Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Craft »

Koukám mahatmo na to složení toho antimykotika, které si zřejmě i vyrábíš.
Zloženie : Natrium Bicarbonicum, Acidum citricum, Natrium carbonicum, lyofilizovaná kultúra rodu Heterokontophyta, Panicum miliaceum, Equisetum arvense, Codonopsis pilosula.
A pokud se to přeloží do češtiny: jedlá soda, kyselina citrónová, uhličitan sodný, lyofilizovaná kultúra rodu Heterokontophyta (kmen Heterokontophyta), proso seté, přeslička rolní, pazvonek dangšen (zdroj na saponiny, slizy, pryskyřice, vitaminy, minerální látky, organické kyseliny, třísloviny).
Jinak ostatní využití rostlin je třeba uvedeno zde: http://popinave-rostliny.atlasrostlin.cz/

Tak si říkám, jestli je to vážně tak účinné antimykotikum jak píšeš, "účinne eliminuje Candidu minimálne 1 rok", protože v případě candidy je to dle mě dosti odvážné tvrzení. Zajímá mě to, protože vím, že candida je velmi odolný soupeř tam, kde je oslabená imunita. Asi nejvíce z toho složení ji bude ničit ta kyselina citrónová ve spojení s jedlou sodou a snad něco odvede i ten kmen Heterokontophyta. Čekal bych ale spíše chytrou houbu (pythium oligandrum), nebo kys. kaprilovou nebo oregano a taky černý vlašský ořech (black walnut), což jsou asi největší drtiči candidy, ale tohle mi přijde poněkud slabé složení. Samozřejmě ji slušně drtí i MMS a CDS. Ale nic ve zlém, jenom mě to tvé tvrzení zaujalo ;)

P.S. Kamarád testoval i tvůj nosič účinných látek (nebudu prozrazovat co to je, protože nevím, zda to nepovažuješ za své know-how), u tvé směsi antihelmitik, ale není to bohužel ideální, což je škoda. Zatím nejúčinější obsahuje přípravek v tabletách pro koně s názvem Cheironmectin, obsahující Ivermectin a Praziquantel.

mahatma

Příspěvek od mahatma »

