý den a pak že budu na svým a při práci že to bude časově průser, pokud tedy se vůbec domluvím a nějakou schrastím. Tož jsem drňěl a drněl, vztekal se a drněl. To, že "musím", bylo dost podobné Norbekově učiteli, když bral Mirzakarima holí po letech a je to přesně taky jízda autobusem s hlavou skřípnutou ve dveřích. Visel nade mnou meč, stejně jako nad ním. Nemohl jsem si dovolit se anglicky nenaučit. No a tak po tom měsíci to najednou začalo jít. Deset, dvacet, padesát slovíček (x2) denně během těch pár týdnů po odpolednách a večerech po kurzech a v sobotu a v neděli aj víc. I to zapomínání spadlo na cca 50 slovíček ze 350-450 za týden a i to se ještě snižovalo a přezkoušení se a připomenutí si každou neděli vzalo jen pár hodin a už to v makovičce zůstávalo. Taky už jsem začal dost číst a v hlavě zůstávala i slovíčka pochytaná z kontextu.
On ten podmíněný reflex o kterém se mluví při naučení se jízdě na kole a plavání atd. platí i pro vycvičení si mozku a jsem si naprosto jistý, že se to netýká jen nadrmolení si třeba jazyka. Člověk se tak může naučit aj chápat a myslet a konec konců určitě i být zdravý a držet si dobrou náladu a Norbekův úsměv a korzet. Když jsem to dělal před cca dvěma rokama, skončil jsem snad po týdnu zpět na autopilotovi a bylo vymalováno. Tentokrát se nedám. Zakousl jsem se do toho jak buldok do nohy a držím. Ještě nemám vypracovaný pořádný postup co si se vším provést, kromě jedné věci, kterou už dělám a se zdravím nemá moc společného. To pro to, že jsem se rozhodl se s Norbekovem absolutně nehádat a přijmout ho jak je a to zahrnuje i důkladnou přípravu a nedat šanci prohře.
To je jedna z věcí, na které jsem se s ním mentálně kousl, že mi nešlo pod fousy, že by to tak mělo být. Nějak jsem si namluvil, že příprava je rovna strachu a obavám. Jenže jsem si to znova pořádně v kebuli srovnal a uznal, že má opět pravdu. On ví o čem mluví a já pouze trpím mnohými špatně opodstatněnými představami a vím prd. Každopádně se mi již celkem spolehlivě daří držet korzet a úsměv. Už mi podvědomí samo připomíná, když z toho vypadnu.
Ze zkušenosti tedy vím, že člověk musí hodit za hlavu to, že minulá zkušenost, ať již jakkoliv potvrzená a sebeopakovanější, není všeobecně platnou pravdou, ale pouze špatnou zkušeností, která byla špatná z nějakých důvodů a ty důvody jsou podle mne vždy blbé. Něco nám do hlavy nasoukaj druzí, něco jsou výsledky našich vlastních a špatných původních zdůvodnění zažraných do podvědomí praxí, ale jedno vedle druhého se dá s dostatkem píle a cílevědomosti změnit. Podívej se na Lopatu. On než by hnul zadkem, bude se v tom snad nadosmrti šťourat a pyskovat a topit se sám v sobě a svých falešných představách. Tudy cesta nevede. My to máme o to snazší, že už někdo prošlápl cestu. Vem si třeba Vernera, co vynalezl bycigl. Neměl nic než svou představu, nápad, co by mohlo jít. Vůbec neměl tuchu, jestli člověk dokáže na takovém přístroji držet balanc a pořád z toho nepadat. Určitě to taky sám od sebe neuměl a musel se to naučit a taky naučil.
Pokud se člověk na jakékoliv důvody minulých zkušeností a zaujatostí vykašle, vykašle se na tu svou historii a začne koukat jenom před sebe a jede třeba velice pomalu, ale s urvanými zpětnými zrcátky, zjistí, že se rozjede, i když to kucká a cuká. Je třeba se z toho zaradovat a pokud se tomu člověk nebrání, ale spíš přišlápne plyn a toho momentu využije a dře dál, rozjede se a najednou začne jít vše i lehčeji. Pak je už jen potřeba neusnout na vavřínech, že místo 5km/h už dokážeme jet 30. Ještě budou zatáčky a šmiklavá vozovka a tomu učení není prakticky konec, pokud si ho člověk sám nestanoví. Aj si člověk asi dá sem tam do nosu, ale beze strachu, i když obezřetně, se lze rozjet přes celý svět a dvoustovkou.
