Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
-
- Nový člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace
Děkuji vám všem - Helo, MIRKO, Johne.D, velice si vážím vašich odpovědí a snaze pomoci.
Situace je taková, že dívka by ráda šla jinou cestou léčby, než která je jí doporučována, ale pro ni je těžké vzdorovat převaze okolí, hlavně nejbližší rodiny, kteří nejsou alternativce moc nakloněni. Já jsem si už zvykla, že jsem i svou rodinou vnímána spíš jako exot a trochu blázen, když jsem cca před čtyřmi lety zcela obrátila a začala detoxikovat, totálně změnila stravu, ladím psychiku..atd., ale "výhledová snacha", je alespoň co se týče změny stravy docela chytlavá, ale trošku mi ještě u ní chybí vlastní iniciativa v tomto. Proto jsem žádala o zkušenosti právě s detox.poradci, aby to byl člověk, ke kterému by získala důvěru a hlavně motivaci a víru, že se rozhodla správně. Jinak její obtíže nejsou až tak zásadní, ačkoliv na MR se našlo pět ložisek, tak kromě častějších bolestí hlavy a změnám nálady, hm, vlastně před rokem měla zánět lícního nervu, ale nic dalšího se nedělo. A všechna další doplňující neurologická vyšetření byla negativní. Tak jsme si trochu dávali naději, že to ta lumbálka třeba nepotvrdí. Byla totiž týdny a měsíce bez potíží. Ty kapačky jí už včera začali dávat, tak snad jí to moc neublíží a po návratu z nemocnice jí znovu předestřu možnosti. Za těch 14 dní, kdy už vyšla pozitivní MR, jsem se zavrtala do tématu všech možných alternativ léčby, takže i výsledky paní Bláhové, vč. přednášek jsem zhlédla. Hledala jsem i zde na fóru, MIRKO - hlavně tvoje příspěvky s praktickými zkušenostmi. Kdyby se tato nemoc týkala mne osobně, věřím, že bych cestou k uzdravení zkoušela všechny postupy o kterých jsem se dočetla zde i jinde. Ale v tomto případě mohu fungovat jen jako ukazatel směru k cíli, k němuž vedou různé cesty, některé i slepé... já vím
Situace je taková, že dívka by ráda šla jinou cestou léčby, než která je jí doporučována, ale pro ni je těžké vzdorovat převaze okolí, hlavně nejbližší rodiny, kteří nejsou alternativce moc nakloněni. Já jsem si už zvykla, že jsem i svou rodinou vnímána spíš jako exot a trochu blázen, když jsem cca před čtyřmi lety zcela obrátila a začala detoxikovat, totálně změnila stravu, ladím psychiku..atd., ale "výhledová snacha", je alespoň co se týče změny stravy docela chytlavá, ale trošku mi ještě u ní chybí vlastní iniciativa v tomto. Proto jsem žádala o zkušenosti právě s detox.poradci, aby to byl člověk, ke kterému by získala důvěru a hlavně motivaci a víru, že se rozhodla správně. Jinak její obtíže nejsou až tak zásadní, ačkoliv na MR se našlo pět ložisek, tak kromě častějších bolestí hlavy a změnám nálady, hm, vlastně před rokem měla zánět lícního nervu, ale nic dalšího se nedělo. A všechna další doplňující neurologická vyšetření byla negativní. Tak jsme si trochu dávali naději, že to ta lumbálka třeba nepotvrdí. Byla totiž týdny a měsíce bez potíží. Ty kapačky jí už včera začali dávat, tak snad jí to moc neublíží a po návratu z nemocnice jí znovu předestřu možnosti. Za těch 14 dní, kdy už vyšla pozitivní MR, jsem se zavrtala do tématu všech možných alternativ léčby, takže i výsledky paní Bláhové, vč. přednášek jsem zhlédla. Hledala jsem i zde na fóru, MIRKO - hlavně tvoje příspěvky s praktickými zkušenostmi. Kdyby se tato nemoc týkala mne osobně, věřím, že bych cestou k uzdravení zkoušela všechny postupy o kterých jsem se dočetla zde i jinde. Ale v tomto případě mohu fungovat jen jako ukazatel směru k cíli, k němuž vedou různé cesty, některé i slepé... já vím
-
- Stálý člen
- Dal: 172 poděkování
- Dostal: 80 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Evi,
znám to. Taky jsem pro okolí něco jako chemik amatér a blázen. Přesto, že výsledky jsou viditelné na první pohled. Vím přesně o čem mluvíš. Když se někdo zeptá, co to vlastně dělám, jenom kroutí hlavou a myslí si své. Nic méně u Tvého případu bych postupoval velmi opatrně a velmi bych vážil slova jaké použít. Ať celou alternativku nezabiješ hned na začátku. Jisté je, že kdo pomoct nechce...... nenaděláš nic. I v rodině máme mraky případu, kde by jen očista orgánů pomohla a stejně slepě věří mudrům a dál se zabíjí sami jejich chemií ve víře, že je to pro ně nejlepší. MIRKO je dobrá volba pro nasměrování. Jak ho tady pozoruji, odzkoušel už toho taky mraky.
