Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od vokoun »

S tím Prazi jsem měl taky velké problémy :bhead: asi je to těma potvorama na mozku :evil: já jsem po vysazení měl jenom motání hlavy a slabé brnění ale asi po deseti dnech jsem měl totální brnění a doslova jsem myslel že chcípnu :angel: asi jsem těch potvor zabil najednou moc a při jejich rozkladu mě jejich toxiny totálně odrovnali :help: nechci tě strašit tyhle problémy co jsem měl já tady asi moc lidí nemělo a nebo o nich nepsalo :bhead: jinak ted už jsem z nejhoršího snad venku :hip: jo zkus AUTOPATII a EFT to mě hodně pomohlo :jump: a abych nezapomněl taky MMS. a ještě jedna dušička která tady už dlouho nebyla :x

Bobina
Zasloužilý člen
Dal: 127 poděkování
Dostal: 221 poděkování

Příspěvek od Bobina »

Lindo-vysadit naráz antidepresiva nelze-bude ti velmi zle.Měla jsi vysazovat postupně.Pokud jsi brala nejnižší dávku=10,tak jsi měla brát půlku a pak čtvrtku a pak vysadit-trvá to dlouho.Já to taky kdysi vysadila naráz a vrátila jsem se zpět do stavu depresí ještě horších.Pak to trvá 3měsíce než se zase zklidníš,takže nasaď zpět antidepresiva,počkej až ti bude fakt dobře a pak sniž na půlku-uvidíš co to udělá,když ti bude dobře,tak zase snížíš,ale trvá to dlouho nesmíš to uspěchat.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Určitě souhlas, nevysazovat rychle, ALE mám ted takovou zkušenost z rodiny, švagrová byla u poradkyně přes parazity , ale ona měří vždy i psychiku a švagrová ji měla prý na nule. Dostala od Joalis troje informační kapky na psychiku a už po týdnu hlásila velké zlepšení. Zmizelo takové vnitřní chvění z nervozity.
Myslím že kdyby současně s rychlejším snižování antidepresiv se daly tyto kapky ,k žádnému návratu nemoci by nemuselo dojít.
Navíc jsem se na jednom semináři, kde se pracovalo s vlastní sebeléčivou energií dozvěděla ,že pokud je člověk v harmonii má v těle energii vůle (proudí po páteři-na zadní straně těla) a energii citu (proudí zase n přední straně ve středu hrudníku přes čakry) a vše je vyrovnané.Pokud má nějaké bloky v těle u těchto energíí pak nastanou mezní stavy....DEPRESE...... HYPERAKTIVITA.....proto je dobré si rozproudit energii a oběh v celém těle a tak deprese sama cvalem odchází.
Učí to pak Červienka -Energoškola
velmi zkrácený postup
1.otevírám bod pupku.......toto si říkal alespoň 1 min až ucítíš jak se energie z pupíku rozlévá tělem.
2.vedu energii do bodu PODBŔIŚKU.......tam 1 min čistím a uvolnuji bod podbřišku
3.vedu energii do bodu HRÁZE.......tam 1 min čistím a uvolnuji bod hráze
4.vedu energii do bodu KOSTRĆE.......tam 1 min čistím a uvolnuji bod kostrče
5.vedu energii do bodu LEDVIN.......tam 1 min čistím a uvolnuji bod ledvin
6.vedu energii do bodu MEZILOPATKOVÉHO.......tam 1 min čistím a uvolnuji bod mezilopatkový
Další body jsou dále
Bod 7.krčního obratle ,bod konce míchy, bod kořene nosu,jazyka,hrtanu a krční jamky, bod meziprsní,bod žaludku a bod pupku.Z něj se vycházelo. Vznikl tím energo okruh tělem. Při častém projíždění těchto bodů s myšlenkou vedení energie se obnoví tok energie v těle a nemoci odcházejí.

