Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS a rakovina
-
- Nový člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: MMS a rakovina
Diky moc Batles takze myslis ze rakovinu zaludka by slo porazit s CDS a MMS2? samozrejme ze by si mi musel drzat sacharidovu dietu ..a ine veci ...a co este by takého by dobre zabralo na tento typ rakoviny? aby sa vyliecala bez ozarovania a chemoterapie
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
-
- Nový člen
Dakujem vsetkym za rady len viete ako to je ci sa ten kolega nato da prehovorit a neda na lekarov a necha sa ozarovat a chemoterapia myslim ze keby to MMS2 a CDS bral popritom by to bolo asi zbytocne co som dacital inde ze t´vtedy to moc nefunguje ...ale je to zazrak ze za par korun dokaze to MMS2 a CDS vyliecit rakovinu zaludka teda aspon ako tu pisete a je to aj niekto taky co sa z toho dostal pomocou týchto dvoch prípravkoch z rakoviny zaludka ???
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
Miroslave duše dobrá-to bych nedělala někoho přesvědčovat,to by se mohlo nevyplatit.Každý takto nemocný chce,aby ho někdo zachránil,ale musí si uvědomit,že on sám se musí zachraňovat-nikdo jiný to za něj neudělá.Takže ho naveďte na zdejší forum ať si počte a pokud bude opravdu chtít začne s uzdravováním sám.Je toho hodně,co musí udělat nejen MMs,rady nestačí,musí pochopit o co jde.Tady se může obrátit na anděly-je jich tu dosti/myslím členů,kteří pomáhají/
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
Miroslave, já jsem po operaci žaludku se stejnou diagnózou jako tvůj kolega. Chemo i ozař. jsem odmítla, začala jsem s MMS1 , dietou, aplikuji homeopatii, autopatii, kineziologii, chodila jsem na plazmu ( i když nedochodila :-)), beru kurkumu a jiné preparáty, medituji, čtu, chodím do kostela.......Je toho moc a je to těžký celoživotní boj zůstat naživu ve zdraví.
Na jaře budu 4 roky po. Věřím tomu a vím, že je to už napořád.
Na jaře budu 4 roky po. Věřím tomu a vím, že je to už napořád.
-
- Nový člen
ano Bobina on sa musi sam rozhodnut je to na nom mas pravdu nikoho do nicoho nebudem tlacit....Sisa takze si to porazila stym MMS1 a dietou tu rakovinu a nedaval si k tomu aj MMS2 ako to vravim Humble ze tak sa da rakovina porazit stymito dvoma
-
- Zasloužilý člen
Mirku, já jsem se bála MMS2, protože jsem byla po operaci a odstranili mi větší kus žaludku. Nevěděla jsem, jak by ten zbytek žaludku reagoval, byla to skoro šestihodinová operace, nechtěla jsem riskovat víc než to bylo nutné.
Ale čestně mohu prohlásit, že kdybych věděla před operací o MMS, nešla bych na ni a začala bych s MMS 1 i 2, atd.
U mě to byl po stanovení diagnózy velký fofr. Nedali mně chvilku na přemýšlení a ani nevím, byla bych toho schopna. Člověka po oznámení diagnózy paralyzuje strach, žije jak ve špatném snu.
A i ten systém oznámení diagnózy je nastaven špatně. Měl by být u toho psycholog, já měla v té době malé dítě, oni mě zavřeli do místnosti, kde ležel po kolonoskopii nějaký pán, bylo tam přítmí a tam jsem měla čekat na doktora. Byla jsem tam skoro hodinu, nekonečnou hodinu, kdy jsem jen přemýšlela, co bude s dcerou, až umřu.
Nepřeji to nikomu. Pak přišel doktor, sice projevil empatii, ale prosil mě, ať neodmítám chemo, že jsem ještě mladá. Nevím, jak poznal, že něco takového hrozí.
Až po operaci jsem se dala do práce. Sedla k internetu, sehnala potřebné doktory, co dělají i alternativu a hlavně to i umějí a to přes kamarádku, která se mezi nimi pohybuje, děkuji Bohu za ni, našla Batlese, taky děkuji Bohu za něho, našla toto fórum, i za to děkuji Bohu a už to jelo. :-)
Ale čestně mohu prohlásit, že kdybych věděla před operací o MMS, nešla bych na ni a začala bych s MMS 1 i 2, atd.
U mě to byl po stanovení diagnózy velký fofr. Nedali mně chvilku na přemýšlení a ani nevím, byla bych toho schopna. Člověka po oznámení diagnózy paralyzuje strach, žije jak ve špatném snu.