Držím Ti palce a rozhodně se obrni trpělivostí.
znám to. Taky jsem pro okolí něco jako chemik amatér a blázen. Přesto, že výsledky jsou viditelné na první pohled. Vím přesně o čem mluvíš. Když se někdo zeptá, co to vlastně dělám, jenom kroutí hlavou a myslí si své. Nic méně u Tvého případu bych postupoval velmi opatrně a velmi bych vážil slova jaké použít. Ať celou alternativku nezabiješ hned na začátku. Jisté je, že kdo pomoct nechce...... nenaděláš nic. I v rodině máme mraky případu, kde by jen očista orgánů pomohla a stejně slepě věří mudrům a dál se zabíjí sami jejich chemií ve víře, že je to pro ně nejlepší. MIRKO je dobrá volba pro nasměrování. Jak ho tady pozoruji, odzkoušel už toho taky mraky.
Držím Ti palce a rozhodně se obrni trpělivostí.
Mějte se krásně
John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
John.D.
--------------------------------------------------------
Člověk nemusí vidět, aby věřil.... ale musí věřit, aby viděl.
Dakujem za odpoved.Hela píše:1. Jonášovky můžeš brát současně téměř s čímkoli, pracují na jiné úrovni. MMS se má brát s odstupem od antioxidantů tak 2 hodiny.Stando píše: 1. Mozem zacat uzivat MMS a Jonasovky pocas trojcatkovej kury?
2. Mam najskor zacat Prazikom 1.den 2-0-0 2.den 2-0-2 3.den 2-2-2 podla poradkyne
alebo standartnu 14 dnovu kuru Ivermectin + Hetrazan podla Blahovej navodu?
2. Řídila bych se tím, co ti poradila poradkyně. I já bych začala praziquantelem. Návody H. Bláhové jsou obecné. Navíc nemá smysl začínat vlasovcovou kúrou, dokud máš plasmodia. S tou vyčkej po alespoň 14denním (raději déle) braním MMS a Joalisů na plasmodia. Neřekla ti poradkyně, co a v jakém pořadí máš brát?
Poradkyna poradila prave zacat praziquantelom. Avsak az od p. Blahovej (email) som sa dozvedel, ze najskor treba zacat s plasmodiami aby vobec prazi. zabral.
Poradkyna poradila akurat tak davkovanie praziquantelu a MMS nasledovne:
doobeda Vit. C a poobede s 2hod. odstupom MMS uz bez VitC kazdu hodinu
1 kvapka a po troch dnoch ak mi bude ok zvysit na 2 kvapky kazdu hodinu poobede az do vecera a ostat na tomto davkovani dlhodobo.
Avsak neporadila po kolkych dnoch brania MMS a Jonasovkach mam skusit praziquantel ba prave naopak, navrhla zacat Praziquantelom skor nez mi dorazili MMS. Tak som zacal studovat forum, kedze k tymto veciam mam velky respekt a obval som sa reakcie mojho zaneseneho tela na Praziquantel a napisal este p. Blahovej, ktora prave poradila zacat najskor plasmodiami chloroquinem alebo artemisininem. Kedze som uz nechcel objednavat dalsiu chemiu, zistil som ze artemisinin je prave palina (pelynek) tak som najskor nasadil trojcatko, ktore palinu obsahuje aj ked asi nie v dostatocnom davkovani a teraz ked uz prisli aj MMS som sa chcel prave poradit ci mozem brat aj pocas trojcatka.
Takze teda skusim pokracovat v trojcatku + jonasovky na plasmodia + MMS aspon tych 14 dni.
Predpokladam, ze bude vhodne opat zmerat plasmodia skor nez nasadim prazi. a vlasovcovu kuru.