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

ano Lenko-něco se s sebou dělat je určitě dobře.Já jen psala,že vysadit náhle antidepresiva je špatně.Člověk si na ně zřejmně zvykne a pak po náhlém vysazení se s tím mysl neumí vypořádat.Já to zkoušela 2x a už to zkoušet nebudu.Pomalu snižuji dávky a to se mi daří. :)

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj Bobi, ano nic nenamítám, navíc s tímto nemám ani svou zkušenost takže ctím tu Tvou.
Lenka

Bobina
Zasloužilý člen

Příspěvek od Bobina »

dyk já vím ;)

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Jen několik poznatků, které se můžou třeba někomu hodit.

Pro mě sice trochu hůře stravitelný, ale přesto fakt. Případ malého dítěte, které mělo organismus silně zamořený mikroorganismy. Dokonce tam byli i větši potvory, vycházeli mu dosti vysoké dávky antiparazitik. Tady už to je ale velmi riziková záležitost. Tak se vyzkoušela jejich alternativní likvidace působením dlaněmi léčitele na jejich místo výskytu. Po dalším přeměření vznik velkého množství toxinu a nic živého v těchto místech nenaměřeno. Otázkou je, jak dlouho tento stav vydrží, zda to má trvalejší efekt, nebo jenom krátkodobější. Ale jak vidno funguje i tohle :)

Další věc je tvrzení některých detox. poradců a šíření podvědomí, že antihlemitika nezatěžují a nemohou poškodit játra, je totiž blud. Zvláště opatrní by tady měli být lidé s cukrovou, neboť jim pak může velmi výrazně vyskočit hladina cukru na opravdu vysoké hodnoty, právě v souvislosti s játrou, protože tady dostává fest záhul. Zdravý člověk by to neměl nijak pocítit, ale souběžné braní čerstvě namletého ostropestřce je tady více než rozumné. Prej největší účinnost má do 20 minut po namletí, ale tohle nemohu posoudit. Lidé, kteří měli třeba žloutenku nebo jiné nemoci postihující játra, by měli být tady určitě opatrnější a nehrát si na hrdiny a cpát do sebe vysoké dávky antihlemitik, navíc jen tak od pasu, čili mají pouze podezření, že třeba taky mají nějakého většího parazita.

Další poznatek se týká správné funkce štítné žlázy. Pokud má také někdo problém se štítnou žlázou, čili musí udržovat správnou hladinu TSH, což je i můj případ a přesto, že se jedná o dědičnou záležitost, čili chybu v DNA a dle Salvie se jedná o nevratný (nereverzibilní) stav, tak velmi výrazně tady pomůže a vyplatí se ověřit si, jestli nespíme v geopatogenní zóně. Přiznám se, že této oblasti jsem dříve moc pozornosti nevěnoval, ale pak v souvislosti s vývojem jednoho svého přístroje jsem zjistil celkem zajímavou věc. Pokud se ÚČINNĚ odstraní geopatogenní pole, ať již přemístěním postele, nebo opravdu účinným odstíněním (ne nějakou atrapou), pak věřím, že vytvořený problém se štítnou žlázou a není-li dědičný, může přestat i existovat. Dle mě a dosavadních zkušeností se u dědičného problému se štítnou žlázou se problém úplně neodstraní a sem tam bude potřeba hormon doplnit, nicméně jsem užívání tohoto hormonu poslední dobou silně flákal a přesto je jeho hladina vyrovnaná, což by předtím nebylo možné a rychle bych to pocítil. Navíc Salvie to umí změřit. Bavil jsem se o tom s mojim kamarádem detox. poradcem (měří na Salvii) a potvrdil mi, že dlouhodobější působení geopatogenního pole dosti často nejdříve rozhodí právě činnost štítné žlázy a pak je již jenom krůček k nastartování dalších zdravotních problémů, takže to spolu úzce souvisí. Předtím mi totiž naměřil silné geopole v okolí hlavy a zad a slabší na zbytku těla. Dal jsem si prototyp svého přístroje na zem pod postel, konkrétně jeho zářič směroval na můj krk a nastavil jsem nejslabší výkon. Dokonce od té doby mám samé pozitivní a velmi živé sny, které si po probuzení velmi dobře pamatuji a mám někdy pocit jako by se to stalo doopravdy :D Dokonce mám pocit, že na mě nějak silněji začínají působit jeho informatika, kdy po užití vždy asi 10 minut přetrvává pocit mírného motání hlavy, což předtím nehrozilo, ani když jsem užil výrazně větší dávku najednou, i když svou práci odváděli.
Nyní po posledním proměření jsem měl pouze geopole v chodidlech, vše ostatní čisté a hladina hormonu vyrovnaná. Takže zkusím tady zvětšit výkon a tím by se poloměr působení měl výrazně zvětšit. Přiznám se, že tohle jsem nečekal a prioritně byl konstruován pro eliminaci negativního působení elektrosmogu. Nicméně věřím, že pokud se jakýmkoliv způsobem odstraní geopatogenní pole, kde se delší dobu zdržujeme, zvláště pak spíme, pak se některé zdravotní problémy začnou zlepšovat i sami od sebe.

