Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Boží Mlýny

Filosofie přírodních jevů.
Odpovědět
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Magie, kouzla a zdraví

Příspěvek od martin11 »

milý medvídku, protože mě zmiňuješ, tak se ozývám...podle toho hesla ...potrefená husa kejhá...
asi nevíš, že jsem ...výtvarník...mám velmi blízko k přetváření myšlenek do pozorovatelné podoby...přeloženo do srozumitelna....nápad=myšlenka = např obrázek...
pečlivě jsem si rozebral TVŮJ štít...po výtvarné stránce ho nehodnotím...každé dílo věc, okolnost i činnost má dva faktory...tj FORMU a OBSAH...forma je mě v tvém případě jedno...hodnotit ji nebudu...zaměřil jsem se na obsah...kresbu doplňuješ textem....proč...odpověď je jednoduchá....protože kresba NIC neříká...musíš ji vysvětlit ...vysvětlit textem. ...velmi zavádějícím textem...např slovo tyrkizová barva....neptám se proč tyrkizová....použil jsi "jen" zajímavé slovo..nic víc, nic míň....odbočím, ...umíš si představit, že by Leonardo da Vinchi u svého obrazu připsal ..." a všímejte si toho pohledu, výrazu tváře, rtů...." když "něco " stvoříš a presentuješ to, tak si uvědom, že výtvor musí representovat sám sebe....bez popisu...to co jsi namaloval není "automatická pračka" která potřebuje návod na použití........tak ...ostatní prominou, že jsem se vyplakal....Medvídku, zkus to znova a lépe....ze štítu musí vyzařovat vibrace...sama od sebe....a konečně z tebe také...je mě líto, ale mě jsi osobně neoslovil....vibruj si jak chceš....nevím jak ostatní zde... :idea: ale mě osobně je mi tě líto.
Nicméně zůstaň mezi námi, ale nesnaž se nás přesvědčovat o sílách, které zjevně sám neovládáš...
...mě osobně zachovej přízeň :good: :pivko: martin11 :D
p.s. to pifko :pivko: je na důkaz přátelství :!:

... věřím, že se " TO " povede ......
roztomily.medvidek
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 6 poděkování

Příspěvek od roztomily.medvidek »

martin11 ano pro případ, že kresba nic neříká je tam text.
Ve štítu je bílá až zlatá, růžová a smaragdová (tmavě zelená) takovou barvu má tuším archanděl rafael.
Já ti ten štít nenutil, stačilo se na něj podívat, v duchu si řekneš: co je to za blbost. A jdeš dál.
Už jsem tu psal několikrát, aby si každý bral co se mu hodí. Zřejmě je to věta , kterou někteří prostě nechápou.
Dneska už není nic tajné, všechno se dá dohledat a to je cíl každé duše, zdokonalovat se, tak neřešte blbosti okolo štítu a zdokonalujte se, proto jste tady na Zemi, v této holografické realitě, kde jsou všichni jak ve školce, prostě něco jako experiment v laboratoři. :color:

Samozřejmě si myslete co chcete, je to vaše zkušenost, váš prožitek, ale nezapomínejte na to, že všichni jsme jedno.:color:

Jsem nekonečná energie zdroje, jsem nekonečné vědomí, jsem nekonečná láska a vše ostatní je pouze ILUZE.
Jsem tady a teď, jsem tu proto, abych žil a užil si to.
mahatma

Příspěvek od mahatma »

Slávku a Martine, ste pre mňa inšpiráciou v tom, ako trpezlivo sa pokúšate ukázať medvídkovi niečo, čo je na prvý pohľad viditeľné, ale čo on vytrvale prehliada... tento "dar" trpezlivosti ešte nenám rozvinutý ako vy dvaja, ale s pribúdajúcimi skúsenosťami sa pomaly zlepšujem. ďakujem za vaše príspevky, aj keď neboli určené mne, ale ma obohatili hlavne svojou láskavosťou a múdrosťou.