Este raz dakujem.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 191 poděkování
- Dostal: 185 poděkování
Ten praziquantel můžeš brát už před změřením, pochybuji, že se plasmodií zbavíš za 14 dní, leda by to byla čerstvá infekce. Jen se mi zdá, že dávky praziquantelu jsou na 70 kg nízké, na tu váhu by to chtělo ty 3 dny 2x denně s odstupem 4-6 hodin 2 a půl tablety. Ale možná se to dožene tím posledním dnem, dávkování se mění podle poradce. Pokud jde o reakce, tak je to různé, já jsem neměla vůbec žádné, i když jsem praziquantel brala několikrát, myslím jednou dokonce 9 dnů po sobě (to bylo ze zoufalství, protože se mě pořád držely echinokoky - ale tohle je už vyhnalo). S tou vlasovcovou kúrou bude lepší počkat, až se plasmodií zbavíš, protože jinak je ta vlasovcová kúra jen posílí (vlastní zkušenost).
Hela, dakujem za odpoved...
s vlasovcovou kurou teda radsej urcite pockam az kym sa neukaze, ze som sa plasmodii zbavil
bude to asi beh na dlhu trat, ale radsej vydrzim ako posilit vlasovcov
praziquantel teda vyskusam, mozno som sralo, ale pre zaciatok zacnem radsej s menej
a podla reakcii uvidime ako nastavime s poradkynou dalsiu kuru
ten prazik mi odporucila skor na tie velke parazity ako pasomnice
s vlasovcovou kurou teda radsej urcite pockam az kym sa neukaze, ze som sa plasmodii zbavil
bude to asi beh na dlhu trat, ale radsej vydrzim ako posilit vlasovcov
praziquantel teda vyskusam, mozno som sralo, ale pre zaciatok zacnem radsej s menej
a podla reakcii uvidime ako nastavime s poradkynou dalsiu kuru
ten prazik mi odporucila skor na tie velke parazity ako pasomnice
-
- Zasloužilý člen
Řekla bych, že problémy při braní antihelmintik způsobují spíš podráždění nebo umírající paraziti, než chemie. Takže paradoxně při nižších dávkách mohou být větší problémy, než při vyšších, pokud se paraziti jen podráždí. Postupné zvyšování dávky má opodstatnění tam, kde je parazitů velké množství a organismus by nestíhal odklízení, ale to se podle mě týká spíš vlasovců, než tasemnic, a jen při první kúře. Takže praziquantelu bych se zase tak nebála. Z toho, co máš ty, zabírá na tasemnice a motolice. Na škrkavky budeš muset brát ještě albendazol, nebo na ně možná zabere i ivermectin nebo trojčátko.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Ahoj lidičky.Jelikož zde bylo nakousnuto téma RS...pokusím se shrnout mé tři roky detoxikace...ono je i po 3. letech kdeco jinak.
Má RS: ...v letech 1998/1999 jsem byl na vrcholu svých fyzických sil.Intenzivně jsem amatérsky sportoval,byl ještě mlád a užíval jsi života.V roce 2000 jsem měl ošklivou autonehodu...ze které jsem se psychycky i fyzicky dostával pár měsíců.Proletěl jsem se vrtulníkem...měl jsem luxaci kyčle a byl pořádně potlučený.Na příjmu v nemocnici mi píchli pro jistotu tetanovku.Někdy v letech 2002/2003 jsem začal pocitovat jisté změny...začala se mi točit hlava,při sportu jsem byl nějaký pomalejší a unavenější až mě začala zmáhat i běžná denní činnost.Nicméně doktoři v těch letech nic nenašli /naštěstí/,a můj stav se pomaličku pořád zhoršoval.Až v roce 2009 mi známý doktor zařídil vyšetření u svého kamaráda...podle mne machra a ten za 3. minuty věděl, která bije.RS se potvrdila...a to v pokročilém stadiu... lumbální punkcí /už nikdy!!!/ a MR.Byl jsem tedy odeslán do RS centra.Tam mi na podzim 2009 nasadili kortikoidy...a na jaře 2010 interferon beta.Před nasazením interferonu jsem podstoupil sérii 10. kortikoidových infuzí...abych splnoval kritéria pro nasazení interferonů.Stejně mi to nepomohlo a můj stav se nadále zhoršoval a já chodil do práce jen silou vůle.
