Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Fotečka z mechu a kapradí
Taky přihodím fotečku z výletu. Musel jsem se téměř plazit abych ji získal. Nazval jsem ji "Po čem v lese turisté šlapou".
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Pro Petera
to je cesta daruj a aniž budeš chtít budeš obdarován něčím co si nikde nikdo nekoupí, nevyrobí v číně, ale přesto je možné toho dostat tolik, kolik člověk bude chtít..
Moc pěkně sepsáno....
Pro Sana, tady je jedna z cest a nemusíš se bát, že jdeš špatným směrem......
Moc pěkně sepsáno....
Pro Sana, tady je jedna z cest a nemusíš se bát, že jdeš špatným směrem......
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
Hardvérový urychlovač ( pohodamaker )
...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 22:30, celkem upraveno 1 x.
Moucha - zachránce lidstva
...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 22:36, celkem upraveno 1 x.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moucha - zachránce lidstva
Chybí mně na stránce datum vyhotovení od p.Zemana.Proč?Tento článek jsem četl cca. před 7roky tak nevím..........
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
moucha
nejsem sledovatel života much- přijde mi to jako snůška kravin(promiň peter a Iv), jednak že to tak skutečně je a pak do toho namontovat boha.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: moucha
Nejde to jinak, než souhlasit. V tom žvástu například nějak chybí larvální stádium. http://www.destrol.cz/moucha.htmlajos píše:nejsem sledovatel života much- přijde mi to jako snůška kravin(promiň peter a Iv), jednak že to tak skutečně je a pak do toho namontovat boha.
Proto je to taky asi v relaxu.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: moucha
Teď jsem to overil.Ilem píše:Nejde to jinak, než souhlasit. V tom žvástu například nějak chybí larvální stádium. http://www.destrol.cz/moucha.htmlajos píše:nejsem sledovatel života much- přijde mi to jako snůška kravin(promiň peter a Iv), jednak že to tak skutečně je a pak do toho namontovat boha.
Proto je to taky asi v relaxu.
Vzal jsem mouchu a prichytil na nevodivy material špendlikem. Vzal Multimetr a zacal merit napeti na prazdno (pri necinosti mouchy) Hodnoty nejsou stabylni a pohybuji se okolo -1,5 až 1,5V. Pokud mouchu "nastarujete" napeti se zvedá o neuveritelnych 10,5V ovsem stridavych dle kmitu kridel cca 15-45Hz. Proud vsak stoji za ... nerosvitil jsem nani ani LEDku. Proto si myslim ze jako Frreenergije nepouzitelne.
Musela by se vyslechtit specialni moucha a na to asi nemam.
Elektrody jsem zapojil na kladelko(do prdelky) a hlavicku. Doporucuji nerezove hroty. Moucha dodava el. prou malou dobu a po oddeleni kridel nedodava vubec nic. Z toho usuzuji ze kridla slouzi jako nejaka antenka nebo co, ktera pohlcuje naboj z eteru. Jestli bude zajem dodam dokumentaci a foto na SZ . Timto koncim pokusy a tento zdroj FreeEnergie me dale nezajima.
Z.
Svět zboř! Já budu stát.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele: