Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Dotazovna - Vše o zdraví
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 90 poděkování
- Dostal: 194 poděkování
Re: Dotazovna - Vše o zdraví
Zanesené tlusté střevo. Každý má až několik kilogramů nánosu,atd. To jsem četl x-krát všude možně. Našel jsem si na youtube několik videí s kolonoskopií a na žádném není vidět v tlustém střevě nějaký nános. Fakt tomu nerozumím. Je to tedy jen blud?
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Bóže. Najdi si kolonoskopii a zjistíš, že jí vždy předchazí vyčistění střeva ať již klystýrem, či spíše průběžným klystýrovým výplachem obsahu, nebo vyvoláním průjmu, povětšinou roztokem epsomské soli.Kov píše:Zanesené tlusté střevo. ...
Ahoj, Slávek.
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
Čtu často až kila nánosů, v nich zavrtaní červi, tak jsem měl jinou představu jak to tam vypadá. Manželka na kolonoskopii nedávno byla. Jeden den předem nejedla a snědla jen gutalax. Žádný klystýr jí před vyšetřením nedělali. Je pravda,že zákrok nebyl hluboko, tak jestli existuje nějaké jiné vyšetření a jiná příprava nevím.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Tak sis přečetl, že každý až kila nánosů, na videích ta kila nevidíš a po nás chceš, abychom Ti to vysvětlili.
Bude asi lepší, když si sám rozhodneš, čemu chceš věřit - z toho co píšeš je docela možné, že ta kila nemá úplně každý a taky to, že ta kila když jsou rozprostřena do tenké vrstvy po celé ploše střev, tak nejsou prostým a neškoleným zrakem příliš patrná.
Zdravím - poota
Bude asi lepší, když si sám rozhodneš, čemu chceš věřit - z toho co píšeš je docela možné, že ta kila nemá úplně každý a taky to, že ta kila když jsou rozprostřena do tenké vrstvy po celé ploše střev, tak nejsou prostým a neškoleným zrakem příliš patrná.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
- Dal: 400 poděkování
- Dostal: 424 poděkování
Ja jsem dal do guglu youtube colonoscopy , vzal prvni odkaz co mi vylez, a slapnul jsem rovnou do toho, co jsi mozna neuspesne hledal, viz prvni obrazek . A pak jsem si dal do guglu youtube colonoscopy parasite a fakt dobry. Opet prvni odkaz co vylezl, az do 3. minuty OK a pak vidis jak je ta potvora cila a jak se tam prohani, viz obrazek cislo 2, klidne si to pust.Kov píše:...Našel jsem si na youtube několik videí s kolonoskopií a na žádném není vidět v tlustém střevě nějaký nános. Fakt tomu nerozumím. ...
PS: a dal jsem jeste 3. pokus, a uz v 5. vterine videa se to hemzilo pinwormama a fekaliema, viz posledni obrazek. Tak nevim, kam jsi koukal ty
PS2: fakt je, ze kila nanosu tam taky nevidim, ale i tak nic moc. Ty kila jsou zrejme v beznem zivote, kdyz se clovek nevyplachuje a po vyplachu se to zrejme vice mene vycisti. Ale bezny 150 kilovy American se asi normalne nevyplachuje a pak tam muze ty kila klidne mit. Coz odpovida tomu co pise Slavek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) pavelv dne úte 18 bře 2014 23:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
PavelV-já tuším napsal kolonoskopie-česky. To je už šumák. Dobrý hnus je na těch videích. A jak jsou ty bestie zavrtané do stěny. Ty kila zatvrdlých zbytků,co jsem o nic četl, by byl asi nějaký extrém.
Vždy po takovém pokecu- výměně názorů mé přesvědčení a víra v alternativní medicínu posílí. Známí mě mají za cvoka...
Opět díky pánové!
Vždy po takovém pokecu- výměně názorů mé přesvědčení a víra v alternativní medicínu posílí. Známí mě mají za cvoka...
Opět díky pánové!
Diagnostika
Zdravím všechny, potřeboval bych pomoci s diagnostikou. Příznaky- ztráta svalové hmoty, selhávání rovnováhy, rozmlžené vidění, záchvaty vzteku, není schopen vyjádřit myšlenku(dušnost při mluvení), zácpa.
pokud na něco přijdete budu rád. IMSI
pokud na něco přijdete budu rád. IMSI
Re: Diagnostika
diagnostika takto cez diskusiu nie je možná. na diagnostiku je tu expert Batles, skús mu napísať a dohodnúť sa s ním
-
- Stálý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
Re: "Oxidační Stres" a Vodík
Dobrá zpráva: testuji zdroj Magnesiumhydrogencarbonate 4 MgCO3 . Mg (OH)2 . 5H2O (nelíbí se mi tam ten louh ) ..... slibují ho za 25 USD/kg, což vidím jako zajímavé :-)
Špatná zpráva : Stále se plácám v pochybách
1. Askorbová s kovovým hořčíkem - co to vzniká na tyčce za černé saze ?
2. Askorbová s hydrogenuhličitanem hořčíku - co všechno z toho poleze ?
Ach jo, proč jsem před 40 lety nedával při chemii víc pozor .....
Snad někdo poradí.
Špatná zpráva : Stále se plácám v pochybách
1. Askorbová s kovovým hořčíkem - co to vzniká na tyčce za černé saze ?
2. Askorbová s hydrogenuhličitanem hořčíku - co všechno z toho poleze ?
Ach jo, proč jsem před 40 lety nedával při chemii víc pozor .....
