Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Mentální Ozdrava
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Re: Mentální Ozdrava
Možná to už znáte, ale mě holčina ohromila - hlavně tím, jak naprosto důvěřuje svému tělu a umí mu naslouchat. Kdybychom se tohle naučili, nemusela by na FUP existovat rubrika "Zdraví" Ale jak se vypořádat se všemi těmi pochybnostmi, vzorci.... toť otázka!
http://www.cestyksobe.cz/leila-lee-nova ... ka-ad2590/
http://www.cestyksobe.cz/leila-lee-nova ... ka-ad2590/
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Zasloužilý člen
Jsem pořád nadšená Brandon Bays, teď zrovna její knihou Svoboda. Dala jsem z první kapitoly "Řízené zkoumání vlastního nitra - Nenucené bytí" na
kachna
Trvá to něco málo přes 10 minut. Kdo chcete, vyzkoušejte, mně to udělalo dobře. Byla bych ráda, kdybyste pak případně napsali, jestli a jak to na vás působilo. Předem díky.kachna
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Norbekov je na UlozTo:
http://www.uloz.to/hledej?q=norbekov
To Slavek: "Necvičíte, abyste se dostali na spartakiádu." To je prave ten pruser - celej zivot byt cvicen(a), ze nejni dulezity to cviceni ale prave ta spartakiada.... tohle zlomit a ostatni uz se podda.
To Lenka: "Mám zkušenost asi jako všichni, že silnější brýle NIC neřeší, jen krátkodobě a pak opět dochází k návyku a zhoršení zraku." Ja byla na laseru jenom na jedno oko (kvuli kratkozrakosti), dnes uz je to 15 let a ja vidim porad stejne: levym okem ctu, pravym obhlizim latifundie
Takze ten blok tam nekde byl, ale zmizel... jestli to tak je, tak u tebe ten blok preziva. Mozna by ti pomohlo zkusit vycitit, kde je ten zakopanej... blok? Drzim ti palce
http://www.uloz.to/hledej?q=norbekov
To Slavek: "Necvičíte, abyste se dostali na spartakiádu." To je prave ten pruser - celej zivot byt cvicen(a), ze nejni dulezity to cviceni ale prave ta spartakiada.... tohle zlomit a ostatni uz se podda.
To Lenka: "Mám zkušenost asi jako všichni, že silnější brýle NIC neřeší, jen krátkodobě a pak opět dochází k návyku a zhoršení zraku." Ja byla na laseru jenom na jedno oko (kvuli kratkozrakosti), dnes uz je to 15 let a ja vidim porad stejne: levym okem ctu, pravym obhlizim latifundie
Takze ten blok tam nekde byl, ale zmizel... jestli to tak je, tak u tebe ten blok preziva. Mozna by ti pomohlo zkusit vycitit, kde je ten zakopanej... blok? Drzim ti palce
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
-
- Zasloužilý člen
Tak sem s ní - a hlavně s tvými postřehy z ní, rádi se něco přiučíme!Lopata43 píše:jakto že tu nebyla zmíněna kniha moc podvědomí od j. Murphy
-
- Stálý člen
-
- Starší člen
- Dal: 283 poděkování
- Dostal: 155 poděkování
Lopato, precti si znova, nejlip nekolikrat, tuhle vetu cos napsal. Verim tomu, ze se chces dostat kousek dal sam se sebou, jinak bys na tomhle webu asi nebyl.... tak si tu svoji vetu precti este a znova a zas. Copak je s ni spatne?Lopata43 píše:jakto že tu nebyla zmíněna kniha moc podvědomí od j. Murphy
Maly dite krici na celej barak, protoze neco chce.
Dospelej se zamysli... Drzim ti palce!
Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
-
- Zasloužilý člen
Aha Nevím, jak to máš ty, ale když jsem asi před rokem začala "náhodou" objevovat všechny tyhle pro mě dosud neznámé teorie, ledasčemu jsem nevěřila. Ale ony přicházely znovu, z různých pramenů, od různých autorů... pak jsem se začala i sama v reálu přesvědčovat o tom, že na tom všem asi něco je. Když jsem tehdy "objevila" Eckharta Tolleho, bylo to na mě příliš, prostě jsem mu nerozuměla - a teď ho hltám, žasnu, jak umí všechno pojmenovat. Třeba jeho : "O život nemůžete přijít, protože vy sami jste ten život!" je prostě úžasný! A možná ještě tak před půl rokem bych nad tím jen mávla rukou, že takový nesmysl...Lopata43 píše:v podstatě je to to samý jako tajemství.
