Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Jindra222
Nový člen

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od Jindra222 »

sisa

Moc ti dekuji dnes du vyrobit pytel a zacnem to aplikovat.

vittorio66
Nový člen

KONZULTACE MMS

Příspěvek od vittorio66 »

Vřele vás všechny zdravím a byl bych velmi rád, kdyby mi někdo zkušený mohl poradit. Jedná se o užívání MMS:

Byl mi sdělen postup.. 24 smníchaných (aktivovaných) kapek, zředit s litrem vody a tento roztok "upíjet" po osminkách celkem osm po sobě jdoucích hodin. Byl jsem poněkud "strašen", že může dojít k drsnějším projevům detoxikace, tak jsem zvolil cestu 16-ti kapek do jednoho litru. Vůbec nic mi nebylo. Druhý den jsem tedy přidal 20 kapek a také nic. Tak jsem tedy dal plných 24 kapek, což teď beru třetí den (celkvě tedy beru 5 dní) a vůbec mi není špatně ani se nedostavily žádné jiné příznaky čištění:

proto se táži na několik věcí:

A) mám tedy přidat na 32 pak na 36 .. 40 atd, dokavaď se mi neudělá špatně, pak jít o dávku méně a v této setrvat?

B) může vadit, či být na škodu, že roztok rozmíchám vždy ráno a upíjím celý den? (jestli není lepsí rozmíchávat vždy "čerstvé" před aplikací

C) zajímavé je, že první dva dny jsem začal pít již od sedmi od rána a nalačno. Pak jsem tučným písmem viděl zdůrazněné, že se nesmí pít na lačno! Od té doby piji po alespoň malé dávce jídla. Ale musím říct, že když jsem pil na lačno, měl jsem vše v pořádku a po lehkém najezení, mě po prvních dvou dávkách lechce pálkí žáha. Proto se ptám, zda je možné pít na lačno

D) zjistil jsem, že se má člověk vyvarovat pití citrusových šťáv a vůbec příjmu vitaminu C a pití kávy a zelených čajů. Toto platí jen v rámci 8 hodin, či během celých třech týdnů?

E) nevadí, že smíchaný "ekixír" skladuji během dne v lednici?
DĚKUJI MOCKRÁT za odpovědi....

PS: co tedy prokazatelně odešlo je bolest zubů a velmi ostrá bolest mého artritického kolena, která mě zužovala neěkolik let... toto vše po dvou dnech....

viktor 33 let

Příspěvek jsem Ti přesunul - poo.

pergy
Stálý člen
Dal: 66 poděkování
Dostal: 83 poděkování

Re: KONZULTACE MMS

Příspěvek od pergy »

[quote="vittorio66"]
proto se táži na několik věcí:
A) mám tedy přidat na 32 pak na 36 .. 40 atd, dokavaď se mi neudělá špatně, pak jít o dávku méně a v této setrvat?
klííídek, nic se nemá přehánět, já brala kdysi dávno dlouhodobě 3 kapky až 12 denně bez větších problémů a až teprve cca po měsíci až dvou přišel detox v podobně silného průjmu a neuvěřitelné!! únavy
doporučuji dlouhodoběji vytrvat na 24 kapkách - tzn. 3 kapky co hodina

B) může vadit, či být na škodu, že roztok rozmíchám vždy ráno a upíjím celý den? (jestli není lepsí rozmíchávat vždy "čerstvé" před aplikací)
nevadí, sice to s postupem času ztrácí koncetraci, ale není to nijak dramatické, také jsem to tak dělala
C) zajímavé je, že první dva dny jsem začal pít již od sedmi od rána a nalačno. Pak jsem tučným písmem viděl zdůrazněné, že se nesmí pít na lačno! Od té doby piji po alespoň malé dávce jídla. Ale musím říct, že když jsem pil na lačno, měl jsem vše v pořádku a po lehkém najezení, mě po prvních dvou dávkách lechce pálkí žáha. Proto se ptám, zda je možné pít na lačno
nedokázi posoudit, já na lačno nikdy nepila
D) zjistil jsem, že se má člověk vyvarovat pití citrusových šťáv a vůbec příjmu vitaminu C a pití kávy a zelených čajů. Toto platí jen v rámci 8 hodin, či během celých třech týdnů?
platí to cca 2 hodiny před a 2 hodiny po pití MMS
jen pozor na Céčko s prodlouženým účinkem - to jedině na večer...

