Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
beluška
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

nežadoucí účinky MMS

Příspěvek od beluška »

Dobrý den,ráda bych se zeptala, zda má někdo nepříznivé zkušenosti s MMS kapkami? Užívala jsem je týden nejprve půl kapky, dvě a poslední den 4x3kapky a měla jsem pocit pálení v krku..Je možné se popálit? Děkuji

pergy
Stálý člen
Dal: 66 poděkování
Dostal: 83 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od pergy »

Moje jediné nepříznivé zkušenosti s MMS jsou průjem a únava. 3 kapky Ti každopádně nijak neublíží. Navyšovat je však třeba pomalu.
Já nyní piji více méně pouze CDS a když to přeženu, cítím pálení v krku. Zapiju čistou vodou nebo sním kousek hodně % čokolády a je to OK. 3 kapky Ti fakt neublíží.

roztomily.medvidek
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Re: nežadoucí účinky MMS

Příspěvek od roztomily.medvidek »

beluška píše:Dobrý den,ráda bych se zeptala, zda má někdo nepříznivé zkušenosti s MMS kapkami? Užívala jsem je týden nejprve půl kapky, dvě a poslední den 4x3kapky a měla jsem pocit pálení v krku..Je možné se popálit? Děkuji
Popálit asi ne, po smíchání mě PH papírek ukazoval cca 6-7 PH, snad jen vysoká koncentrace MMS může mít za následek nepříjemný pocit což tvoje realita dékoduje jako " pálení"..

Čistím si zuby 10 aktivních kapek v 1 dcl vody a když s tím kloktám, část se dostane i do krku pocit pálení sem neměl..

Každopádně řádně promíchat obě látky a opatrně :bye:

Jsem nekonečná energie zdroje, jsem nekonečné vědomí, jsem nekonečná láska a vše ostatní je pouze ILUZE.
Jsem tady a teď, jsem tu proto, abych žil a užil si to.
xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Re: nežadoucí účinky MMS

Příspěvek od xdraho »

roztomily.medvidek píše:Popálit asi ne, po smíchání mě PH papírek ukazoval cca 6-7 PH, snad jen vysoká koncentrace MMS může mít za následek nepříjemný pocit což tvoje realita dékoduje jako " pálení"..
To škrabání v krku není od toho, že by byly kapky nějak kyselé, ale prostě z toho, že plyn chlordioxid je opravdu poměrně agresivní činidlo. Však se také používá jako desinfekční prostředek a jako bělidlo při výrobě papíru.
Zkuste si dát trochu silněji připraveného MMS nebo koncentrovanější CDS do skleničky a převraťte na kousek barevné látky. Nechte chvíli působit a po vyschnutí budete mít na látce vybělené kolečko.
Možná, že by se tímto způsobem dalo i batikovat :-)
Takže si myslím, že při neopatrném zacházení se opravdu "popálit" lze. Slabounké škrabání v krku je, dle mého, taková dobrá "kontrolka", že více by se to už přehánět nemělo.

jerryul
Nový člen

MMS a celiakie

Příspěvek od jerryul »

zajímalo by mne,jestli má někdo zkušenosti s MMS a celiakií.....předem díky za příspěvky :good:

juliah
Nový člen

Příspěvek od juliah »

Dobry den, chcem sa spytat, ci by mi vedel niekto poradit... kamarat ma uz 3 mesiac zvysenu teplotu + bolesti hrdla. Lekar nasadil 2x neuspesne antibiotika a vzdsl to. Chalan berie kolostrum plus nejake vyzivove doplnky(ktore stoja za prd) a nepomaha... mozem mu nasadit MMS liecbu? Dakujem pekne a prajem krasny vecer, Julia.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Pokud jsou ATB neúčinná, tak se zřejmě jedná o cosi "virového", takže s tím by si mělo MMS poradit. Začněte s malými dávkami, pomalu a opatrně navyšujte - od třetího dne raději pár dní počkejte na dosažené dávce.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
juliah
Nový člen

Příspěvek od juliah »

Dakujem velmi pekne :)

Edit: smazána zbytečná citace - poo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

přednášky

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Několik MMS a přidružených přednášek včetně návodu na výrobu CDS2.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Foxx5225
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Příspěvek od Foxx5225 »

Dobrý den,
doufám, že píšu ke správnému tématu..
Asi za měsíc se nám má narodit děcko a protože silně uvažujeme o jeho NEočkování, přemýšlím, jak jinak ještě ochránit jeho zdraví, teda spíš podpořit vývoj jeho vlastní imunity.
Osobně užívám "preventivní dávky" MMS, sirnou patlaninu, atd. (vše funguje úžasně).