No není to objevování krásné!? A ohromně osvobozující. Člověk si vybírá, co s ním nějak souzní, ostatní odsune a buď se k tomu časem vrátí, nebo to opravdu není pro něj... prostě náááádhera! Je v tom svoboda výběru, nikdo tě nehodnotí, neznámkuje, nikomu nejsi zodpovědný, jak a proč sis vybral právě tohle, s nikým nesoutěžíš, nesoudíš a nejsi souzen... A život se pak člověku pomalu ale jistě vylepšuje, získává nový pohled na svět, zklidňuje se... U málokoho je to hned, většinou to trvá nějaký ten čas, ale i ten proces stojí zato, aspoň podle mě.
Neocenitelné je i to, že si člověk může vyměňovat zkušenosti a názory tady na fóru, protože lidem kolem mě bych se mnohdy jevila jako pošuk. Třeba i jsem, ale nadmíru spokojený.
kachna
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Potvrzuji . Kachničko, každičké slovo jako kdyby jsi četla z mého srdce, mozku, z mého života .kachna píše:.....No není to objevování krásné!? A ohromně osvobozující. Člověk si vybírá, co s ním nějak souzní ... prostě náááádhera! ....
Neocenitelné je i to, že si člověk může vyměňovat zkušenosti a názory tady na fóru.....
Hanka
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Zasloužilý člen
Díky, Hani, moc jsi mě potěšila.hanka píše:... každičké slovo jako kdyby jsi četla z mého srdce, mozku, z mého života ...
Přidávám další dva odkazy z kapitol z knihy Svoboda od Brandon Bays, první je o nelpění, druhá o vědomí současného okamžiku. Vyzkoušela jsem na sobě, fungovalo, udělalo mi to dobře. Snad to poslouží i někomu dalšímu.
kachna
-
- Stálý člen
ceskymo píše:Lopato, precti si znova, nejlip nekolikrat, tuhle vetu cos napsal. ...Lopata43 píše:jakto že tu nebyla zmíněna kniha moc podvědomí od j. Murphy
Nejsem dostatečně inteligentní na to, abych pochopil, co tím myslíš.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Naprosto polopaticky, dítě se vyvíjí podle toho, co přijímá do svého podvědomí jako informace, co si vybere z toho bordelu, kterým je ládované. Do začátku je to hodně příklad rodičů, ale to brzy přerůstá ve škálu příkladů známých a pak samozřejmě i školních a literárních atp. Kupodivu se to týče i fyzického vzezření. To samozřejmě platí především pro zdravé jedince a nelze zanedbat ani zděděné vlastnosti a pocitové zkušenosti sdílené s matkou v době těhotenství. Čím je člověk vzdělanější, tím více se kouká zpět a reguluje si podvědomé víry především na základě špatných zkušeností. Ty se totiž vrývají do podvědomí prakticky okamžitě a tím daleko rychleji než zkušenosti dobré a neutrální. To člověka eventuelně zažene do hrobu, protože se nakonec doslova vyvaruje jakýchkoliv rizik a tím života, který je ve své podstatě velice nebezpečná záležitost.Lopata43 píše: ... Nejsem dostatečně inteligentní na to, abych pochopil, co tím myslíš.
Právě práce s podvědomím vede k velice zajímavým a překvapivým výsledkům, které dokáží být velice pozitivní jak pro tělo, tak pro ducha. Jak říkal major Těrazky, čo bolo, to bolo. Dítě se vyvíjí prakticky kam chce ono, dle svých rozhodnutí zapsaných do podvědomí a taky návyků. Dospěláci to ztrácejí, protože se naučí akumulovat a lpět na minulosti a samozřejmě se starých návyků těžko zbavují. Samozřejmě se to ale dá změnit kdykoliv v dospělosti a pro toho kdo to pochopí celkem snadno, pokud si naštuduje jak a nalajnuje si, jaký chce být a zapracuje na sobě. Je to daleko více otázka vůle, než inteligence. Ta dokonce dost často přijde během procesu.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
- hanka
- Zasloužilý člen
.. nejspíš takto, že ji dost lidí nečetlo ..Lopata43 píše:jakto že tu nebyla zmíněna kniha moc podvědomí od j. Murphy
Myslíš tuto? Já ji četla před lety a líbila se mi.
- Přílohy
-
- Dr. Joseph Murphy - Moc podvědomí I.pdf
- (1.52 MiB) Staženo 132 x
- hanka
- Zasloužilý člen
Koukám, že vyšel druhý díl, který jsem ještě nečetla .. to se musí dohnat
- Přílohy
-
- Moc-podvědomí-2-(Joseph-Murphy).pdf
- (613.39 KiB) Staženo 116 x
-
- Zasloužilý člen
Takhle cestovat ještě neumím, ale musí to být žúžo labúžo Máte někdo zkušenosti?