ano, vyrábam. vyčkaj času, Batles testuje antimykotikum aj antiparazitikum, výsledky zverejníme, prípadne mu napíš, ak Ťa to zaujíma
nosič nie je tajný, veď zloženie mám v príbalovom letáku k antiparazitiku...
kamarát čo testoval moje antiparazitikum je ak sa nemýlim z Brna, používa salviu. podľa toho čo som s ním hovoril, používa salviu značne divne... aj mne hovoril o cheiromectine. zvláštne je, že iba on jediný ho považuje za najúčinnejší.
k salvii po skúsenostich nemám dôveru, hlavný problém je tvorivosť ľudí čo ňou merajú všetko možné (možno aj čas, teplotu a dĺžku čuráku)
samotný princíp merania salviou je problematický - opakovane sa meria na tom istom bode - t.j. opakovane sa dráždi jeden bod a ten sa po opakovanom dráždení určite správa inak ako na začiatku merania... elektroakupunktúru som kedysi dávno robil a mám to overené...
pokiaľ sa salvia používa k meraniu tak ako bola vyvinutá a k čomu je určená, tak výsledky môžu byť pomerne presné.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Nevnímej to nějak zle, jenom mě to zaujalo a byla to spíše taková věcná poznmámka ;)
používa salviu značne divne
to jej určitě pobaví, až tě budu citovat :D
Ano je to on, ale odzkoušel jsem měřičů se Salvií vícero a teprve u něj se výsledky shodovali, všude jinde jak uvádíš je u měřičů různý rozptyl. Je pravda, že nejede zcela dle lajny Jonáš klubu, ale o to má zajímavější výsledky a zjištění, které tady mnohdy hodím k dobru. Navíc jako jeden z mála zná i návaznosti z lékařského hlediska, čili se dokáže prostopovat velmi hluboko k jádru pudla, což u měřících automatů je mizérie, ale nebudu nikomu v tomto brát iluze. Také si potrpí na detaily při měření, které mohou výrazně ovlivnit výsledky náměrů, a to že se třeba zásadně nedotýká svou rukou s měřícím hrotem ruky od klienta, což mnoho měřičů neřeší.
U těch měřičů s měřícími automaty typu oberon je to bohužel vždy limitováno také tím, co tyto stroje mají ve své databázi, která není nic moc obsáhlá, co si budeme tady namlouvat. Databáze Salvie tady velmi citelně vybočuje, to je jasný fakt, protože se spoustu věcí do ní i díky apelování Bláhové a jiných poradců doplnilo a je to spíše díky této databázi na poli diagnostických přístrojů takový unikát, i když představa a směr Jonáše je jiná. U Salvie je taky trochu problém, že dnes existující dvě databáze (starší DOS a novější Windows) + aktualizace. Obě však nejsou identické, co se vzorků týče, každá má něco navíc, asi i díky tomu, že Jonáš některé věci prostě tam mít nechce. Jinak u Salvie se ale přece snadno dá "odvařený bod" za včas zachytit a nahradit jej případně za jiný (sekundární) na ruce. To, že to někteří nedělají ani v průběhu měření, ale naladí si Salvii pouze na začátku měření je chyba měřiče, ne samotného přístroje :) Je ale nesmysl srovnávat tady klasické EAV a měření meridiánů, i když Salvie z jeho principů vychází.
Ale chápu tě, dříve jsem byl k některým věcem kolem Salvie stejně skeptický, ale až jeho výsledky mě přesvědčili, že pokud se to umí, je to paráda a taky, že schopných a hlavně znalých měřičů na Salvii bohužel moc není a někdy mají až neskutečný rozptyl v náměrech, stejně jako různé "zaručené oberony", obzvláště typu Creative Soundcard :D
Moje zkušenosti jsou takové, že schopného měřiče s x letou praxí + Salvie, nenahradí ani mašina za půl mega a určitě jsem se za tu dobu setkal už se služným množstvím těchto diagnostických přístrojů, tak myslím, že mohu tady porovnat.

Nicméně stále jsi mi neodpověděl na dotaz, když to tedy teprve testuješ, jak si můžeš být jistý svou větou "účinne eliminuje Candidu minimálne 1 rok". Osobně to považuji za dosti odvážné tvrzení a neuváděl bych ho ani v případě 90% úspěšnosti, protože jsem se již x krát přesvědčil, že co zabere u jednoho, nemusí být stejně účinné u jiného, zvláště pak v případě candidy.

Ok, když to tedy nebereš jako tajnou informaci, tak tedy DMSO se mu nepotvrdilo být ideálním nosičem účinných látek antihelmitik při vnitřním užití a dle něj a náměrů vůči jeho klientům tady vévodil právě Cheironmectin.

P.S. S Batlesem se známe osobně, tak na toto téma pak můžeme hodit řeč.

mahatma

Příspěvek od mahatma »

Batles testuje vyše mesiaca, ja používam už dlho ( necelé 3 roky) , tak z mojej praxe, tak si môžem byť istý. výsledky sú viac ako dobré, ale u niektorých ľudí nefunguje vôbec ( 4 prípady z cca 300 )
značne divne - napr. tvrdí, že ak daný "merač" nepozná - t.j. ešte sa nestretol s nejakým parazitom, tak ho nenamerá... ak ho už raz namerá, tak potom už bez problémov u kohokoľvek ( buď som ho ja zle pochopil, alebo sa zle vyjadril, ak to tak nie je, ale počul som to na vlastné uši ) + hovoril o meraní na diaľku bez fyzickej prítomnosti meraného a iné perličky... nech sa pobaví... ja som z rozhovoru cez skype čo trval necelé dve hodiny nenadobudol práve najlepší dojem.
zaujímavé, že ostatní, čo testujú moje prípravky ( pracujú s nimi dlhodobo) sa dostali k iným výsledkom ako on... (použité prístroje diacom a oberon titanium)
DMSO nie je nosič, je jeho jednou zložkou, v množstve 2 ml na 1 dávku antiparazitika

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Díky za info kolem toho tvého preparátu, jsem zvědav, co mi po delší době na to řekne Batles, protože měsíc je dosti krátká doba, tak uvidíme. Kdyby jsi jej ale chtěl otestovat i na Slavii není problém.