E) nevadí, že smíchaný "ekixír" skladuji během dne v lednici?
nevadí - a naopak - jedině dobře
DĚKUJI MOCKRÁT za odpovědi....

PS: co tedy prokazatelně odešlo je bolest zubů a velmi ostrá bolest mého artritického kolena, která mě zužovala neěkolik let... toto vše po dvou dnech....
jojo, na zuby super, mohu jen doporučit
nedávno přišel 16-ti letý syn, že ho strašně bolí zub - sobota ráno - no hledejte pohotovost :shock: - je zásadně proti pití "chlóru", ale co mu zbylo, když se nám nechtělo tu pohotovost shánět :laugh: . Vypláchl si ústa CDS (100ppm) a každou hodinu cca 5x denně natřeli CDS (cca 2000ppm) dáseň, druhý den malá bolest, dávkování opakováno a od té doby (3 týdny) je vše OK, zub nebolí a u zubaře jsme taky nebyli :jump:

nedám na MMS (nyní tedy již jen CDS) dopustit!! celá široká rodina a přátelé užívají, v drtivé většině pozitivní účinky

Sindo
Stálý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Sindo »

Add bod D; MMS, CDS, CDH sa neodporúča kombinovať iba so syntetickým C vitamínom.

Jarmila_r
Nový člen

MMS

Příspěvek od Jarmila_r »

Dobrý den, mám velký problém, diagnostikovali mi zhoubný nádor slinivky,s poškozením žlučníku, byl mi zaveden sten do žlučníku,abych nezežloutla. V současné době jsem doma v rekonvalescenci s nástupem na onkologii pro stanovení řešení. ´Udajně mám metastázy, a lymfatické žlázy, zatím nevím přesně rozsahJsem zmatená, celá situace je pro mě nová. Velmi mě podporuje manžel, sehnal veškeré informace o MMS, postupně je studujeme, zítra začínám terapii MMS1. Prosím, má někdo zkušenosti,rady,jak postupovat. Mám velké dilema, dle kusých informací lékařů je pro mne vhodná pouze chemoterapie. Mám ji podstoupit... odmítnout, odložit a začít s terapiíí MMS 1 a 2. Je 56 let, zatím jsem v dobré kondici, ráda bych se pokusila celou situaci zvládnout a uzdravit se...Jsem zde poprvé, postupně pročítám diskuzi, příspěvky... a hledám řešení Děkuji

:idea: Příspěvek jsem Ti přesunul a dubl smazal - poo.

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Jarmilo, když jsem byla na přednášce s J. Humblem a A. Kalckerem, mluvilo se tam o případu sestry z onkologie v Německu, které byla diagnostikována rak. slinivky a ta ji zdolala jen s MMS1, MMS2. Jelikož tam pracovala, chemoterapii odmítla. Mně můj doktor rovnou poradil zajišťovací léčbu odmítnout, já nebyla schopna se rozhodnout, strašně jsem se bála.
Léčbu nemusíš odmítnout, ale můžeš ji odložit a začít s MMS. Za měsíc nebo dva budeš vidět výsledky. Každopádně si pamatuj jednu důležitou věc - jediný doktor, který tě může uzdravit, je tvůj imunitní systém. Zařídila bych se podle toho.
A věř si, nenech se zdeptat, jdi si za svým, zvládneš to. :-)
Kontaktuj uživatele s nickem Batles, ten ti pomůže.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od Slavek Krepelka »

Jarmila_r píše:Dobrý den, mám velký problém, diagnostikovali mi zhoubný nádor slinivky,...
Osobně bych se podíval ještě po dalších možnostech. http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3790

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Slávku, určitě. Já např., s tím, co dnes vím, určitě bych kombinovala MMS, Budwigovou, autopatii a Léčebný kód. To jsou fantastické věci. A je toho, samozřejmě víc. :-)