A i ten systém oznámení diagnózy je nastaven špatně. Měl by být u toho psycholog, já měla v té době malé dítě, oni mě zavřeli do místnosti, kde ležel po kolonoskopii nějaký pán, bylo tam přítmí a tam jsem měla čekat na doktora. Byla jsem tam skoro hodinu, nekonečnou hodinu, kdy jsem jen přemýšlela, co bude s dcerou, až umřu.
Nepřeji to nikomu. Pak přišel doktor, sice projevil empatii, ale prosil mě, ať neodmítám chemo, že jsem ještě mladá. Nevím, jak poznal, že něco takového hrozí.
Až po operaci jsem se dala do práce. Sedla k internetu, sehnala potřebné doktory, co dělají i alternativu a hlavně to i umějí a to přes kamarádku, která se mezi nimi pohybuje, děkuji Bohu za ni, našla Batlese, taky děkuji Bohu za něho, našla toto fórum, i za to děkuji Bohu a už to jelo. :-)
-
- Nový člen
Sisa a myslis ze je lepsie odmietnut operaciu a hned sa dat do MMS ja som si myslel ze treba mms dat az po opracii len vynechat akurát chemoterapiu este sa v tom nevyznam ale je to uzasne ze to MMS funguje proti rakovine ja som tomu moc neveril na zaciatku ale ked vidim kolkym ludom to pomohlo tak je to pravda .Sisa prajem vela sil a hlavne zdravia to je najdolezitejsie .
-
- Stálý člen
- Dal: 66 poděkování
- Dostal: 83 poděkování
Siso, plný souhlas, u mě to bylo hodně podobné.
Operace, za pár dní diagnoza rakovina - šok, strach, co bude s mými dětmi, až tu nebudu...., hlavou se mi honilo tisíce myšlenek, než jsem se nadála tak byla druhá operace a pak jsem v sobě nějak zmobilizovala všechny síly, chtěla jsem strašně moc žít, ne umřít a začala hledat informace, našla tohle úžasné fórum, Batlese a mnoho dalších úžasných lidí, měla jsem plnou podporu rodiny.
Já jsem po diagnoze více jak dva roky a také věřím a vím, že zdravá budu už napořád, nic jiného si nepřipouštím.
Operace, za pár dní diagnoza rakovina - šok, strach, co bude s mými dětmi, až tu nebudu...., hlavou se mi honilo tisíce myšlenek, než jsem se nadála tak byla druhá operace a pak jsem v sobě nějak zmobilizovala všechny síly, chtěla jsem strašně moc žít, ne umřít a začala hledat informace, našla tohle úžasné fórum, Batlese a mnoho dalších úžasných lidí, měla jsem plnou podporu rodiny.
Já jsem po diagnoze více jak dva roky a také věřím a vím, že zdravá budu už napořád, nic jiného si nepřipouštím.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
no kdyť píšu,že je tu anděl jménem Batles.
Mirku-můj muž měl rakovinu v ledvině a operaci odmítnul.Bylo to tak hrozně těžké rozhodování,ale nechala jsem to rozhodnutí na něm.Nikdy bych nikomu neradila jdi nebo nejdi na operaci,protože bych nesla tu zodpovědnost za jeho život.Pokud kolegovi poradíš,aby na operaci nešel a něco se zvrtne-dají ti to za vinu.Pokud poradíš,aby šel může se stát to samé,proto říkám nech to na něm.
Znám mnoho lidí s rakovinou a nikdo si nedal poradit-nikdo,tak už jsem to vzdala.Je toho totiž hrozně moc co člověk musí udělat a změnit,že se do toho nikomu nechce.Proto všichni kdož tady na foru jsou a jsou zdrávi mají můj obdiv,že mají tak obrovskou vůli-já nevím,zda bych to dokázala.
Mirku-můj muž měl rakovinu v ledvině a operaci odmítnul.Bylo to tak hrozně těžké rozhodování,ale nechala jsem to rozhodnutí na něm.Nikdy bych nikomu neradila jdi nebo nejdi na operaci,protože bych nesla tu zodpovědnost za jeho život.Pokud kolegovi poradíš,aby na operaci nešel a něco se zvrtne-dají ti to za vinu.Pokud poradíš,aby šel může se stát to samé,proto říkám nech to na něm.
Znám mnoho lidí s rakovinou a nikdo si nedal poradit-nikdo,tak už jsem to vzdala.Je toho totiž hrozně moc co člověk musí udělat a změnit,že se do toho nikomu nechce.Proto všichni kdož tady na foru jsou a jsou zdrávi mají můj obdiv,že mají tak obrovskou vůli-já nevím,zda bych to dokázala.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 22 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ono není divu,že MMS zabírá na rakovinu.Podle nových zjištění je to plíseň candida.Candida albicans je druh kvasinky, jenž někdy u lidí způsobuje ústní a genitální houbové infekce. Tato mykóza je zejména častou příčinou nemocí a úmrtí u osob se sníženou imunitou (vlivem AIDS, chemoterapie, transplantace orgánů).
