Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Batles píše: ... To zas prrr. To příroda ...
:D Konec konců, ať si do svého dítěte cpe kdo chce co chce a do sebe taky. I v tom jde o přežití nejsilnějších, anžto do té síly patří konec konců i inteligence nejen vlastní, ale i rodičů. Takže je vlastně vše v nejlepším pořádku, protože ona si to příroda eventuelně zase rozsortýruje po svém. Nicméně, osobně bych do svého novorozeněte necpal nic, pokud bych si nebyl zatra jistý, že je to absolutně nezbytné, a absolutně nikdy nic na paušál, že někde říkali že, když, a tuhle a onde toto a zase něco jiného.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Do MMS málokdy něco píšu ale mýslím si-zdravé rodiče, zdravé materské mléko-by mělo na začátek vystačit, pokud ještě k tomu oba myslíte na vynechání očkování - tak už se jen nenechat zvyklat od bílých plášťí.

Foxx5225
Nový člen
Dal: 3 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Příspěvek od Foxx5225 »

Slavek Krepelka píše: ... Do novorozence patří akorát mateřské mléko a mraky péče a lásky. ...
Omlouvám se, asi jsem se vyjádřil nepřesně.. Samozřejmě nemyslím MMS do něho cpát jen co přijde na svět, spíš mne zajímal názor někoho jiného, co se budování imunity týká.
A mimochodem, názor na očkování novorozenců máte jaký? Je jedno, ať už se jedná o Hexavkcinu, nebo nějaké pokročilejší..

díky

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Foxx5225 píše:.. názor na očkování novorozenců máte jaký?
Pokud je to očkování dobrovolné, tak raději ne.
Pokud je to očkování povinné, tak si předem jako podmínku provedení očkování vyžádej prázdnou ampuli, ze které byla vakcína nasáta - dokud nebudeš mít ampuli v ruce, tak doktor nesmí zapíchnout jehlu - a připrav se na to, že to bude boj!
Doma ampuli propláchni asi jedním až dvěma litry vody a potom z ní pár kapek nakapej dítěti do pusy. Tím vytvoříš homeopatický preparát, který bude účinkovat na případné nepříznivé účinky látek, přidaných do vakcíny kvůli její trvanlivosti.
Návod na proplachování je ve vlákně "Autopatie".

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Foxx5225 píše: ... A mimochodem, názor na očkování novorozenců máte jaký?
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1151 Celkem to vlákno přesně vyjadřuje můj názor jednak
a) že ta všivárna nevykazuje sebemenší pozitivní výsledky, což lze velice spolehlivě zjistit z historických grafických statistik,
b) že je velice ničivá, protože imunitu člověčí podrývá od časného dětství především poštváním přirozené imunity a to nevyíravým způsobem, nejen proti určitým cíleným patogenům, ale hlavně proti spoustě složek jídel a symbiotickým mikroorganismům,
c) že vystavuje organismus v mnoha případech i virovým nákazám z kontaminovaných vakcín, které ani nejsou člověku přirozené.

Informací a odkazů tam máš spoustu.

Katy-Vlasy
Nový člen

Koncentrace a dávkování

Příspěvek od Katy-Vlasy »

Ahojky,

prosím Vám, jak si poradit s koncentrací 20% chloristanu sodného ? jak si poradit s dávkováním, aby účinnost byla stejná jako při 24,5%? jestli se to tak dá uchopit ?

dík za odpovědi

:idea: Nezakládej kvůli dotazu nové vlákno - poo.