Tohle se mi ale taky nezdá, asi jste si navzájem nerozumeli "ešte sa nestretol s nejakým parazitom, tak ho nenamerá".
"hovoril o meraní na diaľku bez fyzickej prítomnosti meraného a iné perličky" Asi to bude znít divně a možná bych to ani neměl říkat, ale on to vážně umí i z fotky, i když je zde trochu menší rozptyl v nepřesnosti (ne všechno vyměří). Zkoušelo se to na vícero jedincích, protože nás bylo více takových skeptiků a vytřel nám zraky, protože potvrdil u těch lidí diagnózy, které měli od doktorů (neznal je), ale navíc zjistil i co za tou konkrétní diagnózou stojí. Dokonce tak zachránil i jednoho lékaře, protože mu za včas takto diagnostikoval nádor prostaty. Ten po jeho upozornění si nechal udělat vyšetření klasickou medicínou a potvrdilo se to (vysoké hodnoty PSA a měli to i jako rodinnou anamnézu). Takže fakt umí, ať se to někdy zdá být dosti neuvěřitelné. Taky tomu sám ze začátku nevěřil, že to jde, když mu to jedna jeho známá řekla a taky si klepal na čelo, ale pak mu spadla čelist, jak to ze srandy zkoušel. Je ale pravda, že má i částečně senzibilské schopnosti a zřejmě bez nich to ani nejde. Zvládá ještě i jinou perličku, ale to až někdy příště :D Také mi ale trvalo, než jsem některé věci v tomto směru jak se říká kousl, ale on je právě jedním z těch, kteří mě přesvědčili, že některé věci mezi nebem a zemí prostě fungují, ačkoliv na to nemáme logické vysvětlení a zpočátku jsem byl k tomu stejný skeptik. Navíc je to člověk s VŠ elektrotechnickým vzděláním, takže se orientuje dobře i tady v tomto směru. Zvládne udělat rozbory jonášovek a případně provést jejich úpravy, vytestovat vhodné frekvence, vytvořit váhové systémy pro chybějící vitamíny v těle a také pro antihelmitiky, atd. atd. Bláhová si před nedávnem konečně také pořídila kopírku informatik, což si myslím, by ji jinak ani nenapadlo :) Takže on jde vlastním směrem stejně jako já a pouze nekopíruje něčí přesvědčení (neověřená fakta) a vše si poctivě ověřuje. Nemysli si, i mé některé koncepce shodil ze stolu, ale díky tomu vznikla mnohem lepší ;)

"použité prístroje diacom a oberon titanium" Zajímáš se taky o reálné vyléčení těch lidí a případné relapsy, nebo to sleduješ pouze na těchto automatech? Ten Diacom ještě budiž, ale na název Oberon Titanium jsem už trochu alergický, protože tohle označení používá taky jeden v ČR rozšířený padělek. Moje dlouhodobé zkušenosti jsou totiž přesně opačné. A nevadí ti, že tyhle "levnější" diagnostické automaty mají poměrně velký rozptyl v přesnosti měření? Opakovanými testy, prostě někdy ukáží něco jiného než při prvním měření, samozřejmě jsou prováděny v průběhu jedné hodiny, čili by se měli co nejvíce shodovat. Pokud tedy neuznáváš Salvii, tak pak by bylo lepší se opírat spíše o nějaký referenční přístroj, jako je třeba Sensitive Imago 530, nebo Bicom 2000, kde jsem se s těmito někdy až neskutečně velkými rozdíly v náměrech nesetkal. Osobně se nedivím, že Bláhová měří stále se Salvií a nepřešla na nějaký automat, protože ty prostě všechny zátěže nevyměří. Takové jsou zase moje vlastní zkušenosti.