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

No jedna věc je řešit dopady okolí a druhá věc je , že na štítnou žlázu mají vliv naše myšlenky .V mém okolí se to krásně potvrdilo.Student práv měl pocit, že ve škole nestíhá a nepatří mezi ty nejlepší.Tak moc chtěl být dobrý až se mu utvořila na štítné žláze bulka ....něco jako rosolovatý výstupek. Lékaři hned zareagovali tak, že to odoperují a s tím i štítnou žlázu.Čekalo jej brát léky na úpravu hormonů do konce života.Byl to přítel mé dcery.Rozebrali jsme spolu příčinu zvětšení ŠŽ a pochopil, že toho chtěl po sobě MOC, víc než na co měl.Po tomto pochopení příčiny se útvar sám vstřebal a po měsíci lékaři konstatovali ,že zákrok je už zbytečný.
Nebo opačný případ. Většině žen se po 40cítce zklidní život, děti jsou samostatné, žena má své bydlení, vzdělání, práci, prostě žena zpomalí a s tím i štítná žláza, začnou ubývat i hormony a váha stoupá.
U hyperaktivní štítné žlázy naopak člověk hubne .Možná ,že i ve Tvém případě by bylo dobré pojmenovat, jaké myšlení a chtění má vliv na Tvou nestabilitu štítné žlázy.
Tělo vždy reaguje na podněty z mozku majitele těla a nějaké dědičnosti jsou nesmysl. Dítě přejímá modely myšlení od rodičů a prarodičů.Nebo se s těmito vlastnostmi dříve vytvořenými rodí.Prostě si je přináší z minula.Rodíme se tam , kde je to pro naši školu duše nejlepší.Navíc podobné přitáhne podobné.
Já vždy říkám, že jací jsme jsme zdědili maximálně po sobě z minulých bytí, jak jsme se chovali.. Akorát nás přitažlivost podobného přitáhla do podobné rodiny .L.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Souhlasím a je to zajímavé s tím studentem, co uvádíš. Zkoušel jsem ale i tuto cestu prostřednictvím jógy, dosti se tím srovná psychika, ale v tomto směru bezúspěšně, třeba jsem něco dělal špatně, nevím. Nicméně Salvia je dle mě skvělá i v tom, že umí ukázat zda je stav vratný nebo ne. Bohužel u mě je to druhý případ a s tím i související moje velmi těžká alergická reakce na chemický jód již od útlého dětství. Kelp a prostě vše přírodní, co jód obsahuje nezpůsobuje žádnou reakci. Navíc příznaky, které uvádějí doktoři při hyper nebo hypo funkci štítné žlázy u mě nějak neodpovídají, prostě tady ani nezapadám do jejich tabulek. Nicméně soukat do sebe pouze hormony nic neřeší, to je pravda, neboť stav se postupně začne časem zhoršovat a další problémy se začnou nabalovat, to byl také jeden z důvodů, proč jsem se začal o oblast alternativy aktivně zajímat. Paradoxně stejný problém má i moje sestra, takže dle mě to tady není psychikou, ale spíše onou chybou v DNA a stavy jako psychické zátěže, silné geopole, nebo EM smog, to mohu rychleji nastartovat. První významnější posun jsem zaznamenal právě až vyřešením geopatogenního pole, do té doby se štítná prostě nechytala. Vším ostatním, co znám a co jsem vytvořil jsem si vyřešil pouze ony zátěže, které se za život nasbíraly, ale se štítnou to ani nehlo, až nyní :)