...na jaře 2011 mi kamarád řekl o MMS.To mne postavilo na nohy, já zkoncoval s Interferonem...což Mudri velmi nelibě nesli a dostal jsem v RS centru za to pořádný kartáč...nelitoval jsem a nelituju ani minutu.Dnes sice vím, že ta mohutná úleva díky MMS
byla hlavně proto, že mi v prvé řadě zlikvidovalo borelii.Tu jsem od té doby prodělal ještě jednou a pomocí MMS a sauny během 14. dnů zlikvidoval.Minulý týden mi už na Oberonu nebyla naměřena.MMS mě tedy nakoplo a já se začal detoxikaci intenzivně věnovat.
Koupil jsem zapper,začal dělat očisty,brát minerály,vitamíny,stopové prvky a můj stav se začal postupně zlepšovat.Ale tak nějak jsem vloni ustrnul.Byl jsem v pohodě, ale očekával bych další posuny.To mne konečně dokopalo jít na pořádné měření a v březnu jsem se nechal změřit a nasměrovat k další detoxikaci u Batlese.Ten mi naměřil samozřejmě ještě fůru zátěží a doporučil další postup.
1. brát CDH...zdá se mi opravdu nejlepší ze všech derivátů MMS.
2.pořádně odkyselit organismus, a rozeběhnout acidobazický píst.
3.doplnění minerálů,vitamínů,koenzymů atd...
4.dát do kupy štítnou žlázu...pomocí lugolu+selenu+zinku...to se od března zlepšilo
5.na opravu myelinu mi doporučil toto...smíchat v poměru 1. díl rybího oleje +4. díly velmi kvalitního slunečnicového oleje a toto pít cca 4x denně 6. ml...a funguje to!!!Myelin se zřejmě skládá z esenciálních olejů.
6.ještě znovu antihelmintika
7.ještě očista ledvin,znovu jater i tl. střeva.Začal jsem dělat 1. týdně klystýr 80ml CDS 1000ppm do 1. l vody...to se mi jeví
jako pořádný direkt patogenům.Ještě 1. týdně jsem jsi přidal kávový klystýr podle návodu od Cina zde s fora...vynikající záležitost, působí i relaxacne.
8.Dietní režim...já přitvrdil, nejím vůbec vepře,kuře,uzeniny,cukr,mléčné výrobky a lepek pouze velmi omezeně.A tělo začalo tento režim vyžadovat, odmítá tyto jedy polykat.
9.DMSO orálně 2ml denně...vyplavuje těžké kovy a jiný bordel z těla.
Trochu ted srovnám můj stav před 4. roky a ted...
Oči: 2010...skotomy /výpadky zorného pole/,problémy se zaostřením,bolest za očima...dnes se opravdu divím, že jsem byl schopen jezdit autem.
2014...téměř žádný problém, snad jen občas k večeru zraková únava
citlivost: 2010...byl jsem schopen udržet čerstvě zalitou kávu do tenkého skla po dobu cca 30s
2014: dnes se opálím už za cca 1s.
nohy:2010...neschopnost běhu,občasné podlamování, při déle trvající zátěži při chůzi po horách, jsem tak po cca 2. hodinách začal bez varování padat na hubu.
2014:jsem schopen opět běhat, ale na maraton to stále není., chůze bez problémů.
rovnováha...2010...téměř neschopnost udržet rovnováhu na kole,zakopávání,v noci x-krát náraz třeba do futer při chůzi na záchod.
2014...na kole 50km bez problému, jsem již schopen i dokonce jezdit bez držení řídítek.
...a další.
K příčinám RS: H.Bláhová ve své knize Deník poradce píše téměř u všech diagnoz, že hlavní příčinou jsou parazitární,virové a bakteriální zátěže.Já jsi dovolím nesouhlasit!!!.Tyto patogeny nejsou primární příčinou...jsou jen důsledkem
nerovnovážného stavu organismu,překyselení,stresů,nedostatku vitamínů a minerálů a v neposlední řadě psychiky.Pak se šmejdi rozlezou a jsou potom druhotnou příčinou vážných nemocí...Zde je tedy podle mne třeba začít a nejdříve dát do pohody duši...teprve potom tělo.Opačně to půjde velmi ztuha.
Stav dnes:normálně pracuju,sportuju,žiju normální život.Otravují mne už jen drobnější problémy, někdy spíše související se zaměstnáním /výpary z barev v obchodě, kde pracuju/.K doktorům nechodím a ani se nechystám.