Candida má ráda kyselé prostředí a to běžné stravovaní vytváří.Proto je dobré změnit celkově i zdravotní styl života.
Zapni si dole v pravém rohu titulky.
Candida má ráda kyselé prostředí a to běžné stravovaní vytváří.Proto je dobré změnit celkově i zdravotní styl života.
Zapni si dole v pravém rohu titulky.
-
- Zasloužilý člen
Mirku, odmítnout operaci je těžké, pokud se člověk bojí. Ty ani radit nemůžeš, jak píše Bobina, dali by ti to za vinu v případě komplikací. A když dotyčný nezná MMS a tím pádem mu nevěří, neradila bych.
Ale můžeš se zmínit, že může tu operaci pošoupnout, nemoc se nevyvíjí tak rychle, že dva měsíce by změnily situaci. Když by nenastalo zlepšení, operovat ho můžou kdykoli.
J. Humble popisuje vyléčené případy u lidí, kteří neabsolvovali žádnou léčbu. Tumor se stáhnul až zmizel. Já bych tím pádem nepřišla o kus žaludku.
Ale můžeš se zmínit, že může tu operaci pošoupnout, nemoc se nevyvíjí tak rychle, že dva měsíce by změnily situaci. Když by nenastalo zlepšení, operovat ho můžou kdykoli.
J. Humble popisuje vyléčené případy u lidí, kteří neabsolvovali žádnou léčbu. Tumor se stáhnul až zmizel. Já bych tím pádem nepřišla o kus žaludku.
-
- Zasloužilý člen
Pergy, ať se nám daří i nadále a přeji všem jen zdraví. Člověk může žít i na ulici, když je zdravý, všechno lze postupně vyřešit, každý problém. :-)
Dobry den,
rovnou se priznam, ze jsem prilis mnoho nebrouzdal, ale jde mi spise o sehnani kontaktu nebo popr. o sehnani rady a to co nejdrive. Od pritelkyne sesstra 15 let ma rakovinu (pacient). Ma napadenou michu a maly mozecek. Lekari ji uz propustili do domaciho osetrovani, protoze uz ji pry nemouhou nijak pomoci, prodelala chemo i ozarovani. To bylo nekolik dni pred vanoci. Zacali jsme ji davat MMS v piti. Bohuzel i pred zacatkem podavani MMS trpela nevolnosti a zvracela. MMS se podavalo asi 3 dny a dostali jsme se na 5 kapek. Kvuli zhorseni stavu a neschopnosti polikat se MMS prestalo podavat. Prisel zachvat a nyni je tlumena. Nyni zkousime tedy podavaty MMS aplikaci na kuzi 10kapek s DMSO. Toto planujem podavat 10hod dene asi 3 dny a pak 4 dny pauza a postupne navysovat. Kvuli bezvladnosti pacienta nevim jakou dalsi metodu bysme mohli pouzit, abysme do ni dostali nejake dalsi mnozstvi MMS.
Prosim o radu, popr. kontakt na osobu ktera by mohla poradit.
Dekuji
rovnou se priznam, ze jsem prilis mnoho nebrouzdal, ale jde mi spise o sehnani kontaktu nebo popr. o sehnani rady a to co nejdrive. Od pritelkyne sesstra 15 let ma rakovinu (pacient). Ma napadenou michu a maly mozecek. Lekari ji uz propustili do domaciho osetrovani, protoze uz ji pry nemouhou nijak pomoci, prodelala chemo i ozarovani. To bylo nekolik dni pred vanoci. Zacali jsme ji davat MMS v piti. Bohuzel i pred zacatkem podavani MMS trpela nevolnosti a zvracela. MMS se podavalo asi 3 dny a dostali jsme se na 5 kapek. Kvuli zhorseni stavu a neschopnosti polikat se MMS prestalo podavat. Prisel zachvat a nyni je tlumena. Nyni zkousime tedy podavaty MMS aplikaci na kuzi 10kapek s DMSO. Toto planujem podavat 10hod dene asi 3 dny a pak 4 dny pauza a postupne navysovat. Kvuli bezvladnosti pacienta nevim jakou dalsi metodu bysme mohli pouzit, abysme do ni dostali nejake dalsi mnozstvi MMS.
Prosim o radu, popr. kontakt na osobu ktera by mohla poradit.
Dekuji
-
- Starší člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 12 poděkování