roztomily.medvidek
Stálý člen

mahatma ano to jsi přesně uhodl "BINGO", nucené přesvědčování (programování vědomí), to dělají politici nebo náboženství nebo třeba televize, ta taky valí do hlavy spoustu hovadin a vyrábí sériově "tupé nemyslící hovada".
Co třeba to nechat na mě, třeba se ptám svého vyššího já co ono na to či ono.. :color:

Jsem nekonečná energie zdroje, jsem nekonečné vědomí, jsem nekonečná láska a vše ostatní je pouze ILUZE.
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

roztomily.medvidek píše:martin11 ano pro případ, že kresba nic neříká je tam text.
Ve štítu je bílá až zlatá, růžová a smaragdová (tmavě zelená) takovou barvu má tuším archanděl rafael.
Já ti ten štít nenutil, stačilo se na něj podívat, v duchu si řekneš: co je to za blbost. A jdeš dál.
Už jsem tu psal několikrát, aby si každý bral co se mu hodí. Zřejmě je to věta , kterou někteří prostě nechápou.
Dneska už není nic tajné, všechno se dá dohledat a to je cíl každé duše, zdokonalovat se, tak neřešte blbosti okolo štítu a zdokonalujte se, proto jste tady na Zemi, v této holografické realitě, kde jsou všichni jak ve školce, prostě něco jako experiment v laboratoři. :color:

Samozřejmě si myslete co chcete, je to vaše zkušenost, váš prožitek, ale nezapomínejte na to, že všichni jsme jedno.:color:
ač před chvilkou musím citovat...
to pro budoucí čtoucí, protože předpokládám že i za tisíc roků/ bez průhybu času jak uvádíš jinde/ budou budoucí číst...
tvůj text výš...to je na delší povídání a "vibrujícím " mnoho napoví.
tak...barva, nebo barvy...proč nám je popisuješ...každý jeden člověk va Zemi vnímá barvy jinak...jestli to nevíš , tak už to víš...
štít...je mě jasné , že jsi mě ho nenutil...a komu jsi ho tedy nutil...aha nikomu, tak proč ho ukazuješ...ten štít je jen a jen tvůj osobní...tak se s ním nechlub...a už nikdy a nikde, je jen tvůj, tak si ho važ...a doufej, že tě ochrání... viz diskuze výše, jak psal maha.. proti kopnutí tě těžko ochrání...
promiń to je z realného života...žádný hologram...

...a když už zmiňuješ hologram...víš vůbec co to je...??? :devil:
drobné poučení....hologram vznikl ve chvíly, kdy byl objeven laser, resp.laser světlo a to napomohlo vzniku techniky zvané holografický obraz / pro odborníky laicky řečeno ;) /+
a jen pro tebe....viděl jsi někdy kapku oleje na vodní hladině??? tu krásnou duhu??? tak to je také hologram.... :good:

tak...a souhlasím s tebou...a myslím, že i všichni čtoucí....všichni jsme jedno :good: martin11 :D

... věřím, že se " TO " povede ......
roztomily.medvidek
Stálý člen

Barvy jsou takové jaké je vidím já a jak je prožívám v tomto fyzickém těle.
Štít je spirituální (energie), pokud jsi přesvědčený, že existuje jen hmotný život je tvoje dogma.
Stále nechápeš co je hmotné a nehmotné, ten hologram co popisuješ ANO, ale to je hologram v hologramu.
To co vidíš fyzickýma očima je jen holografická realita, jen zpomalená vibrace světla, na určité frekvenci se zhmotní, to je celé.
A ty si prožiješ svůj život díky tomu, tvoje tělo je jen "tělo na prožití této zkušenosti".
Kapka oleje,duha nebo cokoliv jiného je Hologram, není to skutečné.
Ano všichni jsme Jedno (jedna stejná energie zdroje) a dohromady úplně všechno je: Všechno Co Je.