No mraky věcí jsem určitě zapomněl, ale proted jsem vystřílel všechnu munici.
PS: abych zdravotnictví jenom nehaněl...můj nejlepší kamarád, má taky RS.Bere interferon a zdá se, že mu pomáhá.Ataku již neměl pěkných pár let.Jsme ale každý jiný, takže ještě jednou...cestu jsi musí každý vyšlapat sám.
Má RS: ...v letech 1998/1999 jsem byl na vrcholu svých fyzických sil.Intenzivně jsem amatérsky sportoval,byl ještě mlád a užíval jsi života.V roce 2000 jsem měl ošklivou autonehodu...ze které jsem se psychycky i fyzicky dostával pár měsíců.Proletěl jsem se vrtulníkem...měl jsem luxaci kyčle a byl pořádně potlučený.Na příjmu v nemocnici mi píchli pro jistotu tetanovku.Někdy v letech 2002/2003 jsem začal pocitovat jisté změny...začala se mi točit hlava,při sportu jsem byl nějaký pomalejší a unavenější až mě začala zmáhat i běžná denní činnost.Nicméně doktoři v těch letech nic nenašli /naštěstí/,a můj stav se pomaličku pořád zhoršoval.Až v roce 2009 mi známý doktor zařídil vyšetření u svého kamaráda...podle mne machra a ten za 3. minuty věděl, která bije.RS se potvrdila...a to v pokročilém stadiu... lumbální punkcí /už nikdy!!!/ a MR.Byl jsem tedy odeslán do RS centra.Tam mi na podzim 2009 nasadili kortikoidy...a na jaře 2010 interferon beta.Před nasazením interferonu jsem podstoupil sérii 10. kortikoidových infuzí...abych splnoval kritéria pro nasazení interferonů.Stejně mi to nepomohlo a můj stav se nadále zhoršoval a já chodil do práce jen silou vůle.
...na jaře 2011 mi kamarád řekl o MMS.To mne postavilo na nohy, já zkoncoval s Interferonem...což Mudri velmi nelibě nesli a dostal jsem v RS centru za to pořádný kartáč...nelitoval jsem a nelituju ani minutu.Dnes sice vím, že ta mohutná úleva díky MMS
byla hlavně proto, že mi v prvé řadě zlikvidovalo borelii.Tu jsem od té doby prodělal ještě jednou a pomocí MMS a sauny během 14. dnů zlikvidoval.Minulý týden mi už na Oberonu nebyla naměřena.MMS mě tedy nakoplo a já se začal detoxikaci intenzivně věnovat.
Koupil jsem zapper,začal dělat očisty,brát minerály,vitamíny,stopové prvky a můj stav se začal postupně zlepšovat.Ale tak nějak jsem vloni ustrnul.Byl jsem v pohodě, ale očekával bych další posuny.To mne konečně dokopalo jít na pořádné měření a v březnu jsem se nechal změřit a nasměrovat k další detoxikaci u Batlese.Ten mi naměřil samozřejmě ještě fůru zátěží a doporučil další postup.
1. brát CDH...zdá se mi opravdu nejlepší ze všech derivátů MMS.
2.pořádně odkyselit organismus, a rozeběhnout acidobazický píst.
3.doplnění minerálů,vitamínů,koenzymů atd...
4.dát do kupy štítnou žlázu...pomocí lugolu+selenu+zinku...to se od března zlepšilo
5.na opravu myelinu mi doporučil toto...smíchat v poměru 1. díl rybího oleje +4. díly velmi kvalitního slunečnicového oleje a toto pít cca 4x denně 6. ml...a funguje to!!!Myelin se zřejmě skládá z esenciálních olejů.
6.ještě znovu antihelmintika
7.ještě očista ledvin,znovu jater i tl. střeva.Začal jsem dělat 1. týdně klystýr 80ml CDS 1000ppm do 1. l vody...to se mi jeví
jako pořádný direkt patogenům.Ještě 1. týdně jsem jsi přidal kávový klystýr podle návodu od Cina zde s fora...vynikající záležitost, působí i relaxacne.
8.Dietní režim...já přitvrdil, nejím vůbec vepře,kuře,uzeniny,cukr,mléčné výrobky a lepek pouze velmi omezeně.A tělo začalo tento režim vyžadovat, odmítá tyto jedy polykat.
