Dobré ránoKov píše: To tvoje antimykotikum od Batlese mám.....
Kove, kdo ty jsi, že máš ode mne Antimykotikum Nějak mi uniklo, že se osobně známe, omlouvám se. V množství pacientů se nicky ztrácejí...
Než jsem se rozhodl zařadit do svého "arzenálu" Antimykotikum, testoval jsem vzorek na desítkách lidí včetně mé rodiny.
Měl jsem možnost testovat i další protiplísňový prostředek Fin candi mis. Mahatmovo Antimykotikum s převahou vykazovalo vyšší efekty.
Nezapomeňte, že všichi si můžeme testovat sami na sobě účinost všeho možného pomocí Kineziologického svalového testu. Nejsme odkázáni jen na Salvii, nebo Oberony
Mimochodem můj Oberon není často kritizovaný Oberon Titanium Aurum Aurum nemá laserový snímač Tento typ bych si nekoupil.
Mám model Oberon Titanium PC a má laserový snímač. Jedná se o zcela jinou konstrukci a provedení. Měl jsem možnost otestovat oba dva modely podle návodu Crafta, který má zveřejněný na svých stránkách. Tolik k mému PC oberonu.
No a teď s odstupem času vidím výsledky Mahat. Antimykotika i Antihelmintika. Musím říct, že v těle je úžasné dění. Po dávce Antimykotik candida udělá to, co všichni malí šmejdi (plísně, viry, bakterie a paraziti): utíká zespodu nahoru a zevnitř k povrchu. Tohle dění je popsáno v mnoha moudrých knihách a je úžasné vidět to na vlastní oči na Oberonu.
Podotýkám, že paraziti nejsou příčinou chorob, nýbrž důsledkem velmi znečištěného prostředí těla. Proto imunita prohrává boj....
Na počátku množení malých šmejdů leží velmi často zátěž těžkými kovy Tam je jedna z hlavních příčin celého počátku nemocí...
Je třeba likvidovat těžké kovy, při tom dodávat chybějící vitamíny, rozchodit acidopíst, likvidovat napřed plísně, pak parazity a během toho pomáhat imunitě dělat pořádek v těle-k tomu používám přednostně v posledních měsících CDH. Mám z něj velmi dobrý pocit i výsledky, než s MMS1, nebo CDS.
Musím už jít, můj čas vypršel, mějte se všichni moc hezky,
Batles