Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Vitamin C

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Re: Vitamin C

Příspěvek od sisa »

A proč takový rozdíl? Co kdyby rakovinář postupoval podle prvního doporučení? Myslím C+ cukr?

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Příspěvek od cimirek »

sisa píše:A proč takový rozdíl? Co kdyby rakovinář postupoval podle prvního doporučení? Myslím C+ cukr?
Cukr rakovinu přiživuje.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

cimirek píše: ... Cukr rakovinu přiživuje.
On ji asi do nějaké míry přiživuje i Vit C. Aspoň candida a aspergilus nigra ho produkují, nigra dokonce kdysi komerčně. Jde víc o to, co se děje celkově. Cukr se jeví jako substance, která podobně jako DMSO je schopna některé látky dopravovat jako vozík do tkání a buněk, viz například javorový sirup, nebo melasa s jedlou sodou. Spíš bych se zamyslel nad tím, jaký cukr. Že jsem koukl na javorák, což je povětšinou sacharóza: :D http://en.wikipedia.org/wiki/Sucrose Sacharoza hoří v kyselině chlorné, která vzniká při reakci HCl a chloritanu draselného: 8 HClO3 + C12H22O11 → 11 H2O + 12 CO2 + 8 HCl

Co já se ještě nedozvím? Tělo (buňky) produkuje chlornou, produkuje někde HCl a je i v krvi a moči, takže to nebudou jen, nebo žaludeční uzlinky, a pálí cukry. :ethink: By mě zajímalo, jak je to s jinými chloritany, třeba :D se sodným, alias MMS. Se mi zdá, že ohromná spousta fiziologické bio a elektro chemie kráčí širokým obloukem kolem exklusivní ofiko teorie glukozového (Gyorgii-Krebs) cyklu a vůbec vyčarovaných metabolismů cukrů.

V každém případě mi nepřijde, že pokud je cukr použit pouze pro účel dopravy látek, které se do raka dovedou opřít, že je s ním něco moc špatně.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
alopat
Stálý člen
Dal: 4 poděkování
Dostal: 5 poděkování

Re: Citrát Sodný-informace

Příspěvek od alopat »

Oxid chloričitý a kyselina askorbová
Zdroj: http://schoupal.blog.idnes.cz/c/369003/ ... prvni.html
Naposledy upravil(a) alopat dne úte 18 úno 2014 17:59, celkem upraveno 2 x.

MUDr.ové čekají na Vaši kremaci, nejlépe tak zjistí stav minerálů a stopových prvků k odstranění pacientových obtíží.
alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

Souvisí příznivý účinek Vitamínu C podávaného nitrožilně s přeměnou na peroxid vodíku (považujete tuto přeměnu za prokázanou) nebo se příznivého účinku dosáhne pouze vstupem do postižené buňky ?

Je to zásadní věc, neboť rakovinná buňka ve stavu kyselosti a hypoxie nejraději nasává kyselinu dehydroaskorbovou (DHA).

Zdroj: http://www.sciencedirect.com/science/ar ... 7713003472
Naposledy upravil(a) alopat dne úte 18 úno 2014 18:56, celkem upraveno 3 x.

MUDr.ové čekají na Vaši kremaci, nejlépe tak zjistí stav minerálů a stopových prvků k odstranění pacientových obtíží.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

alopat píše:Je prokázána přeměna Vitamínu C v těle na peroxid vodíku nebo jde pouze o doměnku ? ....
Ani mi není jasné, kde jsi tu doměnku vyšťoural. Vit C funguje jako prostředník, alespoň podle alopatů, který jednak katalyzuje produkci H2O2 a jednak také H2O2 mění zpět na vodu. Podmínky těchto chemických reakcí v těle nejsou pokud vím přesně známy. Kdyby sis tohle vlákno pročetl, informace bys už určitě našel a netápal. Stejně tak bys našel odpovědi na své další otázky a zjistil, že i ty jsou nesprávné, jinými slovy, založené na nesprávných předpokladech, na které odpovědi nejsou. Stejně tak bys tu už našel informaci o reakci chlordioxidu a kyseliny askorbové na kyselinu dehydroaskorbovou. Kdyby sis počet v Tuhárském, který tu je, našel bys i odpovědi na své správné otázky.

alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

Ptal jsem se, neboť český lékař Bohumil Ptáček z JAR (http://jdem.cz/9pjj7) si aplikoval infúze peroxidu vodíku a Vitamín C užíval orálně.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Mimo téma (offtopic)
alopat píše:Ptal jsem se ...
No, ona je situace dnes už taková, že tady na FUPu se dopídíš daleko rychleji a snadněji informací, než se jich dopídíš jinde. Docela bych se vsadil, že DHA info tu bylo dříve a je definitivně více vyčerpávající než na MMS sites. Dokonce bych se vsadil, že to na ně přišlo odsud. Co se týče Ptáčka, je tady odkaz už asi tak rok, ne-li déle. Ne, že by FUP vědělo vše, ale ví celkem o všem podstatnémco se zdraví týče. Co se týče způsobu léčení a to i raka, je jich hafo a spousta k vyléčení vede. Jak to kdo provede je již jeho věc. Pokud máš potřebu se vyléčit z raka, udělej to třeba přesně podle Dr. Ptáčka a nemáš se na co ani ptát. U něj to fungovalo není důvod, proč by to nemělo fungovat u Tebe. Pokud to není dostupné, najdi si něco jiného, třeba Breuse, nebo Ferdu, nebo cokoliv jiného. Jde o lidi, kteří rozuměli pár věcem daleko líp než kdo z nás a pracovalo to a pracuje, Nač o tom spekulovat. Je potřeba se do něčeho vyzkoušeného pustit a dodržet, místo věčného tápání.

alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

sisa píše:A proč takový rozdíl? Co kdyby rakovinář postupoval podle prvního doporučení? Myslím C+ cukr?
Musel by využít kyselinu dehydroaskorbovou (DHA), která je do tkáně dopravována na inzulínu závislým transportním systémem přenášejícím glukózu. Vitamín C se do nádorové buňky přímo nedostane, neboť je kvůli kyselému prostředí a hypoxii utlumena aktivita jeho přenašeče do buněk.

Zdroj: http://www.sciencedirect.com/science/ar ... 7713003472

Tuhársky: Jedna z teórií o mechanizme cytotoxicity vitamínu C hovorí, že nárast koncentrácie vitamínu C vnútri nádorových buniek môže spôsobiť ich smrť prostredníctvom vnútornej lýzy.[696] Iné názory zase hovoria o exogénnej apoptóze.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

alopat píše: ... Musel by využít kyselinu dehydroaskorbovou (DHA), která je do tkáně dopravována ... Jedna z teórií
Snad se teda zkus vyléčit těma teoriema. Jsou jich plné knihovny. Až se Ti to povede, dej vědět ;) To už alopati dělaj cca 90 let a kdyby to někam vedlo, nebyli bychom zde. Jinak DHA si můžeš doma vyrobit, já už to do nějaké míry spáchal. Tady můžeš začít cucat info a jak na to. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=111006#p111006 Jinak tady taky máme funkci "hledat" skoro v pravém horním rohu každé stránky a docela to funguje.

Ahoj, Slávek.

alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

Poslal jsem mámu na infuze Vitamínu C, tak mě tahle teorie zaujala. Autor článku je biochemik a poradce pro mexickou nemocnici nabízející alternativní léčbu, ale chtěl jsem znát Slávkův názor, čímž se mu omlouvám, že jsem se mu kvůli tomu poněkud drze vloupal do vlákna a zároveň děkuji za nabídnuté odkazy.

Vypadá to, že to co nás zajímá je způsob jak dostat spolu s Vitamínem C do buňky kyslík a využít přitom snadnějšího vstupu dehydroaskorbátu transportním systémem přenášejícím glukózu. Okysličovat u těžce nemocného krev (CDS, CDI, MMS2, ozonem) při podávání Vitaminu C nebo to nechat na tělu samotném, vzhledem k nestálosti DHA ?

Možná by se k tomu měla vyjádřit také církev Genesis II, která chlordioxid propaguje.

alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

Takto vysvětlují účinek v brožuře k infuzní terapii - exogenním působením (viz. obrázek http://jdem.cz/9pyq7)

http://www.edukafarm.cz/c1175-mechanism ... rove-bunky

akvarista
Starší člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od akvarista »

dkamila píše:Jaara ,přeji brzké uzdravení a vím,že nemohu nikoho přemlouvat,ale operace je opravdu ta poslední možnost.Kdyby člověk věděl už do předu,jak to dopadne,ale to nikdo neví jaké to bude po operaci nebo bez operace,proto oddaluj operaci co nejdéle a je vidět,že ti vit. C pomáhá,když nepomůže jedna věc pomůže druhá.Vím,že už toho tady z fora víš hodně,ale přišla jsem na jednu věc po vit.C se hubne,tak se nelekni,když půjdeš s váhou dolu a pozor na NUTRIDRINK!!! :D
Je to fakt sračka,mám kamaráda se střevními problémy kterej ho chlastal ve velkym.Až když jsem mu řekl že to vyráběj ze soji, modifikované kukuřice a kdovíjakého tuku tak ho teprve přestal pít a je mu kupodivu líp.Hlavně ta GMOkukuřice může se střevama udělat pěkný brikule-píšou to v knížce doba jedová.

alopat
Stálý člen

Příspěvek od alopat »

Obr. 1 Struktura kyseliny askorbové a její proměny během fyziologických reakcí
Obr. 3 Možné cesty Vitamínu C k tvorbě peroxidu vodíku redukcí Fe+++
http://www.farmatid.no/id/4002.0

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

V knize o MMS Humbla, ale i Kalckera je ,,postaveno na hlavu" užívání antioxidantů a v podstatě to kritizují jako nesmyslné. Autoři taky kritizují teorii na vznik tzv.,,volných radikálů". Četli jste to? Co si o tom myslíte? Zdá se mi,že to co tam píšou, má hlavu a patu. Že by na to ale do teď nikdo nepřišel....?

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“