LenkaX
Zasloužilý člen

Příspěvek od LenkaX »

Tak pak je tu i pro Tebe jedna cesta , zkusit tzv Hormonální jogu HJ.Je sice pravda, že tuto novinku u nás cvičí jen ženy , v zahraničí je známá min 20 let, ale nechápu proč by to měly cvičit jen ženy když hormonální systém v bleděmodrém mají i muži.
HJ pracuje s dechem tzv. Bástrika .A bandhami.Je to dynamický dech který pracuje s bránicí .S nádechem vypulíš bříško a výdechem prudce vtáhneš do sebe. Vznikne pumpa , která dovede rozhýbat lymfu, energii v těle .Pracuje se se štítnou žlázou a hypofýzou a ženy s vaječníky , muž by mohl s prostatou ,třeba .V některých cvicích posíláš energii, kdo ví že světlo je rychlejší a výš jak energie , posílá světlo do štítné žlázy , hypofýzy.Sestava má 21 cviků a trvá asi 15 minut. Cvičím ji 5x týdně po ránu od 1/9/2013. Upravil se mi cyklus, nárust energie. Jsou výsledky dlouholeté odjinud......úprava hladiny hormonů a ŠŽ do normy .Otěhotnění u žen co nemohly. Takže i toto by pro Tebe mohla být cesta , vybrat si cviky na ŠŹ a hypofýzu :-)
Ač tomu nebudeš věřit našla jsem popis HJ v této scénce Na stojáka .Zrovna tu v ukázce je sice cvik na vaječníky, ale většina cviků je v sedu a v leže .Některé jsou na zeštíhlení , jiné na karpální tunel, na úpravu metabolismu a pak asi 12 cviků je na štítnou žlázu a hypofýzu.
Je to humorné, ale vše co ta úžasná dáma říká je pravda :-))))

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Díky za tip, za zkoušku to určitě stojí ;)

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Jelikož se mě už několik lidí dotazovalo přes SZ jaké je dávkování pro Cheironmectin, tak jej raději uvedu i přímo tady ve fóru pro případné další zájemce.

Jedna tableta je na 250kg. Jedná se o tablety pro koně, čemuž odpovídá i jejich velikost. Na tělesnou váhu 120kg - obden 1/2 tablety, nebo 1/3 tablety - váha kolem 85kg. Většinou se takto užije v uvedených dávkách 5,25 až 6 tablet (jedno plato) a stačí to. Hlavně se játra zatíží naprosto minimálně. Jedna tableta sice obsahuje pouze 625mg Praziquantelu a 50mg Ivermectinu a někoho může napadnout, že je to malá dávka, ale pozor tablety jsou tak kvalitní a vysoce účinné, že se to nedá absolutně srovnávat s tím sajrajt praziquantelem z Asie v několikanásobně větším množství.
Tohle je ale nějaké standardní užívání. Ideální stav je sledovat pomocí Salvie a detox. poradce, jaký je aktuální stav a dle toho stanovit nutný počet tablet, který se pak rozdělí do uvedeného dávkování.

topolovka
Stálý člen
Dal: 38 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Příspěvek od topolovka »

Mám prosbu, kde pořídit Cheironmectin?
Našla jsem jenom na ebay.
http://www.ebay.com/itm/Horse-Wormer-AL ... 58afeac450
Děkuji

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

V ČR není dostupný, ale ten z ebay je ok. Akorát je tady riziko, že to nějaký aktivní celník může odhalit a jelikož je to léčivo, tak může být problém.

topolovka
Stálý člen
Dal: 38 poděkování
Dostal: 43 poděkování

Příspěvek od topolovka »

Děkuji, ještě si to rozmyslím, zatím budu pokračovat v detoxikaci. Je to i velké balení.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“