Edit: smazána zbytečná citace - poo.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

roztomily.medvidek píše:Slavek Krepelka každá informace nese vibraci, pokud máš tu vibraci nižší než je informace, tak informaci nepochopíš a žádné dohady okolo ti nijak nepomůžou.
Tuhle volovinu jsi si dokázal vymyslet sám, nebo jsi to někde zase okopnul? Ona je to totiž ani ne polovičatá, zkomolená pravda, založená na velice nedokonalých tvrzení vědistů, kteří v tom maj taky maltu, či spíše nás maltou krměj. Kdejaký blb to pak přežvýká a lezou z toho zas jen kravince. Až zjistíš, že například telepatie je instantní přenos informace na jakoukoliv vzdálenost, snad tě i napadne, že řeč o nějakých vibracích tady nefunguje. Pokud se podíváš na elpíčko, je to jen vroubkovaný plastik. Vibrace se dostaví až po dodání enerie na točení a přidáním snímače. Informace však na LP je, atd. Všechno je jinak, milý medvídku. Jestli žiješ v dojmu, že pokud je člověk na vyšší vibraci, nepřijímá vibraci nižší, žiješ opět v bludu. Drnkni si na kytaru na nízké E, utlum ho a poslouchej. Zbyde Ti byť velice slabá resonance vysokého E, tedy pokud je kytara v rozumném stavu a dobře naladěná. Probůh, člověče. Máš Ty vůbec tušení, na jaké škále vibrací pracuje živý organismus? Třeba blecha? Nemáš a nemůžeš mít, protože tak vysoké číslo si dokáže představit jedině "bůh". Nejseš ty náhodou účetní, nebo učitel tance, že tyhle věci jdou kolem Tebe tak širokým obloukem?
roztomily.medvidek píše: Štít je spirituální, přestaň myslet jen na hmotný svět.
Ten hmotný svět je milý medvídku jen vyjádřením toho spirituálního, jako je LP matetriálním ztělesněním záznamu řekněme hudby. Naprosto mi uniká, jak může někdo vůbec mít pocit, že ty dvě záležitosti naprosto nekompromisně nesouvisí. Než někdo zvedl první klacek, aby s ním něco roztřískal, či někoho švihnul po makovici, dostal nápad, žeby to tak moholo pracovat a ten nápad přišel, protože dotyčný se podceňoval. A nedej se mýlit. Já holou rukou rozkřápnu kokosový ořech, popřípadě kus křemene. Ty ne. Jak, že vidím jen ten materiální svět? Nikoliv. To Ty kráčíš podél naprosto jasných souvislostí a odmítáš je vidět, protože se Ti nohy vrklaj v kramflekách. Ty tady dokonce ani nepřesvědčuješ nás, ale sám sebe.

Co se týče těch mimořádných schopností, objevil jsi Anglii a máš pocit, žes objevil Ameriku. Hledáš ve zvláštních schopnostech podporu, což je fajn, ale jen potud, pokud se naučíš takových schopností využívat pro cokoliv jiného, než pro zformování vlastního pocitu nadřazenosti, vlastního použití své případné převahy nad druhými. To si rovnou můžeš koupit kvér, nebo se dát k policajtům. Poslouchej sebe a buď si zatraceně jistý, že jsi to skutečně Ty. Osobně jsem se znal s člověkem, co si povídal s "bohem", a po pár letech vyvraždil svých pět dětí, ženu a sebe. Proto nám byl taky dán rozum.

Tím končím Tvá Máňa. Osobně Ti medvídku gratuluju, že jsi se aspoň začal starat a jako každý takový, máš tím pádem šanci se eventuelně postarat. Já už k tomu nemám co říct a považuju za užitečnější si postavit PMM a gumičku, což je přesně to, čemu se teď hodlám chvíli věnovat. Je to pro mne o něco málo důležitější než házet další klacky tonoucímu, který očima plnými sole zírá na daleký břeh. Takže se opatruj.

S laskavým pozdravem, Slávek.

