Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Boží Mlýny
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Magie, kouzla a zdraví
...aha....tak mě osobně to stačí....nevím jak se s tím vyrovnají ostatní m11
... věřím, že se " TO " povede ......
karkulko červená, máme smolu. roztomily.medvidek nám nič nevysvetlí, máme asi príliš nízke vibrácie a on sa až k nám zo svojich ezoterických teoretických výšin ani priblížiť nedokáže...
keď už nič nezaberá, tak správny ezoterik teoretik vytiahne EGO. s tým kto má ego predsa správny ezoterik nestráca čas...
keď už nič nezaberá, tak správny ezoterik teoretik vytiahne EGO. s tým kto má ego predsa správny ezoterik nestráca čas...
-
- Zasloužilý člen
...pro mne osobně je "medvídek" úžasné poučení , uvidíme dále, učit se je stále třeba a učit se je hlavně nutné z vlastních omylů. zatím na "medvídka" nemám správnou rezonanci, protože ta je u mě dána jedinou jistotou a tou je čas. a když "něco" mění podobu v čase, tak to je....přinejmenším nestandartní....zatím nevím, zatím hlouběji nechci diskutovat, protože mě to na této úrovni nepřináleží m11
p.s. nejraději vibruji po svém...a kdo chce ať se naladí....já nikoho nepotřebuji...
p.s.s medvídku, přelaď se
p.s. nejraději vibruji po svém...a kdo chce ať se naladí....já nikoho nepotřebuji...
p.s.s medvídku, přelaď se
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 6 poděkování
martin11 je na každém, aby si vzal z toho co potřebuje, každý má na výběr
V podstatě je časoprostorová anténa generátor volné energie, když si to budeš představovat v duchu, třeba se ti podaří tuto energii použít pro "načerpání nové energie", kdo ví.. Ale můžeš to vyzkoušet
mahatma I ty si můžeš brát co potřebuješ, je jen na tobě co si z toho vezmeš, pokud nic nechceš, je to tvoje volba
V podstatě je časoprostorová anténa generátor volné energie, když si to budeš představovat v duchu, třeba se ti podaří tuto energii použít pro "načerpání nové energie", kdo ví.. Ale můžeš to vyzkoušet
mahatma I ty si můžeš brát co potřebuješ, je jen na tobě co si z toho vezmeš, pokud nic nechceš, je to tvoje volba
Jsem nekonečná energie zdroje, jsem nekonečné vědomí, jsem nekonečná láska a vše ostatní je pouze ILUZE.
Jsem tady a teď, jsem tu proto, abych žil a užil si to.
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Pokud bych to vzal za pracovní hypotézu, přišlo by mi daleko rozumnější se medvídkovi pokusit pomoct, než do něj třískat klackem, byť i verbálním. O tom to vše je, karma nekarma.mahatma píše:roztomily.medvidek, ... pravdepodobne si značne zakomplexovaný neschopný chudák ...
Pokud to vezmu za pracovní hypotézu, přirovnám to k situaci člověka, který se vypravil na plánovanou trasu do Moravského krasu a po asi tak hodině zařval Macochahahahahah, anžto si cestu naplánoval přes ni a nezabrzdil. Jakprosím tě hodláš se nějak něco učit a vyvjet, pokud budeš tvrdohlavě lpět na nějakých plánech? Skutečně si myslím, že by Ti velice prospělo se přestat hrabat v těch hromadách interetového hnoje a obrátit se sám k sobě.roztomily.medvidek píše: ... no a pak je tu duše, která si sama před reinkarnací vybrala co,kde a kdy bude dělat, tvůj život který teď žiješ sis předem naplánoval....
Jinak bych si medvídku zkusil všimnout, jak ten Tvůj domělý štít selhal.
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
Slavek Krepelka to jsou jen informace, ber si z toho co chceš..