9.DMSO orálně 2ml denně...vyplavuje těžké kovy a jiný bordel z těla.
Trochu ted srovnám můj stav před 4. roky a ted...
Oči: 2010...skotomy /výpadky zorného pole/,problémy se zaostřením,bolest za očima...dnes se opravdu divím, že jsem byl schopen jezdit autem.
2014...téměř žádný problém, snad jen občas k večeru zraková únava
citlivost: 2010...byl jsem schopen udržet čerstvě zalitou kávu do tenkého skla po dobu cca 30s
2014: dnes se opálím už za cca 1s.
nohy:2010...neschopnost běhu,občasné podlamování, při déle trvající zátěži při chůzi po horách, jsem tak po cca 2. hodinách začal bez varování padat na hubu.
2014:jsem schopen opět běhat, ale na maraton to stále není., chůze bez problémů.
rovnováha...2010...téměř neschopnost udržet rovnováhu na kole,zakopávání,v noci x-krát náraz třeba do futer při chůzi na záchod.
2014...na kole 50km bez problému, jsem již schopen i dokonce jezdit bez držení řídítek.
...a další.
K příčinám RS: H.Bláhová ve své knize Deník poradce píše téměř u všech diagnoz, že hlavní příčinou jsou parazitární,virové a bakteriální zátěže.Já jsi dovolím nesouhlasit!!!.Tyto patogeny nejsou primární příčinou...jsou jen důsledkem
nerovnovážného stavu organismu,překyselení,stresů,nedostatku vitamínů a minerálů a v neposlední řadě psychiky.Pak se šmejdi rozlezou a jsou potom druhotnou příčinou vážných nemocí...Zde je tedy podle mne třeba začít a nejdříve dát do pohody duši...teprve potom tělo.Opačně to půjde velmi ztuha.
Stav dnes:normálně pracuju,sportuju,žiju normální život.Otravují mne už jen drobnější problémy, někdy spíše související se zaměstnáním /výpary z barev v obchodě, kde pracuju/.K doktorům nechodím a ani se nechystám.
No mraky věcí jsem určitě zapomněl, ale proted jsem vystřílel všechnu munici.
PS: abych zdravotnictví jenom nehaněl...můj nejlepší kamarád, má taky RS.Bere interferon a zdá se, že mu pomáhá.Ataku již neměl pěkných pár let.Jsme ale každý jiný, takže ještě jednou...cestu jsi musí každý vyšlapat sám.
Naposledy upravil(a) MIRKO dne čtv 15 kvě 2014 13:52, celkem upraveno 3 x.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Dovolil bych si upřít Tvoji pozornost na autopatii http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3271MIRKO píše:.. patogeny nejsou primární příčinou...jsou jen důsledkem
U té řídí celý ozdravný proces tzv. podvědomí a postupuje při tom přesně podle toho, k čemu jsi dospěl i Ty. Začíná psychikou, pak dá do pořádku "nedodělky" po alopatických léčbách a potom postupně "čistí", ovšem v optimálním pořadí, čímž myslím tak, že přesně "ví", jak jsou potíže navzájem provázané a která závisí na které.
Značnou výhodou je láce této metody a jednoduchost její aplikace, dalším bonusem je to, že pracuje úplně samostatně a nezávisle v jiné rovině - nic neruší a není ničím rušena.
Působí sice velice pozvolna, ale zato je schopná dát do pořádku i chronická (= nevyléčitelná) onemocnění, což se o ní ví - zatím se neví, jestli "funguje" i na parazity, ale je to víc než pravděpodobné, protože dostává organizmus zpátky do jeho původní kondice, kdy by správně cizáci neměli mít šanci na usídlení.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Taky jsem dospěla ke stejnému závěru : prvotní je psychika - když je něco "špatně", začne se měnit prostředí v těle, pak to chutná parazitům, rozjedou se nemoci... Takže se všemožným čištěním orgánů, braní MMS, bóru, DMSO, HCl, antihelmitik, minerálů... je třeba čistit i psychické zátěže ( a někdy jsou to opravdové blbiny, ale svoji mizernou práci nadělaly), aby se špatný stav zase nevracel. Všechny ty "fyzické" prostředky jsou důležité, abychom tělu pomohli, aby se začalo uzdravovat samo. Souhlasím s Pootou, že autopatie je geniální, ale stejně to chce "prapůvodce" v psychice objevit a zneutralizovat.MIRKO píše:...Tyto patogeny nejsou primární příčinou...jsou jen důsledkem...