P.S. jinak k tomu "štítu". Teprve až se ti rozzáří sedmá čakra, budeš kompletní.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
roztomily.medvidek
Stálý člen

Slavek Krepelka píše: P.S. jinak k tomu "štítu". Teprve až se ti rozzáří sedmá čakra, budeš kompletní.
Hlavních čaker je 12 a ne 7.
Kompletní jsi pořád, jen si to musíš uvědomit, když si uvědomíš sama sebe, víš že jsi vlastně sám "Bůh".

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

martin11 píše:....Medvídku, zkus to znova a lépe...
No, já jsem daný ochranný štít úmyslně nechtěla hodnotit, protože ho vnímám tak, s jakým záměrem ho autor vytvořil. Nazval ho Ochranným štítem, a já věřím tomu, že kdo cítí potřebu se před něčím chránit a vybere si ho za ochránce, ochrání ho. Není vůbec důležité, jestli obrázek splňuje parametry obrazu či jiné parametry. Tu ochrannou sílu mu dává jak úmysl tvůrce, tak (a to hlavně) úmysl a víra přijímajícího.
Martine, možná si děláš legraci (v psaném slovu se ironie špatně rozeznává) ;) , když píšeš, že si máme nakreslit obrázek a dát ho na noc pod polštář - schválně, co to s námi udělá.. No, když ho nakreslíš jen tak z legrace, neudělá nic. Ale zkusme mu dát záměr a můžeme být hodně překvapeni …. Jestli mile nebo nemile, to záleží na záměru, který jsme mu dali.
Osobně si to skutečně vyzkouším, a ne jen jednu noc - dám mu ale záměr... :)
Potom dám vědět. :lol:
Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
roztomily.medvidek
Stálý člen

Ono je to jedno jestli obrázek nebo cokoliv jiného.
Třeba najdu nějaký kámen, řeknu si upřímně: Tento kámen je kámen, který uzdravuje fyzické tělo, generuje léčivé energie.
Stane se. Protože myšlenka tvoří realitu. Pokud to člověk řekne jen tak ,nevěří této myšlence, pak se nic nestane.
Vždy je důležité se vyjádřit naprosto přesně co chci a co nechci.

Ještě jeden malý dodatek:
Kdyby nebyla všude okolo holografická realita, tak ji nemůžeš myšlenkama měnit.
Naposledy upravil(a) roztomily.medvidek dne pát 31 led 2014 21:27, celkem upraveno 1 x.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

roztomily.medvidek píše:Hlavních čaker je 12 a ne 7.
Taky už jste si všimli, že roztomily.medvidek ví všechno mnohem líp, než my?
Měl bych ho za to obdivovat, ale kupodivu mi nepřipadá moc jako medvídek, a kdyby přece jenom trochu, tak už vůbec ne roztomilý - asi ve mně bude nějaká chyba :(

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
roztomily.medvidek
Stálý člen

poota prosím neber to tak , že bych zde někoho poučoval, to ne :enaughty:
Jen dávám informace, to je vše, berte si z toho co chcete, pokud nic nechcete neberte si nic. :color:

mahatma

Příspěvek od mahatma »

poota, to bude určite iba tým že máš nízke vibrácie na to, aby si chápal jeho genialitu a roztomilosť... ;)

roztomily.medvidek
Stálý člen

mahatma čím vyšší vibrace máš, tím víc využíváš % mozku.
To je myšlenka co mě teď "přiletěla" do vědomí :dknow:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

mahatma píše:poota, to bude určite iba tým že máš nízke vibrácie na to, ..
Určitě!
Ale nemám pocit, že by bylo dobré se je snažit mocí silou zvyšovat nad úroveň, která je v mém přirozeném dosahu.
Doznávám také, že chápání roztodivného medvídka pro mě není dostatečnou motivací a dokonce jsem se už smířil i s tím, že v tomto "oběhu" svou samsáru ještě nepřeruším, takže se zas někdy a někde "příště" nejspíš ještě setkáme.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Odpovědět

Zpět na „Universum“