Duše funguje následovně:
Jsi součást vědomí v energetickém stavu,součást Všeho Co Je, vybereš si planetu, vybereš si místo, vybereš si rodinu kde se narodíš, předem už víš co bude tvůj život obnášet (víš to protože potřebuješ splatit karmické dluhy,pokud nějaké máš nebo prostě máš nějaký účel/cíl), ale ne všechno, protože spousta prožitků se generuje, tak jak jdeš životem ovlivňovaný více či méně různýma realitama lidí. Narodíš se. Ale nevím přesně jestli si můžeš naplánovat i to že si to máš pamatovat, pravděpodobně ano
Proč by měl štít selhávat, jede pořád tak jak je nastavený, není problém si ho upravit podle potřeby, stačí jen poslat myšlenku a je to.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Duše funguje následovně:
Jsi součást vědomí v energetickém stavu,součást Všeho Co Je, vybereš si planetu, vybereš si místo, vybereš si rodinu kde se narodíš, předem už víš co bude tvůj život obnášet (víš to protože potřebuješ splatit karmické dluhy,pokud nějaké máš nebo prostě máš nějaký účel/cíl), ale ne všechno, protože spousta prožitků se generuje, tak jak jdeš životem ovlivňovaný více či méně různýma realitama lidí. Narodíš se. Ale nevím přesně jestli si můžeš naplánovat i to že si to máš pamatovat, pravděpodobně ano
Proč by měl štít selhávat, jede pořád tak jak je nastavený, není problém si ho upravit podle potřeby, stačí jen poslat myšlenku a je to.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Naposledy upravil(a) roztomily.medvidek dne čtv 30 led 2014 18:22, celkem upraveno 1 x.
Jsem nekonečná energie zdroje, jsem nekonečné vědomí, jsem nekonečná láska a vše ostatní je pouze ILUZE.
-
- Stálý člen
jirik.tk přidal jsem dvě videa, vem si z toho co potřebuješ
Je zajímavé, že spousta lidí o svých schopnostech neví a přitom člověk má nesmírný potenciál.. Takže zkoušejte co dovedete a nenechejte se odradit od lidí co to v ten daný moment nechápou, protože v jiný moment to třeba pochopí
Je zajímavé, že spousta lidí o svých schopnostech neví a přitom člověk má nesmírný potenciál.. Takže zkoušejte co dovedete a nenechejte se odradit od lidí co to v ten daný moment nechápou, protože v jiný moment to třeba pochopí
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Díky za něroztomily.medvidek píše: to jsou jen informace, ber si z toho co chceš...
Hanka
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
-
- Stálý člen
- hanka
- Zasloužilý člen
Teal Scott se mi líbí už nějakou dobu, teď se ráda seznámím s Basharem
-
- Zasloužilý člen
moje osobní reakce na Baschar- Síla osobní představivosti...
Hm ....Baschar je dobrý manipulátor a ještě lepší řečník...dovede strhnout svými slovy, která jsou sice pravdivá, ale zavádějící. Svojím vystupováním dovede strhnout dav na svou víru, resp. na myšlenku, kterou chce "vnutit" svým posluchačům. V dávné i nedávné historii jsme zaznamenali mnoho takovýchto...Od různých malých sekt až po lenina nebo hitlera. dav se rád nechá vést, hlavně vidinou "lepších" zítřků. není nic jednoduššího nežli se nechat unášet myšlenkou...zítra bude lépe...a přespávat v lepenkové krabici pod mostem...
Síla osobní představivosti, když mluvíme o "Osobnosti" je, podle mého, někde jinde. Síla osobní představivosti je síla tvůrčí, s realizovatelným koncem. Namalovat podle myšlenky obraz, složit hudební dílo, postavit dům, sestrojit stroj. Nemusíme stavět svýma rukama, od toho jsou dělníci, bohužel právě ti, co nemají osobní vizi a nechávají se manipulovat. Milý medvídku, nevím, mezi které se řadíš, věříš, nebo realisuješ svoje myšlenky. Tím myslím svoje vlastní myšlenky. Abych nechodil daleko, vrátím se k sobě samému. Osobně jsem vymyslel stroj, který realizuji. A věřím, že...bude pracovat. že bude pracovat podle mých myšlenek. A ve vlastních myšlenkách, pokud jsou opravdu jen a jen naše, nám nikdo nepomůže. Svoje myšlenky mohu jen porovnávat s názory jiných a max.je poopravit, zavrhnout nebo se poučit. Svoje myšlenky mohu i prezentovat a je zase jen na mě, zdali je chci někomu vnutit / viz diktátoři výše/, nebo někoho poučit, což je být "malým" diktátorem, nebo bližního "jen " obdarovat, což je třeba namalovaný obraz, nebo jiná výtvarná či bodobná činnost.