Lenko nezkoušej. Udělej. Já to s tou anglinou taky nezkoušel. Nemohl jsem si žádné zkoušení dovolit. Musel jsem. Vycvič se.LenkaX píše: Samozřejmě je na nás , co by se chtěli brýlí zbavit, jak dalece a do hloubky se dovedeme tohoto léta vrytého bloku zbavit. ... Chtěla bych proto zkusit Norbekovu metodu a uvidím.
Tím "zkusím", jsi si ten blok vytvořila. Nechala jsi si otevřená zadní vrátka pro své pochybnosti. Hele, já když jsem se jednomu velice rozumnému člověku kdysi svěřil, že bych zkusil utýct na západ, řekl mi: "To Slávku nezkoušej. Pořádně si rozmysli jestli to udělat chceš, nebo nechceš, a pak to buďto udělej, nebo se na to vykašli. Pokud to zkusíš, děsně pohoříš." Měl jsem dost rozumu na to, abych ocenil co mi řekl, moc jsem mu poděkoval a dodnes na něj s vděčností vzpomínám. Pak jsem spálil mosty a šel. Že to nebylo lehký? Jak se to vezme. To totiž nelze dost dobře posoudit, protože nikdy nevíme co by kdyby. Že jsem dostal taky nafackováno? Dostal a nejednou. A co? To jsem dostával i v Česku. Taky se ale dost povedlo jak tam, tak tady a nikdy jsem svého odchodu nelitoval ani na moment.LenkaX píše: Nechci si předem dělat další bloky na to, že by se to nemuselo podařit. Prostě to zkusím.
Časem jsem se ale začal dopouštět přesně té chyby, které se dopouštíme všici. Začal jsem koukat na to, co si udržet z toho, co jsem již získal, co si sebou každý taháme za sebou na vozíku a tím jsem si opět pořídil zpětná zrcátka a čím víc krámů na vozejku, jak hmotných, tak mentálních, tím častěji a déle jsem měl zapíchnuté oči ve zpětných zrcátkách a jadada, přesně jak to popisuje Norbekov. Čert vzal krámy na vozejku a konec konců i vozejk. Jestli ho mám ztratit, ztratím a bude fuč, aspoň to snáze pojede. Pokud ne a něco na něm vydrží, taky dobře.
Přesně. Je třeba se vykašlat na blbé zkušenosti a všímat si sebemenších úspěchů. Ty totiž vedou k velkým. Je ale potřeba i dobrá příprava a pak pevné rozhodnutí. Osobně bych to viděl tak, že bych si s klidem srovnal první zrak abych si dokázal, že ta metoda pracuje, a pak teprve udělal cokoliv ostatního. Jenže Norbekov má naprosto recht, že ty oči mohou mít příčinu někde úplně jinde a že pokud člověk dělá jen oči, může zatra pohořet. Pokud takhle pohoří, jenom si vyrobí další důkaz že to kurník šopa nejde a nepůjde a že je to podvod a já nevím co, že svět je prašivej a já jsem chudák, neschopnej otloukánek a není mi pomoci a všichni lžou jenom aby mne pře- a o- Proto říkám přečíst tu věc třeba desetkrát a přijmout jako celek ve všech svých detailech. Nenechat vrátka otevřena prohře.LenkaX píše: ... Je potřeba chytit tu vlnu ostřejšího vidění, věřit a vytrvat. Zbavit se starého letitého vzorce či programu že nemohu ostře vidět a naprogramovat mozek novým.....že ostře vidím. Jak jednoduché toto číst :-)
prostě to chce se oprostit od strachu a jít s velkou touhou do toho.Věřit si ...
-
- Zasloužilý člen
Slávku, moc Ti děkuji za velkou podporu a zkušenosti s jazykem, je to analogické.Ještě bych dodala takovou myšlenku jednoho moudrého člověka : " Když chci, tak nemusím "
Ano ,máš pravdu tady se do toho musí jít NAPLNO a ne to zkoušet. Když jsem tu větu psala věděla jsem ,že je v tom strach ,že selžu:-)Ano je to tak.
Takže se opravuji tímto a říkám, jdu do toho na 100 %.
házím za hlavu svůj dlouhý téměř celý život s berličkami na oči ...beru to jako etapu života a zkušenost.Ted mi začala nová úspěšná etapa a jsem v ní už ted úspěšná.
