Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS a rakovina

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Re: MMS a rakovina

Příspěvek od Bobina »

no budeš mít těžké rozhodování.Přečti si TPK pátera Ferdy,Gersonova terapie,Konec jedné choroby lidstva-Mathiase Ratha,lék Ukrain, je více možností,ale já bych v tomto případě volila Gersonovu terapii.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:? Je to blbé psát ale každý nejdříve jde k dr kde ho otravují, pálí, řežou a pak když už ho odkopnou tak zkouší alternativu :bhead: já osobně bych šel nejdříve do alternativy protože ta má daleko větší šanci člověka uzdravit i když taky není všemožná tím se nechci nikoho dotknout :enaughty: píši jenom svůj názor :bye:

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

vokoune to není tak jednoduché-každý jde k lékaři,jelikož jim věříme-jsme tak vychováni,máme silně zakořeněný syndrom bílého pláště.

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:) Bobino asi máš pravdu :) nejhorší je že se z toho vytratila pomoc bližnímu ale zůstali jenom peníze :bhead:

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Chenda, pomůže uživatel Batles, telefon má v profilu.
Co se týče MMS, měla by brát jenom kolik snese, třeba 1 měsíc po 1 kapičce/hod a nelámat to přes koleno. Tam je důležité udržovat nějakou stabilní hladinu v těle, lze doplňovat pomocí koupele nebo toho pytle jak je v knížce. Pak navýšit o 1 kapičku, atd. Klidně opět i měsíc. Hlavně pomalu, pacient se nesmí cítit špatně. Nezapomínat na to, že MMS musí kromě nemoci srovnat stav i po léčení. Vždyť chemoterapie jsou jedy, to je nápor na játra a vy tlačíte za tak krátkoou dobu na 5 kapek. Je NUTNÉ poslouchat své tělo.
Hodně štěstí.

Haanice
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Haanice »

Lidé dobrý, možná se to tu někde píše, ale nestihla jsem listovat, vznáším tedy dotaz rovnou. Došlo i na nás a strýci objevili nádor na jícnu. Nevíme ještě, jaký typ, ale vzhledem k tomu, že neplánují rychlou operaci, máme dojem, že už to ani operovat nepůjde. Nevím, ale hlavně jsem velice skeptická k nemocnici našeho města a kraje. Nicméně já sama mám zkušenost s užitím MMS2 na léčbu děsivého ekzému na ruce. Je z 97 procent pryč. Jsem asi jediná v rodině, ale chtěla bych strýce donutit k vyzkoušení MMS. POradíte mi někdo, jak se v takovém příapdě, jde-li o nádor, postupuje? MOoooc díky!!!

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Haanice, já ti doporučuji koupit si knížku. Jednak je tam všechno na jedném místě a jednak ty publikované případy vyléčení pomohou strýci psychicky.
Jinak se postupuje jako vždycky, od jedné kapičky 10 a více hodin denně, navyšovat pomalu a postupně, přidat MMS2, aplikovat i dýcháním a koupelí.
Různé způsoby přípravy MMS najdeš i tady na fóru, chce to mít pár dní čas a dobrý zadek, protože je toho hodně.
No a velice účinný je lék Ukrain, podrobnosti zde i na YouTube.
Držím palce.

Haanice
Nový člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Příspěvek od Haanice »

Siso, děkuju! Bohužel nevím, jestli k tomu strýce vůbec přiměju. Nádor je zhoubný a zasáhl už vše kolem, takže podle strýcovy povahy soudím, že skepse k MMS zvítězí. Ale to už je na člověku samém. Každopádně udělám, co se dá a ještě jednou děkuju za radu!

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Haanice, strýc si musí vybrat. Chce žít nebo ne? Takže skepse stranou.
Nebo zkuste sehnat ten Ukrain, prodává se v dosti státech kolem a i od pana profesora ho lze získat, Stačí mu napsat, odpovídá hned.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Haanice - pokud bude strýc skeptický vůči MMS a podobným "chemickým" preparátům, můžeš ho zkusit přemluvit na kúru pátera Ferdy http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=2926
Při ní se pouze pijí zeleninové šťávy a čaje - vzhledem k tomu, že se zmiňuješ o jícnu, tak se u strýce dá v dohledné době očekávat ztížené polykání, které by ho k tekuté stravě dřív nebo později přivedlo tak jako tak.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Miroslav7
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Miroslav7 »

