A pokud se to přeloží do češtiny: jedlá soda, kyselina citrónová, uhličitan sodný, lyofilizovaná kultúra rodu Heterokontophyta (kmen Heterokontophyta), proso seté, přeslička rolní, pazvonek dangšen (zdroj na saponiny, slizy, pryskyřice, vitaminy, minerální látky, organické kyseliny, třísloviny).Zloženie : Natrium Bicarbonicum, Acidum citricum, Natrium carbonicum, lyofilizovaná kultúra rodu Heterokontophyta, Panicum miliaceum, Equisetum arvense, Codonopsis pilosula.
Jinak ostatní využití rostlin je třeba uvedeno zde: http://popinave-rostliny.atlasrostlin.cz/
Tak si říkám, jestli je to vážně tak účinné antimykotikum jak píšeš, "účinne eliminuje Candidu minimálne 1 rok", protože v případě candidy je to dle mě dosti odvážné tvrzení. Zajímá mě to, protože vím, že candida je velmi odolný soupeř tam, kde je oslabená imunita. Asi nejvíce z toho složení ji bude ničit ta kyselina citrónová ve spojení s jedlou sodou a snad něco odvede i ten kmen Heterokontophyta. Čekal bych ale spíše chytrou houbu (pythium oligandrum), nebo kys. kaprilovou nebo oregano a taky černý vlašský ořech (black walnut), což jsou asi největší drtiči candidy, ale tohle mi přijde poněkud slabé složení. Samozřejmě ji slušně drtí i MMS a CDS. Ale nic ve zlém, jenom mě to tvé tvrzení zaujalo
P.S. Kamarád testoval i tvůj nosič účinných látek (nebudu prozrazovat co to je, protože nevím, zda to nepovažuješ za své know-how), u tvé směsi antihelmitik, ale není to bohužel ideální, což je škoda. Zatím nejúčinější obsahuje přípravek v tabletách pro koně s názvem Cheironmectin, obsahující Ivermectin a Praziquantel.