Jo ještě k tvému štítu. Hezké výtvarné dílo, kdo to maloval?
Tak to je prozatím ode mne vše, co jsem na toto tema měl potřebu ...a nejen tobě zdělit.
S neodnimatelnou úctou k Tvé rezonanci zdraví martin11
Hm ....Baschar je dobrý manipulátor a ještě lepší řečník...dovede strhnout svými slovy, která jsou sice pravdivá, ale zavádějící. Svojím vystupováním dovede strhnout dav na svou víru, resp. na myšlenku, kterou chce "vnutit" svým posluchačům. V dávné i nedávné historii jsme zaznamenali mnoho takovýchto...Od různých malých sekt až po lenina nebo hitlera. dav se rád nechá vést, hlavně vidinou "lepších" zítřků. není nic jednoduššího nežli se nechat unášet myšlenkou...zítra bude lépe...a přespávat v lepenkové krabici pod mostem...
Síla osobní představivosti, když mluvíme o "Osobnosti" je, podle mého, někde jinde. Síla osobní představivosti je síla tvůrčí, s realizovatelným koncem. Namalovat podle myšlenky obraz, složit hudební dílo, postavit dům, sestrojit stroj. Nemusíme stavět svýma rukama, od toho jsou dělníci, bohužel právě ti, co nemají osobní vizi a nechávají se manipulovat. Milý medvídku, nevím, mezi které se řadíš, věříš, nebo realisuješ svoje myšlenky. Tím myslím svoje vlastní myšlenky. Abych nechodil daleko, vrátím se k sobě samému. Osobně jsem vymyslel stroj, který realizuji. A věřím, že...bude pracovat. že bude pracovat podle mých myšlenek. A ve vlastních myšlenkách, pokud jsou opravdu jen a jen naše, nám nikdo nepomůže. Svoje myšlenky mohu jen porovnávat s názory jiných a max.je poopravit, zavrhnout nebo se poučit. Svoje myšlenky mohu i prezentovat a je zase jen na mě, zdali je chci někomu vnutit / viz diktátoři výše/, nebo někoho poučit, což je být "malým" diktátorem, nebo bližního "jen " obdarovat, což je třeba namalovaný obraz, nebo jiná výtvarná či bodobná činnost.
Jo ještě k tvému štítu. Hezké výtvarné dílo, kdo to maloval?
Tak to je prozatím ode mne vše, co jsem na toto tema měl potřebu ...a nejen tobě zdělit.
S neodnimatelnou úctou k Tvé rezonanci zdraví martin11
- hanka
- Zasloužilý člen
Tak jsem si udělala čas a pustila si pár videí s Basharem… A jaký mám z něho pocit? .. . musím souhlasit s Martinem, bohužel i mně se Bashar jeví jako manipulátor. Přesto, že v mnoha věcech s ním souhlasím, celkový dojem nepůsobí v jeho prospěch. Možná ještě nemám ty správné vysoké vibrace, zato vibrace manipulátora poznám na sto honů ... Takže se raději vrátím k příjemné Teal Scott .hanka píše:Teal Scott se mi líbí už nějakou dobu, teď se ráda seznámím s Basharem
Tím ale nechci nikoho posuzovat ani odsuzovat, každý cítíme podle svého. Jsem stále ráda za materiály, které nám dal méďa k dispozici.
Co se týče toho štítu, jsem ráda, že nepotřebuji berličku k tomu, abych věřila ve své síly, ale uznávám, že jsou lidé, kterým ochranné symboly pomáhají
Tož tak. Hanka.
-
- Zasloužilý člen
pro hanka a třeba i ostatní čtoucí...
teď - ihned vezměta malý kousek papíru čistého třeba jen 5x10cm...a namalujte na něj obyčejnou tužkou cokoliv...
kolečko, čtvereček, stromeček, hvězdičku s kolika chcete cípy, sluníčko, nebo domeček, kytičku....
neomalovávejte, namalujte to jen tak, z hlavy jak vás to jednoduše napadne. A co dál????
kresbičku si dejte pod polštář....krásnou dobrou noc....zítra mě napište, jak jste se vyspali m11
teď - ihned vezměta malý kousek papíru čistého třeba jen 5x10cm...a namalujte na něj obyčejnou tužkou cokoliv...
kolečko, čtvereček, stromeček, hvězdičku s kolika chcete cípy, sluníčko, nebo domeček, kytičku....