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Cina »

Jarmila_r píše:Dobrý den, mám velký problém, diagnostikovali mi zhoubný nádor slinivky,s poškozením žlučníku, byl mi zaveden sten do žlučníku,abych nezežloutla.
Chce to vynechat veškerou živočišnou stravu.Zde je výcuc z odborné přednášky :D
Po živočišném jídle trpí lidé endotoxemií.Jejich krevní oběh se zaplaví bakteriálními toxiny
známými jako endotoxiny, které se vyskytují v živočišných produktech.
Takže se nedivím, že se naše tělo takhle zblázní.Tyto toxiny vyprodukované bakteriemi, které se vyskytují
v mrtvém mase, jsou imunní na žaludeční kyseliny,Nezničí je pankreatické enzymy, ani tepelná úprava.
Zkoušeli vařit maso dlouhé hodiny, stále to nefungovalo.vysoce odolnými proti tepelné úpravě
a i těm nejlepším pokusům našeho těla o acidickou a enzymovou digesci.
V tomto procesu hraje živočišný tuk velmi zásadní roli,protože přenáší bakteriální endotoxiny obsažené
v mase skrze střeva do našeho organismu.Takže důvod, proč živočišné produkty
způsobují okamžité podráždění, je ten,že jsou přímo nabité bakteriemi – ať už živými či mrtvými,
které způsobují podráždění a zánětlivéprocesy i po samotné tepelné úpravě.
A nasycené živočišné tuky jen podporují vstřebávání těchto toxinů do našeho krevnho oběhu.
Takže teď, když víme, jak to vlastně chodí, co s tím uděláme?
Follow-up studie z roku 2012 Zatímco očividné, nejočividnější
řešení metabolické endotoxemie jasně, můžeme snížit příjem nasycených živočišných tuků,
které v této zemi nejvíce příjmáme ze sýrů a kuřecího masa.Ovšem západní způsob stravování není
zrovna nakloněný takovýmto změnám a pro pacienty je obtížné této žádosti vyhovět.
Takže co? Ani jim o tom neřekneme?Jasně, tak je to správně…
Tento povýšený postoj lékařů jako:„Ach, ale pacienti nezmění svou stravu ani nepřestanou kouřit i
přes to, že je to zabije, vždyť víš, tak proč se obtěžovat?“Tento přístup může být jednou z
opravdových hlavních příčin smrti.Ale vraťme se k oficiálnímu seznamu,
jako další tu máme rakovinu.Jaké jsou novinky?
Inu, nejrozsáhlejší studie na budoucnost stravování a rakoviny, kterou kdy lidstvo provedlo, nám říká:
výskyt všech typů rakovinových onemocnění je nižší u vegetariánů, než u masožravců.
Obzvláště některé z těch nejrychleji rostoucích nádorů, jako jsou lymfomy a leukémie.
Jako nejhorší maso se ukázalo drůbeží, kuřecí.Šance se ztrojnásobují s každými
30 gramy konzumace drůbeže.Čtvrtinka kuřecího prsa: trojnásobné riziko.
Co se stane, když na rakovinu nasadíte veganskou stravu?No, Pritkinův výzkumný ústav právě
dokončil elegantní sérii experimentů,u které bych se rád zastavil.
Velmi jednoduché pokusy. Nasadili lidem různou stravu, odebrali jim krev,
nakapali ji na rakovinné buňky rostoucí v Petriho miskách a jen z povzdálí sledovali, čí krev
lépe potlačovala rakovinový růst.Byli to oni, kteří zveřejnili studii prokazující,
že lidé na veganské stravě jsou mnohem méně náchylní k rakovině.
Nasaďte na jeden rok člověku dietu o rostlinném základu a jeho krev rakovinu rozmetá.
Krev proudící ve veganských tělech má téměř osmkrát větší schopnost obrany
proti rakovinotvornému bujení.Toto platí pro rakovinu prostaty,
nejběžnější typ rakoviny mezi muži,u žen je to rakovina prsu.
Takže Pritkinovi vědci opakovali ten samý pokus s buňkami rakoviny prsu.
Tentokrát se jim nechtělo čekat celý rok,takže se rozhodli vyzkoušet, jak si povede
rostlinná strava nasazená po dobu dvou týdnůproti třem různým typům rakoviny prsu.
Toto je začátek; rakovina se šířila 100% měrou.
A takhle to vypadá po 14 dnech jezení čistě rostlinné stravy.
Zpomalení růstu rakovinových buněk je skvělé,Ale zbavit se jich, zbavování se
rakovinových buněk je ještě lepší.Tady je měření úmrtnosti rakovinných
buněk před a po. Toto je předtím.A zde máme poté. Před a po rostlinách.
Ta samá krev, která nyní koluje v žilách těchto žen,získala sílu výrazně zpomalit a
zastavit růst buněk rakoviny prsu díky pouhým dvěma týdnům rostlinné výživy
Jaký druh krve chceme ve svých tělech, jaký druh imunitního systému?
Chceme krev, která se při pučení nových rakovinových buněk jen trochu zavrtí?
Nebo chceme krev, která poteče do každého koutku našeho těla
a bude mít sílu je zpomalit a zastavit?Toto posílení obranyschopnosti proti rakovině je následek
čtrnáctidenního rostlinného jídelníčku a cvičení.Cvičením jsou myšlené 30 – 60 minutové procházky každý den.

