Ilem píše:Heaven píše:Jsem zde nový a H2O technologie se mi líbí. Je toho zde hodně strávil jsem skoro 6hodin čtením pokud jsem pochopil správně tak vyvíječe nějak fungují všechny ale tady se Vám nejvíce osvědčili deskové. Rád byh také zkusil repliku Mám hondu Prelude 1,8 pak Chevrolet lumina 3,1 to asi ne?Nebo až později šel bych do toho jen nemám žádné zkušenosti. Pak mám ještě náhradní Š120 to by bylo na zkusení asi nejlepší? Poradí mi někdo jak začít rád bych pak vypracoval podrobný návod jak na to i pro druhé zvládnu li to sám. Nebojte nemám ambice kázat moudra nejsem ani vědec ani politik. Jen bych chtěl aby se tato technologie více rozšířila mezi lidi zdola aby ji už nebylo možné přehlížet a diskreditovat.
Zatím přeji pěkný den
Síla vás Provázej
Heaven
Vysvětlím ti, proč tady ještě takový návod není. Není to technologie pro každého. Jen pro ty hloubavé a vnímavé. Ti, kdo uspěli, vědí moc dobře, proč sem nedají kompletní a úplný návod. Každý si to musí osahat a hlavně pochopit. Abys věděl, s čím pracuješ, musí ti menší množství křápnout. U mě to bylo asi 10ml ale za 5 min už jsem zase trochu slyšel a za 1/2 hod mi i přestalo zvonit v uších. Prostě dokud nebude k dispozici hotový výrobek, který bude bombenfest a idiotenrzistant, musí si to každý projít od začátku. Ten, kdo to zvládne, se dostane k cíli.
Ileme, musím reagovat.
Myslím, že pro úplnost a v zájmu objektivity by bylo moudré dodat, že dosud neexistují žádná hodnověrná svědectví o tom, že to někomu funguje, vždy jde pouze o prohlášení některého jednotlivce "že mu to jede".
A taky pak že se třeba jednou stalo, že spousta lidí postavila repliku onoho údajně funkčního zařízení...a vono nic.
Tolik zmařeného materiálu. Tolik hodin práce a úsilí obráceného v niveč.
A bohužel i tolik důvěry.
A myslím že to je ta největší rána, kterou autor originálu, podle kterého se replika hromadně stavěla, takto poměrně plošně utržil.
Zeptej se schválně Ileme všech těch, kteří stavěli repliku na jejich názor. Jako kdybych je všechny slyšel ještě teď.
Takže zůstaňme raději oběma nohama na zemi ano?
To ovšem ale neznamená, že ta cesta neexistuje, sám jsem přesvědčen o tom že tu někde je.
Je to ale pouze moje přesvědčení, nikoliv však výsledek. A to je velký rozdíl.
Anebo se snad mýlím? Něco mi uteklo?
A abys věděl, tak i já jsem podlehl té slepé důvěře a repliku jsem začal dělat. Dokončení přerušila dovolená a pak ten hromadný neúspěch.....
Věř ale tomu, že jí stejně dodělám, i když tedy jaksi výsledek je předem známý.
Takový jsem to zabejčený blbec.