Podla mna je to blbost v terajsej dobe sa liecit stravou ked je vsetko postriekane aj bio potraviny su striekane ...a spoliehat sa iba na zelenivo stavy a ovocie na rakovinu urcite nebude stacit nevravim ze je to zle ale urcite slabe aby to porazilo rakovinu ...ked tak pridal by som B17 v iniekcnej forme a vysoko davkovany vitamin C infuzne nad 75g len tedy je citoxicky pre rakovinove bunky rozne silne enyzimy ,graviolu a pod....druha moznost je MMS1 s MMS2 alebo cds patral som po roznych strankach na internete aj tu a vela ludi mi potrvdilo ze ano MMS dokaze rakovinu znicit ale nesmiete brat chemoterapiu jedine vtedy zaberie MMS ...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Miroslav7 píše:Podla mna je to blbost v terajsej dobe sa liecit stravou ked je vsetko postriekane aj bio potraviny su striekane ...a spoliehat sa iba na zelenivo stavy a ovocie na rakovinu urcite nebude stacit ...
Tvůj názor Ti vyvracet nebudu, ovšem z toho co píšeš je mi jasné, že jsi si kúru pátera Ferdy ani nepřečetl - a kdyby snad ano, tak úplně zbytečně, protože jsi její princip vůbec nepochopil :!:
O Tebe a Tvůj názor mi vůbec nejde - jenom by mě mrzelo, kdyby se jím řídil i někdo další.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Milena
Nový člen

Příspěvek od Milena »

Dobrý den, prosím o radu, jestli bude někdo schopný, já už jsem ze všeho zoufalá.

Maminka má v současné době metastáze na játrech a na páteři, zkoušeli jsme MMS (ředěno kys. citronovou) do vaku, začínali jsme od 1 kapky, skončili na 14, ke konci jsme začali MMS (ředěno citr. šťávou) dávat v kapslích po půl kapce. Jenže pak šla mamka na chemo, má hodně vysoké onkomarkery a začali jí dávat cykloplatinu. Doteď (bojujeme už 5 let) snášela chemo bez problémů, vyspala se z toho, nezvracela, ale teď zvracela pořád (mám podezření, že to byla spíš psychika). Může se vůbec MMS podávat spolu s tou platinou? Ségra "někde viděla" že ne. Za jak dlouho po ukončení chemoterapie bychom případně s MMS mohli zase začít? Chodí jeden den v týdnu dva týdny po sobě a pak dva týdny ne. Můžeme podávat v mezidobí? A začínat vždycky od začátku od té jedné/půl kapky?

Děkuju moc za radu.

Ten zkrácený duplikát jsem Mileno umázl. SDK

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Milena píše: ... Jenže pak šla mamka na chemo, má hodně vysoké onkomarkery a začali jí dávat cykloplatinu. ....
Mileno, je mi to velice líto, ale s těma platinovejma chemo je veliký problém a asi byste o tom měli vědět. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... in#p117364 odstavec Ab) Rakovinné chemoterapie Klíčovým slovem pro další informace je "cisplatin".

Jinak MMS při chemo spíše značně pomáhá mírnit příznaky systémové otravy hlavně tím, že chemo neutralizuje, což samozřejmě záleží na dávkování. Šanci máte s nějakou přísnou džusovací dietou, Páter Ferda, Breus a podobně. MMS není všelék a skoro bych Ti navrhl si popovídat třeba s Batlesem.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
andreac
Nový člen

Příspěvek od andreac »

Dobrý večer, chtěla bych touto formou poprosit zasvěcené lidi o pomoc. Můj tatínek má karcinom na slinivce, metastáze v játrech. Již 15 dní užívá MMS (nyní 3 kapky 10x denně, a MMS2- 4x denně čtvrt tobolky). Včera mu bylo nevolno, tak jsme snížili počet kapek. Dnes mu lékař doporučil enzymy v kapslích a hned se mu též ulevilo. Zajímalo by mě, jak odhadnout správnou hranici množství MMS, když je člověku špatně i z jiných důvodů (špatné trávení, utlačení žlučovodu a žloutnutí, slabost z bolestí).. Jinak se snaží jíst i zeleninu, pít mrkvovou šťávu, jí i B17. Dále jsem chtěla nakoupit olej z černého kmínu+ lněný olej, ale nevím, jak to všechno zkombinovat, aby to bylo na míru. Také se maže DMSO a chtěla bych ho naučit i koupel v soli. Jinak také uvažuji o střídání MMS s CDS2, aby nebyl tolik překyselen. Nemá někdo zkušenosti se střídáním těchto forem? Děkuji předem za rady! Pokud by byl ochoten poradit i pan Batles, byla bych moc ráda :-) Děkuji!

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“