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

Ahoj. Jsem tu nový. Beru asi týden MMS, začal jsem pěkně dle návodu na jedné kapce a zvyšoval až na tři kapky+tři kysl citr./hod x 8denně. Průjem a mám jen po někteých jídlech. Mám pocit,že se ,,to" nemá rádo s bylinkovým čajem,co piju po ránu. To bych ale zvládal. Proč píšu: sliboval jsem si od MMS vyléčení křečových žil,co mám (jen)na jedné noze. Prodělal jsem 1x opraci, po prá letech to bylo zpět. Doktoři mi k tomu samozřejmě nedali vůbec žádné instrukce krom stahovacích punčoch. Teď jsem se dočetl,že MMS na křečáky asi nepomůže :-(
Druhá a ta hlavní věc je Tinitus-pískání v hlavě(ne v uších) se mi zhoršilo. Co s tím? Vydržet?

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Re: Koncentrace a dávkování

Příspěvek od xdraho »

Katy-Vlasy píše:jak si poradit s koncentrací 20% chloristanu sodného ?
Jestliže 10ml, což je cca 200 kapek, chloritanu s koncentrací 24,5% obsahuje podle dokumentace 3g vlastního chloritanu,
pak 10ml chloritanu s koncentrací 20% bude podle trojčlenky obsahovat 2,45g, tedy 1,22 krát méně.
Abych tedy použil stejmé množství chloritanu, měl bych roztoku s koncentraci 20% použít 1,22 krát více než roztoku s koncentrací 24,5%.
Tedy např. místo 3 kapek bych měl vzít 3,66 kapky.

mahatma

Re: Katy-Vlasy

Příspěvek od mahatma »

prosím Vám, jak si poradit s koncentrací 20% chloristanu sodného ?

Hlavne sa pozri, či máš to čo píšeš - chloristan sodný, alebo máš naozaj MMS - chloritan sodný. ak máš chloristan vylej ho a neužívaj. ak chloritan, tak to xdraho spočítal perfektne...

zuzis
Nový člen

Příspěvek od zuzis »

Ahoj všem. Možná se to tu už probíralo, já to ale nějak nemůžu najít. Slyšela jsem, že při čištění zubů pomocí aktivovaného mms se rozpadají amalgánové plomby. Je to pravda? Já bohužel amalgánové plomby vyměnit za bílé nemohu, staré hříchy z mládí už hold napravit nejdou. Mms čistí super, ale k čemu mi to bude, když se mi rozpadnou plomby. Proto se ptám a jaké máte s tím zkušenosti. Děkuju za odpovědi

mahatma

Příspěvek od mahatma »

ano, aktivované MMS nie je práve najvhodnejšie na umývanie zubov kvoli možnému zbytkovému obsaku kyselím, na umývanie zubov radšej odporúčam použiť CDS, alebo peroxid vodíka

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

Nevím,do kterého vlákna umístit,zajímavá zprávička o kyselině citronové:

http://www.novinky.cz/veda-skoly/326190 ... bunky.html

Asi i ona se podílí na účinku MMS, ač jsem příznivec CDS,je dobré to vědět.

Myslím,že vyzkouším.M.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

milnem píše:Nevím,do kterého vlákna umístit ..
Hmm, další bude.

Cituju: Pokud by tento objev fungoval na stejném principu i v případě lidských buněk, nemocní s rakovinou či po těžkých zraněních mají naději na kompletní uzdravení.

Naklep si tu do hledání "citrát sodný" a najdeš o co jde u MMS. Na tuhle ortodoxní prasárnu snad radši zapomeň :ethink: nebo se dej naložit do octa :laugh:

milnem
Zasloužilý člen
Dal: 849 poděkování
Dostal: 211 poděkování

Příspěvek od milnem »

OK Slávku,už jsem se poučila v
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... BD#p121163

máš to tam moc hezky vysvětleno.Díky.
M.

Milenium
Stálý člen
Dal: 53 poděkování
Dostal: 157 poděkování

Příspěvek od Milenium »

Pro lidi co zvažují začít používat nějakou z variant oxidu chloričitého může být cenné prostudování práce Patrika Schoupala

http://schoupal.blog.idnes.cz/clanok.as ... 3&bk=53218

Přeji moudrost všem, kteří jí hledají
Hořký život dortíkem neosladíš.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“