neomalovávejte, namalujte to jen tak, z hlavy jak vás to jednoduše napadne. A co dál????
kresbičku si dejte pod polštář....krásnou dobrou noc....zítra mě napište, jak jste se vyspali m11
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Energetické štíty pro ochranu těla i ducha
Mluvíš-li o štítu, mluvíš i o meči, i když ho očekáváš v ruce někoho jiného. Co očekáváš, toho se Ti dostane a ujišťuji tě, že štít je prd zbraní proti meči. Zároveň tím jen podporuješ společenský chaotický negativismus, nemluvě o: "Podle sebe soudím Tebe", takže se od Tebe dá popřípadě očekávat přesně to, co očekáváš Ty sám. Tohle je celý problém i takzvané bílé magie, která je stejně jako černá jen o šarvátkách a tím chaosu, protože vše negativní je do nějaké míry chaotické. Jen plné otevření svého vlastního srdce nám eventuelně dovolí sami sebe plně harmonizovat a chaos si k sobě nepustit, na rozdíl od externích harmonií které s námi resonují. V těch spojených individuálních harmoniích je pak síla harmonie celo-společenské. Pokud máš potřebu štítu, máš strach a opět jde o chaos a tím kakofonii. Jsme každý jak píšťala varhan, které lze nazvat bohem. Podle toho, jak bude každý jeden z nás znít, budou znít i ty varhana. Dokud tohle nepochopíš, budeš žít v bludu a nepokoji a pokud tak i umřeš, uděláš si svůj vlastní očistec, pokud ne peklo v podsvětí, za řekou Styx. Zatím zníš velice falešně, což mě koplo teprve teď, kdy jsem si Tě přes ten Tvůj štít pustil na chvili "k tělu".roztomily.medvidek píše: ... Zde přikládám mnou navržený štít ...
S laskavým pozdravem, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Stálý člen
Slavek Krepelka každá informace nese vibraci, pokud máš tu vibraci nižší než je informace, tak informaci nepochopíš a žádné dohady okolo ti nijak nepomůžou. Štít je spirituální, přestaň myslet jen na hmotný svět, možná pak pochopíš,co nechápeš.
Už jsem psal,ať si každý vezme co chce, nikomu to nenutím.
Původně jsem ani o tom psát nechtěl, vy jste s tím začali, téma mělo být o štítech, někdo kdo má strach to změnil a začali se do mě navážet, já chtěl jen sem dát štít, nic víc.
Vy jste si ten chaos vytvořili a svádíte to na mě, je to vaše karma ne moje.
hanka bashar je arogantní protože zatím není světelná bytost,což i sám říká a mám to i ověřené z jiného zdroje, nikde sem neřekl, že všemu co říká musíš věřit, ověřuj si to, dneska není nic tajné, stačí se dívat okolo sebe.
Teal Scott je taky zajímavá, bohužel říká věci zbytečně složitě a ne všechno je pravda, neříkám že lže, beru si z toho co potřebuju.
Pozor na příjemné manipulátory.
martin11 kdo by to maloval já, na pochopení to stačí a o to jde.
Všichni se chytáte do své vlastní pasti, ohledně posuzování a odsuzování, jenže každý karmický dluh musí být splacen
Už jsem psal,ať si každý vezme co chce, nikomu to nenutím.
Původně jsem ani o tom psát nechtěl, vy jste s tím začali, téma mělo být o štítech, někdo kdo má strach to změnil a začali se do mě navážet, já chtěl jen sem dát štít, nic víc.
Vy jste si ten chaos vytvořili a svádíte to na mě, je to vaše karma ne moje.
hanka bashar je arogantní protože zatím není světelná bytost,což i sám říká a mám to i ověřené z jiného zdroje, nikde sem neřekl, že všemu co říká musíš věřit, ověřuj si to, dneska není nic tajné, stačí se dívat okolo sebe.
Teal Scott je taky zajímavá, bohužel říká věci zbytečně složitě a ne všechno je pravda, neříkám že lže, beru si z toho co potřebuju.
Pozor na příjemné manipulátory.
martin11 kdo by to maloval já, na pochopení to stačí a o to jde.
Všichni se chytáte do své vlastní pasti, ohledně posuzování a odsuzování, jenže každý karmický dluh musí být splacen