Naštěstí je tohle fórum tak nabité informacemi a vstřícnými lidmi, že si každý může najít, co je pro něj nejlepší, co s ním souzní.
Ať se daří!
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Zasloužilý člen
Najít primární příčinu zdravotních problémů je velmi těžké. Je pravda, že velkou roli hraje psychika, ale je-li tělo plné parazitů, dosáhneš psychické pohody jen velmi nepravděpodobně, a když, tak jen krátkodobě, o to už se paraziti postarají. Mnozí lidé se s parazity už narodí, takže pak nejde říct, že paraziti do těla nalezli kvůli špatné psychice. Pak jsou paraziti příčinou špatné psychiky a je potřeba hledat prvotní příčiny u rodičů a u jejich rodičů atd. A tím se dostaneme k výchově a systému přesvědčení, který nám předávají rodiče a taky společnost. Takže pravou příčinu našich problémů, nejen těch zdravotních, bych hledala v našich přesvědčeních, a to hlavně v těch podvědomých. Ale to už je do jiného vlákna.MIRKO píše: patogeny nejsou primární příčinou...jsou jen důsledkem
nerovnovážného stavu organismu,překyselení,stresů,nedostatku vitamínů a minerálů a v neposlední řadě psychiky....Zde je tedy podle mne třeba začít a nejdříve dát do pohody duši...teprve potom tělo.Opačně to půjde velmi ztuha.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Rozhodnutí moudře necháváš na ní, ale děláš pro ni úžasnou věc : dáváš jí možnost volby! Myslím, že je jedno, co nakonec zvolí - když tomu bude 100% věřit, podaří se. Jestli můžu poradit - až si zvolí, podpořte ji v tom, nic proti zvolenému způsobu nenamítejte a věřte, že její intuice byla správná, že je to léčba přesně pro ni. Tím jí pomůžete také.Eva11 píše:...Situace je taková, že dívka by ráda šla jinou cestou léčby,... jsem i svou rodinou vnímána spíš jako exot a trochu blázen...
Toho exota a blázna ber jako vyznamenání, takových nás tu je!
Ať se daří!
kachna
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Helo souhlasím a každý má parazity...třeba ty zděděné od rodičů.Ale pokud je v pořádku psychické i fyzické zdraví, tak nám nemají šanci ublížit.A rozklíčovat kořeny zdravotních i psych. problémů bývá nadlidský úkol.Mně některé věci třeba z dětství začaly docházet až ted...i tam je třeba hledat.Z druhé strany znám pár štastných lidí,většinou zemedělců...celý život jsou se zvířatama, žijí štastně i když ,,se celý život hrabou v hnoji,,...a jsou zdraví jak řípy navzdory nepochybné parazitární zátěži.Psychika je podle mne tedy ,,jádro pudla,,.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
-
- Zasloužilý člen
Já ale vliv psychiky nezpochybňuji. Jen si myslím, že někdy je to začarovaný kruh. Mikroorganismy, chemie, výživa, genetika, výchova, naše osobní založení atd., to všechno má vliv na psychiku a psychika zase ovlivňuje to, jak se s těmito vnějšími vlivy vyrovnáme. A za tím vším je naše podvědomí, programy, přesvědčení, která máme, a která řídí náš život - i tomu můžeš říkat psychika. Když člověk ve svém životě začne něco měnit, postupně ho to zavede do různých oblastí, protože když se začne zabývat výživou, po čase zjistí, že musí zapracovat na psychice, když se nějakou dobu zabývá psychikou, po čase zjistí, že se musí detoxikovat, a po nějaké době detoxikace ho to zase donutí vrátit se k psychice. A tak pořád dokola, jako po spirále, nebo po točitých schodech. Nikdy se to už ale nevrátí na stejné místo, ale o nějaké to patro výš.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 127 poděkování
- Dostal: 221 poděkování
no je to pěkně otravné se o sebe sám starat.Byli jsme vychováni mudry-bolí tě něco?tumáš léky,máš starosti?tumáš antidepresiva......bylo to jednoduché,ale kam nás to dovedlo!Přesně jak píše Hela začneš s jedním a pokračuješ s dalším-ke starému způsobu života se už nevrátíš,takže na LDN se nepotkáme
Bobina, to máš pravdu, že starať sa o seba je omnoho otravnejšie a ťažšie, ako sa starať o druhých....