Chtěl bych tímto požádat, jestli máte zkušenosti s MMS pro novorozence, nebo jestli počkat na pozdější věk? Jak tedy podpořit vývoj imunity?
Oba (rodiče) jsme naprosto zdraví (27 a 30 let).

díky za jakékoli info, třeba i Vaše názory k očkování dětí. Informace hledám aktivně již nějakou dobu, ale protože se blíží "den D", chceme zaujmout finální postoj.

děkuji, Foxx

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Foxx5225 píše: ... Chtěl bych tímto požádat, jestli máte zkušenosti s MMS pro novorozence, ...
Probůh?!?!
Do novorozence patří akorát mateřské mléko a mraky péče a lásky. Proč řešíš, co už dávno vyřešila matička příroda, která je asi tak miliardkrát chytřejší než celý lidstvo a to za celou svou historii. Cpát do prcka cokoliv jiného než to mateřský mlíko, včetně MMS, je stejná pakárna jako ho očkovat, tedy pokud není nemocné. Pak už to je o něčem jiném a i tak opatrně.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Foxx5225 píše: Jak tedy podpořit vývoj imunity?
Oba (rodiče) jsme naprosto zdraví (27 a 30 let).
děkuji, Foxx
Matička příroda vyřešila velký prd :) Bohové stvořiltelé byl asi taky pěkní magoři-jak nahoře, tak dole. Jeden žere druhého :!: :mrgreen: A nechá přežít jen ty nejsilnější :jump:
Vůbec nevyřešila například olovo ani rtuť v mateřském mléku....
Tyto dva neurotoxiny (nikoli karcinogeny) samy nezmizí bohužel ani při správné stravě. Ony se pouze akumulují a to hlavně v kostech tvořícího se miminka ze tkání maminčiného těla. A pak stačí například pouze očkování miminek a spoštěcí faktor je na světě-viz složení vakcín. Farmacie to moc dobře ví, čím chytat do pasti už i malinké lidské bytosti. Občas to farmacie přežene a je zde syndrom náhlého úmrtí....No dost již o tom.
Miminko bych nechal přilétnout do života svou vlastní cestou a nějaký týden nechal všemu volný průběh, ovšem s bedlivým pozorováním vnímání a reflexů.
Pak bych při koupání používal několik mililitrů CDS aktiv. HCl :D , nikoli hydrogensíranem sodným :mrgreen: :!:
Nojo, asi tak bych to udělal já. Co na to moje žena, to nevím :D
Batles

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Batles píše: ... Matička příroda vyřešila velký prd ...
Tak to zas prrr. Vše o čem píšeš je dílem člověčí katastrofálně podřadné inteligence. S tím souvisí i člověčí představy, že je cokoliv špatně s přežitím nejsilnějších.

S laskavým pozdravem, Slávek.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Batles píše:Nojo, asi tak bych to udělal já. Co na to moje žena, to nevím
S téměř jistotou se dá předpokládat, že něco diametrálně odlišného.
Doma nejsme nikdo nikdy prorokem.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Příspěvek od Batles »

Slavek Krepelka píše:
Batles píše: ... Matička příroda vyřešila velký prd ...
Tak to zas prrr. Vše o čem píšeš je dílem člověčí katastrofálně podřadné inteligence.
:?: Jak má člověk prsty v tom, že kočka žere kuřátko :?: Inteligentní delfínci žerou roztomiloučké sardinky? Člověk?
To zas prrr. To příroda.......

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“