Každopádně dle jeho testování na klientech a dle jeho výsledků, kterým zase já věřím, ten nosič v té směsi antihelmitik není bohužel světoborný (dle vašeho skype rozhovoru to má být údajně DMSO, ale tady uvádíš, že to není hlavní nosič), prostě není to až tak efektivní a je na tom stejně, jako jiná antihelmitika na trhu. Vyčuhuje tady zatím pouze to, které je uvedeno výše.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Měření na dálku jsme udělali i my u našeho tatínka a to tak, že jsme byli s manželem u poradkyně a manžel se na dálku napojil na svého tatínka,který ležel v nemocnici.Ač sám manžel byl u poradkyně pár minut před tím přeměřen a znali jsme jeho hodnoty, po napojení na tatínka byl rázem onko přesně v těch místech, jak je dle nález dle mudrů. Vše sedělo.....překyselení, paraziti,stav jater a asi po 14 dnech měřila tatínka na živo a 90% sedělo. Byla velmi překvapená, že to funguje my také, ale už méně .Věděli jsme, že to lze, jen manžel nevěděl zda to dokáže se takto napojit.
Lze také testovat u poradkyně preparáty co právě berete, zda jsou vhodné, pokud je nemáte ,stačí napsat název na papír , i takto to funguje. :oops:

Změň sebe sama a změníš svět :-)
mahatma

Příspěvek od mahatma »

Crafte, to je skôr na osobnú debatu, ako tu...
nepoužívam nijaký prístroj na diagnostiku, oberon titanium používa Batles, diacom ďalšia osoba s ktorou spolupracujem, preto výsledky z oboch prístrojov poznám a mám ich overené ako relevantné.
s ľuďmi pracujem dlhodobo, preto viem o výsledkoch viac ako iba krátko po užití. ano, vždy ide o vyliečenie, nie o liečenie.
mne je jedno čo si o prístrojoch myslíš Ty, pre mňa je dôležité to, že od dvoch ľudí ( jeden oberon titanium, druhý diacom) mám relevantné výsledky, ktoré sa zhodujú s tým čo vidím, čiastočne s lekárskymi správami aj s telestétickou diagnostikou...
je mi jasné že človeka ani jeho odbornosť a skúsenosti nespoznám pri krátkom rozhovore cez skype, ale to, že jemu niečo "funguje" ešte neznamená, že to je naozaj funkčné ako metóda. používa značne neštandardné metódy a princíp diagnostiky na diaľku a iné môže fungovať inak ako sa domnieva...
ak "meria" prístroj, musí namerať na ňom rovnakým postupom za rovnakých okolností každý rovnaké hodnoty. ak "meria" človek a prístroj je iba ako ukazovateľ ( modernejšia verzia virgule) - tam tie hodnoty môžu byť rôzne, nakoľko "merák" - vnimanie konkrétneho človeka - môže byť iné...
mám pocit hraničiaci s istotou, že salvia je kombinácia oboch spôsobov merania, teda namerané hodnoty veľmi záležia na tom kto meria...
ocenil by som, keby si sa vyjadroval k tomu čo preberieme my, k tomu čo napíšem ja. vynášať závery k tomu čo som údajne povedal niekomu inému mi nepríde celkom kóšer... myslím konkrétne toto : ten nosič v té směsi antihelmitik není bohužel světoborný. nikdy som nič také netvrdil, iba tvrdím, že antiparazitikum ktoré vyrábam je účinnejšie ako ostatné dostupné antiparazitiká...
tiež sa nevyjadrujem k Tvojim prístrojom na základe toho, čo mi o nich niekto povedal...
ak chceš prebrať niečo konkrétne, poprosím Ťa, napíš mi SZ. nevidím prínos v pokračovaní debaty o tom, že som nikomu niečo povedal a ten mne povedal toto..