------------------------------------------------------------------------
Jsme co jíme. :jump:

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

Cino, můžeš, prosím uvést nějaký odkaz na informace, které tady tvrdíš.
Děkuju!

Cina
Zasloužilý člen
Dal: 22 poděkování
Dostal: 213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cina »

Tady je: :bhead:

---------------------------------------------------------------------
V nouzi potkáš přítele!

deweler
Nový člen
Dal: 1 poděkování

Příspěvek od deweler »

Ahoj,
Chcem sa opytat,mam problemy z mocenim(chodim velmi casto) tak som skusil MMS.Uzival som 24 kvapiek denne po dobu 8 hodin,dokopy 3 dni.Pil som vela vody,ten posledny treti den som pil vodu stale,lebo ma neustale smadilo.Na stvrty den som citil ako by som mal anginu,tak som mms vysadil.Stretol s tym niekdo?Je to bezny jav?Nemozem mat poskodene oblicky ?
Dakujem

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Příspěvek od vokoun »

:( já tu anginu chytil cirka po patnácti dnech :evil: ale jelikož ty jsi začal pěkně z ostra :enaughty: tak se nedivím že jsi to chytil dříve :epray: jinak na MMS nedám dopustit a mohu potvrdit že v mém okolí to pomohlo hodně lidem :eclap: a trochu jsem tomu pomohl :bye: dej pauzu a hodně céčka a za tři týdny začni znova ale hodně pozvolna jinak se z toho :ptrain: :bye:

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Deweler, jestli máš poškozené obličky, to by ti řekl doktor. Dojdi si na vyšetření, léčíš a nevíš, co.
S MMS se začíná pomalu, to jest po 1 kapce každou hodinu, po několika dnech navýšit na dvě a nebrat víc než tři za hodinu. Ale delší dobu. Přestávat se nemá, místo toho se snižuje dávka na minimum, jinak to nemá efekt.

verunkajay
Nový člen

Příspěvek od verunkajay »

Ahoj, již několik dnů čtu o MMS. Zhlédla jsem videa s J.H. a mám rozečtenou i knihu. Absolutně mě to dostalo, i příběhy lidí. Chtěla bych si kapky pořídit,jelikož trpím kvasinkami. Nejsem si ovšem jistá, kde přesně koupit chlorid a kyselinu citronovou. Jsem začátečník a mám strach, abych si neobjednala něco, co mě přiotráví :D našla jsem na této stránce, ale nevím http://www.optipanshop.cz/kategorie/ost ... a-kapatko/. A také mě zajímá, jestli třeba dlouhodobé užívání nemůže narušit imunitu tak, že bez mms už pak není schopna se aktivovat? Děkuji za odpovědi. A omlouvám se jestli se ptám na něco, co je omíláno dokola. Mějte se tu krásně :bye: Verča

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“