Prostě budu cvičit s očima jak Norbekov radí a věřit že se mi to podaří jako mnoha jiným.
Jak píše Norbekov,když dáváme svou pozornost nějaké části těla ,cítíme že na to reaguje.viz příklad s pozorností na jeden z 5 prstů.Včera jsem začala . budu oči kontrolovat , povzbuzovat a chválit. jak oči tak i sebe .
Ty tes taky pracuješ na očích ? Díky Lenka
Ano ,máš pravdu tady se do toho musí jít NAPLNO a ne to zkoušet. Když jsem tu větu psala věděla jsem ,že je v tom strach ,že selžu:-)Ano je to tak.
Takže se opravuji tímto a říkám, jdu do toho na 100 %.
házím za hlavu svůj dlouhý téměř celý život s berličkami na oči ...beru to jako etapu života a zkušenost.Ted mi začala nová úspěšná etapa a jsem v ní už ted úspěšná.
Prostě budu cvičit s očima jak Norbekov radí a věřit že se mi to podaří jako mnoha jiným.
Jak píše Norbekov,když dáváme svou pozornost nějaké části těla ,cítíme že na to reaguje.viz příklad s pozorností na jeden z 5 prstů.Včera jsem začala . budu oči kontrolovat , povzbuzovat a chválit. jak oči tak i sebe .
Ty tes taky pracuješ na očích ? Díky Lenka
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Držím všechny palce, co mám! Přece se to někomu z nás musí podařit!LenkaX píše:...Včera jsem začala . budu oči kontrolovat , povzbuzovat a chválit. jak oči tak i sebe ...
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Myslím, že je to stejné v základní myšlence : Každý jsme svého štěstí strůjce, nemusíme být loutky. Takže jsi podstatné z toho pochopil a nezbývá než se do sebe "pustit"! Jakoukoliv metodou, která tě něčím osloví, bude ti blízká, zaujme tě, nebude ti proti srsti...Lopata43 píše:zdá se mi to nebo norbekov není nic jiného než tajemství?
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Ještě ne, ale taky to v tom bude. Mám jen zhruba 1.5 dioptrie stařecké dalekozrakosti, ale spíš je to i šeroslepost. Jinak Karel 1220 http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 87#p118987LenkaX píše:Slávku, .... Ty tes taky pracuješ na očích ? Díky Lenka
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
Re: PŘÁNÍ
Ako myšlienky určujú náš osud
Málokto dokáže pripustiť, že by myslenie, že by spôsob nášho myslenia mohol mať nejaký zásadný vplyv na formovanie nášho budúceho osudu. Ale opak je pravdou! Pozrime sa na konkrétnu situáciu zo školského prostredia, v ktorej sa to mimoriadne nápadne prejavuje. Pri maturitných, alebo hocijakých iných skúškach zásadného významu sa totiž často stáva, že dobrí žiaci si vytiahnu práve tú otázku, ktorú nevedia, kým zase tí menej snaživí práve tú jedinú otázku, ktorú ovládajú. Nie je to náhoda, ale je za tým určitá zákonitosť.
Viac sa dozviete na: http://kusvetlu.blog.cz/1309/ako-urcuju ... y-nas-osud
Málokto dokáže pripustiť, že by myslenie, že by spôsob nášho myslenia mohol mať nejaký zásadný vplyv na formovanie nášho budúceho osudu. Ale opak je pravdou! Pozrime sa na konkrétnu situáciu zo školského prostredia, v ktorej sa to mimoriadne nápadne prejavuje. Pri maturitných, alebo hocijakých iných skúškach zásadného významu sa totiž často stáva, že dobrí žiaci si vytiahnu práve tú otázku, ktorú nevedia, kým zase tí menej snaživí práve tú jedinú otázku, ktorú ovládajú. Nie je to náhoda, ale je za tým určitá zákonitosť.
Viac sa dozviete na: http://kusvetlu.blog.cz/1309/ako-urcuju ... y-nas-osud
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
Norbekov
Málem mi upadla čelist. Tohle vydání "Jak se zbavit brýlí" v anglině jsem koupil před cca 2 rokama za nějakých 12 dolarů z Amazonu. Podívejte se, co to stojí dnes na US Amazon http://www.amazon.com/experience-fool-e ... 329&sr=1-8 a co to stojí na britské Amazon http://www.amazon.co.uk/Experience-Fool ... 269&sr=1-1
Ahoj, Slávek.
Ahoj, Slávek.