Snad někdo poradí.
jojoba
-
- Nový člen
- Dal: 31 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: doplnění vápníku vaječnou skořápkou
a to robím jednoducho,i keď aj to je pracné..
Uvarené vajcia majú blanku tiež uvarenú,vydezinfikovanú a je preto aj pevnejšia, dá sa odlúpnuť.
Orazenú časť vyhodím.
Potom rozdrvím /valčekom,fľašou,mažiarom/ škrupinky na prášok -a je to na konzum.
Uvarené vajcia majú blanku tiež uvarenú,vydezinfikovanú a je preto aj pevnejšia, dá sa odlúpnuť.
Orazenú časť vyhodím.
Potom rozdrvím /valčekom,fľašou,mažiarom/ škrupinky na prášok -a je to na konzum.
- stevo69
- Stálý člen
- Dostal: 9 poděkování
Škrupina z vajíčka (skořápka)
Ahojte, čítal som že škrupina z vajíčka obsahuje vela vapnika a velké množstvo minerálov. Že stačí rozomlieť na prášok a denne užívať, vraj velmi dobre na zuby. Máte stým niekto skúsenosti?
Odpovědi najdeš i v tomto vlákně. Stačí si zadat do hledání "skořápky" SDK
Odpovědi najdeš i v tomto vlákně. Stačí si zadat do hledání "skořápky" SDK
-
- Zasloužilý člen
Černá mast vs nádory
Chtěl jsem najít nějaké zkušenosti s černou mastí,co o ní píše Humble v knize, a nenašel jsem o ní samostatné vlákno. Chtěl jsem poslat odkaz jednomu známému, který má po operaci. Vytáhli mu nádor na krku-pod bradou. Má jízvu od ucha k uchu jako kdyby ho někdo podříznul, takže nádor byl veliký. Říkal,že má jít brzy na ozařování(prý ne chemoterapii,jen ozařování-tomu nerozumím,ale prý mu to řekli). Pokud tedy máte nějaké zkušenosti s touto mastí,napište to prosím sem, případně přihoďte odkaz na užitečné informace. Jestli to funguje ve všech případech, z jaké hloubky to vytáhne nádor,atd. Myslím, že by se to mohlo hodit i někomu dalšímu.
Děkuji
Děkuji
- Slavek Krepelka
- Zasloužilý člen
- Dal: 2432 poděkování
- Dostal: 3249 poděkování
Re: Černá mast vs nádory
http://upramene.cz/forum/search.php?key ... mit=HledatKov píše:Chtěl jsem najít nějaké zkušenosti s černou mastí ...
http://upramene.cz/forum/search.php?key ... mit=Hledat
Slávek
Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem tu před časem psal, že vyzkouším nakloněnou postel a napíšu výsledky, tak se ozývám. V podstatě ihned po zvednutí jsem já i přítelkyně měli živější sny, přítelkyně říká že barevnější a já celkově reálnější i v nich přemýšlím téměř jak v bdělém stavu. Možná jsem o trošku málo unavený, ale těžko říct. Možná jsem i trochu klidnější. S jistotou můžu řict jen ty živější sny, ty ostatní věci jsou málo výrazné a taky do toho dělám spoustu jiných věcí, tak to může být něčím jiným.
-
- Starší člen
- Dal: 523 poděkování
- Dostal: 200 poděkování
Re: Černá mast vs nádory
Černá mast (black salve) http://www.naturalnews.com/039803_india ... _herb.htmlKov píše:Chtěl jsem najít nějaké zkušenosti s černou mastí,co o ní píše Humble
http://www.blacksalve.biz/black_salve.php
http://billolearyphuket.com/ArticleView ... ticleID=33
Podle vlastní zkušenosti mast opravdu nádory likviduje,ale je to velmi bolestivé,každý má jiné reakce,teplotu,zimnici,slabost.Nádor uschne a odtrhává se od zdravé tkáně,zespodu se vytlačuje ven a u každého to trvá různě dlouho,kdy odpadne nesmí se odtrhnout dříve,jsou tam malé kořínky,které musí uschnout.
Black salve jsem použila na 2 kožní metastázy 3X4 cm,nevím,jak hluboko byly,ale vystouplé byly asi 2cm.Nádory jsem namazala BS na 24 hod ,pak umyla mýdlem,Po 24 hod nádory uschly na placku,týden se nic nedělo,po týdnu otok,bolesti a praskání oddělování od zdravé tkáně to trvalo asi 3 týdny než odpadly a 4 týdny hojení.Nádory byly asi hodně hluboko bolesti maminka měla nejvíc na kostrči a konečníku a přitom metastázy byly na břiše,po odpadnutí bolesti přestaly.Metastázy jsem zlikvidovala,ale maminku nezachránila,jsou to 2 měsíce co umřela . Celý rok jsem hledala léčbu a zkoušela vše možné i nemožné a všechno bylo na nic ani nevím na co umřela,když nádory byly pryč prý na rakovinu.Ted mám deprese,jestli jsem maminku svou léčbou nezabila ,Jen chci upozornit,jakmile odmítnete léčbu doktoři se na Vás vykašlou za celý rok nebyla na CT už o ní neměli zájem i když mi tu 3 hodiny umírala v bolestech jí nedali ani tu debilní injekci proti bolesti a přitom rok žádné léky ani bolesti jinak neměla ,jen byly v šoku,že měla metastázy i na plicích a neměla kyslík a dýchala perfektně ,tak nevím,jestli tam stále ty metastázy měla
‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