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Zajímají mě funkční věci v alternativě a mám ve zvyku si to ověřovat z vícero stran. Někde jsem totiž tady před časem přímo od tebe četl, že díky tomuto nosiči, který údajně používáš (což mě zaujalo), to má lépe pronikat do obtížně přístupných míst. Pouze to kamarád na mou žádost ověřil, nic víc, nic míň a pokud to bereš jako nějaké znevažování tvé práce, tak to mě mrzí. Měl jsem za to, že ti to spíše pomůže směs doladit. Kdybych to tak bral u svých přístrojů, tak s tím seknu u prvního prototypu :) Nic není a nebude 100% nebo panaceum, to víme oba. O mém kamarádovi jsi tady ale začal psát ty, ne já ;) Pouze jsem tady na základě našeho rozhovoru uvedl informace od někoho, kdo nepoužívá diagnostický automat a má velmi dobré výsledky a měl jsem za to, že by tě to mohlo také zajímat. Ok, už se k tomu tedy nebudu vyjadřovat, když nechceš, protože mě zajímalo to tvé antimykotikum.

P.S. U diagn. automatu je to pouze na tom stroji a ti lidé, kteří je obsluhují a mnohdy neznají ani základní věci, natož nějakou lidskou anatomii, nebo dokonce nějaké lékařské pojmy a další důležité návaznosti, tohle jsou bohužel moje zkušenosti a bylo mi kolikrát velmi trapné obsluze říkat věci, které by měli znát. Samozřejmě i tady existují výjimky. U těch měřičů Salvie je to spíše naopak a jak píšeš, učení a praxe dělá tady mistra. Paradoxem je také to, že ono podvědomí o parazitech tady rozšířila především Bláhová, která používá právě Salvii a ačkoliv zpočátku taky některé věci nevyměřila, dnes je jedna z nejlepších a má na ně prostě čich, to nelze přehlédnout a taky měří trochu jinak, než je zcela obyvklé. Tím na tvé přání tedy uzavírám toto téma a pokud si to s tím otestováním antimykotika rozmyslíš, dej mi vědět.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

manžel se na dálku napojil na svého tatínka,který ležel v nemocnici.Ač sám manžel byl u poradkyně pár minut před tím přeměřen a znali jsme jeho hodnoty, po napojení na tatínka byl rázem onko přesně v těch místech, jak je dle nález dle mudrů. Vše sedělo.....překyselení, paraziti,stav jater a asi po 14 dnech měřila tatínka na živo a 90% sedělo.
Ano i takové zvláštnosti se dějí. Kamarád to taky měří vůči vlastní osobě, ale dle něj to není zcela přesné, jako proměření klienta fyzicky. Dle různých okultních nauk, nebo jak bych to nazval, to někteří přisuzují právě existenci kroniky, nebo knihovny tzv. Akaša. Ten, kdo tohle umí, by neměl mít údajně problém si otevřít i tzv. třetí oko, tedy vnímání aury a předávání energie (léčitelé). Tohle se kolem toho aspoň traduje. To už jsme ale úplně mimo téma paraziti :D

mahatma

Příspěvek od mahatma »

Craft píše:Pouze to kamarád na mou žádost ověřil, nic víc, nic míň...
ok, beriem to "overenie" ako názor jedného človeka, ja mám výsledkami ( aj inými ľuďmi) podložený iný názor
... pokud si to s tím otestováním antimykotika rozmyslíš, dej mi vědět - ak máš záujem, napíš mi SZ, alebo e-mail a pošlem Ti vzorku

Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

mahatma píše:ano, vyrábam. vyčkaj času, Batles testuje antimykotikum
To tvoje antimykotikum od Batlese mám, užil jsem první lahvičku a za pár dnů mám brát další. Musím říct,že jsem měl jinou představu o tom co užívám. Slova,že ,,se to kandidou živí", že ,,to v těle vydrží rok" si dobře pamatuji. A teď čtu, že to ,,Batles testuje" + pochyby o složení-to mi kritizoval už i kamarád-mykolog. Mně to bylo vysvětleno kapku jinak. O testování nic nezaznělo. Takže za 750kč(x 2 osoby) děláme pokusné králíky s neověřeným výsledkem... Moc pěkné... Teď nejsem schopen říct,jestli jsem jen zklamaný nebo docela slušně nasraný. Asi proto je lepší to psát přes SZ, aby se tu náhodou neprovalilo víc?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Kov píše: ... To tvoje antimykotikum od Batlese mám ...
Kove, asi Ti nedochází, že to, co literatura považuje za dannou věc, je pro Batlese věc nedaná, dokud si její účinky neověří (neotestuje) sám za sebe.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
mahatma

Příspěvek od mahatma »

Kov píše:děláme pokusné králíky s neověřeným výsledkem... Moc pěkné... Teď nejsem schopen říct,jestli jsem jen zklamaný nebo docela slušně nasraný. Asi proto je lepší to psát přes SZ, aby se tu náhodou neprovalilo víc?
považujem za vhodné pred urobením si záverov spýtať sa, až potom sa nasierať a verejne obviňovať Batlesa aj mňa...
Batles testuje - to znamená, že meria a zaznamenáva dlhodobo záťaž plesní a kvasiniek pred užitím antimykotika, aj po užití tak, aby boli účinky antimykotika štatisticky preukázné jeho meraním na jednotlivé druhy plesní a kvasiniek.
merania od iných ľudí sú samozrejme tiež, ale Craft sa pozná s Batlesom už dlhšie, preto som odkázal Crafta na neho. odkazovať na niekoho koho nepozná nepovažujem za najvhodnejšie.

niektoré veci je lepšie prebrať cez SZ nie preto aby sa niečo neprevalilo, ale preto, že ich nepovažujem za prínos pre ostatných členov fóra...

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Kov píše: Takže za 750kč(x 2 osoby) děláme pokusné králíky s neověřeným výsledkem... Moc pěkné...
Jestli jsi přesvědčený, že u doktorů by Tě to vyšlo levněji a že jim neděláš pokusného králíka, tak to znamená jenom to, že jim "žereš" jejich pózu, že všechno vědí a se vším si poradí.
Pročpak jsi asi nešel k nim?
Nejspíš právě proto, že jim moc nevěříš a tak sis raději vybral někoho, kdo toho umí a zná daleko víc. A protože je poctivější než doktoři, tak se Ti nesnaží namluvit že všechno zná, všude byl a že je mistr světa. A Ty místo abys ten přístup ocenil, tak ani nevíš "jestli jsi jen zklamaný nebo docela slušně nasraný" - a přitom by mě docela upřímně zajímalo, proč vlastně?? Zatím ještě nevíš, jak dalece Ti to už pomohlo a ani jak celá kúra dopadne, ale už máš plamen u :ptrain: kvůli tomu, že jsi dal peníze za "léky".
A aby toho nebylo už tak dost, tak tomu ještě nasazuješ korunu nijak nepodloženým naznačováním, že SZ se mají používat hlavně proto, aby se něco "neprovalilo". Takže teď se právě provalilo, jaký že jsi vlastně charakter - a skutečně bych se moc divil, kdyby se našel někdo tak pitomý, aby Ti chtěl ještě radit nebo pomáhat. :bad:
Mahatmovi se za Tebe omlouvám, protože pochybuji, že bys to udělal sám - a zároveň ho prosím, aby Tě bral jenom jako černou ovci, kvůli které nemusí zanevřít na celé stádo.
Ostatním se omlouvám za reakci, která by patřila spíš do Boxovárny, ale píšu to kvůli návaznosti přece jenom sem.

Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Kov
Zasloužilý člen
Dal: 90 poděkování
Dostal: 194 poděkování

Příspěvek od Kov »

To slovo testuje, s pochybnostmi o účincích, to mě fakt nakoplo. Ale i tak jsem to po ránu chtěl smazat. Byli jste rychlejší. Ty slova tu neměly být. Omlouvám se.
Dá se říct,že se pořád potýkám s určitými pochybnostmi u spousty věcí. Protože to člověk jako laik nemůže ověřit, je to věcí víry. A já ji pořád z různých důvodů na 100% nemám. V kombinaci s tím co píší jinde nebo i odpůrci, je to asi pochopitelné. K tomu zatím spíš zhoršení mých viditelných a pocitových problémů, pro které jsem se začal o tyto věci zajímat. Snažím se tím ale nějak prokousat, což mě stojí dost energie, která mi pak chybí jinde.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“